21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#20458 Ezzel tisztában vagyok de akkor is megadjátok valakinek a HG jogot ha a topicból páran ellene szavaznak? -
#20457 ez minket pont hidegen hagy, hogy kinek mi tetszik
ha konstans rend kell a topicba (márpedig kell), annak egy házigazda választás az útja hosszú távon -
#20456 Én többször is felvetettem de nem volt jelentkező. Meg a támogatottság sem biztos, hogy meglenne mert az a pár ember, aki napi szinten osztja meg, hogy milyen szar a játék, nem igazán örülne neki, hogy a személyes kis gumiszobájából kirakják. -
#20455 nem látogatom, de azért annyira sok bajra sem emlékszem a topicból
ha meg van mégis, akkor szavazzatok meg házigarázdát, látogatottság gondolom van, kialakult társaság van, vállalkozó szellemű user mindig van -
#20454 Az szuper, ehhez képest már többször is Jonnyka-nak kellett rendet raknia. Gondolom nem ő az egyik, bár ezek alapján lehet.
Viszont a tény akkor sem változik, hogy nincs házigazda. -
#20453 :D jajaja -
#20452 plot twist: mindkettő te vagy -
#20451 2 mod is látogatja...
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.08.11. 13:47:18 -
#20450 Nincs házigazdája a topic-nak. -
#20449 ezeket oldjátok már meg törléssel, which i just did -
#20448 World of Warships
StrikeFor
# 7159
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.11. 09:21:27 -
#20447 sorry a kereső miatt, még a nyárra tervben van a ráncba szedése :) -
Ironman2 #20446 Sziasztok! Töröljétek legyetek szívesek ezt a topikot:
http://sg.hu/forum/tema/1438770922
kereső nem dobta ki hogy van már ilyen topik.köszi -
#20445 Sajátban megcsinálod a fejlécet, a forráskóddal jelentkezel itt, egy moderátor pedig bepakolja. Közösség újraépítés nem azon múlik, hogy házigazda van-e, hanem hogy járnak-e oda emberek, akik aktívan részt vesznek a topic életében.
A házigazdaságot olyan topicokban szoktuk kiosztani, ahol olyan folyamatos, nagy élet van, hogy szükség lehet valakire, aki még azelőtt rendet tart, hogy a moderátorokhoz kelljen fordulni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.08.07. 12:20:48 -
Rocco27 #20444 Ez nem tudom kinek szólt, de engem személy szerint azért érdekel a dolog, hogy egyrészt gatyába rázzam (kicsinosítsam a fejlécet) az aktuális topikot, hírekkel szolgáljak, másrészt fel vagy újraépítsem a közösséget.
Mivel aktívan részt veszek ezekben - mind játékos, mind szerver admin (tulajdonos) oldalról -, gyakorlatilag összekötöm a kellemest a hasznossal.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.07. 12:18:00 -
#20443 done -
#20442 Úgy látom komoly fogalomzavar van a házigazdasággal kapcsolatban:) -
Ironman2 #20441 Azt honnan veszed hogy nem látogatja senki se? Attól hogy nem kommentelnek,még ezren is benézhetnek az adott témára,nem kell ahhoz regisztrálni.Szép estét! -
#20440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20439 azok a hozzászólások -
Rocco27 #20438 Üdvözletem!
Egy újabb házigazda kérelmet nyújtanék be ezennel:
A topik neve és linkje: Empyrion - Galactic Survival
A jelölt neve és linkje: Rocco27
A hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége: Jelenleg még csak egy, de lesz több is ha kipofozom a fórumot :-)
Tisztelettel,
Rocco27 -
#20437 "Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma" -
Rocco27 #20436 Üdvözletem!
A házigazda kérelmet ezennel itt is beküldöm:
A topik neve és linkje: No More Room in Hell (Játékosok fóruma)
A jelölt neve és linkje: Rocco27
A hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége: nincs, mivel a topik halott, sohasem foglalkoztak vele és rendberakásra szorul
Tisztelettel,
Rocco27
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.08.05. 19:58:23 -
#20435 Akkor viszont nincs szükség házigazdára, hogy rendet tartson. -
#20434 Jogos de nem sokan írnak oda :) -
#20433 "Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. "
a topiknév és jelölt link megvan.. :D -
#20432 Elkérhetném az Act of Aggression HG címét? nem sokakat érdekel a játék, de én bétázom és nálam top :)
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.08.03. 08:50:57 -
#20431 raktok be ban scriptet (elrejti a megadott userek hszeit), mi meg majd jól nem vesszük ezt észre, és elnézzük
másik (szvsz jobb) megoldás: a házigazda (ha nem aktív, szavaztok meg újat) bármiféle kérdés / magyarázkodás nélkül törli a tag gázos hszeit, és meghagyja az értelmeseket
a topiclakók a gázos hszekre nem reagálnak SEMMIFÉLEKÉPPEN, megvárják míg törli a házigazda
ennek két kimenetelét tudom elképzelni:
- vagy észreveszi magát / rájön hogy fölösleges bohóckodnia, nem tapsol neki senki, és befejezi
- vagy pedig nekiáll flamet generálni azzal, hogy miért lettek törölve a hszei, ezesetben bevontok minket, és megoldódik úgy
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.08.01. 14:04:59 -
#20430 Olyan opció van, hogy ha csinálunk szavazást egy topikba akkor kapjon valami figyelmeztetést tőletek az illető aki ellen szavazunk?
http://sg.hu/forum/tema/1313509893
Topikba egy illető már hetek óta folyamatosan csak sír (nevet nem írok, egyértelmű lesz ki az). Már többször és többen említettük neki hogy jó lenne ha ezt abba hagyná,ne játsszon ha nem bírja, törölje, stb, de nem áll le, szinte inkább direkt csinálja (topik legutóbbi balhéját is pl. inkább ő robbantotta ki)
Ignoráláson kívül mit tehetünk? -
#20429 Kár itt meg tárgyalni. Érvelés vs. alpári stílus. Melyik győzött? Érvelés.
Remélem szép napon vége lesz a síró topiknak és vissza tér a régi Warships topik mert szánalom ami megy napok óta -
Jashin #20428 Hmmmm, kicsit egyoldalú a ban... dantes és Jeff is megérdemelné, kivéve, ha spanok. kösziiiiiiiiii -
Ry0K3N #20427 Szeretettel küldöm neked ezt a számot. Élvezd egészséggel. :)
-
Jashin #20426 Régóta húzódó dolgokról van szó személyeskedéstől sem mentesen.
Részemről elnézést kérek a személyeskedésért.
NEM tőled, az érintettektől.
Jó munkát estére.
Üdv.
Jashin -
#20425 elolvastam 1 oldalt, mit szeretnél még, mesélj -
Jashin #20424 hát ez nem volt szép... Elnézést kérek a moderátoroktól, kérném az előzmények elolvasását is. Köszönöm. -
#20423 Topic:
World of Warships
Hszek:
6501
6541
Személyeskedővel mit lehet kezdeni?
Itthon sajna nem chrome van így az SG+ bővítmény nem megy, ezért nem tudom letiltani őket. Lehet az lesz amit Johnnyka javasolt.
Az a rossz, hogy itt is szétdúlják a fórumot mint a WoT-ban, kb ugyanazzal. -
Screenracer #20422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg nem kötekedni akarok, de az tízévesezés innen indult és én senkit nem tízéveseztem le. Nem mintha nagy jelentősége lenne, de az ilyen szöveg nem értés vagy félreértések miatt már máskor is én lettem megfenyegetve. -
#20421 Jah, lol...
Akartam mondani annal sokkal tobbet er .....:) -
#20420 Jah, az nem izgat, mad regota ,annyit nem er a tizeves regem, de keptelen abbahagyni...nem is ertem .... -
#20419 ha arra gondolsz hogy letizevesezett, ne reagalj, es elmulik