Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
Egy okot mondj, hogy miért marad volna meg? A játék, ha lesz, valamikor 2010 -ben. jön ki, vagy inkább 11.-ben. Ennyi erõvel nyithatnánk a 11.-12.-13. -résznek is.... vagy nyithatnánk moderátornak 2 - 3 - 4 topikot is, hogy mondjuk a caps lock csodálatos off hatásairól beszéhetünk, a másikban Fido4life büntetsésnek részletkérdéseirõl stb. stb. Nem csodálatos a fórum?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fido4life
KI A *************** TÖRÖLTE KI A FIFA 10-es TOPIKOT !!??? MINDIG AZOKAT TÖRLITEK AMIKET NEM KÉNE !!

Magnumrolcsi
DEL 😊)

aha 😄 1szer biztos 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szaruman
Lesz új házigazdája a SRO topicnak?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Silkroad topic házigazda kikapott és OFF-ol

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Laky
írd ki banner alá nagy betûkkel...
csak megtalálják 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
Miért itt kéritek a házigazdaságot állandóan? Aki akar, az dobjon mailt a [email protected] -ra.

Banner kész.

Gladiator
csövi! ezt a képet betudnátok tenni a muonline topikba bannernak? vmint Frosty01-nek ha megtennétek, hogy házigazda jogot adtok. A topikot még én nyitottam anno, de már nem érdekel és nem látogatom. Köszi, Glad

Frosty01
-egy választ szeretnék kapni, ha leheséges
-legyetek szívesek ezt a hsz-t törölni innen #5659
-pont ezért kértem a házigazdai jogot :]
-
Az itt lévõ képet szeretném berakatni ide.

üdv.: Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
Szeretnék házigazdai jogot kérni, a MuOnline topicba. Az oka: túl sok flame, és eléggé elharapódzó viták, offtopic, spam. A témát felvetettem a topicban is (#5640-es hozzászólás). A téma nyitója régóta hanyagolja a topicot, beszéltem vele és õ átengedné nekem (Gladiator). E-mailt küldtem a megadott címre.

Köszönettel: Frosty01

Frosty01
nem az a baj, hanem holdpro nevezetü házigazda minden hsz-t töröl, amit õ úgy gondol. én is így jártam...

Gerbill
The Godfather fórum
Dave9214

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ngcsnet
ha az az oka hogy én voltam a topicnyitó akkor az ne legyen gond, hiszen teljesen átruházom a topikot Dodo-ra, megbízható házigazda lesz😊
de a TMN topikba tényleg kellene házigazda, hisz népszerû topic.

Kandurex
De azt jelenti, h nem kapsz választ, mindkét esetben, ha azóta nem vagy házigizda, akkor valszeg már nem is leszel

Ha elutasították a kérelmemet, akkor ugye azért valami visszajelzést kapok arról, hogy elutasították? Mert a moderálási elvekben az van, hogy az indoklás nélküli elutasításra fenntártják a jogot, de ez nem azt jelenti, hogy semmi választ nem kapok, hanem (ahogy én értelmezem) azt, hogy csak annyi választ kapok, hogy elutasítva, de indokot nem.

Szóval nemsokára majd kapok valami választ a döntésrõl ugye?
javaslok egy bant, neki
az elmúlt 10percben az összes hozzászólását töröltem (kb 10 db), ugyanis a dogfather topigba próbálgatja a kis és nagybetûs makrókat, valamint írja, hogy épp milyen oldalon jár, és mit szed lefelé
kezd idegesíteni a srác...

14:30 körül írtam a [email protected] házigazdaság kérés miatt. Kb mikorra várhatok valami választ? Nem türelmetlenkedek, csak szeretném tudni, hogy kb mikor lesz válasz.
kisfigi
Helósztok ha azt szeretném hogy a topicomba legyen faq meg kép a fejlécen akkor csak kérni kell vagy meg is kell csinálni a faq-t a képet meg feltölteni?
Vagy ti modi-k ezt elvégzitek?
:-D

Destiny. The design is clearly ancient.

Sziasztok.
Szeretném kérvényezni, hogy a Toca Race Driver 3 házigazdaságát.
A Témaindító Dudits Abszolút nem foglalkozik a topickal.
Mi Segédkezünk..Rendszeresen válaszolunk a segítség kérõkönek.
Ha visszaolvastok meglátjátok, hogy mi foglalkozunk a topickal, Server készítéssel.
Csináltunk 1 FAQra valót: Online játék, Játék indítása, Drájverek Letöltése.
Nagy örömünkre szolgálna, hogy ha jobban segíthetnénk másokon a házigazdasággal.

Elõre is köszönöm! Leepí17 Liptai Zoltán

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Laky
tnx 😊

hykao
Kész! 😊
Laky
ezt a bannert ide kérném, köszönöm!

M@TriX
valszeg törölték mert valami csúnyát írtál 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hello.Az a problémám,hogy pár napja,mikor írok a Silkroad Online topicba,az történik hogy mikor elküldöm az irományom,akkor megjelenik.DE!Mikor pár perc mulva visszanézek,írt-e valaki rá vmit,már nincs ott!!Mintha nem is írtam volna semmit.Úgy vettem észre,csak ennél a topicnál van ez.Az utolsó hozzászolásom száma 5272 lett volna.Légyszi segítsetek.Z.

mukika
Alexease
THX!
JohnnySmith
sztem kukában

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bazs1
Hol van a TOPIKOM (GTA SV)?

The Godfather topik: #3346
Igaz, hogy ki van írva, hogy nincs waraz, de REKLÁM sincs!
Köszi

(még egy ban-t érdemel)

Kandurex
dobj mailt a [email protected] -ra

Alexease
Sziasztok!
A netKar topic-nak szeretnek a Hazigazdaja lenni, ha nem nagy gond😉 Az rFactor topic is az "enyem"😉 Ezt is elsosorban a warez es a flame miatt szeretnem rendbetartani, mert jovohonap 10-en jelenik meg, raadasul viszonylag "kulonleges" es "reteg" program lesz.

Es ha lehetseges, akkor lenne mar egybanner is:
http://www.sg.hu/galeria/9842475451142982889.jpg

Koszi!
Magnumrolcsi
DEL #18807, #18819, #18820, #18821

THX

CheAteR88
csá
szeretnék megszüntetni 2 topikot amit én csináltam hogy ne legyen
tiltott szerek
horrora akadva 4

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

báttyó02
???
én nem magamról beszélek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Szega87
nem látom magam <#kuss>

nem vagyok én moderátor. Itt van a bal hasáb alján az elsõ száz
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php

Szega87
megtudod nézni nekem mennyi büntim van ?

ahogy nézem neked 17 büntid van, neked már felesleges 😉

báttyó02
érdekes hogy a moderátorok mostanába mennyire kivételeznek a házigazda jog megitélésében............

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kandurex
Inkább megvárom míg benéz oda más moder is.

Met
Caravan utolsó remekmûvét lehetne törölni?
itt

thx

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
LADA Racing topicban kellene csm júzerlúzer flémkeltõ #1733 és többi postját törölni, flémkeltõ okokból kifolyólag, legyen szives vki intézkedjen
köszönet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Black Hawk
PoP TTT fórum #7391 számú beszólás. Sokadik ilyen nem akartok vmit csinálni.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

igazatok van... javítva...
az új tartalom holnap kerül feltöltésre...
elnézést.

ngcsnet
jah<#eljen> milyen faq az ilyen? mellesleg én nem igazán nézem jó szemmel azt hogy warezt ilyen nyíltan tárgyalják

+ mas topikok faqjabol lettek lopva meg a dumak is :\

BUDA > miskolc.

Dichter
Vazze, ez FAQ??? Ez egy warezutmutató... Ráadásul tele van helyesírási, és nyelvtani hibával..