Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kitisztítva #8851
wts gold bs ali oldalon / Skill
A játék felhasználói szerzõdésében tiltott az efféle kereskedelem, kérem töröljétek a hozzászólást. Köszönöm
Csak azért linkeltem be mert sokan ezért büntit kaptak volna 😞
De ne szomorkodj, én is kérhetek tõle elnézést, mert én árultam el <#hehe>#hehe>
(én meg hülye ésszel töröltem a hozzászólását, meg írtam neki privi, hogy ne reklámozzon, holott nem csinált semmi komolyat 😞(, kérhettem tõle elnézést!
Hungary Bus
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
1. Az sg felirat kétszer látszik szinte közvetlen egymás mellett ami nem a legjobb összhatás.
2. a csíkozás nem a legjobb, és picit elüt a háttértõl a csíkozás miatt, az elsõ szöveg és a "szolgálunk és védünk" felirat picit zavaros
3. rossz betûtípus, a jelvényen az sg felirat elcsúszva, pixeles <#felkialtas>#felkialtas>
4. érdekes az a "vonal" (fénytörés) középen, és vmiért nem tûnik olyan "hivatalosnak" mint a többi (szvsz a szín miatt)
5. HIBÁTLAN
6. A <#felkialtas>#felkialtas> szintén pixeles
Hát ennyi... <#wink>#wink>
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az baj ha nagy betüvel írtam be annak akinek küldöm? 😄
^^
Egyébként áthúztam volna a horogkeresztet, de amúgyse ezt szavazzátok meg szal mindegy =)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Szavazzatok, ne kötekedjetek 😄
"Razok és Crem munkája kimarad. Crem elve kiesik mert nincsnek rajta az általános információk. Razok viszont bekerül õ lesz a 7.
"
Most akkor kimarad, vagy bekerül?
Egyébként meg - bár ezt nem hiszem, hogy neked kéne magyaráznom - a banner alá is lehet szöveget írni. Akkor pontosabban kell definiálni a kiírást.
Szerk: Válasz 'Kandurex' üzenetére (#8814)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Amúgy Crem kizárása igazságtalan, mert nem volt feltétel, hogy legyen rajta infó...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Razok és Crem munkája kimarad. Crem elve kiesik mert nincsnek rajta az általános információk. Razok viszont bekerül õ lesz a 4.
Ma estig lehet szavazni!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬