Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"(nem tagadom, úgy, hogy ezzel én is jól járjak ... 10 fonttal gazdagodjak a játékban"
Uraim nelegyünk már értetlenek, ez mi ha nem személyes haszonszerzés,burkolt reklám stb...... még ha játék is!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az #1 hozzászólás végén a következõk szerepeltek (szó szerint, de gondolom logból is ki tudjátok szedni valahogy):
Hivatalos magyar oldal
Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal:
(a szponzori linkeket most direkt elrontottam, érthetõ okokból)
Amint látod a második hozzászólásban szólt valaki, hogy nem tud regizni, hát ugyanezt a részletet benyomtam feljebb is, csak úgy, hogy az angol oldalra mutassanak a linkek.
Ezek után jött a #6os üzi SHADOWEYES7tõl, melyben megfenyegetett, hogy "kivág". Hozzátenném, hogy egy büntipontot nem adott, vagy egy privát üzit, hogy bajt csináltam volna, nekem meg eszem ágában nincs vissza-vissza nézegetni, mikor új hozzászólást írok, hogy megnézzem megvan -e minden része. Csupán segíteni akartam K3nGu -nak (nem tagadom, úgy, hogy ezzel én is jól járjak ... 10 fonttal gazdagodjak a játékban - mégegyszer megemlítem, hogy általában 45 font egy vödör, csak miheztartás végett). Tehát az elsõ hozzászólásban szerepelt a magyar hivatalos link + szponzori (képpel), és a 3.-ban pedig az angol verziójuk (kérésre).
SHADOWEYES7 kiszedett minden linket, így a topik olvasók egyetlen egy linkkel se tudták elérni a játékot, közvetlen a fórumból. Hosszas huza-vona után (nyomon követhetõ) SHADOWEYES7 felkeresett PMben tegnap éjszaka, és volt olyan rendes, és visszatette a hivatalos linkeket. A visszateendõ linkeket tartalmazó PMem egyik részletét is betenném, ha nem haragszol:
Rosszak a linkek amiket beszúrtál, ezt másold be:
.....
és ha ez nem ütközik a szabállyal akkor ezt is pls:
"ha nem tudtok kit beírni a szponzorhoz, megtisztelnétek vele: ZsZso (10 fonttal jutalmazol)"
de ha nem, hát nem 😊
A linkek javításra kerültek ugye, de az alábbi felirat részlet se került bele a hozzászólásomba (bár én jobb szeretném az a fenti linket). Feltételezem SZABÁLYSÉRTÕ.
Ami rád tartozik még, mi volt ez a pontos fenyegetés? Nálad is egy hasonló helyzet volt?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Írj be szponzornak regisztrációnál és keress priviben a kérdéseddel!"
Én egy linket adtam meg (kisebb kép), felette ezzel a szöveggel: "Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal:" (kvázi ugyanazt jelenti ... a képre kattintva a reginél egybõl beírodik a nevem a szponzori részhez). Ezen szöveg felett (vagy alatt, már nem emléxem) ott volt a hivatalos link az oldalra.
Ezért nem értem, hogy én mért lettem megfenyegetve, hogy kivágnak, míg más leírva ugyanezt még csak szabályt sem sért.
Elõre is köszi a válaszod!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Írj be szponzornak regisztrációnál és keress priviben a kérdéseddel!"
ez reklám igaz?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szponzori linket adtam, nem bizalmit 😊 (asszem oylan nincs is).
Szponzor az, aki megmutatta neked a játékot, majd segít neked benne ... 10 fontot kapsz érte (a játékban 45 font egy vödör, hogy legyen hasonlítási alapod) - egyszeri juttatás.
Bizalmi pont: ez szükségeltetik ahhoz, hogy szintet lépjen az ember. Más játékostársak adják neked ... beülsz kocsmába és ott beszélsz velük, vagy máshonnan ismered õket, és azért (pl. SG.hu -ról). Cserébe a karaktered viszonozhatja a gesztust, azaz viszonozhatja a bizalompontot.
Ezek a linkek nem olyanok mint a vérfarkasos játékban, a "kattanj ide, aztán jól megharaplak" linkek.
És elnézést, hogy itt tárgyalom meg ezeket a kérdéseket, de hozzá tartozik a témához, s úgy hiszem csak így tudtok helyes döntést hozni.
A bizalompont pl. nagyon szélsõséges eset, és jó lenne a hivatalos SG.HU moderátor álláspontot tudni ez ügyben.
Ezután odafigyelek, és minden kényes kérdés esetében kikérem a moderátorok véleményét, biztos ami biztos.
UI: A hivatalos linket nem tehetik be újra a fórumozók, mert törölte egy modi ... ez ugye szabálysértés lenne ... kérlek ezt mérlegeljétek elõször, és ha nem sértett szabályt, tegyétek vissza mihamarabb, hogy ne legyen annyira értelmetlen a topik.
A Reneszánsz Királyságok címû játékban lehetõség van egymás segítésére is ... bizalom ponttal. Pl. Pistinek adhatok bizalompontot, mire õ a játékban viszonozhatja a gesztust.
Kérdés:
Ha leírom a játékbeli nickem a topikba, s mellé azt írom, hogy adjatok bizalmi pontot a játékba az reklám? És ha azt írom, hogy vegyetek fel ismerõsnek? Erõs a gyanúm, hogy így is reklámozom magam, és még hasznom is származik belõle (lehet, hogy annak is aki rámklikkel, de ez csak tõlem függ ugye).
Kérlek foglaljatok állást ezügyben is.
Elõre is köszi!
A Reneszánsz Királyságok topikban történtekkel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy ne OFFoljam szét az ottani topikot.
Szabályt sértettem:
"Szándékos flood és reklám esetén."
a következõ kódrészlettel, ami egy az egyben törlésre került:
Regisztráljatok az alanti linken, s támogattok egy pár fonttal:
- Kép -
Hivatalos magyar oldal
(ismételt szabálymegszegés elkerülése végett lecseréltem a linkekben szereplõ domain neveket)
Kérdéseim:
Ha belinkelem a hivatalos oldalát a játéknak az reklámnak minõsül, viszont ha ezt a Stringet nem veszi körül href tag, akkor már nem az? A játékról beszélni, s azt éltetni, még nem meríti ki a reklám fogalmát, ugye? Ha a fórumba belinkelek egy képet, melyre kattintva a játékban 10 fontot szereznek nekem, akkor az bûn (még ha kiemelve jelzem is), de ha szóban odaírom, hogy "szponzornak írjatok be engem, ha tetszik a játék" az nem az?
Nagyon régóta a kedvenc fórumom az SG Fórum, de most valahogy elbizonytalanodtam. Kérlek segítsetek!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Next PC upgrade: 2022
U.i.: Õ írta az alattam lévõ hozzászólásban a haulin topikba ugyanezen reklámot
Renault magnum http://kamionszim.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Fórum-> Játékosok Fóruma->És a legfelsõ játék topik felett van olyan hogy TÉMÁK na erre kattintasz és akkor kilistázza ABC sorrendeben az összes topikot.É már csak meg kell keresni van-e olyan amit akarunk nyitni!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
[/spam]™
futtatás->regedit
de ne offolj, ez nem tetszik a modoknak, jogosan.
khm...khm...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ford Racing 3
Ford Street Racing
Ford Racing Off-Road
De nem tudom még melyiket kéne átnevezni miket zárni.Én nem akarok dönteni nem enyém az össze topik csak 1 a street racing.
Mert alig van bennük pár hozzászolás!
Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st