Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kandurex
Done, done

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

princeofdark
Azt szeretném kérni, hogy ezt a topicot nevezzétek át erre:True Crime New York City

Köszi!

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

Aquir
#54383, #54384 itten del

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Eztet lécci ide.
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sland
Köszönöm

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kandurex
Done.

Sland
Ezt a F.A.Q. -t ide kérem szépen berakni.

Kösz
Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

GAthersw
Lunatik nevû srácnak a Lineage2 topikban való viselkedéséért osszatok ki 1 büntipontot, köszi!

01110000 01110010 00110000

Glpetyus
hsz

vélemény

BUDA > miskolc.

báttyó02
egy komment.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Akos 001
GTA:San Andreas topik.
petro92:"aki szerint nem jó a san andreas az leszívhatja a faszt!!!!!!!!!!" ezt most mi?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kandurex
Semmi különöset nem látok :/ vagy már volt

The Hedgehog
Chop kolléga nem bír magával a PES 5 topikban... nézzetek már rá!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

M@TriX
nem lehet ott bírni a sok sz@rral 😊 én is törölgettem egy ideig, de újra feltöltõdik, ez a játék vonza az IQ harcosokat, ez van 😊
ráadásul minden törlésnél megkérdezték miért volt a törlés stb. most meg minden törlést magyarázgatni hoszabb idõ, mintha bennthagyom 😊

nem hinném, hogy megérné a folyamatos törölgetés, bannt azt lehetne osztogatni az talán eredményes lenne, de természetesen az sem biztos.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
Én is támogatom az büntipontokat, vagy akár a bant az MW topikba!

SLICK
fogalmam sincs... de most bejönne vki közölük... és azt mondená hogy vagyunk elegen majd ha felvétel lesz azt közé tesszük... habár májusban mifelénk is bevezetik az ADSL-t és akor egész nap itt tok lenni, szal én ráérnék... de nekem jó így is, de a fórumozásnon kívül segédkeznék is... 😊

Kaplan
Én is szeretnék már egyszer moderátor lenni. Csak nem tudom mi alapján döntik el a dolgokat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

SLICK
Igaz igaz. Bár ha jobban belegondolsz az egyén esetleg már annyit offol-t hogy bant kap. Akkor az az állapot lenne hogy bezzeg te mod vagy és ilyenkor élvezed hogy azt teszel amit akarsz... Bár iylenkor meg kell kérdezni egy másik moderátort aki régóta az és kikérni a véleményét hogy helyesen jártam/jártunk e el az egyénnel szemben...

Én ezért mondom nem akarok minden áron mod lenni (habár bennem van az hogy igen), mert télleg azzal jönnének hogy visszaélek a helyezetemmel...
És ha moderátor lennék nem azért hogy mindenáron oktassak, hanem hogy télleg segíteni mások munkáját meg rendet tartani, természetes normális határokon belül...
De gondolom senki sem a két szép szeméért lett moderátor hanem tett vmit az sg-ért.

na mindegy túl szép álmkat dédelgetek... :/ én csak próbálkoztam rendet teremteni a topikban... monnyuk rég volt iylen állapot hogy így eltudjunk beszélgetni mint most...

Kaplan
Lehet 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Pyx
ott még senki sem kapott bant
asszem ez lehet a baj

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Kandurex
Hatásos az, csak kapja bõven, a velejáró korlátozások erõssen csökkentik a flém tovább gyártását. Aztán ha nem bír magával az illetõ egy idõ után szerkesztõk szabadulnak rá és gyorsabban véget ér a történet.

Kaplan
Büntetõpont, viszont az a baj, hogy nem nagyon hatásos. Sok példában megmutatkozott ez már az NFS:MW topikban. Ugyanugy jönnek vissza.

Kandurex
Erre van kitalálva a büntetõpont rendszer. A segítség szép dolog, sõt, ebben az esetben megfelelõ lett volna, de ez az ideális eset, általában nem így zajlik le.

Kaplan
Jah tényleg , nem az volt a célunk , hogy Skyline HELYETT legyünk modok, hanem , hogy MELLETT - SEGÍTENI Õt 😊

Kaplan
Aki flémel, avagy offol, vagy demot kérdezi mikor lesz stb? kitiltani a topikból mondjuk 1 hónapig (értsd: ha ír egy hónapon belül azt gondolkozás nélkül törölni(mármint a postját)) Így lehetne bevezetni a Topikon belüli bann-t. Vélemények az ötlettel kapcsban?? Támogatja valaki? Avagy nem?

Kaplan
Tudom , de tettem egy javaslatot. Mindjárt bemásolom.

SLICK
nem akartuk Skyline-t eltávolítani a posztjáról csupán segíteni szerettünk volna, de mind1...

Kandurex
NFSMW házigazdájának :/

Egyébként én egésznap itt voltam, szinte 0 -ba. És észre se vettem, hogy megy a balhé a topikban, egyszerûen azért mert az ilyenek általában villámgyorsan lezajlanak, vagy közbeavatkozással végük szakad. Ez általában 10 - 15 perc. Szóval hiába mentem már be írtani, az események lezajlottak, törölve lettek. Ezt azért mondom, hogy felesleges a házigazdát lecserélni, hisz többet Te se, más se tudott volna tenni. Ennyi.

Kaplan
Akkor kinek? 😊 Nekem?

Kandurex
Nem neked, sorry.

SLICK
ezt hogy érted? Én nem vok házigazda sem mod... Bár vhol én is szeretnék moderátor lenni... nembaj majd jelentkezek ha felvétel lesz 😉

Kandurex
Mibõl veszed, hogy más jobban kezelte volna a problémát, vagy többett tudott volna tenni? Nem kell a mártír, jó vagy te ott.

SLICK
Jó felõlem más is lehet ott moderátor nem érdekel csak az már szánalmas ami ott megy... de hogy velem mi a bajod azt nem értem, de mind1.

Istencsászár
Most Wanted topikban eléggé nagy flémelés tört ki? mikor fél éve kb? lol sok az ovodás ott nemlehet mittenni ami ottmegy szánalmas.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sland
halleluja

Pyx
nemlehet egyszerre két házigazda

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sland
KAPLAN + 1 ember

Imremagdi
egyetértek hogy kell még moderátor oda, mert Skyline nincs ott mindig, de hogy ki legyen, az már egy nagyobb kérdés

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Sland
én elutasítom hogy slick legyen a házigazda

SLICK
Tisztelt moderátorok!

Azzal a hatalmas kéréssel fordulok felétek, hogy a Need for Speed - Most Wanted topikban eléggé nagy flémelés tört ki. Szal... azt szeretném kérdezni, hogy én és Kaplan lehetünk e DJ Skyline mellett házigazdák? Ugyanis érveim:

1. A topikban folyamatos az offolás
2. DJ Skyline nem sûrûn tud a topikba járni személyes dolgai miatt, ekkor mi (én és Kaplan) fenttarthatnánk a rendet...

Hirtelen ennyi jut eszembe...

vagy ha ez nem jó, akkor megkérlek titeket arra, hogy a topikban valamelyikõtök közölné a helyzetet, mi már sokszor javasoltunk dolgokat de mindezidáig nem történt semmi különösebb változás...

Ennyi, és várom a válaszokat...

HTX
bye all!

Hmuda
Mi ez az újdonsült jpg-s FAQ mánia? HTML-ben pármilliárdszor könyebb lenne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sland
nem tehetek arról hogy mindenki csak ezeket kérdezi és nem olvasnak vissza. ez van. ha lessz több dolog csinálok rendes faq-t addig is ezt csináltam.

Sland
V2 de ez így tré szerintem

Dichter
Ennyi infót szvsz fölösleges egy 600k-s képre írni....

Sland
és azt mégis hogy?

hykao
Nem ártana optimalizálni, hogy 600kb helyett csak 60kb legyen...