21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Scapolite #9449 Sziasztok!
Megszeretnék kérni 1 Moderátort,hogy nézzen be ebbe a topic-ba és segítsen nekem!Link -
Loco #9448 Lemaradt: Liveforspeed: post: 3568-3571 -
Loco #9447 warez -
#9446 thx! -
#9445 helo a Sega Rally topicba szeretném ezt a faq-ot szép piros nagy betűkkel a banner alá kiírni. -
#9444 javítok: A fable - The Lost Chapters topciban... -
#9443 Hello
A Fable - The Lost Chapters totya4 hozzászólása meglehetősen kultúrálatlan volt, és unalmas is már az állandó fikázásával. Utánanéznétek? Köszi! -
#9442 Hello!
Egy banner cserét kérnék.Ebbe a topikba szeretném berakatni ezt a bannert.Köszi -
Grifidos #9441 Szia!
Nem tudom mi lehetett a gebasz, de 14h után újra prószáltam akkor (azóta is) beengedett gond nélkül. Sajna ez melóhelyi gép IE-vel (otthon csak a róka játszik) és ezt nem csak én használom. Mindenesetre
lefuttattam a gépen minden jót (NOD32, Counterspy) egyik sem talált semmit.
Azért köszönöm a segítséget!
-
Dodo55 #9440 De most felraktam a js fájlt a saját tárhelyemre, át is néztem alaposan a forrását(kizárólag visszaszámláló számítások vannak benne) és átírtam arra a hivatkozást, úgyhogy innentől én biztos vagyok benne, hogy a scriptnek semmi köze a dologhoz. -
Dodo55 #9439 Én vagyok a házigazda.
A visszaszámlálóscript egy része valóban egy külső oldalon van, de nagyon sokan használják ezt a visszaszámlálóscriptet, és eddig senki nem panaszkodott rá.
A scripts.hashemian.com csak egy paraméterként van benne az adbaaz.com-os url-ben, tehát valószínűleg összeszedtél egy olyan adware/spyware programot, ami JS scriptek esetén forwardol arra az adbaaz oldalra, paraméterként megadva a scriptet tartalmazó szerver címét.
Magyarul ha átraknám egy saját tárhelyre a JS fájlt(egyszer már próbáltam, akkor valamiért úgy nem akart működni, ezért is hagytam inkább arról az oldalról), akkor is valószínűleg átdobna arra az adbaaz.com-ra, csak más paraméterrel.
Ad-Aware 2007 nevű programmal próbálkozz, vagy válts normális böngészőre, mert fogadjunk, hogy IE-t használsz, csak az képes ennyire megfertőződni. -
#9438 Nekem bejön a topik rendesen. Lehet összeszedtél valami kémprogit, nem?:S -
#9437 scripts.hashemian.com...hm..a visszaszámlálós script van onnan, de még soha senki nem panaszkodott, h átugrott volna a topik...kérdezd a házigadáját, ő barkácsolta a témarekordot -
Grifidos #9436 Ezzel nyitja.
http://www.adbaaz.com/?dn=scripts.hashemian.com&flrdr=yes&nxte=js&prvtof=8b2VkUqfXDCVzkFYskFiKbfGO6AJAEJ31pOoqnkt7J%2BvEbf1IaN16siHfug%3D
Már újraindítottam a gépet, töröltem minden előzményt. 'Szal szokásos létra, de ez az egy topik átugrik. -
#9435 megnéztem a téma forrását, de nem találtam benne popupot, se mást ami a adbaaz.com irányulna, vagyis nálad van a gond -
Grifidos #9434 Nálam is csak ennél a topiknál csinálja. A többi megnyílik normálisan. -
#9433 nálam nincs gond -
Grifidos #9432 Sziasztok!
A Half-Life 2 Episodes topik nem nyílik meg átirányít valami adbaaz.com-ra.
Script -
Djemba #9431 EZT a topicot átneveznétek Spider-Man: Friend or Foe -
Zenszkij #9430 szánkázza a tiédet -
Gibor #9429 köszi szépen... -
#9428 megvan -
#9427 dán -
Gibor #9426 Ebbe a topicba legyetek szivesek kicserélni a bannert erre.
Köszi szépen... -
#9425 D E S Z K A nevű embert kérném szépen helyre rakni, nem bírok vele, x+1 napja írja a hülyeségeit! szóltam is már neki, hogy nem kéne (#73642), de nem érti amit mondok neki, minden nap töröltem vagy 5 értelmes kommentjét, és a játékkal kapcsolatban egyetlen egy kommentje sem volt még! -
#9424 Itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784
Ezt:
Léci delete
köszi
Catti -
#9423 -
#9422 Ördög szánkázza meg anyádat, nem rád bízták az ország dolgát! -
#9421 Legyetek szívesek, szedjétek ki a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093360310]#2440-es hozzászólásomból[/URL] a képet! Köszi. -
Zenszkij #9420 Nem tudom, hogy ki ez a pheel, de, ha nyitok egy fórumot egy netes játéknak, akkor ne osszon le azzal, hogy reklámozok, meg ne vágjon ilyet be hogy ostoba spammer vagyok, mert ez nem fer, azthiszem nem sértettem meg a kedves jóanyját. Nem csodálkozok amúgy, akinek egy ilyen kis helyen mint az sg hatalmat adnak és így viselkedik már nem meglepő. Rendben van törölje a forumot, rendben van adjon 3 büntetőpontot, de ilyen ostoba spammer szöveggel azért ne illessen már, mert elvileg ez egy közösségi portál, ahol az ilyen pheeleknek kéne példát mutatniuk. -
#9419 szintén crysis topic, más ember, szintén engem olt. én egy rossz szót nem szoltam, tessék kérdezni a házigazdát. köszönöm -
#9418 crysis topic. csúnya személyedkedés ellenem :C -
#9417 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1064493515]Ebben a topicban a #3302 hsz. írójának elkelne egy kis dádá. Meg a hsz.-t is törölni kellene. [/URL] -
ricsa008 #9416 itt a jóemberre találjatok valami megoldást mer azért ez már túlzás -
#9415 dzoli93 az utsó HSz-el pihenőt kér a Rig'n'Roll topicban. Nem az első esete a srácnak. Jahh a HSZ #3302 -
#9414 Mostmeg pont nem voltam gépközelben. :P -
#9413 THX! -
#9412 khm..:)
Hmuda?...hm...hm? :D -
#9411 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059515026]Pls, töröljétek a #1254 hozzászólást ebben a topicban![/URL] -
#9410 hú ez gyors volt, nagyon köszi !!