21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Miskolc88
    ja :S
    amúgy nagyon primitiv gyerek lehet,beregel 2x is az sg.re és az adatlapja" kicsit hasonló csak " :D
  • nandorb
    csak az admin tehet iesmit a moderator iesmit nem ir csinalni
  • Miskolc88
    najó azért odáig nem megyek el .
    De ha nem változó az ip-je akkor lehetne bannolni véglegesen.

• nandorb
    jelentsd fel a hatosagoknak es majd mikor megerkezik anyucinak meg apucinak a level akkor majd mashogy fog velekedni
  • Miskolc88
    Amúgy mostmár leállhatnál.
    Hamis privát üzenetekkel akarsz fenyegetni ?
    azt még elfogadom hogy elrontod a topikom de azért ez már "kicsit" sok.
  • Miskolc88
    nem árulkodok,mivel szétoffoltad a topikom.
  • Miskolc88
    Sonic 333 alregje!
    nézzétek meg az adatlapját!!
    22# Játékok felújitása topikon
  • nandorb
    nem inkabb te fogd be
  • RAZOR27
    Na, látjátok milett, kicsit engedtetek a gyeplőn és tessék...
  • bertino
    :DDDDDDDDd
  • Carlos
    Erre utaltam lentebb!
  • Carlos
    Lehet, de itt nem egy ország vezetéséről van szó!
  • Bala10
    egy diktatúra nem is lehet hosszú életű. :)
  • nandorb
    en inkabb adminnak allnak be es kitiltanam oket forumrol, mert pl. a mult heten 1gyerek direct basztatott bena kerdessekel stb. mig tenyleg elveszitettem az idegeimet, a munkahoz nem volt kedvem stb. na de mindegy kertem hogy legyek hazigazda de semmi es en esek ki bena parasztnak?
  • RAZOR27
    Persze, mert nemelég 1 kemény modi.Az összesnek keménynek kell lenni, legalábbis keményebbnek.Meg, ha tudnátok mi folyik a kevésbé népszerű topikba ahol nem razziáztok....
  • Sir Quno Jedi
    Amék modi keménykedik, azt elpacsálják, mint gz8-at, vagy magától teszi le a kardot, mint Borg és Punker. Jó példa ez arra, hogy mindig a szánalmas csőcselék győz. Sok lúd disznót győz. Ettől függetlenül én már évek óta csak banolni szoktam, mert nem hiszek a büntipontokban, mivel NEM műxenek idiótákon. De annak óvatosabb modik is...(itt a játékosban amúgyis csak vendégmodi vagyok)
  • Carlos
    Két büntetőponttal káromkodott és személyeskedett!
    Könyörgöm...

Áhhh...hagyom a csába az egészet...
  • Kandurex
    Nem tudom, moderátora válogatja, a kérdéses srácot nem büntettem, azt se tudom mi volt, azóta meg gondolom már lenyomta a fórum. A moderátor úgy ítélte meg, hogy pár pont elég ahhoz, hogy lecsillpodjanak a kedélyek, és úgy tűnik jó volt a meglátás.
  • RAZOR27
    Esküszöm, beállnék moderátornak, kapásból ütném ki az ilyeneket a sorból, de megmondom őszintén nemlennék modi, mert sokan haragudnának rám, aztmeg nemkéne.
  • Carlos
    Egyetértek!
    Ez volt régebben. Legalábbis ez jött le abból ami régen volt.
    Bejött egy gyerek az SA topikba: szar, fos, húgy. Szóltunk neki nem kéne...folytatta, ban. Ennyi. Utánna csend volt. Most, dzoli93 vagyki ott veri a nyálát, szólunk neki, hogy nem kéne, kap két büntit és csinálja tovább és röhög rajtatok. Az értelmes fórumozók szenvednek a csírák és a nyomi modik miatt akik inkább topikot akarnak zárni (emo csajok) vagy zárnak be (ETS).
  • RAZOR27
    Dehogy, szétcsapni közöttük, ha rosszat csinálnak, utána meglenne a tisztelet.
  • Sir Quno Jedi
    Te most szándékosan adsz ki szakmai titkokat, vagy miatököm?! :DDD
  • Kandurex
    Egyébként, a moderátor az egyensúlyra törekszik, nem a harmóniára! Mint Justicia, mindkét serpenyőnek egyenlő súlyba kell lennie.
  • Bala10
    nincs a topiknak házigazdája? ő törölhetné a hülye hozzászólásait, aztán csak megunja.
  • Sir Quno Jedi
    Nyiff-nyaff???
  • Kandurex
    érdekes, tanulmányaiból meg pont fordítva volt, a szociális tantárgyakból minidg jeles voltam :/ hmm

...mindegy, meleg van.
  • Carlos
    Fizikából jeles, szövegértésből egyes.
    Köszönöm a választ!

Edit: Ezzel ki is jelentetted, hogy lényegi változás nem fog történni, jó az úgy ahogy most van!

Amúgy akikre gondoltam a tisztelet témában:
    Amse
    Hmuda
    M@TriX
    Pheel
    Punkerwork
    Sir Quno Jedi
    hykao
  • Kandurex
    Nem hiszem, a fórumon éppenhogy erősebb a moderálás mint valaha bármikor, egyszerűen a közeg lett más, a fórum népszerű lett, az internet elterjedt, hétköznapivá vált és szép lassan becsorogott a generáció minden tagja, ez persze erősebb moderátori jelenlétet kíván, de azért próbáljuk szabadon hagyni útakat..., ne felejtsd el, minden hatásra egy ugyanolyan erejű ellenhatás hat.
  • Carlos
    Gyönyörű hasonlat, de nem értek egyet.
    Akkor minek van ez a topik? Ideirjuk mit szeretnénk és nem történik semmi...bannerképeket rakosgattok csupán, az nem moderátor dolog.

"A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata."
    Elméletileg ezt kéne tenni, és ezeket betartatni:

- A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    - Céltalanul vitát szító hozzászólások.

Namost ehhez képest az említett kamionos topikot inkább bezártátok, mert pár csírát nem akartatok kivágni és ezzel hazavágtátok azok eszmecseréjét akik próbáltak foglalkozni a dologgal (mod, tweak plö). Igaz, hogy warez-zal játszott mindenki, de ha csak ez miatt lett bezárva, akkor a konzolos topikokon kívül a fél PC-s szekciót zárni lehetne.

Csalódtam az SG-ben. Régen nem ilyen volt. Régen a modikat tiszteltük, mostmeg van olyan moditok aki vitát szít az egyik acc-ával aztán a modi acc-ával kirúgja meg büntetgeti azt aki nem ért egyet vele!

Hát gratulálok!
  • RAZOR27
    ott a pont

#11324: Jólvan, most még elnézem :D
    Télleg kicsit bekéne keményítenetek, komolyan.
  • Kandurex
    mindent nem lehet agyonszabályozni, a fórum amúgy is öntisztító, a nehezebb csontokat kell őrölni, a finomat maga a fórum foga reszeli le...
  • Carlos
    Az a baj, hogy egyre több a gyík.
    Bejönnek, a kis 14 évesek és szénnéfikáznak mindent (maximális tisztelet a kivételnek!). Szólunk a modiknak, semmi...Kezd kurvulni az sg.
    Néha kiosztanak egy ejnye bejnye felkiálltójelet és annyi, el van intézve.
    A hülyegyerek a kamionos topikban meg csak tombol. Oda se néztem már jó ideje, mert csak felbosszant.
  • Kandurex
    fél óra és dara, ha ez megnyugtat, addig nem baj, ha kinyavajogják magukat, mondom, meleg van, ingerültebbek, ilyenkor lehet lazább a szabály
  • RAZOR27
    csak az a baj, hogy normál ember rálép az sg.hu-ra, belenéz a fórumba és.... ezt látja.Nekem már a leáldozós topik is csak adok-kapok alulfejlett iq-harcos háború marad, nemkell mellé egy ilyen is...
  • Carlos
    Nagyon passzivak mostanában a modik...napok óta semmi nem történik...
  • Kandurex
    meleg van,...
  • RAZOR27
    Hát nagyon gratulálok annak a modinak aki megváltoztatta ezt a béna xfos vagy mi topik címét (taps-taps joker-esen)
    Véletlen nemaz lenne a bevett szokás, hogy kitöröljük az adott témát?Nemhogy még szítani a feszültséget...főleg egy ilyen robbanékony témában.Számomra érthetetlen dolog pont egy moderátortól akinek voltaképp a rend megtartása a feladata, főleg, hogy az adott modi persze konzolpárti lehet (nem mintha nemtudnám ki, de ne személyeskedjünk...)
    Hameg magára ismer és nemtetszik neki nyugodtan megajándékozhat egy elakadásjelzővel, amivel megerősíti a róla kialakított véleményt egyesekben.
    Kösz, ennyit akartam.
  • DöflingR
    Meg majd ezt is töröljétek plz!
  • Szabi1991
    és lehet is törölni a topikot, hisz ebbe a topikba bőven elfér...

STCC = Race 07 kiegészítő...
  • Attila889
    köszönöm :)