Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kösz
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
régebben nyitottam én is ennek egy topicot, de felvilágosítottak, hogy ez csak egy map lesz (és del)... sazlé
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mindenki nevében megígérjük, hogy nem lesz elnyomás!
Elõre is köszöni a gta-sa topikozók!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ha nem tetszik valami akkor ne a hátam mögött beszéld meg mással hanem velem!
És ne nevezz hülyegyereknek....
Egy ilyen hozzászólással 20-30 hozzászólásos spam indul el mert mindenki kérdezget és elbizonytalanodik.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
egy két pont nagyon kijárni mert ez kész ami ott folyik
a hszek száma:
19306
19304
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
banánt lakynak 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tudom hogy ez annak a szemét szúrja, aki kapott, mert ugye a jómagyar hozzáállás szerint "ha már a szomszéd tehene, akkor....", de ez van.
nahh mind1 inkább legyen igazad mert különben még kapok 2õt..
akkor inkább azt mond el, miért nem 1et adtál avval végig ellennék nem korlátozna max nem néznék be SA topicba újabb pontokért
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A moderálási elvek kerek perec le vannak irva, a topik tetején ott a figyelmeztetés, illetve a topikban nem egy ember számtalanszor figyelmeztette a társaságot a szpemmelés befejezésére.
Másrészt meg amikor percenként 10 PÜ-t kapok arról hogy mit kéne törölni, meg kit kellene kitiltani, ezenkívül 20 másikat amiben reklamáció van, akkor utóbbiakat ki sem szoktam nyitni. Asszem teljesen érthetõ.
Aki ezekután pontot kapott, az magára vessen.
sazl : c
ha nem találsz kérlek vedd le pontjaim.
ha én lennék ott a házigazdi én is kicsit érzékenyen venném.
van akinek lehet okozat nélkül adott büntipontot, az hiba, majd lenyugszik és elnézést kér, ha tényleg(!) jogtalan volt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ok, irtam egy pmsgt a büntetõpont kiosztojának, BORGnak kulturált modon ("megkérdezhetem miért kaptam a büntetõpontomat?") aki nemhogy nem válaszolt, hanem a GTASA topicban elkezdte mondani hogy milyen elege van meg hogy tõle aztán megkérdezgetik hogy miért kapják a büntipontokat. Na itt lett elegem. Nemtom mi baja van ennek az embernek, de ha egyszer moderátor, és nem kezdtem el tovább szpemmelni hanem megkérdeztem tõle privátban hogy mi a gond és le sem szart ez enyhén felháborító.
Érdekes moderátorok vannak.
Lehet hogy ezért most ki fog tiltani, ami egyáltalán már nem lepne meg, de meglehetõsen igazságtalan lenne véleményem szerint.
sazl : c
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.