Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
01110000 01110010 00110000
BUDA > miskolc.
petro92:"aki szerint nem jó a san andreas az leszívhatja a faszt!!!!!!!!!!" ezt most mi?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ráadásul minden törlésnél megkérdezték miért volt a törlés stb. most meg minden törlést magyarázgatni hoszabb idõ, mintha bennthagyom 😊
nem hinném, hogy megérné a folyamatos törölgetés, bannt azt lehetne osztogatni az talán eredményes lenne, de természetesen az sem biztos.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én ezért mondom nem akarok minden áron mod lenni (habár bennem van az hogy igen), mert télleg azzal jönnének hogy visszaélek a helyezetemmel...
És ha moderátor lennék nem azért hogy mindenáron oktassak, hanem hogy télleg segíteni mások munkáját meg rendet tartani, természetes normális határokon belül...
De gondolom senki sem a két szép szeméért lett moderátor hanem tett vmit az sg-ért.
na mindegy túl szép álmkat dédelgetek... :/ én csak próbálkoztam rendet teremteni a topikban... monnyuk rég volt iylen állapot hogy így eltudjunk beszélgetni mint most...
asszem ez lehet a baj
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyébként én egésznap itt voltam, szinte 0 -ba. És észre se vettem, hogy megy a balhé a topikban, egyszerûen azért mert az ilyenek általában villámgyorsan lezajlanak, vagy közbeavatkozással végük szakad. Ez általában 10 - 15 perc. Szóval hiába mentem már be írtani, az események lezajlottak, törölve lettek. Ezt azért mondom, hogy felesleges a házigazdát lecserélni, hisz többet Te se, más se tudott volna tenni. Ennyi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Azzal a hatalmas kéréssel fordulok felétek, hogy a Need for Speed - Most Wanted topikban eléggé nagy flémelés tört ki. Szal... azt szeretném kérdezni, hogy én és Kaplan lehetünk e DJ Skyline mellett házigazdák? Ugyanis érveim:
1. A topikban folyamatos az offolás
2. DJ Skyline nem sûrûn tud a topikba járni személyes dolgai miatt, ekkor mi (én és Kaplan) fenttarthatnánk a rendet...
Hirtelen ennyi jut eszembe...
vagy ha ez nem jó, akkor megkérlek titeket arra, hogy a topikban valamelyikõtök közölné a helyzetet, mi már sokszor javasoltunk dolgokat de mindezidáig nem történt semmi különösebb változás...
Ennyi, és várom a válaszokat...
HTX
bye all!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun