21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
blackgamer #9691 a topik címében a Magyarországi szót pls javítsátok át ékezetesre köszi -
#9690 hát sajnos vannak ilyen emberek,miért nem tudnak a mesekönyvnél maradni még 1-2 évig ameddig megtanulnak normálisan,kulturáltan beszélni legalább forumon -
#9689 Törölni éppenséggel lehet, de nem sokra megyek vele... olyan, mint a pióca. -
#9688 akkor nem lehet vele csinálni semmit? -
#9687 Pistikééknél bekötötték a sulinetet (cris07).
id=1131269663
Úgy érzem, törléssel nem sokra megyek.
(Szívesen beírnám a kommentszámokat, ha engedné.) -
#9686 Sziasztok,legyenszíves valaki rendet tenni ebbe a topikba!!
A 10551-hsztól kezdve!
-
#9685 Kész. -
#9684 kéne egy kis banner modositás ebe a topikba a | Játékok értékelése! |linkjét modositsd ere
Kösz -
csgj #9683 Köszönöm :) -
#9682 Na azért ne essünk már túlzásokba! Ne érezzél semmi többet bele egy hozzászólásban, mint amennyi benne van...
Ha meg már régi motoros vagy, akkor magadtól is rájöhetnél, hogy egy 850px×523px felbontású kép, az inkább háttérkép kategória, semmint banner.
Gondolj bele, a mai napig akadnak olyanok, akik 800x600-as felbontásban neteznek...másrészt az SG dizájnjához alapból laposabb banner illik, igazodva a hozzászólásfejlécekhez, -mezőkhöz.
Szomorú tendencia, hogy egyre több olyan banner látható egyes topikokban, ami szinte egy teljes képernyőt kitakar... -
#9681 Jól van csak valahogy úgy éreztem magam mint aki most kért volna valamit és úgy kezelták mint valami féleszűt -
#9680 Szomorúan hallom. Akkor add tovább a "kioktatást" a készítőnek... -
#9679 Bannerműhelyben csináltattam nem kell kioktatni.Nem én csináltam de leírtam,hogy ki -
#9678 Próbáljunk már az itteni banner méreteihez közelíteni! Az előző se volt kutya, de ez, amit most szeretnél már tényleg túlzás bannernek. Kisebb felbontású monitoron akár háttérkép is lehetne! A másik, hogy a fájlméret is túl nagy. Ilyen dolgokat már idejétmúlt .gifben megoldani. Ugyanezt jobb, nem szemcsés képpel kb. 100kb-ban meg lehet csinálni .swf-ben. Itt az sg-n van bannerműhely is, ha kell. -
#9677 Már köztudomású, hogy azt a bulvársajtót sose kell komolyan venni (vagy minimum nagyon utána kell nézni az értesüléseiknek), de mivel EA megvette a Bioware-t, ezért tényleg közel biztos már a PC-s átirat. Tőlem mehet a diszkurzus. -
#9676 Sziasztok!
Kérdésem, hogy a topicok alján lévő kereső csak nálam nem talál soha semmit, vagy másnak sem működik úgy, mint régen? -
#9675 Ezt Hmudaval beszéld meg. -
csgj #9674 Nem lehetne újra megnyitni ezt a topicot? Ugyanis gamestar online-on is írták ma, hogy 1, másfél év múlva jön pc-re is. És ennyiből a Fable 2 topicot is be lehetett volna zárni, mert az sincs megerősítve (ahogy ez se). De ettől még jönni fog Pc-re, hiszen a Pc-ben is sok pénz van, és több helyen említették ezt... Persze nem könyörgök, a ti döntésetekre bízom, de sztem lennének bőven felhasználók, akik szívesen beszélgetnének a játékról pc-s topicban... -
Hellsing47 #9673 mintha egy kicsit nagy lenne -
#9672 tanujjá meg hejesen használni hosszúú "ó"-t meg rövid "ó"-t (köszi) :P -
#9671 Kedves Moderátorok!
Először már most elnézést kérek mivel JackMeadow barátunk elkészítette a MOTORM4X topic végleges bannerjét.Tudom,hogy már most harmadszórra kérek változtatást és nagyon restellem de nem lehet mégis berakni ezt a képet bannernek:
Mégegyszer hatalmas köszönet! -
#9670 Sziasztok!
Ezt a képet
szeretém a MOTORM4X nevű topicba.(Bocsi,hogy most mégeggyett kell berakni de csak mostanra lett kész amit kértem a Bannerműhelyben) -
#9669 Legyetek szívesek ebbe a topicba betenni ezt a bannert!
Köszönjük az összes Pináta nevében! :) -
#9668 Írd már ki rózsaszin betűkkel, hogy kell linkeni a topik cimet!!
De akár 1 vicc is lehetne oda írva ennyi erővel, úgysem veszik figyelembe........ -
ldavid #9667 ezt tényleg nem tudtam, sorry! -
#9666 Nincs mit, használjátok egészséggel :) -
#9665 Mégegyszer THANK YOU! -
#9664 Nem pusztán szórakozásból van bannerben leírva, mit és hogyan kellene csinálni.
Egy adott hozzászólás ugyanis nem törölhető, csak a topicból.
És azzal, hogy ezeket betartod, nekünk adsz kevesebb munkát. :) -
ldavid #9663 OK, csak gondoltam az ilyen szarság alapból törlendő -
#9662 Basszus, ott a bannerben is, hogyan kell... -
ldavid #9661 azt tettem -
#9660 Módosítva: Nem tudnád csak a totyik url-jét linkelni...? -
#9659 Már okés, egy /-rel többet tettem a hrefbe ^^ -
ldavid #9658 vicces gyerek szemetel össze vissza -
#9657 nem tudom mért csinálja.Akkor csak simán itt az url:http://theeasyco.com/projects.html -
#9655 Ok rendbe.Úgyis jó lesz szerintem -
#9654 A képre kattintásos módszer valami oknál fogva nem jön be, simán a banner alá berakva sem, továbbdobja ide -
#9653 Hali! Szeretném ezt a képet a MOTORM4X nevű topic bannerjének és ha lehet akkor ha valaki rákattint a bannerre akkor feljöhetne a hivatalos oldal
Köszi! -
#9652 Ne offold szét a topicot, köszi. -
#9651 Nah mikor kapja meg Gerzsi a házigazda jogot?