Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky

on

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Duddits
Próbálok beépülni, normálisabbá tenni a hozzászólásokat, de hát... Tõled is csak lecseszést kapok. De asszem hagyjuk. Már megszoktam. -> On

másfél éve vagyok itt. nem vagyok a moderátorok kedvence. tehát efelöl jogos. énis kaphatok büntipontot. azmeg a másik ,h a láma újreg nemtud pár dolgot azt pl lexarom. én is voltam újreg. énis csináltam pár copy ropicot. akkor nem volt büntipont. de nemis kaptam lebaxást miatta. esetleg dicsérjük meg az újreget ,h "jólvan kisfiam, még egy copy topic pls"? de ha elkövet az újreg (jó)pár hibát akkor talán van esély rá ,h tanul a hibáiból pár lecseszés után.
részemrõl ennyi.

http://thenamelessphoto.com/

Laky
még mindig nem fogtad fel, hogy a fórumozási szokásaidon kéne változtatni, hogy úgymond "beépülj" a közösségbe???
kit érdekel, hogy mióta vagy ide regisztrálva...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Duddits
Nem, csak esélyegyenlõséget akarok! <#vigyor2><#nezze><#dumcsi>

Duddits
Gondoltam. Én is õ rá céloztam.

Laky
miért nem tudod egyszerûen csak lesz@rni az olyan dolokat, amihez közöd sincs???
mindenbe és mindenkibe belekötsz...

nem lacóra céloztam kisfiam. hanem paulira. tudom ,h lacó egy segg lett pár hónapja és ,h akarva akaratlanul és flémet generál még a teletubbi topicban is.

Duddits
"reklamálj"

Reklamálok, mert aki úgymond újonc itt, azt azonnal meg kell büntetni meg minden... De mint Cucli meg más régebb óta itt lévõ embereknek meg elnéznek mindent. Én nekem csak ez a bajom...

Duddits
És te?!? <#crazya>

flémkeltés moderátor topikban minimum 2 bünti S.

BUDA > miskolc.

Laky
de te mi a rákért szólsz bele???

Duddits
Senki... És? De te is ugyan ezt csináltad. Akkor õ mér kapna büntit?

hozzád ki a faxom szólt?

Duddits
Te hányszor játszottad ezt el?

Duddits
Meg ez nem a 18 WoS Convoy-ról szólt... Ezt a Chronowerx-es csapat "csinálta".

Duddits
Inkább linket..

DEXTER92
Jó estét!
Ha itt be kell jelenteni a feleslegesen nyitott meg ilyesmi témákat akkor tisztelt modeárotorok írjátok be a keresõbe hogy convoy és az alsó (észre fogjátok venni melyiket) szerintem zárjátok be.

THX

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Duddits
VAZZE!!! <#hehe><#nyes> Inkább neked.

Kandurex
Na ezt már nem fogjátok látni, mert leírtottam. Amúgy quakerman hozzászólásait kellett nyírni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szerintem ezzel most magadnak kértél büntipontokat

BUDA > miskolc.

quakerman
Légyszives GREENPEACE-nek ADJATOK MÁR BANT!!!

EZÉRT AMIT ITT POFÁZIK!!!

Quake 4 The best FPS game!

báttyó02
szépjonapot

mostanában nagyon elfajultak a dolgok a fifa2006 topikba,és utobbi napokban de föleg most forza milan nevü barátunk erõteljes tiltakozással fogadta a meglévõ szabályokat<#smile>

topik
büntit neki vagy valami

köszi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Laky
de te minek akarsz mindenhova bannert berakatni, amikor bele se írtál a topikba / meg se kérdezted, hogy kell e banner és jó lesz-e?

quakerman

quakerman
Akkor bocsi!

<#wilting>

Kandurex
Ez nem ugyanaz! Csináltam egy jobbat!

quakerman
Te <#lama>!

NÉZD MÁR MEG AZ #5308-at!!!

Kandurex
Egy mod segítsen:

Ezt a képet

szeretném ide bannernak.

Nagyon szépen köszi!

quakerman

ja és thx (van ott vlaki aki szétcseszi a topikot)

kedves moderátorok... kérlek nézzetek be a fifa06 topikba

Hmuda
Ha találsz még tõle mûveket akkor légyszi szólj, mert nem csak a FEAR topicot cseszte szét.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

andriska
Sunyi Sanyi normális? NEM!

Ottto
Kérjük a Gothic3 topikban a bannert lecserélni ERRE
Köszönjük!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Zsolo007
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. A gothic 3 topicban két "elvetemült" tizenéves (W B és szabja, de leginkább szabja) folyamatosan szpemmel és OFFol. Néhányunknak a topicban igen elege van már a dologból. Kérésem a következõ lenne: Légyszíves töröljétek ki 991-tõl 1001-ig a HSZeket, mert nagyon nagyon OFF (mondjuk van több is korábban, de azok még úgy ahogy elmentek...), és jólenne ha valamiféle figyelmeztetésben részesülnének, mert nagyon nem tanulnak a szép szóból. Remélem mindez nem túl nagy kérés. Köszönöm elõre is.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jajj nem nem! bocs akárkinek is, egy perc és adok egy másik képhez linket

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Üdvözlet! 😊

ezt a bannert kérném szépen ide

elõre is nagyon köszönöm!

quakerman

alberto 15
meg ezt is, ez is az enyém 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
ezt a topikomat törüljétek légszi. még unalmamban nyitottam régebben, de naon hülyeség. igaz nem a játékok között van, de kérem törölje valaki

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Köszi!akkor kicsit ár fabrikálom
hykao
Hány kb-os a cucc?
Paramétereket biztos jól adtad meg? (felül van egy nemkivánatos csík...)
Amúgy nem ártana 760 szélességhez és 150 magassághoz közelíteni...
Légyszi módosítsd, hogy a linkek új ablakban jelenjenek meg!!!

(betettem azért, bár mintha elég lassan jönne be...)
Mi?Nem jó vmi?<#rolleyes>
Laky
<#ijedt>

Jó estét,napot.Szeretném ENNEKa topicnak a bannerét kicserélni ERRE.Flash banner/rendes méret/,remélem nem lesz vele semmi probléma.

elõreis köszi
andriska
Nem adhat,nem is azért mondtam.Mondd valaki egy negatív véleményt azt rögtön törölnéd?<#szomoru1><#lama>