Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
okés,köszi😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ioles
Köszi szépen!!!

Kandurex
felõlem mehet 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

báttyó02
?😛

Kandurex
részemrõl a fáklyás menet 😊

Colin McRae Rally: DiRT topicban, kéne tisztogatni. #2733-as HSZ sztem, büntit érdemel, és egy üzitörlést.

Ioles
Köszi de megcsináltuk kisebbre, az elõzõt, remélem így már jó lesz, szal ezt
ide
Köszi!

báttyó02
nah elõször is köszönöm a hg jogot!
másodszor,egy kérdésem lenne:

ha nem probléma,megoldhatom a topikot úgy,mint a fifa topikkal csinálta hunbasser?😊 tehát hogy átírnám a topik címet "Nba Live sorozat"-ra,és nem kellesz töbet minden évben az új résznek topikot nyitni,ide mehetne minden résszel kapcsolatban kérdés/vélemény bármi.
Új bannert csinálok,meg ha szükség van rá akkor faq-t is,bár nemhiszem hogy olyan népszerü lenne a 08megjelenésnél a topik hogy ez szükséges,de jó ha van😊

Kandurex

Kandurex
ne nyomd össze, hanem keress más bannert, mert ez így túl nagy

Ioles
Hali!

Légyszi rakjátok be bannernak ezt
ide

Nem tudtam kisebbre összenyomni, ha nem gond rakjátok már be, köszi!

elõtte mûködött nekem büntiponttal. most megint mûködik

Kandurex
1 héten belül, ahogy lejár az elsõ pont visszakapod.

Jónapot moderátorok. Olyan bajom van, hogy nem rég regeltem VIP jogot, aztán kaptam 2 büntipontot. NA most, mind a kettõ eltûnt. Mind a kettõt várom vissza. Fõleg a VIP Idegesit mert akkor most eldobtam 900FT-ot?

Ja, sok kisgyerek. Sok újgazdag kisgyerek aki PS3mával meg xbox 36ával feszít a mittomén hánymillió forintos tévével... na ebbõl nem kérek. Multkor mondtam nekik hogy mi a jó abban, hogy kezedben egy kontroller egy 10x akkora képernyõt bámulsz mint PC-n. Ja és az a durva, hogy mondtam még azt is nekik hogy Bill. + Egér nélkül nem lehet FPS-t játszani. Erre jöttek azzal hogy "Lehet venni hozzá bill-t + egeret..." igen, lehet venni, 15-20ezerért -.-

Kandurex
nm

Agamemnon
Köszi. Akármelyikõtök is volt.

Agamemnon
Hi!

Légyszi zárjátok be ezt a topicot. Már van ilyen. (A srácnak ne adjatok büntit, mert a keresõ nem találja meg. Ketten is próbáltuk.)

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grebber
Ezt a topikot ha lehet ilyet kérni helyezzétek át a konzolosokhoz mivel nem jön a game csak PS3-ra 😞 !

Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
akkor okés😊
amugy gondolom nem te döntöd el,de megkérdezném,hogy szerinted van vmi akadálya hogy házigazda legyek ott?

hunbasser
Szép jó napot!

A FIFA topikban ez a zeus89 nevû user az idegeimre megy,telioffolja a FIFA topikot a PESsel kapcsolatosz hsz-eivel,és már nem egyet töröltem.

Ezt kellene megnézni.Nagyon szépen köszönöm!

ReaL MaDRid x siempre

Kandurex
nba live 08? ja, ja!

báttyó02
szeva Kandurex!

email-em elment a [email protected]? :o

biomage
szerintem is bekéne zárni azt a topikot, mert csak spamolak benne a konzol örültek

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

MerlinW
És akkor is csak duzzogva

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Csakis puha pihepárnával/selyemkesztyûs kézzel és csak akkor keményebben, ha Õ akarja, sõt KÖVETELI! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
elfenekelés....kis pajkos moder<#hehe>

Sir Quno Jedi
Felõlem, én nem foglak banolni, mivel bazira részrehajló vagyok irányodban. Kis elfenekelésben benne vagyok, de ban sosenem! Noway! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zeli
Csak az a baj, hogy akkor a mókás kedvû modi kibannol egy hétre 😊
" "neménvótam" én bõszen spameltem benne " ez jó volt<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kata
Akkor töröljék a pc játékoknak leáldozott topikot is.

Vagy majd mindig megnyitom a konzoloknak leáldozott topikot, mikor kitörlik. Ha már a modi ilyen mókás kedvû, én is mókás leszek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Promi
Promi
Tobbszori felszolitas utan is torrent kunyeralas.
BioShock
Sir Quno Jedi
Ha közöd sincs a témához és az SG-történelmi ismereteid is hiányosak, akkor valószínûleg nem igazán fogja meghatni a moderátorokat a véleményed. SZvsz. 😄

Sadist
Mondjuk az is az SG moderátorokat minõsíti, hogy egy normális topikot bezárnak, de amelyiknek már a fejlécében is konzolfika és szánalmasozás megy, azt simán nyitva hagyják 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

wedge31
Ja ez tényleg furcsa,azért én is kiváncsi lennék ki törölte a topicot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Na látjátok! Ha átszoknátok a konzolokra ti is és átjönnétek a konzolos részlegbe, ott a tejjel mézzel folyó KáNaÁn várna rátok! Olyan jó dolgotok még anyátoknál senem volt sose, ahogy én bánnék veletek! Csendben ücsöröghetnétek az ÚR felhõ-trónusa mellett, 170"-es OLED 4D holo kijelzõn, LAN-ban PS8-azva!!! <#eplus2>

Megjegyzem számtalan konzol vs PC topic nyílt hardware-tõl kezdve az általánosig mindenfelé. Sokuk mindmáig nyitva maradt, mégis elsüllyedtek...Vajh miért...

Ha kell keressetek rájuk (konzol, konzolos stb. nevekre) és írjatok azokba, élesszétek fel õket. Hátha azt megtûrik?! Bár szerintem nem fogják. (de ez magánvéleményem) 😄

Gerbill
Az elõzõekhez képest, meg amúgy is elég rendesen folyt a társalgás. Ha már bezárta valki legalább a nevét "felvállalhatta" volna(had szidja mindenki).<#eplus2> Szerintem újra meglehetne nyitni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bertino
még <#idiota>

de hát ez az SG...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
Én is pont ezt akartam kérdezni. Aránylag értelmes eszmecsere ment, anyázás se nagyon volt még.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kata
Én sem megyek kisgyerekek közé flémelni oda, láttam mi folyik ott. Azt mégsem zárják be. Érdekes.

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
összevont topik,..bár az tény, h oda esélytelenül indul az "ecceri" PC -s a harcba,...2 perc alatt szétszedik :/

Kata
Ott csak olyan van, hogy a pc-s játékoknak leáldozott. Nem értem azt miért nem törlik akkor. Biztosan elfogult az illetékes modi.

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
"neménvótam" én bõszen spameltem benne<#zavart1>

egyébként gondolom, ott a párja a konzolos fórumon, aztán lehet oda menni védeni a PC -t....gondolom

Kata
Miért lett bezárva a "A konzol játékoknak leáldozott" topik?

[/cserf][/fülünyúl]

Gerbill
Vagy a topikot is lehet törölni😛 A keresõ nem találta meg a másikat, tiger woods-ra kerestem és csak 07ig adta ki.

Gerbill
A Tiger Woods topik felsõ és al címét is rosszul írtam, valaki kijavítaná. Heyesen így nézne ki: Tiger Woods PGA Tour 08

Kandurex
😊

Rage47
Ezt kérném ide
banner helyére kell írni ezt
Megkértek, hogy csináljak egy új bannert, de látom nem akarta eddig senki berakatni😊
thx 😊