Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másodszor,egy kérdésem lenne:
ha nem probléma,megoldhatom a topikot úgy,mint a fifa topikkal csinálta hunbasser?😊 tehát hogy átírnám a topik címet "Nba Live sorozat"-ra,és nem kellesz töbet minden évben az új résznek topikot nyitni,ide mehetne minden résszel kapcsolatban kérdés/vélemény bármi.
Új bannert csinálok,meg ha szükség van rá akkor faq-t is,bár nemhiszem hogy olyan népszerü lenne a 08megjelenésnél a topik hogy ez szükséges,de jó ha van😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Légyszi zárjátok be ezt a topicot. Már van ilyen. (A srácnak ne adjatok büntit, mert a keresõ nem találja meg. Ketten is próbáltuk.)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
amugy gondolom nem te döntöd el,de megkérdezném,hogy szerinted van vmi akadálya hogy házigazda legyek ott?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
" "neménvótam" én bõszen spameltem benne " ez jó volt<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy majd mindig megnyitom a konzoloknak leáldozott topikot, mikor kitörlik. Ha már a modi ilyen mókás kedvû, én is mókás leszek. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
BioShock
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Megjegyzem számtalan konzol vs PC topic nyílt hardware-tõl kezdve az általánosig mindenfelé. Sokuk mindmáig nyitva maradt, mégis elsüllyedtek...Vajh miért...
Ha kell keressetek rájuk (konzol, konzolos stb. nevekre) és írjatok azokba, élesszétek fel õket. Hátha azt megtûrik?! Bár szerintem nem fogják. (de ez magánvéleményem) 😄
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de hát ez az SG...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
egyébként gondolom, ott a párja a konzolos fórumon, aztán lehet oda menni védeni a PC -t....gondolom