Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
van valami pontos adat hogy mekkora legyen (pixelbe) ? mármint a tökéletes méret

Kandurex
Szélesítsd egy kicsit!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Balumann
ezt kéne berakni ide
Elõre is thx

Kandurex
...itt...

Balumann
hol kell kérni azt hogyha egy bannert akarunk az egyik topic tetejére?

ngcsnet
1 éves reg elött semmiképpen nem lehet házigazdai jogot kapni?

Hmuda
Ha használnád a keresõt akkor nem kérdeznéd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hová tünt a GTA SAN ANDREAS szoba?
<#confused><#confused><#confused>
?
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Pedig küldtem.

Akkor majd elküldöm mégegyszer.

Kandurex
Nem jött levél.

Istencsászár
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

danióra
Szerintem nem is nézik a [email protected].Én is írtam már ezt azt de nekem se jött semmi.

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

Duddits
Nem tudom mit csinálnak a modik, de feletébb kéne tenni már valamit! Még hétvégén írtam a [email protected], hogy én legyek a házigazda a TOCA Race Driver 3 topikba. Még semmi. Kb. 1 éve is írtam, hogy a Convoy topikba hadj lehessek. Még semmi. Több hónapja kértük a Starforce 3.3 topik átnevezését Starforce topikra. Még mindig semmi. Nem gondoljátok, hogy kéne tenni valamit?

Hmuda
Legközelebb akkor okot is adj, hogy miért kellene bezárni és ne csak úgy vaktában dobálózz a "DEL PLZ"-ekkel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
hm... ez egész más megvilágításba helyezi a leányzó fekvését <#idiota>

Holdpro
mivel a játék megszünt felesleges megtartani

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hmuda
Most nem a tulajdonról van szó. Az egy játék topicja. Még nem volt ilyen nyitva, akit érdekel az majd benéz és nem kell újra nyitnia mégegyet. Miért zavar ez téged?

Holdpro
miért kinek a tulajdona ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

A topic nem a te tulajdonod - ha nincs benne szabályellenes, miért törölnék?

Holdpro
Kb 5x kértem hogy a topicomat töröljétek, mit tegyek hogy meg is történjen ?

DEL PLS

danióra
Az biztos! Engem is felhúz!

hykao
Általában nem a warezrõl beszélés a probléma, hanem viszont a játék warez verziójának elindítására vonatkozó, hihetetlen mennyiségben ismétlõdõ kérdések már igen idegesítõek tudnak lenni egyes topikokban...
danióra
Ahol szabad Warezrõl beszélni ott szabad, ahol nem ott nem. Ez ilyen egyszerû.

Kandurex
Warezról beszélni szerintem lehet, igazság szerint másról nagyon nem, hisz a reklámozás általában pontozást von maga után. De ettõl még elképzelhetõ olyan moderátor aki megvette a programot és szentküldetésként értelmezi, hogy a "fény" útját terjessze. Igazság szerint olyan országban élünk ahol a warez fogalma újabban a demo fogalmával asszocilál.

Ezt minden moderátor tudja vagy hangulatfüggõ a megítélése? <#rolleyes>
Nehéz betartani egy olyan szabályt amit még a betartatásával foglalkozók is egyénenként különbözõen értelmeznek 😉

báttyó02
egy házigazda kell oda,nem moderátor

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
"Ha a warezról van szó, akkor arról." <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kandurex
Minek? Ott is megy a warez? <#idiota>

gt Legends 2011 - köszi

gabber_saviola
nah mindjárt lemondok a sportfórumos moderátori jogomról <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kandurex
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját."

Ha a warezról van szó, akkor arról.

gabber_saviola
#6238 a warez az szólásszabadság? <#smile>

Kandurex
#6236 Szólásszabadság van.
#6235 Írj a moderator@@sg.hu -ra

danióra
oké!

gabber_saviola
Toca race driver 3 topik

valaki vegyen már véget ennek a "hogynindítsamelajátékot" és wareznek, mert roppant láma és idegesítõ ezekkel a topik

köszönöm

Eisenhower
hali. szeretnénk ha a TOCA Race Driver 3 topikba beraknátok dudits-ot házigazdának mert kezd szétesni a topik. Úgyis õ a témaindító. elõre is köszi 😊 Meg szeretne is házigazda lenni 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Speedbreaker
Tourist Trophy topikot töröljétek pls!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

danióra
De hülye vok! MolaroSannak akartam küldeni nem magamnak!

danióra
Mit karsz kérni?Mit akarsz betenni a topikba?

ngcsnet
aha, ez csak természetesen, lázadunk

Laky
IGEN!

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hyako teljesen igazad van, szori e miatt 😊

és kösz KandurEX!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kandurex
Ha már erre jártam 😊

#6226 legfeljebb levesszük, ha lázadás van, de sztem nem lesz

<#banplz><#lama>

hykao
Várjuk meg, hogy a "topiklakók" rábólintanak-e, nem!?
szerintem teljesen jogos az a 3 felkiáltójeled :]

Egyébként szeretném kérni
ezt betenni ebbe a topicba. Elõre is köszönöm! 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

danióra
De most tényleg!légyszi mondjátok meg. Azért lehet valakit megbüntetni mert 150 embernek küldi el ugyanazt az üzenetet valaki? Igen, és azt küldtem el hogy:"Heló! Nem tudod hogy honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t?A teljes verziót."

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"