21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12445 ide kérjük őtet
Köszipuszi:) -
#12444 ezt
ide
köszönöm! -
ldavid #12443 reklám reg: #80084 -
#12442 na, most már jó -
#12441 pedig ugy irtam :/ -
#12440 oké, be is raktam...volna, ha a képek linkje rendesen működne, szóval az ilyen 2.jpg helyett adj meg teljes linket tehát, http://nemtudomhol.hu/2.jpg stb. -
#12439 tehát akkor :)
A HTML: link
kep1: link
kep2: link
kep3: link
kep4: link
köszönöm :) -
#12438 Szépjóestétkívánok! :)
Az lenne a kérésem hogy a Runes of Magic topicba kérném ezt a bannert betenni és ha megoldható akkor a kis fülek linkek legyenek.
Hivatalos oldal kép: LINK
RoM Hungary kép: LINK
FAQ kép: LINK
Ha bármi gond lenne akkor Privátba jelezzétek, vagy ha kellene valamit csinálni. Köszönöm szépen előre :) -
Neoncsoves #12437 banplz -
#12436 #32845
-
n3whous3 #12435 predy24 kicsit elragadtatta magát -
#12434 Igen, később vettem észre, inkább azt tegyétek be :) -
#12433 A enyém sokkal szebb...
-
#12432 Sziasztok!
Valamelyik rendes modi betehetné ezt a képet bannerként ebbe a topikba :)
Köszi előre is. -
DIESEL DOG #12431 Tisztelt Moderátor(ok)! Lenne egy kicsi probléma az ETS topikban evvel: #33579
Ez a felhasználó folyamatos vitát szít és trollkodik, ezenkivül bosszantja a fórumozókat. Többször is figyelmeztettem.
Köszönöm! -
#12430 Hagyjad, úgyis jön megint... már a sokadik eset. -
#12429 #29286,29284 -
#12428 Te vagy eddig az egyetlen ember aki képes volt bocsánatot kérni még ha ne direkt is közrejátszott valamiben! Én megbocsátok de csak néked :P -
wakizashi #12427 Miattam tört ki az offolás ,így csak nekem jár büntetőpont(ok)! Elnézést felelőtlen voltam! Köszönöm! -
#12426 Ide kérnék egy moderálást pls.. A megfelelő embereknek kérnék jutalom falat büntetőpontot... Köszönöm előre is -
#12425 hali!
ebbe a topicba kérném a kép alá ezt a linket berakni a következő névvel:
Runes of Magic Hungary
Hivatalos magyar rajongói oldal
Ha lehet akkor kiemelten, középre helyezett és mondjuk narancssárga színnel.
Köszönöm szépen előre is :) -
ldavid #12424 gs reklám #80056 -
#12423 Már töröltem az üzenetek, de róla van szó. Már egyszer banolva volt, nem tudom hogy került megint ide. -
#12422 Ide szerintem nem ártana ha benézne egy moderátor. Mellesleg ajánlom figyelembe a házigazda nagy rajongóját (nicket kell nézni, de szerintem már volt rá panasz, úgyhogy tudjátok kiről van szó). -
Rudee #12421 Kössz, jó lett. -
#12420 *topikokba
-
#12419 Az újonnan nyílt NFS topikokban valaki benézhetne! Nagyon unalmas a konzol vs. PC flém. -
#12418 Itt #29115 (- magyarázat: #29116) -
Rudee #12417 Ide pls ezt a képet bannernek. Mutathat a jelenelegi fociguru.hu-ra is, vagy akár a magic11.com-ra is. Mind2 egy helyre vezet. -
#12416 Szia!
Már írtam, de tényleg kellene egy házigazda a Wow fórumra.Mert a jelenlegi eltünt jó ideje már. Pls segítsetek! -
#12415 kikkell bannolni hanemtudnak forumozni.mi mast csinaljon veluk az ember ha becsukjak a temat par napra csak aert is hogy birjak folytatni nyitnak egy ujat:( -
#12414 sok gond van ezzel a tápiggal -
DIESEL DOG #12413 Úgy néz ki hogy alreggel visszajött ugyanaz a személy és továbbra is garázdálkodik: #32465 -
DIESEL DOG #12412 Bocsánat hogy ennyiszer írok de kötelességem: imsét topik rombolás itt :#32450 -
DIESEL DOG #12411 Ismét újabb probléma ugyanazzal a személlyel (AudoQuattro) az ETS topikban. Trágár beszéd és topikrombolás. #32439 -
DIESEL DOG #12410 Ismét én lennék. Újabb probléma az ETS topikban ezúttal topikrongálás:
#32429-es hsz-el van a probléma. Már figyelmeztettem de nem használ...
#32429 -
DIESEL DOG #12409 Hozzáfűzném még: nem győzöm a hsz-eit törölni. Elnézést a 2db hsz-ért! -
#12408 "és még ráadásul hulladék játék is*" hogy milyen igazad van :) -
DIESEL DOG #12407 Tisztelt Moderátor(ok)! Lenne egy kis probléma az ETS topikban a következővel: #32379 Folyamatosan vitát szít, bosszantja a fórumozókat és becsmérel mindenkit. Kérném a Moderátorokat hogy a megfelelően intézkedjenek!
Köszönöm! -
#12406 hallod, én átírom, de inkább nyissatok már egy NFS összest, mert a hírfórumok kivételével eddig 36db különböző NFS topik van már...szerintem nincs még egy ilyen...és még ráadásul hulladék játék is*,....szóval nincs még egy ilyen téma ami egy topik ölelne fel...
*kivétel: I. rész