Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes végig olvasni a Stalker spam/off topikot, mennyire voltál segítõkész.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nagyon tetszik a rendõrautó rajta.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A másodikon/harmadikon nehezen olvasható a szöveg (márpedig itt ez létszükséglet, így is alig van aki elolvassa), a negyediken meg levágták szegény rendõrbá kalapjának a tetjét.
Ha csak egy lehetne akkor az utolsóra voksolnék a dizájn és a rendõrnéni miatt. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
PSN ID.: Beegabor
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép (4., 5., 6., képeknél holt verseny alakult ki, gyk. ugyanannyi szavazatot kapott mindegyik)
6. kép
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az egy évem megvan, nem mindenki szeret, de majd eldöntitek...
][ ВАЗ ][
szal, nem tudom, hogy megkapod, se azt, hogy van e baj a leveleddel, annyi a tuti: nem emiatt fogod elbukni, ha nem kapod meg
Írtam e-mailt a házigazda joggal kapcsolatban, de kifelejtettem belõle annak a hsz-nek a számát amiben ezt felvetettem. Ez nagy baj?
][ ВАЗ ][
HÁZIGAZDA JOGOT a [email protected] -ra írt levélben kérj!
Szeretném átvenni a szobát Dexter92-tõl aki már jelenleg nincs itt.Minden megvan már...1 éves vagyok itt az sg-n,több mint 500 hsz-van benne,stb....Házigazdajogot is szeretném megkapni ott.Kérem tegyék ezt meg!A topic itt van:
SG/Buszok topicja
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
THX
][ ВАЗ ][
Nemrég nyitottam egy topic ot Kaland néven tévedésbõl.
a kérésem az lenne hogy törölni kéne a listáról remélem nem gond, köszi
Léci a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784 (Tibia) topikból töröljétek a #84862-as kommentet!
Köszi!
Catti
[/spam]™
De azért ha nem,akkor igazán egy választ írhatnátok h miért nem.
Glory, Glory Man. United!
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
help
Ebben a nyitott topicomban kérnék egy moderátori jogot ( oda nem illõ hozzászólások törlésére ).
köszönöm