Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
#7348 #7347 #7346 #7345 #7344 és a #7335 -ös hozzászólásaimat, mert "szemetesek" lettek
köszi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ezt az Idiótát meg rendezzétek el, nem ez az elsõ (és sztem nem is az utolsó) mûve.
Ezért meg külön dícséretet érdemel, hehe.
Gyerekek, be kell keményíteni, ha színvonalemelkedést remél a csapat.
amúgy: raimundo
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
][ ВАЗ ][
#6539-es incidens pl.
meg a legfrissebbek.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
help
Egy modi ösztökélhetné :.)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
help
Nem tudom, hogy ez-e a megfelelõ hely, de csak annyi lenne a problémám, hogy egy srác lenyúlta a logómat, mindenféle engedély nélkül (csak most vettem észre véletlenül.
Õ az illetõ
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
jobban teszed, ha lekicsinyíted 😉
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
!!!HALA MADRID!!!
Ebben a topikban WAREZOLTAM: #5345-5346 hsz. Jó lenne kitörölni.
elõre thxa Segitséget kérek c. topikban
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
][ ВАЗ ][
Nyítottam egy játéktopikot, amely kiegészítõként jelenik meg (nem tudtam a szokásokat...). Kérném töröltetni véglegesen, amúgy is rossz címmel sikerült megnyítnom (nem engedte, h teljesen írjam ki)
Itt a kitörölendõ topiklink:CoHOF
(egyébként hibás a linked, bár javítva)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
topik
Tibia
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784
komment
ezt
Meg akár azokat is, amiben válaszoltak rá...
plsdel
Köszönöm szépen!
Catti
[/spam]™
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem