Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nincsmit. Csak szólj ha megint feltünik. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
Köc Hmuda

Tuvok
Lessziv . a topik békéje érdekében, ott várakozik várva, hogy vki "játszon" vele, nem hiányzik senkinek .
Kösz

Tuvok
A tumi újra regelt és ismét kezdi az offolást, banplz, köszi

shaba23
igen😄
Gabesz amd64
nem fogok ne izgulj

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Laky
azt hiszem mehet a kukába...
régebben nyitottam én is ennek egy topicot, de felvilágosítottak, hogy ez csak egy map lesz (és del)... sazlé

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

0Fritz0
Megint Crassus-t alázták le valamelyik szerveren? <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

shaba23
nem lehetnék én is házigazdi a wow topikban? 😊 oldalakat lehetne törölgetni
HELPer
Köszönjük!

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
Kérek minden olyan kedves és remek moderátor, aki tiszteli a szólásszabadságot, mély tiszteletbõl szánja meg az SA témát és oldja fel a tiltást!

Mindenki nevében megígérjük, hogy nem lesz elnyomás!

Elõre is köszöni a gta-sa topikozók!

De legalább te ne tegyél hozzá.
Gabesz amd64
lesz ez még több is!<#smile>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
hát errõl beszélek hogy ne mással beszélje meg hanem velem!

Hmuda
A személyes problémákat légyszi privátban rendezzétek. <#ticking>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kapnak nyugi, de én sem vagyok 24h nonstop ügyfélszolgálat... bakker. 1 órát kihagyok már 20 pü meg 150 hsz spam vár újra...
Gabesz amd64
ennyire hiszékeny vagy akkor sajnállak,nem tudsz kattintani egyet a banner-re vagy,mi?

ha nem tetszik valami akkor ne a hátam mögött beszéld meg mással hanem velem!
És ne nevezz hülyegyereknek....

HELPer
az a lap már kész örültek háza!

Random work
Valamint: #19214

Egy ilyen hozzászólással 20-30 hozzászólásos spam indul el mert mindenki kérdezget és elbizonytalanodik.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

grizzly21
itt az url is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056472018

grizzly21
ja igen San Andreas

lamase
na igen és melyik fórumba?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

grizzly21
Egy két hülyegyerek folyamatosan kamu hírekkel szórakozik az sg-n.
egy két pont nagyon kijárni mert ez kész ami ott folyik
a hszek száma:
19306
19304

Laky
ja..😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
he?

báttyó02
"moderátor topikban nem tékelünk"
banánt lakynak 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Laky
Amse (?)

Nemtom ki törölget a GTA:SA-ban de mostmár visszafoghatná magát mert kezd az az érzésem lenni hogy totál randomra törli a kommenteket....

Laky
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

báttyó02
én bevallom szpemmeltem<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

0Fritz0
Pff, élt: 25 hozzászólást. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kit--Kat
ûhh de rohattak vagyunk, még jó, hogy te igazságos vagy...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rezsofiz
Talán azelõtt kéne gondolkodni mielõtt elkezdesz összevissza nyomkodni.

sazl : c

Bocsika, amikor 50 ember spammel egy topikban, akkor elõfordul hogy valaki kimarad a pontosztásból.
Tudom hogy ez annak a szemét szúrja, aki kapott, mert ugye a jómagyar hozzáállás szerint "ha már a szomszéd tehene, akkor....", de ez van.
Tuvok
Örök hála !

Kit--Kat
pont taoknak nem adsz akik spammelnek .....
nahh mind1 inkább legyen igazad mert különben még kapok 2õt..
akkor inkább azt mond el, miért nem 1et adtál avval végig ellennék nem korlátozna max nem néznék be SA topicba újabb pontokért

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rezsofiz
És ezért osztasz büntipontot olyan embereknek akik nem szpemmelnek. gg.

Tuvok
A tumi ban plz, folyamatos értetlenkedés, offolás, és felmenõk szidalmazása . Thx .

Aki hülyeséget kérdez annak nem válaszolok, mert abból csak hülye vita kerekedhet.
A moderálási elvek kerek perec le vannak irva, a topik tetején ott a figyelmeztetés, illetve a topikban nem egy ember számtalanszor figyelmeztette a társaságot a szpemmelés befejezésére.
Másrészt meg amikor percenként 10 PÜ-t kapok arról hogy mit kéne törölni, meg kit kellene kitiltani, ezenkívül 20 másikat amiben reklamáció van, akkor utóbbiakat ki sem szoktam nyitni. Asszem teljesen érthetõ.

Aki ezekután pontot kapott, az magára vessen.
Kit--Kat
hallod nekem se válaszolt pedig én is ugyanúgy tettem mint te:o

rezsofiz
Hát ja ez volt Plackoval is. Nem azt nézte hogy ki szpmemmelt, hanem osztotta akinek csak látta.

Kit--Kat
szeretném jelezni, hogy nem tartom jogosnak a büntetõ pontjamiat mert ÉN nem spammeltem, aki spammelt az nem kapott, mutasd meg hol írtam spammet légszi Borg!!
ha nem találsz kérlek vedd le pontjaim.

M@TriX
szerintem kicsit túlpörgött ami talán érthetõ, mert 10 üzi/mp(!) mennt az SA topigba, 100/97 ebbõl off és spam volt.
ha én lennék ott a házigazdi én is kicsit érzékenyen venném.
van akinek lehet okozat nélkül adott büntipontot, az hiba, majd lenyugszik és elnézést kér, ha tényleg(!) jogtalan volt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rezsofiz
A GTASA topicban volt egy ilyen hozzászolásom hogy "Np, by". Elismerem, szpem volt, elolvastam a bannert. Igaz nem számítottam rá hogy ezután kapok 2 büntetõpontot. A topic bannerjében a következõ állt: Reklamácio privátban!
Ok, irtam egy pmsgt a büntetõpont kiosztojának, BORGnak kulturált modon ("megkérdezhetem miért kaptam a büntetõpontomat?") aki nemhogy nem válaszolt, hanem a GTASA topicban elkezdte mondani hogy milyen elege van meg hogy tõle aztán megkérdezgetik hogy miért kapják a büntipontokat. Na itt lett elegem. Nemtom mi baja van ennek az embernek, de ha egyszer moderátor, és nem kezdtem el tovább szpemmelni hanem megkérdeztem tõle privátban hogy mi a gond és le sem szart ez enyhén felháborító.
Érdekes moderátorok vannak.
Lehet hogy ezért most ki fog tiltani, ami egyáltalán már nem lepne meg, de meglehetõsen igazságtalan lenne véleményem szerint.

A faszom Borgba! Írtam egy hsz.-t amibe semmi off nem volt, kaptam két büntit. Visszaírtam neki, hogy mit veri itt magát, és ki is tiltott. Valami jó lenne kezdeni vele! Duddits

M@TriX
"átmenetileg ki van tiltva" 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
Borg moderálását én is javaslom!

M@TriX

grizzly21
uj bannert raknék a sanA topikba más méretekkel. irjon privibe akinek a méreteket kell mondanom

Hmuda
Ilyen hozáállással kétszeresen is megérdemled. Mások képesek keresõt használni, te miért vagy lusta hozzá? Vagy kivételezettnek érzed magad? Hát megsúgok valamit: nem vagy.