21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Cindas
    mért? igazam volt...egyik nap volt 4 büntije rá 5 percre semmise volt..vajon miért?
  • Rubio #12524
    Nem lenne gond az ETS topikkal, ha egyesek ujjait nem hagynák el ilyen, és ehhez hasonló mondatok! És semmi mást nem tesz, csak az ottaniak életét keseríti. Na és persze mindig akad valaki, aki nem hagyja szó nélkül...
  • Roger6
    Tiszta kemény gyerek ez a gojoka (Soldier30)! Vagy szánalmas? Miért kell állandóan az erejüket fitoktatni az ilyeneknek?
  • Skyline
    Mostjött privát:
    Feladó: Soldier30
    Elküldve: 2009. 02. 16. 13:54
    Tárgy: beveszed te csicska..
    Szerencséd hogy kitiltottak egy idöre buzigyerek.. egyébként én mennék ha elmennék nem mást küldenék! csak figyelmeztetlek a virtuális pofon nem fáj itt játszahtod a kemény gyereket! De élöben megkurnálak azt sirva szaladnál anyucihoz.. jah meg fordulnál a hatósághoz,hogy megvertek.. menne a feljelentés stb.. ismerem a hozzád hasonló kis csikákat! vegyél fel msn re és megbeszéljük msn cimem: [email protected]

banoljátok már unalmas.
  • Skyline
    Megint szólok,banoljátok már Soldier30 gyereket a francba mert erős szánalom kategóriába megy már át,jelenleg már mindenki ostoba aki játékot vesz,aki meg felemeli a hangját ezt kapja:

Fú de nagy a pofád a monitor elött anyuci kedvence! költsd csaka pénzed játékokra azt verd ki a faszod a monitor elöttmekkora csávó vagy hogy ki tudsz adni ennyit pénzt egy játékért. .valószinüleg,ha nlenne pénzem és nem lennék munka nélküli akkor én is megvenném! És még ennyit te takony tefjfölös szájú csicska gyerek szépen beszélj mert eltördelem a kezedidet ha nem fogsz vissza magadból! Azt hiszem én nem irtam ilyen hangvitelü levelet feléd tehát viszont elvárom ezt tőled is! ha meg kemény gyerek vagy akkor privátba küldj valami elérhetöséget és megbeszéljük személyesen is...

Ez megy napok óta már vagy 3-szor ideszóltam,unalmas.

World at war TOPIC
  • Ger0121
    Üdv. Bár nem én vagyok a Hg. ETS topikban, de megint ez az " okos" kezdi a napot: Egyfolytában szítja a népet. Szánalmas és unalmas. Topik Köszi!
    Látom nem tudom a hsz-t direkt linkelni: Cindas a "kedves" ismét.
  • krisztianp16
    Okés:)Nincs mit...
  • szabii98
    Jó már tudom.De azért köszi.
  • krisztianp16
    Ott a keresö...
    (Azzért van)
  • szabii98
    Sziasztok!

Szerintetek van kérdések topic?
  • EK1TEP
    Ezt a képet ide bannernak kérném berakni!
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Roger6
    Óh Uram! Topic: ments meg az ilyenektől!
  • Shifter
    amúgy az ilyen kamijóska tápigokat találják csak meg a vér istvánok... és mindig ott van anarchia...
  • krisztianp16
    Abban a topikban mindig ez van,én ezzért nem írok oda...
  • Rubio #12511
    Az teljessen rendben van, hogy bezártad egy időre az ETS topikot, hagy gondolkodjonak el az emberek, hogy másként kell viselkedni. De akkor az a pár emberke se ússza már meg, amiért ez bekövetkezett!

Értem én a logikádat, így nincs velük / velünk gond, de néhány ember minősíthetetlen magatartásáért csoportos büntetést kiszabni... Szerintem az egyéni bűntetés célravazetőbb, mert azt mindenki látja, hogy ha valaki nem tud viselkedni, akkor ezért büntetés jár, s ha nagyon nem bír magával, akkor bannolják... Ez lenne az amiből tanulnának a többiek. Tegnap betettem egy linket, hoyg azt a stílust nem kéne engedni, de nem történt semmi és a dolgok odáig fajultak, hogy senkivel sem lehetett bírni... És ekkor jött az első figyelmeztetés - megjegyzem teljessen jogosan -, de ez már nem vezetett célra. Hibás döntés volt. Nem a figyelmeztetés, hanem az, hogy már korábban, a rend érdekében nem lépett senki, mert ha akkor figyelmezteti a renitenseket, akkor ez ma nem következik be!

Tisztában vagyok azzal, hogy sok munkátok van, és már unjátok, hogy állandóan azzal a topikkal kelljen foglalkoznotok, de miért nincs egy olyan lehetőség, hogy valakit megbiztok - a házigazdán kívül, bár igazi lehetőség az ő kezében sincs - akinek a kezében ott a moderálás lehetősége és segíti a házigazda munkáját azzal, hogy az oda nem illő személyeket kirostálja a topikból? Nekem 2 hét elég lenne, hogy az ETS topikról más legyen a véleményetek, de én nem tehetek semmit, mert kezeim meg vannak kötve...

Maradok őszinte tisztelettel!
  • Cindas
    hátennek annyi
  • kazai21
    Már megint nem bírnak magukkal.
  • ldavid
    akinek van joga a játék rövidhírek fórumra az kihekkelhetné a srácot: [URL=http://www.sg.hu/cikkek/65616/sok_a_pozitiv_hatasa_a_szamitogepes_jatekoknak]#4[/URL]
  • SHADOWEYES7
    Elég nagy felület lett így.
  • Bence94
    Hali! Pár sorral lejjeb kértem egy bannert.
  • szabii98
    Valaki szétcsapna köztük?itt ni az ets-esek
  • szabii98
    Én is láttam.
  • kazai21
    Nem viselkednek.
  • szabii98
    Csak googles.
  • szabii98
    ok.
  • Kandurex
    Ezt inkább nem. Méretezd át.
  • DIESEL DOG #12499
    Igaza van!
  • szabii98
    Elmondta...elmondta!kész.
  • Rubio #12497
    Az amire írta, az teljessen jogos, topikrongálásért a másik személy is megérdemelné a figyelmesztetést, de ez a stílusakkor sem való.
  • szabii98
    Ezta képet valaki betudná rakniide?Nagyon megköszönném!
  • Hassan B
  • lippet
    Hát igen! Sürgősen bannolni kellene!
  • Hassan B
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1208271328

• Bence94
    Üdv! Ezt a bannert szeretném ide !
  • MerlinW
    Szerverproblémák miatt szeretném, ha az alábbi fejlécek domain-jét (csak azt) kicserélnétek az http://mwserv.sytes.net/ címre. Remélem nem baj, hogy mindent ide ömlesztettem. Köszönöm.

Játékosok:
    j1
    j2
    j3
    j4

TV:
    tv1
    tv2
    tv3

Általános:
    ált1
  • zeoos