Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok
Mért törlitek folyamatosan a Need For Speed-es forumomat ?😮

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Bucser
Kal online

opicban a theDarkmanhun nevû úriemberre ráférne egy kis szájmosás... Nem kívánok leereszkedni a szintjére.. köszönöm.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mért törölték az uj needforspeedes forumomat ?😮

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

gameplusz
Sziasztok! Kéne egy házigazda (vagy egy moderátor aki néha-néha bekukkant ide ^^)ebbe a topicba. Nem tudom, hogy megy ez a dolog, de néha a kis lurkók érdekesen szólnak hozzá, és elharapódzik, vagy elmegy az egész topic valami egészen rossz irányba.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

EmIn3m02
hell

ennek a topiknak a cimét irjátok át Pro Evolution Soccer 6 -re thx

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Pretorian
Ghost Recon 3 topicban Gabor_HSF állandóan gerjeszti a flémet. Miután lezártunk egy kiélezett sokszereplõs "vitát", lenyugodtak a kedélyek, Õ újrakezdi valamilyen formában. Javaslok neki egy átmeneti menetlevelet a "Ban-Birodalomba", hogy Liquidet idézzem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Egy kis segítség: az üzenetbeviteli mezõ alatt ott van az [ URL ] gomb. Használjátok!

PLackó
Attila56 sok topicban reklámozza a saját fórumát.

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kandurex
Töröltem, mindazonáltal javaslok vagy 2 pontot neki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lynx_TWL
World of Warcraft topicban Bumbi02 termelt pár nem oda való kultúrálatlan hozzászólást.

๏̯͡๏﴿

CattiBrie
Sziasztok!

Játékosok fórum alatt lehet háttér?
Mármint más hátteret belehekkelni, mint a "pöttyös".

Köszi!
Catti

[/spam]™

ngcsnet
Egy kis segítség: az üzenetbeviteli mezõ alatt ott van az [ URL ] gomb. Használjátok!

;-)

STREEX
Légyszi a Project IM topicját javítsátok át Interstellar Marines -ra

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kandurex
<#eljen>

Fyrex
Estét!
Ezt szeretném kérni bannernek ebbe a topikba!
Köszönöm

Avanti Crociati!

ezért van, a hg

Lécci a cod2 fórumba amit betettél banner ucsó sorát, beszíneznéd sárgára?
Többet a hónapba nem is kérek, thxthx

Veriveriveri tenksz, a jó szszavakat meg megfogadtam!

Hmuda
Beraktam, de legközelebb tényleg az ilyen dolgokkal inkább a házigazdát zaklassátok, azért vannak kinevezve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Kérdezz már rá még a házigazdára! Ha, nem felel, akkor leváltás, új nevezés.... ha már felvállalta a topikot <#ravasz1>

Helyesbítek: a banner (flash) alatt található 3 sor bejegyzés, a 3. bejegyzés alá szeretném ha betennétek, thx de veri & sry

Hmuda
Ezt talán a Flash készítõjével kellene megtárgyalnod.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Szasztok!

Szeretném ha ebbe a bannerba beraknátok a hivatkozással együtt ezt: Az Cod2 Szerver modok, patchek, stb. letöltése, klikk (http://team.sg.hu)

tenkjú

ChevyG work
innen a másodlagos címböl kivennétek a "2006ban"-t?

THX

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ZsZso
zárható => HOMM5
(már van topikja)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Laky
Nem mindegy, hogy szó esik róla, vagy hogy külön topicot nyitnak wareznak. Szinte mindenhol ott vannak a warez userek, nem hiszem, hogy ez volt a gond... A probléma inkább ott volt, hogy van már ilyen topic, ott is össze lehetett volna gyûjteni a playereket, persze a topiclakók beleegyezésével. Próbáld meg sajátban megnyitni, ott biztos nem zavar senkit.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kedves moderátor!!

Nagyon szépen köszönöm, hogy kitörölted a 'Source NOSTEAM' Topicot, úgy, hogy még azt egy privát e-mailben meg sem indokoltad. Nem tudom miért szúrta ez a szemed, mikor majd minden másik topicban is szó esik nem eredeti játékokról(GTA, GodFather, NFS *.*, stb....). Nem történt benne faji és egyéb jogok megsértése sem, ezek ellenére mégis törölted, pedig a topic célja csak az adott játékot használó emberek összeverbuválása lett volna.

Egy "indokodat privátban váró felhasználó" ...
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ngcsnet
Köszönöm.

Kaplan
Lehet szélesebb, ha kitudnám valamivel tölteni az üres részt. Sajnos még nincs semmi, de dolgozok rajta.
THX

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kandurex
Tényleg jó, meg igényes, de nem lehetne kicsit szélesebbet?

Kaplan
Sziasztok! Kérlek titeket ezt a képet ---> ide rakjátok be!

Elõre is köszönöm!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ngcsnet
Törölnétek ujregkori topikjaimat?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1117557973
+ ezt is:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1119249484
Köszönöm.

Serpa
itt a #12970 -es hszban az "evakuálni" szót félkövérnek akartam beállítani, nem sikerült.

kérem korrigálni.

gabber_saviola
nyitunk egy efem2 topikot ennyi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kandurex
Ebben az ügyben a [email protected] -ra írj.

#6746 szinte biztos, hogy zárásra kerül 100e+ topik rengeteg erõforrást zabál

EmIn3m02
amugy nemtom ez vonatkozik e a játékosok forumára is,de ha összejön egy topikba 100ezer komment akkor azt törlik a "tisztelt" modik
márpedig az efem topikba tuti hogy összefog jönni

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
látom direkt nem válaszoltok,ezzel szinte megkaptam a választ: kivételeztek
htx

Botond
köszönöm!
Botond
ezt a topikot legyen olyan jó vki átnevezni "Settlers 2: Next Generation"-re,mert ez lesz a játék neve. Köszönöm!
gabber_saviola
jah akkor megkapom Én is -.-

írom már is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
gyáááááááááááááááááááááááááááááááááá

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kandurex
A változtatás ok, a másik ügyben meg [email protected] levél dobás!

gabber_saviola
Tisztelt Játékosok fórumának moderátorai

Mi efem topik lakói elhatároztuk, hogy ezt a topikot szeretnénk használni az efem2007-hez is, csak a nevét szeretnénk megváltoztattni simán csak Football Manager címre, mint a többi fórumon is van és természetesen az efem 2007 topikot töröltettni.

És szeretnék lemondani a házigazdai feladatomról és átadni ezt mekfrosztnak.

Elõre is köszönöm szépen, és további szép napot kívánok

akkor a zene fórumban szólj

EmIn3m02
had kérdezzem már meg hogy hogyan lehet az,hogy van aki kap csuklás nélkül házigazda jogot,úgy hogy közel sincs meg az 1éves rege?!

mukika
hehe és mindezt egy baszott játék miatt(félreértés ne essék, imádom az fm-et). ennél nagyobb problémátok ne legyen az életben! <#vigyor5><#wink>

gabber_saviola
semmi veszekedés nincs itt, csak elmondtam a véleményemet személyeskedés és minden nélkül