Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115722899
írtam mailt is 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Anno indítottam még a Gods and Heroes topikot csak elszúrtam a nevét illetve most át kellene írnom. Admin jogot kaphatnék a szobához?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Pl kód kérésért egy pont, vagy más topikba való lényegtelen hsz, mittomén.
Thanks elõre is.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
B U Z I K VÉLEMÉNYE NEM ÉRDEKEL! NEM KELL MEGNÉZNI! NEMENYJETEK ODA MERT B U Z I MENTES ÖVEZET"
Nem szoktam árulkodni, de lehet, nincs itt rá szükség.<#whatever>#whatever>
ehun a: buzernya
õ lenne az elkövetõ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mi ennek a halványkéknek a szÍne ami a banner mögött van, és az alapértelmezett háttér?
Mert most a CD 1.6 topikba találtam 1 hasonló szÍnt(ccffff), ami messzirõl ugyanaz, de az LCD t lejjebbrõl nézve látszik, hogy zöldes, és nem kékes árnyalat..
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802
Léci delete!
Köszi!
Catti
[/spam]™
FM topikba is beírta 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Topikot nyugodtan lehet zárni(természetessen nem véglegesen - bár mondjuk az se kizárt,mert a másik stalker topikban is elférne), mert most 2008 második felét igérik a megjelenésre, de lesz az 2010 is...
htx... 😊
][ ВАЗ ][
tudnál segiíteni valaki itt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1018968216
Fifa topik
cula10es anyázott és utálom, ha anyáznak, vágjatok be neki 1 bünti pontot is, de nekem is lehet, mert nem kultúráltan vágtam vissza neki.
Valszeg mire benéz egy modi, Hunbasser törli a dolgokat, de pls a büntik menjenek.
Thanks.
Utálom az anyázós köcsögöket 😛.
De más ebbõl ne vegyen példát, ha külön litániát akar a topikjának, azt írja meg valami txt. -be és küldje mailbe!