Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérlek titeket, hogy a The Godfather topigba rakjátok be a még készülõ faq linkjét
egyelõre még csak béta van feltöltve, de folyamatosan bõvül...
szerintem ezzel jópár off kiküszöbölhetõ...
köszi

Sas6
Hello a batttle for midddle erath 2 topicbol ezt a kettõ hozzászolást törölnetek??

#1156 ez az egyik a másik meg #1155.

elöre is köszi!

Kandurex
Vágom Muki, de ezt a sugdosást se preferálom. Más amikor egy közösségi topikba van probléma és beszólnak a fórumozók, hogy ez és ez a probléma, rakjunk rendet, de ez....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mukika
ez így van, de akik 20 bünti fölött vannak, azok már szerintem nem kívánatos személyek a sg-n. nick duplikálásért simán újra lehet bannolni õket.

Kandurex
Nos, ez nem nagyon volt szép tõled. Ha jobban belegondolsz, akik BANnt kapnak ugyis reggelnek más névvel, csak általában kikerülik a problémát amiért kizárták õket, vagy csak megkomolyodnak, vagy megértik a hibát és változnak stb. Ettõl még nem kell rögtön lejelentni, hogy ez és ez, újra itt.

Fyrex
Ibron újra regelt Dexantreal néven

nem vagyok biztos benne hogy ez szép dolog egy ban után😛

Avanti Crociati!

Kandurex
Figyelek rá

kirol
Hykao vagy valaki csinálhatna itt valamit.<#ejnye1>

Mike at home
Sims2 topik

csak en nem latom a 14418-14311 kozotti hsz-eket?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kandurex
Felülbírálom magam, mindkettõ uo. hülyeség 😊 De ha már a daniórájéba kezdtek írkálni, és a hozzászólások száma is hasonló, akkor marad az.

ngcsnet
de nem a topiknyitó tehet a béna hozzászólások miatt😊

Kandurex
És merre?

ngcsnet
reménytelen
fidelitasz22 megérett már néhány büntetõpontra (vagy inkább banra) a politikai spam hirdetéseivel.
Gerbill
És a büntetõ pontok elévülnek vagy ha valaki kap egyet akkor mindig megmarad?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mukika
samhun pár büntit kiérdemelne a folyamatos szpemmelésével.

Fido4life
Húú akkor inkább kihagyom, pedig akartam már szerezni egyet !

Istencsászár
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
A büntetõ pont milyen következményekkel jár?

Laky
inkább olyan topikokat nyit, amibõl már van egy 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fido4life
Miért tulajdonképpen ? Nem értelmetlen topikokat nyitott, hanem olyanokat is, amikrõl lehetne beszélgetni, ha ilyen Ákombákom, meg hasonló faszkalap, nem b*sznák szét az egészet..

k8bal
danióra-t bannoljátok! plíízz!!! óránként új topik! Itt vna emberke információ: link
Faszkivanmá vele...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Hát igen. 😊 Megkérem a gumisokat hogy zárják be.

Kandurex
Jól elmentünk egymás mellett. A gumissal nem tudok mit kezdeni, ezzel meg meglátjuk mi lesz.

Okés.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142622192
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142625184

Csendes lázadás a részemrõl. Ha kinyitja valaki a fenti topikot, akkor az alsó GUMIS topikom a részemrõl törölhetõ.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
beszélj Hykao -val

Istencsászár
nemérted még mindig, hogy miért? no mind1 majd valaki más elmagyarázza, ha akarja...

Gerbill
Ez már tiszta olyan mint a diktatúra. Nekem nem tetszik tehát bezárom.

Istencsászár
gondolj át pár fogalmat: flém, chat, sg szabályzat... na, ha megvannak, akkor ezek tükrében nézz rá a fórumra és csodálkozz el magadon és a többi lázadó fórumtárasdon!

Gerbill
Mi megy ott elmondjuk egymás véleményét, meg a másik véleményérõl a véleményünket meg beszélünk a játékról. Ha van is egykét húzós eset akkor inkább csak adjon büntetõ pontot vagy valami, de nem kéne lezárni, méghacsak 24 órára is. Meg ez a karantén csak mégjobban fel foglya korbácsolni a kedélyeket

Kandurex
Megnéztem a topikot és ami ott megy....simán 😊 Amúgy meg 24h karantén.

Gerbill
Olyat csinálhat egy moderátor hogy sokat beszélünk egy adott eémáról, és azt mondja hogy ne beszéljünk akkor nekünk abba kell hagyni. A The Godfather fórumot letiltotta hykao azért mert túl sokat beszéltünk, és szerinte nem a játékkal kapcsolatban.

tibor16
szeva Admin,
innen http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1030442377
töröld ki lécci a saját, mai napi hozzászólásaim, nem köllött volna belepofáznom.. köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Magnumrolcsi
<#worship>

Magnumrolcsi
Ide igazán elkellne egy moderátor vagy egy házigazda!!

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sas6
Persze a szebbre azt is irtettem. F.A.Q. ez az amit én csinaltam de azt mondtak hogy az elozo jobb. A milti miatt hát nekem mindegy majd csak lesz egy jobb FAQ!

Ne szebbet csinálj, hanem egy olyat amiben vannak ékezetek és kevesebb a helyesírási hiba.
Mert ez így kibaszott igénytelen.

Istencsászár
Ide esetleg 1-2 büntetõ pontot kiosztani, mer a szint kezdi súrolni a béka se....

Sas6
Beraktad végul a F.A.Q.-ot? Köszi szépen legalább nem lessz annyi Spam.

De ha csinálok egy szebbet azt berakod helyette? Azt megköszönném mert jo lenne egy szép F.A.Q. azért😊

Sas6
😄D EZ jo. Egyébként nem én csináltam mjad csinalkok egy szebbet majd azt berakhatod mert hogy megvezem eléggé hogyismondjam igénytelen!

Kandurex
Egy hangyafasznyival igényesebb is lehetne. Isten'úccse, ha ékezetek is lesznek berakom <#idiota>

Sas6
Hellosztok!

Ezt a F.A.Q.-ot beraknátok a BFME2 forumbe?

Szal ezt:: http://nick.mailpont.hu/

IDE:: Battle For Middle Earth 2 forumba.

CattiBrie
Sziasztok!

Véleményem szerint az Optikai csalódások topikból a #726-os komment törölhetõ (flame, csúnyabeszéd, még akkor sem jogos, ha van, aki szerint igaza van - szerintem nincs).
De, ahogy látjátok!

Köszi!
Catti

[/spam]&#8482;

hykao
Könyörgöm 760x150-hez közelítsünk már a bannerekkel (ha laposabb, az sem baj...)!!!