Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Ezt a FAQ-t ide kérem berakni a banner alá. ugy hogy legyen egy faq felirat arra rákattintva jöjjön be a kép. köszönöm.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
hát ezt nem igazán értem <#fejvakaras>
miért kellett törölni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
???
a játékosok fórumában biztos, hogy van, de a konzolosokéba még nincs 😄

openplz!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kandurex
Nem hiszem, hogy törölni kellene. jobb, ha tisztába vannak vele, hogy létezik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Casseus
Hali
COD2 fórum
Sztem a 7426-ot törölni kellene!

ha te azt tudnád...^^

Kandurex
done

Nem mindegy? Úgy se olvassa el senki amíg külön be nem linkeled neki :/

hykao
Ha már egyszer van FAQ az .swf-ben, akkor miért nem oda mennek a bõvítések??? Minek külön FAQ link a banner .swf-e alá???
princeofdark

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

Kandurex
Mert? Milyen nevet szeretnél neki?

(alapban megfordítottam)

alberto 15
<#action><#action><#action>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Bûnügyi kalandjáték topicot kérem töröltetni, nem jól adtam meg a topicnevet ;-)

andriska
<#wilting>

alberto 15
nemtudom mi a gond vele. mutasd már meg plz

Aquir
vagy nem lehet áthozni ide a házigazdaságom a sajátokból? az jobb lenne 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

andriska
Nyelvtanból karó <#nyes>

andriska
<#nyes>

hykao
Ha nagy pangás lesz, akkor minek oda moderátor??? 😊
Aquir
Hi, ezt a topikot kéretik visszarakni a Saját fórumokhoz. kéne a házigazdaságom .

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

alberto 15
megjelent a cod 2.
nagy pangás várható a topikjában délutánra. szal nem ártana pár modit odarendelni majd

Laky

Arsenal Man
agyjátok át neki

Sland
sry

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aquir
Házigazdai jogok kioszásának elvei :I

de remélem nekedadják 😊

Sland
Tudom hogy ez nem a játékok modertopicba való de itt legalább mintig vannak. Nem lehetnék én itt házigazda?: Playboy mert csak én írok szinte ide senki más. megköszönneém...

Sland

Kandurex
Na, csak én nem veszem észre? 2 volt amin rezgett a léc, de a többivel mi bajod?

Istencsászár
Cod2 topicba ha egy modi ráér benézhetne és kioszthatna 1-2 büntit esetleg bannt pár aluliskolázott flémkeltõ egyénnek ( már az anyázásnál tartanak ) ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Aquir
látom látták amit elébb láttam, s cselekedének moderátorok

Aquir

Duddits
Ááh, köszönöm az új modinak a gyors munkát! <#wink>

Kandurex
Kész.

Duddits
Jah, ok, akkor nem szóltam.

Ellenben ezt:

létszi tegye be valaki a 18 Wheels of Steel: Convoy topikba. Köszike.

"Új téma nyitása:

Mielõtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresõben nincs-e már hasonló téma!

A fórumkeresõt megtalálod minden oldal jobb felsõ sarkában a keresõk között!"

Újonc és újonc között van különbség, aki ennyire nyilvánvaló útmutatás alapján sem tudja megtalálni a keresõt az egyszerûen nem is akarja vagy tökhülye.
Egy kis lámázás még nem kiközösítés, ha nem csinál több hülyeséget simán be tud illeszkedni.

Duddits
Jó, de mondjuk ide jön egy új illetõ, szeretne valamirõl valamit megtudni, szerintem egybõl nem fogja megtalálni a keresõt. Nah mind1. Én csak azt szeretném, hogy az "újoncokat" ne "közösítsék" ki.

Kandurex
Amikor topikot nyitsz külön figyelmeztetés van a keresõ használatára. Egyébként kicsit valóban el van túlozva, szegény delikvensnek éppenhogy a fejét nem harapják le. Változással kapcsoltaban annyit lehet tenni, hogy legfeljebb beírsz pár jó szót vagy tanácsot a topiknyitónak.

az emberek alap viselkedésmódját akarod megváltoztatni? sok sikert 😊

Duddits
De mondjuk ha látják az itteni emberek, hogy újonc, nem kéne anyázni, bunkózni, lámázni, hanem elmondani, hogy ott a keresõ jobb oldalt fölül és mielött topikot akar nyitni, nézze meg, hogy nincs-e. Ehelyett...? Ezen kéne változtatni.

Kandurex
Nyilván nem azért kaptál büntetõ pontot mert nyitottál egy topikot. És azt is valószínûtlennek tartom, hogy mindenki csak ezért ugrott volna neked. (valószínûleg nem használtad a keresõt) Ésszerûség, odafigyelés és simán befogad az itteni közösség, de ahogy látom neked nem csak azzal az egy topik nyitással volt gondod!

alberto 15
akkora bûn ha valaki most regiztrált?
én csak akkor kaptam internetet, szal elõtte nem tudtam volna fórumozni

alberto 15
mikor én elõször regisztráltam a fórumra, és nyitottam egy topikot. ment a qrva anyázás, a lámázás, az újregezés, a láma képek beszúrása, azért miét nem jár büntipont??

Duddits
<#nyes>

A bannerban az is benne van hogy csak a vén nyanyákat vágják ki a fórumról 😛

Duddits
Akkor a bannerba miért van bele írva? <#wink>

A szolgálunk és védünk, azok a rendõrök 😊

ha a moderátorok azért vannak hogy szolgáljanak és védjenek AKKOR IGAZSÁGOT KÖVETELEK!!!!!!!!!!!!

modellmaker
Hali!

Itt tegyetek rendet lécc. #362 hsz és környéke. thx

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ebben a topicban alph4 nevû felhasználó FAKE hír terjesztése miatt ( #4175 hozzászólás amiben beisvallja ) büntetõpontot érdemel , ellenkezõ esetben nincs értelme az én büntetõpontomnak ( és kéretik törölni )!

quakerman
Ezt a képet KÉRNÉM ide!!!

NAGYON KÖSZÖNÖM!

Quake 4 The best FPS game!