21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Miskolc88 #11358 ja :S
amúgy nagyon primitiv gyerek lehet,beregel 2x is az sg.re és az adatlapja" kicsit hasonló csak " :D -
#11357 csak az admin tehet iesmit a moderator iesmit nem ir csinalni -
Miskolc88 #11356 najó azért odáig nem megyek el .
De ha nem változó az ip-je akkor lehetne bannolni véglegesen.
-
#11355 jelentsd fel a hatosagoknak es majd mikor megerkezik anyucinak meg apucinak a level akkor majd mashogy fog velekedni -
Miskolc88 #11354 Amúgy mostmár leállhatnál.
Hamis privát üzenetekkel akarsz fenyegetni ?
azt még elfogadom hogy elrontod a topikom de azért ez már "kicsit" sok. -
Miskolc88 #11353 nem árulkodok,mivel szétoffoltad a topikom. -
Miskolc88 #11351 Sonic 333 alregje!
nézzétek meg az adatlapját!!
22# Játékok felújitása topikon -
#11350 nem inkabb te fogd be -
#11348 Na, látjátok milett, kicsit engedtetek a gyeplőn és tessék... -
#11347 :DDDDDDDDd -
#11346 Erre utaltam lentebb!
#11337 -
#11345 Lehet, de itt nem egy ország vezetéséről van szó! -
Bala10 #11344 egy diktatúra nem is lehet hosszú életű. :) -
#11343 en inkabb adminnak allnak be es kitiltanam oket forumrol, mert pl. a mult heten 1gyerek direct basztatott bena kerdessekel stb. mig tenyleg elveszitettem az idegeimet, a munkahoz nem volt kedvem stb. na de mindegy kertem hogy legyek hazigazda de semmi es en esek ki bena parasztnak? -
#11342 Persze, mert nemelég 1 kemény modi.Az összesnek keménynek kell lenni, legalábbis keményebbnek.Meg, ha tudnátok mi folyik a kevésbé népszerű topikba ahol nem razziáztok.... -
#11341 Amék modi keménykedik, azt elpacsálják, mint gz8-at, vagy magától teszi le a kardot, mint Borg és Punker. Jó példa ez arra, hogy mindig a szánalmas csőcselék győz. Sok lúd disznót győz. Ettől függetlenül én már évek óta csak banolni szoktam, mert nem hiszek a büntipontokban, mivel NEM műxenek idiótákon. De annak óvatosabb modik is...(itt a játékosban amúgyis csak vendégmodi vagyok) -
#11340 Két büntetőponttal káromkodott és személyeskedett!
Könyörgöm...
Áhhh...hagyom a csába az egészet... -
#11339 Nem tudom, moderátora válogatja, a kérdéses srácot nem büntettem, azt se tudom mi volt, azóta meg gondolom már lenyomta a fórum. A moderátor úgy ítélte meg, hogy pár pont elég ahhoz, hogy lecsillpodjanak a kedélyek, és úgy tűnik jó volt a meglátás. -
#11338 Esküszöm, beállnék moderátornak, kapásból ütném ki az ilyeneket a sorból, de megmondom őszintén nemlennék modi, mert sokan haragudnának rám, aztmeg nemkéne. -
#11337 Egyetértek!
Ez volt régebben. Legalábbis ez jött le abból ami régen volt.
Bejött egy gyerek az SA topikba: szar, fos, húgy. Szóltunk neki nem kéne...folytatta, ban. Ennyi. Utánna csend volt. Most, dzoli93 vagyki ott veri a nyálát, szólunk neki, hogy nem kéne, kap két büntit és csinálja tovább és röhög rajtatok. Az értelmes fórumozók szenvednek a csírák és a nyomi modik miatt akik inkább topikot akarnak zárni (emo csajok) vagy zárnak be (ETS). -
#11336 Dehogy, szétcsapni közöttük, ha rosszat csinálnak, utána meglenne a tisztelet. -
#11335 Te most szándékosan adsz ki szakmai titkokat, vagy miatököm?! :DDD -
#11334 Egyébként, a moderátor az egyensúlyra törekszik, nem a harmóniára! Mint Justicia, mindkét serpenyőnek egyenlő súlyba kell lennie. -
Bala10 #11333 nincs a topiknak házigazdája? ő törölhetné a hülye hozzászólásait, aztán csak megunja. -
#11332 Nyiff-nyaff??? -
#11331 érdekes, tanulmányaiból meg pont fordítva volt, a szociális tantárgyakból minidg jeles voltam :/ hmm
...mindegy, meleg van. -
#11330 Fizikából jeles, szövegértésből egyes.
Köszönöm a választ!
Edit: Ezzel ki is jelentetted, hogy lényegi változás nem fog történni, jó az úgy ahogy most van!
Amúgy akikre gondoltam a tisztelet témában:
Amse
Hmuda
M@TriX
Pheel
Punkerwork
Sir Quno Jedi
hykao -
#11329 Nem hiszem, a fórumon éppenhogy erősebb a moderálás mint valaha bármikor, egyszerűen a közeg lett más, a fórum népszerű lett, az internet elterjedt, hétköznapivá vált és szép lassan becsorogott a generáció minden tagja, ez persze erősebb moderátori jelenlétet kíván, de azért próbáljuk szabadon hagyni útakat..., ne felejtsd el, minden hatásra egy ugyanolyan erejű ellenhatás hat. -
#11328 Gyönyörű hasonlat, de nem értek egyet.
Akkor minek van ez a topik? Ideirjuk mit szeretnénk és nem történik semmi...bannerképeket rakosgattok csupán, az nem moderátor dolog.
"A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata."
Elméletileg ezt kéne tenni, és ezeket betartatni:
- A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
- Céltalanul vitát szító hozzászólások.
Namost ehhez képest az említett kamionos topikot inkább bezártátok, mert pár csírát nem akartatok kivágni és ezzel hazavágtátok azok eszmecseréjét akik próbáltak foglalkozni a dologgal (mod, tweak plö). Igaz, hogy warez-zal játszott mindenki, de ha csak ez miatt lett bezárva, akkor a konzolos topikokon kívül a fél PC-s szekciót zárni lehetne.
Csalódtam az SG-ben. Régen nem ilyen volt. Régen a modikat tiszteltük, mostmeg van olyan moditok aki vitát szít az egyik acc-ával aztán a modi acc-ával kirúgja meg büntetgeti azt aki nem ért egyet vele!
Hát gratulálok! -
#11327 ott a pont
#11324: Jólvan, most még elnézem :D
Télleg kicsit bekéne keményítenetek, komolyan. -
#11326 mindent nem lehet agyonszabályozni, a fórum amúgy is öntisztító, a nehezebb csontokat kell őrölni, a finomat maga a fórum foga reszeli le... -
#11325 Az a baj, hogy egyre több a gyík.
Bejönnek, a kis 14 évesek és szénnéfikáznak mindent (maximális tisztelet a kivételnek!). Szólunk a modiknak, semmi...Kezd kurvulni az sg.
Néha kiosztanak egy ejnye bejnye felkiálltójelet és annyi, el van intézve.
A hülyegyerek a kamionos topikban meg csak tombol. Oda se néztem már jó ideje, mert csak felbosszant. -
#11324 fél óra és dara, ha ez megnyugtat, addig nem baj, ha kinyavajogják magukat, mondom, meleg van, ingerültebbek, ilyenkor lehet lazább a szabály -
#11323 csak az a baj, hogy normál ember rálép az sg.hu-ra, belenéz a fórumba és.... ezt látja.Nekem már a leáldozós topik is csak adok-kapok alulfejlett iq-harcos háború marad, nemkell mellé egy ilyen is... -
#11322 Nagyon passzivak mostanában a modik...napok óta semmi nem történik... -
#11321 meleg van,... -
#11320 Hát nagyon gratulálok annak a modinak aki megváltoztatta ezt a béna xfos vagy mi topik címét (taps-taps joker-esen)
Véletlen nemaz lenne a bevett szokás, hogy kitöröljük az adott témát?Nemhogy még szítani a feszültséget...főleg egy ilyen robbanékony témában.Számomra érthetetlen dolog pont egy moderátortól akinek voltaképp a rend megtartása a feladata, főleg, hogy az adott modi persze konzolpárti lehet (nem mintha nemtudnám ki, de ne személyeskedjünk...)
Hameg magára ismer és nemtetszik neki nyugodtan megajándékozhat egy elakadásjelzővel, amivel megerősíti a róla kialakított véleményt egyesekben.
Kösz, ennyit akartam. -
#11319 Meg majd ezt is töröljétek plz! -
Szabi1991 #11318 és lehet is törölni a topikot, hisz ebbe a topikba bőven elfér...
STCC = Race 07 kiegészítő... -
#11317 köszönöm :)