Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem adnék büntit, hanem kapásból törölném a hsz-ást. 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Bazeg a fél topicot máglyára lehetne küldeni faszlámaságért és PONT NEKI KELL BÜNTI?!!! 😄D
lol beszarás
bár nemtom kérdezz meg egy modit hogy biztos nem lehet e =)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
többszörösen nem felel meg😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És ha lehet a XenonIceX nevõ nicknek adni a házigazda jogot. Ezt a nicket meg letörölni.
Léci
Elõre is köszi
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
del
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Házigazda jogot kérnék a Konzolosok fóruma ---> Resident Evil 4 topikba amit mellesleg én nyitottam.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
thx 😊
Köszi
My Life for Freedom!
DOWNLOAD INNEN
Örömmmel jelentem be, hogy teljesen felért a game. Töltsetek nyugodtan nem fake. A szerver teljesen stabil, a letoltes nem akadozik!
reklám rulez..., quake 4 topic...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vagy a bannerre kattintva jönne be az oldal!
Quake 4 The best FPS game!
legközelebb odafigyelek a méretre is 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(Ha baj, majd kiáltsatok...)
Szal csak egy építõjellegû felhasználói igényem lenne a fórummal kapcsolatban. A privátüzenekhez jó lenne ha biggyesztenétek checkboxokat a törlésekhez, mert így a (hanyagságunk által😄) felgyülemmlett üziket egyesével-rákérdezéssel senki sem fogja törölgetni 50-100 felett😊 Nekünk is kényelmesebb lenne, és a rendszert is kímélné minden téren.
[merlinw.org]
Az a kérdés, hogy ".XA van, .exe sehol, milyen platform lehet, lehet -e emulátorral használni PC-n", neked miért nem jó az Oprendszerek fórumban???
Vagy csak kiszúrsz egy részt a hozzászólásokból, és ez alapján döntögetsz?
VÉGEZZED MÁR RENDESEN A MUNKÁDAT!
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)
a házigazda meg sehol
Pheel!
Te végigolvasol egyáltalán egy kérdést, mielõtt a hülye kis büntipontokat osztogatsz<#mf3>#mf3>??? Csak mert megemlítettem, hogy az .XA kiterjesztésû fájlok Tomb Raider játékhoz kapcsolódnak, azért szerintem a kiterjesztés, mint olyan nem a játékhoz kötõdik. Amúgy keress rá te IS, van -e egyetlen szó is az egész fórumon "XA"-ról. Hülye! <#mf3>#mf3>
\"Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek\" - Mr. Garrison :)