21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • grebber
    Név váltás történt a játéknál így kérném szépen átnevezni ezt a topikot erre: Wolcen: Lords of Mayhem

Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.04. 00:14:01
  • yossarianHUN
    WoT topikban kérnék egy kis takarítást...
    Köszönöm.
  • MerlinW
    Óvoda != szabálysértés.
  • hqx
    OMSI - Omnibussimulator 1 & 2 #59281
  • akb48b
    A következő fórumba (Creativerse) kérhetném ezt (Kép) a Bannert?

Köszönöm.
  • j0nNyKa
    ok
  • Plata
    Sziasztok,azt hiszem találtam egy tök felesleges topic-ot.
    Neve Agar.io.
  • Szabi #20611
    a levelét megfogta a spamszürő.. szóval egyből jó helyre került.. :D
  • yossarianHUN
    Gondolom ezzel nem lehet kezdeni semmit, csak szólok, hogy Kubukli visszatért a WoT topikba egy új reggel, és folytatja amit elkezdett. Bár ahogy a szavaiból kiveszem, azóta előadta a saját verzióját
  • Gruandag
    Hol éltet itt bárki warezt? retard..
  • yossarianHUN
    Köszönöm
  • yossarianHUN
    És a #368183 után még folytatja.
  • yossarianHUN
    Sziasztok.
    A WoT topikban kérnék egy kis takarítást. Hetekkel ezelőtt szóltam rá Kubuklira, hogy ne trollkodja tele a fórumot, azóta ez megy. Azóta többször figyelmeztettem, illetve egy ideig töröltem a trollkodásait, de nem lehet leállítani.

Köszönöm.
  • MarkBlade
    Köszönöm szépen!
  • j0nNyKa
    +
  • MarkBlade
    Bocsánat a támogatók lemaradtak:
    1
    2
    3
    4
    És köszönöm az átnevezést is! Ez nagyon gyors volt!
  • MarkBlade
    Sziasztok! Szeretnék kérni egy topik átnevezés: Naval Action -ra. Ezt Törölni kérem szépen. Köszönöm előre is.
    És szeretnék az új topik Házigazdája lenni.
    Ezt is köszönöm.
  • Plata
    Nem tudom jól teszem-e hogy ide írom,de azt hiszem ez a G2A topic tök felesleges.
  • genndy
    Mass Effect 3 topik, vizes takarítást kérünk. Urunk akaratából trollunk visszatért :(
    Valaki_returned #22540
  • wedge31
    Ezt kérném ide bannernek.

Köszönöm.
  • Vata111
    link

• Vata111
    Értettem, nincs gyakorlatom még ebben, de igyekezni fogok :-)
  • pxxl

legközelebb plz: "Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!"
    Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.01.28. 13:26:11
  • Vata111
    Mass Effect 3 topik, Valaki06, üres beírások, néha egy kis b+.
    Nem kicsit zavaró.
  • Bandicoot
    Rise of Tomb Raider topik.
    Hosszú távon kezd unalmassá válni a folyamatos személyeskedés és a warez éltetés.

link1

link 2

link3

Köszi!

• tutituti
    Helló.frissreg eltévedt.
    FC4hun topil.reklám + elég felesleges mert ott a sima far cry 4 totyik.
  • Panzeradler #20592
    Kicsit már kezdem unni, hogy takarítok Lanterns kolléga után mindennap.B&S topik..
    Kérnék egy kis segítséget hozzá, előre is köszi.
  • Roger6
    Szerintem a moderátorok nagy része full normális. Pár kirívó eset van, viszont ők elég aktívak. Akinek nem inge...
  • yossarianHUN
    Elhiszem, hogy szeretnéd kiprovokálni hogy bannolhass, de részemről végeztem. Itt már egyértelműen nincs miről beszélni, csak az a szomorú, hogy ahogy elnézem az itteni állapotokat, egy normális moderátorbrigád mellett a jelenlegi moderátorok lennének bannolva elsőre. Némileg kétségbeejtő, hogy pont ti ügyeltek a fórum mentálhigiénéjára, de sebaj, evvan. Csóközön.
  • j0nNyKa
    WoT-töltelékként tudnod kéne milyen az, amikor én fenyegetek, ha pedig overall van szemed, Merlinről is tudhatnád ezt
    én nem kívánok eljutni oda, hogy bármiféle fenyegetés legyen, az soha senkinek az égvilágon nem jó
    te nagyon szeretnéd, ezt látom, ezek szerint nem tanultál mások hibáiból, ezt megkérdezhetem, hogy miért van?
  • pxxl
  • yossarianHUN
    És egy belógatott fenyegetés, mikor már nincs mit mondani. Gratulálok, remek munkát végeztek. Ide azzal a büntivel, legalább lesz, ami bizonyítja a nyilvánvalót.
  • MerlinW
    Hiába háborogsz, vannak szabályok. Nem tartottad be őket. Semmi értelme puffogni. Persze, ha folytatni szeretnéd ezt a magas színvonalú vitát, te is lehetsz áldozat minden további nélkül.
  • yossarianHUN
    Látom megvan az összetartás. Senkinek nem állt volna feljebb, ha nem lett volna elengedhetetlen a "szívesség" (erről is lehetne vitatkozni) közben puszta megszokásból beszólni. Ha a kollegád elkéri a sót a melóhely ebédlőjében, és te úgy adod oda neki, hogy "nesze köcsög", ő is el fog küldeni a vérbe, és joggal. De rendben, ti vagytok az áldozatok. Na ez a hihetetlen.
  • MerlinW
    Szívességet teszel neki és még neki áll feljebb. Hihetetlen...
  • yossarianHUN
    Most pedig minden törlésre kerül. A tekintélyen ugye nem eshet csorba, és ez így milyen kényelmes. Érdekes interpretációja az internetes szólásszabadságnak (amit tudtommal a fórum szabályzat is alapul vesz), de sebaj.
  • j0nNyKa
    1) ezt a stílusd ide ne, köszönöm
    2) "milyen stílust? nincs semmilyen stílus"-ra válaszolj kérlek magadnak
    3) a moderátoroknak nem igazán ez a feladata, ennek a fajta kérésnek van saját totyikja az általános fórumrészen
    4) én örülnék a legjobban, ha minden fél órás dolgomból tudnál 2,5 perces dolgot csinálni, de amíg erre nem vagy képes, ne írkálj hülyeségeket, köszönöm
    5) gondolkozz el, hogy mennyi időt basztam már el az életemből a wot topic miatt, nem egyszer, nem kétszer, és nem is tízszer fél órát, hanem sokkal de sokkal többet
    6) ha ez megvan, gondold át, hogy nekem egyébként mi lenne a legkézenfekvőbb megoldás bármilyen wottal kapcsolatos kérdésben?
  • yossarianHUN
    Ezer hála. Tudom, hogy nehezen hihető, de nem mindenki ért a fejlécszerkesztéshez, különben megcsináltam volna magam. Ezért vettem a bátorságot, hogy elraboljam ezt a kettő és fél percet az életetekből. Mea culpa.
  • j0nNyKa
    megcsináltam neki, mert a wot topic házi rabszolgája vagyok főállásban
  • MerlinW
    Házigazda vagy, tudod szerkeszteni a fejlécet.