21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#11398 Te élsz az AVO-s korszakban, úgy vélem ez nyilvánvaló. -
#11397 Meglatjuk milyen az ar, egy SG moderator, illetve milyen az ar, amikor jogilag kap valaki egy ejnye-bejnyet mert meg azt hogy Sztalin idejeben el.
O maximum bannol amit egy uj regisztracioval semmise lehet tenni, viszont ot meg penzbirsaggal buntethetik es tudod, amikor a birosagra jarsz nem a maganembernek van igaza a kormanyszervvel szemben. ;)
Ezek a moderatorok meg azt hiszek az AVO idejeben elnek a kommunizmusban, ahol mindent egy tollvonassal eltorolhetnek, amikkel szemben elfogultak es az alapveto emberi jogokat semmibe veszik.
-
#11396 Összeesküvés elmélet rulez?! A moderátor akkor zár egy topic-ot, amikor éppen észreveszi és úgy gondolja, hogy ezt kell tennie. Lehet, hogy órákig nem látja helyi modi, mivel nem lógnak itt 7x24órát (tudod, ez nem munka, nem kapunk érte pénzt, vagy ilyesmi). Ezenfelül vannak türelmesebb és kevésbé toleráns, meg úgy általában mindenféle modik. Van aki egyből büntet, van aki banol, van aki meg leszarja (az a rossz modi). Lényeg, hogy rend legyen. -
#11395 Egyrészt nekem nem úgy tűnt, hogy zárva volt 5 perccel a nyitás után (logokból kiderülne, de nem vagyok admin), másrészt ELŐSZÖR megírjuk amit akarunk, MAJD nyitunk topciot, copy-paste és voilá, máris tudnak írni bele mások is. Tudom arrafelé ez könnyen meghaladhatja a jelenlévők informatikai szaktudását, de azért mégis meg merném említeni.
A topicot pedig nem én zártam, ergó most NAGYON megijedtem. Üzenem a magadfajta fenyegetőzésben gyakorlott kedves állmpolgároknak, hogy a kommunizmus elmúlt és az ÁVÓ sem üzemel már 7x24órában (reménykedjünk ebben).
Ha már fejlentősdi, akkor a "buckalako"-ért meg én jelenthetnélek fel, de ÉN nem óhajtom magam égetni... :D -
#11394 jaja, bezzeg amikor fél napig ott áll egy topic első hsz nélkül, azt nem 5 perc után zárják, hanem fél nap mulva kell szolni nekik :D
felesleges az árral szemben harcolni itt, annyit nem ér az egész. -
#11393 Egy moderátor nemtudja eldönteni hogy valaki órákig, napokig, hetekig ír egy kezdő hszt... ha tudod mit nyitsz meg akkor előtte miért nem írod le a gondolataidat? ha olyan hosszú... erre alkalmasabb egy wörd:) ja ez már lehet túl bonyolult dolog...
Amugy nagyon jól nyomod, tetszik a stílusod:) -
#11392 Igy van az elso hozzaszolast en irtam bele, kedves buckalako.
De mivel nem egyszeru tomondatokbol allt, aminek a hasznalataval ugy tunik csak par moderator rendelkezik, hanem korulbelul 200 osszetett mondatbol igy a megirasa sem 1 percbe tellett.
Mivel a kezdo hozzaszolas elott a topic zarva volt kb 5 perc a megnyitasa utan mar zarva volt, igy egyertelmuen kijelentheto, hogy a moderator nem vegezte el a dolgat vagy a forumnyito szollasszabadsag jogait korlatozta.
Mivel erre tanum is volt, pont olyan helyrol, ami ilyen kihagasoknak az ellenorzo szerve, igy majd magyarazhatod a bizonyitvanyodat nekik.
Ha a hivatalos papirokat megkapta az oldal. -
Bala10 #11391 ne égesd már magad gyurcsók féle OKM-esekkel. :D tiszta ciki...
ha csak a felére fény derülne mit művelnek -
#11390 Kedves fórumlakó.
A megnyitott témákba az első hozzászólást a topicnyitónak kell megtennie, mivel addig senki más nem tud bele írni. Ha pedig nem teszi meg, akkor egy idő után zárják/törlik a topic-ot és általában még büntipontot is kap. Ez ugye köztudott, csak úgy tűnik van aki nem figyel, nem olvas és nem tanul, csak fenyegetőzik vakon.
Nem tudom ki zárta a topic-ot, de csak a dolgát végezte és JÓL végezte.
Köszönöm szíves figyelmét! -
#11389 Innentol kezdve neki nem az :D
Na megyek is kommunikalni vele, hogy mi legyen a sorsa a mokusnak, BB. :D -
#11388 mert szerencse? -
#11387 Jelzem mekkora gyokerek vagytok, hiszen nem ket szot irtam bele es bezartatok.
Ja hogy nektek a tobb szaz szobol allo torteneti attekintes es iras 1 percbe telik ?
Meg szerencse hogy itt allt mellettem egy OKM-es osztalyvezeto.
-
#11386 Sosetudjukmeg milyen nagy tápig is lett volna belőle:( fenyegetőzni tud, de alapvető SG szabályokkal sincs tisztába:D:D -
#11385 :D -
#11384 Jelzem, ha nem írsz a topic-odba, akkor más sem tud és zárni fogják automatikusan, meg még büntipontot is kapsz. Szóval. egy kezdő hzsz.-t illik ám tenni, node nem is akármilyet! -
#11383 Kifejtenéd az esetleges következményeket?! Csak hogy reszkethessünk addig is. Én máris félek. SŐT! -
#11382 Másrészről te hiába próbálod kultúráltan kezdeni a topicot, ha bejönnek a vérpistikék és szétflémelik. Akkor úgyis zárásra kerül, mivel nem lehet 7x24 órában azt bámulni és moderálni értelemszerűen, éppen ezért nem lehet ilyen témákat nyitni.
Flém jellegű, vagy egyértleműen flémbe tartó topicok mennek a gumiba, vagy záródnak. Pl. politika sincs az SG-n, nem véletlenül (annak vannak más okai is de ez az egyik). -
#11381 Értetlen egy ember vagy. Az a konzolos szekció, ott én döntöm el, hogy mi marad és mi nem, ez meg itt a játékosok szekciója. Nehéz felfogni, azt már látom. :D -
#11380 Ja es meg valami valoban ok nem kernek a forumszekcioba egy ilyen flame topicokt, ennek ellenere naluk 4 eve mar van ilyen es erdekes modon az nem szurja a szemeteket. Ott bezzeg lehet fikazodni.
Na mindegy megnyitom a topicot szimplna szakmai ervek es szamadatok lesznek a nyito hozzaszolasban, tehat ha torolve lesz az szimplan a rosszindulatnak lesz koszonheto. -
#11379 Jo akkor en most nyitok egy a PC jatekok fellenduloben topicot, kivancsian varom, ki fog hozzanyulni.
De ha megtortenik eskuszom kovetkezmenyei lesznek. -
#11378 Oltári nagy tévedésben vagy (nemcsoda). Eleddig kb. 1000 próbálkozás volt hasonló topic-okból és soha nem én zártam, vagy töröltem, hanem a helyiek (sőt nem is olyan régóta van ide jogom egyáltalán). Évek óta így van, ők nem kérnek ebbe a fórumszekcióba egy ilyen flém topicot, amiben többnyire kisiskolás taknyosok (elég megnézni az adatlapokat) nyomják kontrollálhatatatlanul a szennyet és mocskot.
Jelen esetben is egy helyi modi kért meg, hogy zárjam, mert ő nem lesz városközelben. Túl jó szívem van, így engedtem még egy menetet a kiscsávóknak, hagy élvezkedjenek, mégiscsak nyár van, de úgy látom kár volt. Az ember a kisujját nyújtja, de nektek a karja is kevés.
Ergó, nekem köszönhetitek, hogy EGYÁLTALÁN NYITVA MARADT a topic ennyi időre. Ha nem tetszik, ráhagylak a helyiekre és azonnal törölnek bármilyen próbálkozást és büntetnek is hozzá serényen. Ha nektek ez kell, megoldható ez is...
Néha már uncsi kicsit ezt a sok nyavajgást hallgatni. -
#11377 Bizony ahhaha.
Foleg azert mert ez olyan, mintha egy elfogult Ujpest szurkolo moderator, torolne a Ferencvaros Torna Klub topicot a Sportforumok kozul, mert neki szurja a szemet, hogy egy Ferencvarosi topicot mer nyitni.
Mondjuk nem csodalkozom, ezen hogy Sir Quno Jedi zarja a topicot, mert jo par hozzaszolasa van a PC-s jatekoknak lealdozott forumtemaban.
Lasd pl ezt : "Akkor te is bűnös vagy gyermekem, de én feloldozlak, csak mindig időben gyónd meg bűneidet Quno atyának ! Ne feledd a konzolIstenek megbocsátóak, nem oly véresszájú férgek ők mint a PCdémonok !"
Csak mar regen nem a kommunizmusban elunk.
Rendes helyeken rendesen megdorgaljak az ilyen moderatorokat, aki azt hiszik mert minimalis hatalom van a kezukben a forumtemak karbantartasara, mindent megengedhet maganak.
Pl teszem azt, valaki nyit egy olyan topicot, hogy a "PC jatekok ujra fellenduloben", azt zarjak a moderatorok, mert a szukulo kulonbsegu PC vs Konzol eladasi listakrol mer irni benne ?
Szepen vagyunk mondhatom. -
#11376 ahhaha -
#11375 Irj az MKIünek hogy korlatozzak a szolasszabadsag jogaidat.
Ugy megbuntetik oket, hogy milliokat fognak fizetni, raadasul kotelezik oket arra is, hogy megnyissak a topikot ujra, mivel semmi serto vagy egyeb nincs a topicban.
Kapva kapnak minden ilyen vizsgalatnak, sok penzt vesznek fel az allamtol ezert. ;) -
Hellsing47 #11374 igen, azt hogy rosszul takartad le -
#11373 Ma hűvösség riadó van, éjjel belefagytam az ágyamba és reggelre a 40 fokos vízből 16 lett a termolizációs takaróval LETAKART jaccuzimban! Ez már csak jelent valamit... -
#11372 de most nincs is hőség riadó!:D -
#11371 Apropó! Ma újranyitom a dühöngőt, szal. lehet nyomni a vakert! Jó szórakozást zárásig! -
#11370 erre max a modik tudnak választ adni :D
nekik köszönhető, hogy egyáltalán hagyják ezzel a címmel futni a topikot.
csak mivel nyakig benne vannak a témában, sok jóra ne számíts ;) -
Bala10 #11369 szerintem... ne foglalkozz vele. :) idióták gyülekezőhelye mindkét részről. -
#11368 Arra adjon valaki választ hogy a "pc-s játékoknak leáldozott" már cimében is bicskanyitogató szégyen topik hogy maradhat mikor sorban zárjátok a "Pécés dühöngő, ma haragszom a konzolra", "Az X360-nak leáldozott!" stb...
szobákat? mi alapján áldozott le a pc-s játékoknak? csődbementek a pcjáték kiadók vagy pc-re már nem fejlesztenek. ha meg rendben van ez a név holnap nyitom a "conzolos játékosoknak befellegzett, hiába rinyálsz" topikot -
#11367 Hi!
Ezt a képet légyszíves tegyétek be bannernak ide! -
#11366 az eljárás gyors volt. szóval köszönöm.
az nem káros amúgy hogy folyton direkt félinformációkat áraszt? amik mind arra utalnak? " megtudod a tényleges infot ha megnézed az aláírást?! " :D
jó nem kötekeszem, csak idegesítő amit művel. folytonos önoldalreklám. -
#11365 Aláírásban engedett, amíg nem "káros" a link. -
#11364 Far Cry 2 témában " Tib " nevű felhasználó ( pl. itt #1245 is ) külső oldal reklámját használja aláírásként. a gyors eljárást köszönöm :] -
#11363 Hi!
EZT legyetek szívesek tegyétek be ide bannernak!
Kösz előre is. -
Miskolc88 #11362 Nem tudom melyik modi rakta ki robe-t de köszönöm neki! -
#11361 Ebben a topikbanegy gyemant04 nevezetű emberke osztja az észt -
Miskolc88 #11360 sajnos... -
#11359 nem 2regje van hanem 1egesz rakas