Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
oks

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

k3nGu
Ebben a topicban kéne felcserélni a nevet The Abbey-re, véletlenül fordítva írtam, thx😊

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Torzonborz
áááá tökéleteeees. ezerköszi 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hmuda
Ennél feltünõbb már nem nagyon lehet. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Torzonborz
aha bár ha estleg piros színre át lehetne tenni az jobb lenne úgy talán még feltünõbb. köszi 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hmuda
Így jó?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Torzonborz
Hajhó !

Ebbe a topikba be tudnátok ezt tenni Prirates faq néven a banner alá ?
Köszi 😊

Pepsi Twist
hát nem tom, te voltál az egész kirobbantója.... én szépen kérdeztem lényegre törõen te meg tapló módon válaszoltál... itt ezt nem szeretném folytatni...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kandurex
végigolvastam

és akkor már végig lehet olvasni az egészet. persze jöhet a bünti, ami jár az jár....meg a sok okoskodónak is. Na léptem, pá!

éljen a K2

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dragon11
Jah, ezért kértem a kedves illetékeseket jutalmazzák meg kellõ ponttal.Thx modok!😊

nem árt neki mert alapból durva szöveggel csatlakozott a topichoz ugymond warezolt elég rendesen... utána meg kicsit elkezdett kéromkodni azt nyomta tovább...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

dragon11
Ebben a topicban#36992 hsz-t jutalmazzátok.THX.

<#eljen><#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
Kész.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Ezt a képet tegyétek be légyszíves ebbe a topicba bannernak.

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hmuda
Ezt ne a moderátorokon keresd, mert mi is épp annyira tudunk beleszólni a dolgokba mint bárki más.

Már milliószor kértük, hogy javítsák ki a keresõt és egyéb olyan dolgot amivel csak a moderátorok dolgát könnyítenék meg, de magasról tesznek az egészre. Az újreglistát is majd két évnyi folyamatos nyaggatás után adták meg.

grebber
Az új topik nyításánál nem lehet megváltoztatni a szöveget??

Mert oda lehetne irni amennyibven a keresõ nem talál semmit nézzétek meg: Fórum-> Játékosok Fóruma->És a legfelsõ játék topik felett van olyan hogy TÉMÁK erre kattintasz és akkor kilistázza ABC sorrendeben az összes topikot.És már csak meg kell keresni van-e olyan amit akarunk nyitni!

Vagy nem tudom nektek melyik jobb ezt beirni vagy marad ahogy eddif volt és akkor zárogatni a sok új felesleges game topikot.
Ez csak egy felvetés volt.Én nemtudom hogy zajlanak iott sg-n ilyen dolgok.

thx!
SHADOWEYES7
<#alien>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ebben a topic-ban van egy visszatérõ warezt reklámozó újreg (#2634)
esetleg lehetne vele kezdeni valamit?
Kandurex
akkor inkább del, thx

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

HunnernesKonge
Ebben a topikban,
ez a hozzászólás.
Elkövetõ: spidey91

Idézem:A JOÉDES KURVA ANYÁT AKI KITALÁLTA EZT A FOS GECI SZAR JÁTÉKOT HOGY ROHADAN KI AZ AGYA!! DE NINCS IS NEKI! EZ EGY UTOLSO FASZKALAP GÉM ÉS AZ AIS AKI AZZAL JÁTSZIK BASZSÁTOK MEG!!!!!!

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Győri Devi
köszönöm! igaz nem szenvedtem vele sokat

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Kandurex
szép

Győri Devi
ezt a bannert légyszives tegyétekbe ebbe a topikba.
Köszi!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Kandurex
done

Desiderata
légyszives a topik címét írjátok át erre:
Leisure Suit Larry: Box Office Bust
köszi!
grebber
Ezzel a topikkal valamit kéne kezdeni.Mert elméletileg névváltás történt ha jól vettem észre Pirate Hunter -re változott a neve.Viszont Pirate Hunter topik már van a Tortuga féle.
Nemtudom hogy lehet átnevezni vagy valamit tenni 😞

Kandurex
<#heureka>

madass
figyelembe: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1201026763

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Kandurex
<#heureka>

zeli
Ez gondolom zárható...
eg.: #1

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zerénd
<#levele>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Modik! Igaz a hír? Mondjátok, hogy igaz! 😄DDD
Mi lett vele? Nem mintha érdekelne, csak úgy érdeklõdök. 😊
Mégis leszek tovább vip. 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

ok, nekem mind 1..

nem az a célom hogy ki legyen dobva, csak hogy ne itt reklámozgason 😊

(legalábbis ne az nfsps topikban 😄D)

ZsZso
Shadow, szabályzat szerint itt lehetõségem nyílik megbeszélni a dolgot.

"ZsZso minden moderátor saját szemszögébõl nézi a fórumot, és próbálja betartani, betartatni a szabályokat,tudod vannak írott és íratlan szabályok."
Persze, de akkor legyen következetes ... ha valaki nem következetes szerintem csak popót csinál a szájából (itteni modik kivételek)

Mind1, köszönöm KandureX a segítséget.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ne érts félre, nem Õt akartam szopatni ezzel a tevékenykedésemmel. Csupán egy egységes állásfoglalásra vágyom a moderátoroktól.

Ha ilyen nehéz a helyzet, hogy lehet az, hogy a modi egybõl kirúgással fenyegetõzik? Mert ha kétszer leanyázok valakit, akkor megértem ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
Ne! Már írtam neki privátban, és nem tudta, hogy ezt így ebben a formában nem lehet.

SHADOWEYES7
Miért nem zártam egybõl a topikot "Reklám" indokkal , akkor most nem szpemmelne itt már 20 hsz-óta.<#wow3>

ZsZso minden moderátor saját szemszögébõl nézi a fórumot, és próbálja betartani, betartatni a szabályokat,tudod vannak írott és íratlan szabályok.

reklám <#bdead>

(direkt nem törlöm még, hogy legyen bizonyíték a <#bdead>-hez..)

ZsZso
Vagy fogalmazok másképp ...

Ez szabályellenes:
"ha nem tudtok kit beírni a szponzorhoz, megtisztelnétek vele: ZsZso (10 fonttal jutalmazol)"

de ha azt írom, hogy:
"ZsZso néven megtalálsz a szerveren, Írj be szponzornak regisztrációnál és keress priviben a kérdéseddel!"

akkor már nem az?

Kandurex
Szerkesztettem a hozzászólásom.

ZsZso
Hanem ki?

"Ha úgy döntessz kipróbálod az angol szerveren megtalálsz: Larvin_coel néven."

Tehát az Õ karaktere, azaz az itteni SG.hu -s fórumozó jut anyagi összeghez (mégha csak játékban is). Az én linkemre kattintva automatice beírodott volna oda a nevem (szponzorhoz) ... nem értem mi a különbség.

Azt ugye nem gondoltad KandureX, hogy egy regisztrációért valóságban kapok 10 fontot ? 😊 (direkt írtam, hogy a vödör is 45 font)

Kandurex
Értem, hát, nehéz helyzet. Ha csak ez az egy hozzászólása marad a témában, mint egy lehetõség akkor sztem elfér. Esetleg kiszedem belõle a kiemelt részt.

ZsZso
Válaszolok én 😊

Az eddigiekbõl így gondolom:
SHADOWEYES7 szerint igen. (de nem törölte még)
KandureX szerint nem.

Bár lehet nem jól mértem fel a helyzetet!

ZsZso
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200937421&no=25
Ezen hozzászólás vége pedig nem az?