Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Ez a Bitspider megér egy IP-bant..

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Sajnos feszt elszúrom a saját mottóm 😊 igaz, végülis nem troll..

DB

Istencsászár
Érdekes hogy ahova betéved ott ez lesz a vége..., már simán járna neki 1-2 pont...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DonnieBrasco

Lynx_TWL
egy topic elég nem kell szétszedni a témát szóval close plz😊

๏̯͡๏﴿

/agreed
a wow topicból a nagy többség megveszi, befér oda.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Hátha...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Itt már nagyon off van . nem lehetne tenni ellene vmit???
Nekem úgy tûnik elfajul, fõleg hogy itt a Moderátoroknak témában offol, most már tényleg banoljátok, kösz.

Kata
Semmi gond, már szóltam én is más moderátornak, hogy olvassa át, hátha érzékenyebb mûszere van kiszûrni, mi a személyeskedés, és mi az érvekkel alátámasztott vélemény. (Több szem, többet lát alapon).

Az úriember hangvételét figyelembe véve pedig: még így is igen kedélyesen és nõies hangvételben reagáltam.

[/cserf][/fülünyúl]

panther112
Kaptam érte egy büntetõpontot, offolás miatt, mivel semmi sértõ, vagy egyéb deviáns megnyilvánulás nem volt az akkori fellépésemben, szerintem ez bõven elegendõ figyelmeztetés volt. A mostani eset pedig egy kéréssel indul, sajnálatos, hogy így reagáltátok le a dolgot, de ezzel nektek kell magatokkal elintézni.

Ja, meg azért vegyük figyelembe a múltkori esetet is, amikor valami 100 hozzászólást kellett miatta törölni és nem kapott semmit. Ideje lenne bepótolni azt is.

panther112
Szerintem pedig jó lenne, ha túltennétek magatokat azon, hogy van ember, akinek nem tetszik ez a játék, azt nem is várom, hogy a kért segítséget megadjátok. A privátozást pedig örülnék, ha befejzenétek.

EmThor
játékosok fóruma, guild wars topic, #15993 ez minimum ban...

Kandurex
Mindkét részrõl voltak hasonló hozzászólások, szóval Te sem vagy szent lelkem <#vigyor0>

Kata
Az is "érv" volt, ahol sötétnek titulált, illetve kifejtette, hogy lexarja a véleményem, mert én mondtam. Jobb ha tudod. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
Saját fórumon nincs moderáció, szal az én szemembe csak egy topikot nyitott 😉

Kata
Legalább itt ne hazudnál...

[/cserf][/fülünyúl]

Lammer
ize en a SRAC infojabol linkeltem!
nah akkor elmagyarazom:
ezt ma Lugher megnyitotta
erre jon a JAson srac(akire azt mondod, hogy mas user 😄)
es megnyitja EZT!, ELEVE van ertelme Lugher utan?
es utana amit most bezartal(tok) 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
Ahogy látom két különbözõ user a nyitó!

Lammer
te ez a srac bennfentes lehet...
nyit ket diiota topikot es semmi buntetes... nem semmi 😄😄😄
"2006. 08. 13. - Konzol vs PC.
2006. 08. 13. - Konzolnak leáldozott... "
<#idiota>

Kandurex
....ehh

Istencsászár

Lynx_TWL
"Ó elnézést már láttam rólatok fotókat is, egyedül Kata-ról nem, ha elöbb tudom, hogy mind szántó-vetõk vagytok Kicstarcsáról, Szentgotthárdról meg egyéb neves helyekrõl, és igazi õslakos ábrázatotok is van hozzá, akkor nem is kérdezek itt semmit."

itt most éppen érvelt?😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kandurex
Ennyit még elbír az SG. Másrészrõl, ahogy látom többségében a vita a játékról szól. Harmadrész az úgymond "flémelõ" személy érvekkel támad, és védekezik. Egyáltalán nem olyan személyiséget tükröz akit tiltani kellene innen.

Ha elfajulnak a dolgok, majd keményebbre fogjuk.

Azt hittem a moderátornak az a dolga, hogy az offolást idézõ személlyel a megfelelõ módon bánjon el, ráadásul már nem elsõ alkalommal teszi ezt a lentebb említett illetõ.
Amúgy pluszként játék adás-vétel meghirdetése Guild Wars esetében tilos, mert a játék megvételével elfogadja a feltételeket, amik közt ez is szerepel.
És azzal hogy most elintéznétek, azzal egy újabb flame-t lehetne megelõzni, aminek már az elsõ jelei megjelentek.

Kandurex
Atyaisten' 😄

No,: A idézõjel iróniát vagy ellentétet is jelenthet, szemben a negatív festéssel, igaz ez szövegfüggõ, de ennyi sajtószabadsága még van Hírmagazinnak.

Továbbá:

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját."

Ezmegmiazizé
Kedves Modik legyetek szívesek intézkedni, Kisfigi topicnyitási lázban ég <#idiota>

Qwerty4
ebben a topikban:Mad TV nagy bûnt követett el a nyitó, az rtl klubot diszkriminálta tv2-vel szemben, mert zárójelbe tette, ez törvényellenes, büntetés járna.Az 1. hsz.-t figyelni!!!

Qwerty4

12346
oks, kösz😊 de azért elég meleg, hogy 170 hsz-on át egy értelmes mondat nem született szinte.

Kandurex
<#heureka>Nah, átnézegettem az összes hozzászólást és sérelmet amit kértetek. Ahol durvulás volt ott moderáltam, a többi, ahol csak inkább élesebb viták folytak azt meghagytam.

A KONZOL-nak leáldozott topikot egyelõre nem zárom, megvárom más moderátor véleményét.<#heureka>

1405-tõl felfele lehet törötlni a hsz-ket
nfs carbon topik (alant a link)

Sland
BAN Maffioso plz!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kedves moderátorok, maffioso hozza a formáját
sehol egy házigazda aki csekedhetne
köszönöm 😊

panther112
A hozzászólásomban segítséget kértem a játékhoz, szóval errõl ennyit, de teljesen mindegy, mert majd a moderátor elolvassa, és dönt.

Már megbocsáss, de te kezdted megint a balhét a hozzászólásoddal, szóval felesleges vitát nyitni errõl.

Szeretnék szólni, hogy panther112 megint a Guild Wars-ban rendetlenkedik, már itt figyelmeztetve lett már (#6145 és #6146).
Most már végleges bant adjatok neki, köszönöm.

panther112
Kérném a GW topikban Kata nick-û felhasználó figyelmeztetését, folyamatos offolás, és szeméályeskedés miatt.

12346
ezt nem lehet zárni?:/ ultraszáni^^

FlatOut2 Topic
Itt véletlenül 3szor küldte az üzenetet 2t töröljetek belõle, köszönöm Moderátorok!

A krumpliúr topicban elfajultak a dolgok. szinte már nem is a játékról van szó. ja, és nekem nagyon úgy tûnik, hogy az a kalácsosbácsi kulabácsi alrege... mivel ugyanazt csinálja, és mert kulabácsi banolva van. de nem akarok rögtön vádolni
Lammer
Starcraft Topik
723,724,726 pfff, no comment... takaritast kernek, koszonom <#rolleyes>

Kandurex
<#heureka>, ahogy látom mindkét ügyben lett megoldás

reaper4
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1155389061

"anyám basszon meg ilyen topigot nyitni , miért nem a gumiba nyitottad te csicska?"
ez mit ér? lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

jbal
tiltsátok már ki!!!

Fyrex
nincs mit hozzáfûzni

vki tiltsa ki végre mert minõsíthetetlen a viselkedése

Avanti Crociati!

Breki33
#27257 - #27261

Újra kezdte ugyanott, nemigaz nem lehet már kitiltani