Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Amúgy nem az Imageshack a pancser, hanem, azok akik miatt az SG-s linkelés tiltólistára került...mert nem voltak képesek betartani pár alapvetõ szabályt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Már elnézést, de iszonyat nagy szemétség, hogy nincs alapból szerkesztési lehetõség.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
s.p.a.m.
Innen
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=968968323
törolje már ki gyorsan. Köszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Heló! Nem tudod hogy honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t?A teljes verziót."
én is kaptam egyet belõle😉
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Választ várok.<#szomoru1>#szomoru1>
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
Légyszi mondjátok meg, hogy miért lett törölve CJ topik?
Na nem azért mert nekem, olyan nagyon hiányzik, csak kíváncsi vagyok.
Köszönöm.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
<#wave>#wave>
Nem tudom, hogy hogy megy a dolog, de nem lehet egy bizonyos fórumról kitiltani egy bizonyos embert? Nem fogja fel, hogy viselkednie kéne.
Ha megoldható, akkor:
Játékosok Fóruma -> Tibia
User: Moszuke
Elöre is köszönöm!
Bar nem en nyitottam a topic-ot, es nem egy latogatott "reszleg", de a kesobbiekben befog indulni a dolog (Papyrus-Nascar Racing "maradvany"😄), de ha lehetseges, akkor a FIRST RACING nevu topic-ot at kellene nevezni iRacing-re, mivel a fejlesztes kozben nevet valtoztattak😊 (iRacing) Es alcimnek ha lehetseges akkor a: "Motorsport Simulations"-t megadni😊
THX!