Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
Bucserka az állandó offolásodat törölni fogom ezután is, próbálj meg csak a témához hozzászólni

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

kikurni azt a házigazdát...., õ sem tehet amit akar elvileg..., bár sg-n sose tudni már 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Kérdésem lenne. Ugye a Házigazda sem moderálhat azt amit jónak lát???? Itt majd néha rá kéne tekinteni a házigazdácskára mert enyhén szólva unalmas amit mûvel... Egyoldalúan reklámoz mellete pedig ha szóvá teszi valaki, hogy mást is lehetne törli az üzeneteit. Ez ellen mit lehet tenni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SNAKE01
Seaweed
Visszaadnam a hazigazda jogomat itt.

koszonom.
Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csuhai G
THX!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kandurex
done

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
még én sem, ráadásul DJ RX7 régebbi user már ha jóltom. beszívott? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csuhai G
Ezt a bannert legyetek szívesek betenni Ebbe a topikba! Köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hmuda
Sok dolgot láttam már, de ilyet még sose. Ez nagyon durva volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Egy büntire jogosult nézzen be erre

Legnépszerûbb témák

1. Football Manager 2006
2. Wesnoth <#idiota>
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Dungeons & Dragons Online
7. Dungeon Lords
8. Tibia
9. Miért nem törõdünk egymással?
10. KONAMI Soccer kiegészítõk

Ki tudja törölni valaki? azt az üzit a F.E.A.R. topicból? Fontos lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GTA
Csacsi
Jaja, meg szerintem legalább 1 havi ip-ban is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a Wesnoth topicra ráférne némi tisztogatás... 😊
Ki kéne törölni a F.E.A.R. topicban a #8430 as hozzászólást.
GTA néven volt a hozzászólás
streeter
Szevasztok. A Street Legal - Az Invictus játéka topicban szeretnék házigazda lenni. Néha eléggé el vannak fajulva a dolgok és nincs senki a aki kordában tartsa a topicot.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hykao
Ööö milyen mail címre? Töltsd fel valahová, ahol engedélyezett a közvetlen linkelés,és még nem tiltották le az SG-t, majd add a linket - feltéve, hogy egy játék banner .swf-érõl lenne szó...
és most akkor a mail címre küldjem el a szóban forgó flash animációt is, mert azt ugye a gelériába nem lehet feltölteni a formátuma miatt..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

hykao
Pl. legegyszerûbb a saját galériába feltölteni mindenkinek itt az SG-n...ja, és a 180-as magasság nem baj ha kevesebb ám...csak a szélesség ne legyen má' 760-nál sokkal kevesebb...(korábban 680 volt az ideális, de egy ideje szélesebb a banner és a hozzászólás fejléc-mezõ)
közben visszaolvastam...

Házigazda jogot szeretnék kérni ide: Tiny xp

kirol
Akkor most: 760*180 ??

Látom letiltottátok a képfeltöltés.hu -ról való belinkelést. Akkor honnan van engedélyezve??

hykao
760 képpont a legideálisabb, mert az még pont a banner és a hozzászólás fejléc-mezõ és szélességének határain belül van.
Kandurex
jah , annyi sorry :pp szal , 700 -ig

Laza
elkuldtem megint

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

? 300?

Jó az 600nak is 😊

Kandurex
300X180 max

kirol
A topik képének mekkora lehet a mérete?

Kandurex
nem jött semmi, küld el megint

Laza
Udvozlet!

#6082-es keresemet elkuldtem mailben is reggel.
Koszi ha raneztek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

M@TriX
igen, lsd. pm 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

de most miért zárták? van hasonló topic?????? éppen gépeltem <#szomoru1><#nemtudom><#rinya>

ngcsnet
thx

Istencsászár
"A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laza
Kertem mar itt maskor is, es adtak 😊
Kinek kene menjen a mail?

Kandurex
késze

Istencsászár
😊)) mailba kell kérni.....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laza
Udv

Hazigazda jogot lehetne e kerni ide?
Dungeon & Dragons Online

ngcsnet
A TMN fórumba kérném FAQ linknek ezt: http://tmn.uw.hu/faq.htm

ngcsnet
#6063 plz. thx.

Hello modi!

Kérhetném a Call of duty topicból a #39838 hozzászólás törlését? Felmenõim emlegetése miatt sértve érzem magam.

KÖSZÖNÖM!

Kandurex

sziasztok . megszeretném hoszabitani a vip tagságomat telefonon de nekem nem sikerül csak ezzel szeretnék regisztrálni vagy van valami más mód erre.

Magnumrolcsi
DEL 😄D

ez eddig nem volt igy. És csak azért mert tapasztalatom szerint ez az a fórum ahol rendesen lehet is számítani válaszokra, és van élet rendesen. És ez miatt miért fórumoznék máshol, hamár 2004 óta itt fórumozok???

Van egy kép amit feltettem ebben a méretben és elég rossz lett. és eltünt a számozás róla, csak halvány foltmaradt, itt

A vip tagság szerintem nem éri meg az árát, csak azért hogy legyen logóm, meg üzenet módosítási jogom. Azt nem tagadom hogy amikor volt az ingyenes vip akció nem volt jó dolog az hogy tudok módosítani az irásaimon.

De végülis nem ez volt a kérdés hanem hogy mi a baj a képfeltöltés.hu val? a többi az csak azért van hogy indokoljam a kérdést.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ngcsnet
több mint a semmi..."nevetségesen kevés" < hát akkor miért fórumozol itt?

Istencsászár
regelj ingyenes tárhelyet valahol vagy legyél vip tag és akkor 200k lehet a kép mérete

Miért nem lehet feltölteni képet a képfeltöltés.hu-ról? Ami a fórum saját feltöltési mérete, az a 20k iszonyatosan, nevetségesen kevés. annyira le kell rontani a képek minõségét hogy az hihetetlen. bizonyos dolgok el is tünnek a képekrõl.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.