21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • hunbasser
    Szép jó napot!

A FIFA topikban ez a zeus89 nevű user az idegeimre megy,telioffolja a FIFA topikot a PESsel kapcsolatosz hsz-eivel,és már nem egyet töröltem.

Ezt kellene megnézni.Nagyon szépen köszönöm!
  • Kandurex
    nba live 08? ja, ja!
  • báttyó02
    szeva Kandurex!

email-em elment a [email protected]? :o
  • Ombika
    27297 HSztol 27301-ig,a gyerek orok bannt erdemelne!!! :((
  • biomage
    szerintem is bekéne zárni azt a topikot, mert csak spamolak benne a konzol örültek
  • MerlinW
    És akkor is csak duzzogva
  • Sir Quno Jedi
    Csakis puha pihepárnával/selyemkesztyűs kézzel és csak akkor keményebben, ha Ő akarja, sőt KÖVETELI! :D
  • Kandurex
    elfenekelés....kis pajkos moder
  • Sir Quno Jedi
    Felőlem, én nem foglak banolni, mivel bazira részrehajló vagyok irányodban. Kis elfenekelésben benne vagyok, de ban sosenem! Noway! :D
  • zeli
    Csak az a baj, hogy akkor a mókás kedvű modi kibannol egy hétre :)
    " "neménvótam" én bőszen spameltem benne " ez jó volt
  • Kata
    Akkor töröljék a pc játékoknak leáldozott topikot is.

Vagy majd mindig megnyitom a konzoloknak leáldozott topikot, mikor kitörlik. Ha már a modi ilyen mókás kedvű, én is mókás leszek. :)
  • Promi #9278
  • Promi #9277
    Tobbszori felszolitas utan is torrent kunyeralas.
    BioShock
  • Sir Quno Jedi
    Ha közöd sincs a témához és az SG-történelmi ismereteid is hiányosak, akkor valószínűleg nem igazán fogja meghatni a moderátorokat a véleményed. SZvsz. :D [még engem sem]
  • Sadist
    Mondjuk az is az SG moderátorokat minősíti, hogy egy normális topikot bezárnak, de amelyiknek már a fejlécében is konzolfika és szánalmasozás megy, azt simán nyitva hagyják :)
  • wedge31
    Ja ez tényleg furcsa,azért én is kiváncsi lennék ki törölte a topicot.
  • Sir Quno Jedi
    Na látjátok! Ha átszoknátok a konzolokra ti is és átjönnétek a konzolos részlegbe, ott a tejjel mézzel folyó KáNaÁn várna rátok! Olyan jó dolgotok még anyátoknál senem volt sose, ahogy én bánnék veletek! Csendben ücsöröghetnétek az ÚR felhő-trónusa mellett, 170"-es OLED 4D holo kijelzőn, LAN-ban PS8-azva!!!

[mielőtt gyanúsítgatások célpontja lennék, nem én zártam az áhított topic-otokat, mivel jogom sincs ide hozzá (még)]

Megjegyzem számtalan konzol vs PC topic nyílt hardware-től kezdve az általánosig mindenfelé. Sokuk mindmáig nyitva maradt, mégis elsüllyedtek...Vajh miért...

Ha kell keressetek rájuk (konzol, konzolos stb. nevekre) és írjatok azokba, élesszétek fel őket. Hátha azt megtűrik?! Bár szerintem nem fogják. (de ez magánvéleményem) :D
  • Gerbill
    Az előzőekhez képest, meg amúgy is elég rendesen folyt a társalgás. Ha már bezárta valki legalább a nevét "felvállalhatta" volna(had szidja mindenki). Szerintem újra meglehetne nyitni.
  • bertino
    még

de hát ez az SG...
  • Sadist
    Én is pont ezt akartam kérdezni. Aránylag értelmes eszmecsere ment, anyázás se nagyon volt még.
  • Kata
    Én sem megyek kisgyerekek közé flémelni oda, láttam mi folyik ott. Azt mégsem zárják be. Érdekes.
  • Kandurex
    összevont topik,..bár az tény, h oda esélytelenül indul az "ecceri" PC -s a harcba,...2 perc alatt szétszedik :/
  • Kata
    Ott csak olyan van, hogy a pc-s játékoknak leáldozott. Nem értem azt miért nem törlik akkor. Biztosan elfogult az illetékes modi.
  • Kandurex
    "neménvótam" én bőszen spameltem benne

egyébként gondolom, ott a párja a konzolos fórumon, aztán lehet oda menni védeni a PC -t....gondolom
  • Kata
    Miért lett bezárva a "A konzol játékoknak leáldozott" topik?
  • Gerbill
    Vagy a topikot is lehet törölni:P A kereső nem találta meg a másikat, tiger woods-ra kerestem és csak 07ig adta ki.
  • Gerbill
    A Tiger Woods topik felső és al címét is rosszul írtam, valaki kijavítaná. Heyesen így nézne ki: Tiger Woods PGA Tour 08
  • Kandurex
    :)
  • Rage47
    Ezt kérném ide
    banner helyére kell írni ezt
    Megkértek, hogy csináljak egy új bannert, de látom nem akarta eddig senki berakatni:)
    thx :)
  • csgj
    Itt ez a topicnyitó már megint alkotott...
  • báttyó02
    hali

EZT a bannert kérném betenni IDE

köszönöm!
  • phalanx
    újreg jött fikázni a lineage 2 topicba:
    ez és ez
  • L Viper #9257
    Hú, ezt a gyorsaságot, köszi !
  • Kandurex
    si senor,
  • L Viper #9255
    Szasztok! Falcon 4.0 Generation fórumban a nevem mellől törölni kéne a
    #7348 #7347 #7346 #7345 #7344 és a #7335 -ös hozzászólásaimat, mert "szemetesek" lettek

köszi
  • Neoncsoves
    Medal of HOnor Airborne topic kérem rendezzétek
  • biomage
    ja simán kaphat 3*
  • Lyan Kyj
    Kérjük, KotOR2 topikban egy kis tisztítást végezzetek, uccsó száz-nehány hsz mehet a levesbe.

Ezt az Idiótát meg rendezzétek el, nem ez az első (és sztem nem is az utolsó) műve.

Ezért meg külön dícséretet érdemel, hehe.

Gyerekek, be kell keményíteni, ha színvonalemelkedést remél a csapat.

• Muki100
    megírtam csak figyelmesen kell elolvasni mert nagyon el van rejtve.
    amúgy: raimundo
  • biomage
    hm kiröl van szó mert nem irtad meg a felhasználó nevét xDDDD vagy a hsze számát