Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
pofon 1szerû, számold azt kész<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
de akkor ugyanez lenne

Csak a sajátodat látnád, a másét nem.

Hmuda
Éppen azért lett kivéve, hogy ne az legyen a mérvadó, hogy kinek mennyi van. Miért olyan piszok fontos ez? Nem lesz senki nagyobb májer attól, hogy több üzenete van mint a szomszéd regnek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Amugy nem lenne túl bonyolult úgy megcsinálni, hogy mindenki a sajátját megtudja nézni...

Speedbreaker
ja én is úgy emlékeztem. És azért mondtam, hogy nem találom. <#wink>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Istencsászár
Régen lehetett, már nemlehet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Speedbreaker
HAd kérdezzem már meg, hogy hogy tudom emgnézni, hogy hány üzenetet küldtem el eddig

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ngcsnet
bár azok nem raktárnak valóak, de ha az embernek van 1 weboldala akkor oda a tárhelyére pakolhat ezernyi sz@rságot

ngcsnet
freeweb.hu? uw.hu? atw.hu?

kirol
Írj már légyszi párat. <#help>

ngcsnet
én sem értem az embereket, mindenki szenved a tárhellyezt, aztán ilyen hülye "share-with-us, rapidshare, imageshack"-ra tölti fel, pedig rengeteg tárhelyre feltölthetné, ahol nem kell percekig várni hogy generáljon 1 linket

hykao
Én nem a "galériára" gondoltam, hanem a hozzászólásmezõ alatti gombra...(VIP: 200kb, nemVIP: 20kb - ez a kép pedig nincs 20kb...)

Amúgy nem az Imageshack a pancser, hanem, azok akik miatt az SG-s linkelés tiltólistára került...mert nem voltak képesek betartani pár alapvetõ szabályt...
M@TriX
inkább talán nem ezt a pancser képfeltöltõt kellene használni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kirol
Köszi!
De ott korlátozva van a tárhely, nem?

hykao
Ez még VIP nélkül is feltölthetõ lett volna az SG saját tárhelyére...azé' megoldottam a brekkencst. 😊
kirol
Az itteni logót cserélje már kivalaki errre légyszi:

Köszi

ngcsnet
(vip reg)

kirol
Életet mentettél. <#worship><#worship>

Már elnézést, de iszonyat nagy szemétség, hogy nincs alapból szerkesztési lehetõség.

M@TriX
törölve

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kirol
Nagyon fontos lenne, bocs hogy nem url -el adtam.

M@TriX
jelentem, hogy én is kaptam ilyen pm-et persze ignoráltam.

ngcsnet
én kaptam nemrég egy reklámosat is, weblap reklámosat, pedig nekem semmi közöm nem volt ahhoz😉
s.p.a.m.

kirol
Valaki ezt a hszt: #13389
Innen
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=968968323
törolje már ki gyorsan. Köszi

Laky
/me is kapott

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ngcsnet
ezt 150 embernek?
"Heló! Nem tudod hogy honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t?A teljes verziót."

én is kaptam egyet belõle😉

tõlem is...

Tõlem is kérdezte 😛

Laky
igen, itt nincs warez, és sztem örülj, hogy nem kaptál banánt :o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
150? Mi az isten? Még türelmem se lenne hozzá :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

danióra
Légyszi mondjátok meg. Azért lehet valakit megbüntetni mert 150 embernek küldi el ugyanazt az üzenetet valaki?

Választ várok.<#szomoru1>

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

CS@
Üdv!
Légyszi mondjátok meg, hogy miért lett törölve CJ topik?
Na nem azért mert nekem, olyan nagyon hiányzik, csak kíváncsi vagyok.
Köszönöm.

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

dinomano
szia...két final fanatsy 8 topic van, egy "final fantasy VIII" neven, azt ne töröld please, az az ujabb; oda még irnak) + egy eleg régi, "Final fantasy 8" neven...köszi...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

mukika
Remélem 😊)
<#wave>

Alexease
THX!
ngcsnet
köszönöm, és bocs a dupla hsz-ért, csak kicsit behalt a net. thx

Kandurex
Ez úgy tûnik már megoldva.

Kandurex
Oks,

Hiho!

Nem tudom, hogy hogy megy a dolog, de nem lehet egy bizonyos fórumról kitiltani egy bizonyos embert? Nem fogja fel, hogy viselkednie kéne.
Ha megoldható, akkor:

Játékosok Fóruma -> Tibia
User: Moszuke

Elöre is köszönöm!

Alexease
Sziasztok!
Bar nem en nyitottam a topic-ot, es nem egy latogatott "reszleg", de a kesobbiekben befog indulni a dolog (Papyrus-Nascar Racing "maradvany"😄), de ha lehetseges, akkor a FIRST RACING nevu topic-ot at kellene nevezni iRacing-re, mivel a fejlesztes kozben nevet valtoztattak😊 (iRacing) Es alcimnek ha lehetseges akkor a: "Motorsport Simulations"-t megadni😊

THX!
Kandurex
done

ngcsnet
a TMN topicba kérném bannerba linknek a http://tmn.uw.hu-t TM Hungary címszó alatt. köszönöm.

kirol
Köszi!

"Akkor a saját galérián kívül hova tölthetem fel?
Mi van engedélyezve?"

Kandurex
tádám!

kirol
Na akkor ezt kérném logónak ide.
Köszi.

kirol
Akkor a saját galérián kívül hova tölthetem fel?
Mi van engedélyezve?

ngcsnet
és plz töröld ki az üzeneteket, köszi😊

Kandurex
Majd kap valami Valentinos üdvözlõ csomag mindjárt...