21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
RYO21 #12405 kössz pont most akartam én is.... -
High end PC #12404 Szevasztok!
Ennek a topiknak a címét át tudnátok írni "Need For Speed: World Online"-ra? Köszi!
Üdv. -
#12403 Sok mindent nem értessz még. -
Hellsing47 #12402 most ezekbe mi a reklám hogy belinkelt egy videót?
jó az már mellékes hogy valószinüleg a nyereményjáték miatt, de ez most téged mit zavar? nemértelek -
ldavid #12401 még egy: #32619
thx! -
ldavid #12400 gémsztáros reklám: #32585 -
High end PC #12399 Sziasztok!
Át tudnátok nevezni EZT a topikot "Need For Speed: Nitro"-ra? Ma derült ki a játék végleges címe, hogy ez lesz. Köszi szépen! -
ldavid #12398 ezt a "rövidcímet" nevezzétek már át Need for Speed: Shift-re, thx! -
#12397 Már én is szóltam :S -
#12396 itt #135302 & #135303 stílus :\
Amúgy a topik még mindig házigazda nélkül (meg is látszik). -
JeffeS #12395 egyáltalán nem szép, hogy kimoderáltok azért, mert Carlos hamis állítását cáfolandó írtam és bemásoltam:
SHADOWEYES7
Elküldve: 2008. 11. 12. 09:59
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
SHADOWEYES7 5 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Folyamatos politizálás,moderátori figyelmeztetés ellenére is.A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitől kaptad, vagy a [email protected] címen. -
#12394 Topic
Jeffes ismételten (már vagy 6x) flame intítást szít és ismétli azokat a témákat amiért eddig átmenetileg banoltátok továbbá személyeskedik a fejlesztőkkel. Kérném szépen a srác banolását (6x). Ha lehet most már örökre, vagy a topik zárását a játék megjelenéséig. Mint a játék egyik fejlesztője kezdem unni, hogy állandóan a céget mocsokolja az ember.
Köszönöm! -
#12393 Hát szerintem,pttm topikban ritkán forduk elő ilyen.Ezis csak azért lehetett kb,mert az ETS topik zárolva van,és most ott nembírnak offolni,most jönnek át ide. :S -
DIESEL DOG #12392 Nem vita képpen írom, de az ETS topikban vannak egy páran akik nem azok a személyek közül valóak akik minden napos rendszerességgel teszik tönkre a topikot, flémelnek, anyáznak, egyszóval topikot rongálnak nagyon csúnyán. -
Bala10 #12391 dedó:) de tényleg velük van a baj mindig. :) -
#12390 Ezeket a kamionos srácokat én soha nem fogom megérteni, mindkettőbe megy az állandó egymás szekálása...:/ -
#12389 Solikka nevű gyerek más aláirását,nevét,nicklogoját lopja és ugy offol a topikban.. -
#12388 Sziasztok pls nézzetek be ide WOW topic 135159 és 135134 hozzászólás. Anyázás,stb.
És még egy kérdés mi szükséges a házigazdsághoz? Ugyanis az ottani lelépet. -
#12387 okok -
#12386 Csetben @-osak a modik nevei, nézz olyat, aki gyakran lóg ott. -
#12385 Feleslegesen nyitott topik üzenet, vagy bármi nélkül. -
#12384 oké csak azt sem tudom ki adta :D mert tegnap 1x csak azt veszem észre hogy miért nem látom amit írok... azt már 2 napja nem cseteztem akkor :D -
#12383 Nem. Nem szoktam csetbant adni, de nem is veszem le. Aki adta, az majd leveszi, ha meggyőzöd, hogy már jó vagy. :D Mivel nem foglalkozok a csettel (melóhelyről nem is tudok, mivel a http proxy-n nem megy át), így nem tudom megítélni ki mit érdemel, ergó nem is kontárkodok bele mások döntéseibe. Sry! -
#12382 ok, leveszed a csetbannom? :P ha szépen megkérlek -
#12381 Sedó majd intézi. Ha lesz normális házigazdájuk talán maradhat, gondolom. -
#12380 de sztem örökre bekéne zárni és majd leállnak a topik nyitogatással... (mármint az eredetit örök close) -
#12379 MINDEN ETS-re egy kicsit is hasonlító, avagy azzal kapcsolatos topic-ot törlök, azonnal ahogy meglátom, ergó nincs értelem nyitogatni. (term. a nyitót is banolom azonnal) -
#12378 ne nyisd, töröld egy életre -
#12377 Euro Truck Simulator topikkal kapcsolatban nem akarom hallani a rinyát!
Pár nap és ujra nyitom,addig elgondolkodtok a kultúrált fórumozás fogalmán. -
#12376 Nem bent, hanem BANt... -
#12375 Norbi300 elszabadult... IP bent neki. elsőmásodikharmadik ez így éjjel már kicsit sok. -
BAk3R #12374 és még van pofád idejönni? kérlek a jövőben kerüld el az l4d fórumot. köszi. -
#12373 Felnyomod saját magad? Mert ha neki ezért pont jár, akkor neked kettő... grat! -
Hellsing47 #12372 na mert te nagyon szépen fogalmaztál :|
gratulálok -.- -
#12371 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164072357]#3089[/URL] megsértette a családom becsületét. -
#12370 #28190 stílus, flém, értetlenség... -
#12369 Ezt azért lehet nem kellett volna...hmm... -
#12368 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]#9264, ez már kicsit sok.[/URL] -
#12367 Itt: #28055
Nem tud belenyugodni, hogy töröltem egy oda nem illő hozzászólását, ez már kb a 10. ilyen üzenete. -
#12366 Ezt a képet légyszíves tegyétek be bannernak ebbe a topikba!
Köszönöm!