Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ha arra gondolsz hogy letizevesezett, ne reagalj, es elmulik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lac coo
Bemutato cikkek topikjaiban van moderacio ?
Thx .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Master91
Miattatok a project cars fórumból már nagyon régóta az
Ha ez így folytatódik, a végén még átmegy standup-ba a moderátor topik.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

j0nNyKa
ha te is itthagysz minket orokre 1,5 orara, nem marad senki 😞

Kár, hogy most nem látsz, mert láthatnád az arcomon, hogy mennyire van hatással rám , amit írtál.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.27. 08:10:58

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Dzsini
Húzz egy sorszámot, ha sorra kerülsz majd sajnálunk egy picit, meg a fórumot is, hogy "magára hagytad". Bizonyára üresebb lesz nélküled, ezért hagyj valami elérhetőséget, hogy amikor a tömegek visszakövetelnek, akkor (természetesen megfelelő díjazás ellenében) visszatérhess rajongóid körébe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
<#wave>

"Nulla tenaci invia est via"

De, én mondtam. Nem szeretem, ha megmondják kivel hogy beszélhetek és kivel kell kijönnöm, csak azért hogy meg ne sértsem néhány bentlakó egyszerü lelkét. Persze, hogy az említett fórumtársak folyamatosan sértegethettek, azt nem torolta meg egyik moderátor se. Nincs itt szó mártírságról, csak tele lett ezzel az agyonszabályozott, óvodásszintü fórummal a tököm. De mivel nem érzem úgy hogy olyat csináltam, amiért ban jár inkább magamtól szertnék távozni. Ha esetleg valaki olyan fizetési besorolásban van itt a moderátorok között, akkor a regisztrációm törlésével. De ha csak pontokat meg bant tudtok osztogatni azt is megértem.
Az én egyik kedvenc mondásom egyszerűbb, de sokkal találóbb.
Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. És esetünkben Orwell szavai mögé bújva, nem igazán tudjuk, hogy ki rejtőzik. <#nemtudom>

MerlinW
Senki sem mondta, hogy most búcsúzunk, csupán kaptál egy utolsó figyelmeztetést.

Témába vágóan eszembe jutott ez (nem emlékszem már, talán Orwell mondta):
"Két fajta mártír létezik; az okos és a buta, középút nincs. Az okos tudja hogy áldozatának nagy szerepe van a jövőre nézve, a buta pedig csak azt hiszi, miközben egy pillanat alatt a feledésbe merül"

[merlinw.org]

Dzsini
Regisztrációt nem törlünk. Ha nem akarod használni, akkor megnyomod a kijelentkezés gombot, és nem használod.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A topik törlést beírtam ahova tartozik. A másikat hova írjam.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 18:56:53

j0nNyKa
ezeknek miköze a játékosok fórumában lévő modtopichoz?

Ezt a topikot lehetne törölni? http://sg.hu/forum/tema/1417422211
És arra volna mód, hogy nem bannoltok, hanem törlitek a regemet?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.26. 18:45:47

MerlinW
Tapsolj csak, de ha még egyszer meglátlak itt vagy bármi panasz érkezik rád, érzékeny búcsút veszünk egymástól. Ha nem vagy képes az ittlevőkkel kijönni, értelmesen, kulturáltan társalogni, az SG egyszerűen nem a te fórumod. Totál felesleges erőltetni. Van sok más fórum, nézz körbe azokon, hátha találsz magadnak olyan társaságot, akikkel nem ölitek egymást. Mert itt, ez így baromi unalmas és értelmetlen.

[merlinw.org]

<#taps><#vigyor2>

j0nNyKa

Totti5
+1 erre a stílusra továbbra sincs szüksége az SGnek és az ótós közösségnek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Nem szoktam ide irogatni, de ha mar a jofiu regeddel ide panaszkodsz es arulkodsz, en is ide archivalom a fellengzos stilusodat, amit sokszor alpari, onelegult privatokkal tuzdelsz, amit mas nem lat. Persze biztos jol erzed magad, mert a flame-keltesed altalaban bejon, mindig van aki beugrik neki. Ha ettol tartod magad felsobbrendunek, akkor egeszsegedre.

13704
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:44:37

13700

13702
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:34:56

13696

13699
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:11:47

CARS topik, 13693 . A fórumtárs hetek óta ilyen hasonló határozottan személyeskedó és sértő megjegyzéseket tesz rám. Próbáltam privátban elintézni vele, de letiltott, gondolom nyilvánosságra vágyik.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 07:41:56

Jeffjohnson
Köszönöm mindkettőtöknek!

Dzsini
SG+ bővítményben van "tiltólista" funkció, ami nick alapján elrejti a hozzászólásokat. Általános eszmecserében van topicja, pár böngészőn működik.

j0nNyKa
ezt told be valamelyik userjs-es cumoba
ertelemszeruen a userids tombot kell feltoltened azokkal a user idkkel, akiket nem akarsz latni, ez a pelda merlin es en vagyunk
var userids = <'1101142569', '1048590035'>;

$.each(userids, function(index, id) {
$('.user-' + id).hide();
});

Jeffjohnson
Köszönöm! Azt hittem, alapból van ilyen funkció csak én nem találtam meg.

j0nNyKa
ilyen user js cuccal abszolut eselyes vagy, greasemonkey es tarsai segitsegevel
mindjar osszedobok ra egy scriptet

Jeffjohnson
Van arra lehetőség, hogy bizonyos emberek hsz-eit ne lássam adott topicban?

MerlinW
Sehogy.

[merlinw.org]

RoboKutya78
Srácok hogy tudok egy fórumban pl 13281-13285-ig egy lapra fűzni a hszeket?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Ahogy látom, itt két intelligens ember vitázik. Meg tudjátok beszélni egymással (privátban). Tehát téma lezárva, kézfogás, béke, további kulturált társalgás. Süt a nap, kellemes hétvégét, stb. <#hawaii>

[merlinw.org]

A moderátor által törölt hozzászólást tilos újra beírni. Te házigazda vagy a szóban forgó topicban. Miután már törölted a hozzászólásokat, már csak arról lehet itt vitatkozni, amit dokumentáltam. Sajnos. A többi vádat továbbra is visszautasítom, nem tettem egyszer se megjegyzést a személyedet illetően. Nem véletlen, mivel az szintén a szabályokba ütközik, a dokumentált hozzászólásban sincs egy se. Kértem, többször, hogy írj konkrétumokat a vádjaidat, még akkor, meg utána privátban is. Egyszer se tetted. Ennyit a nyilvános részéről, a többit leírtam privátban.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.07.16. 23:20:57

Kata
Nos, akkor én is leírom a másik verziót, mert látom delikvensünk nem bír elülni a seggén.

Felröppent egy szakmai vita, amit Rue East kollégánk egy szókielemző-kiforgató és személyeskedéseket tartalmazó hsz-el folytatott. A lenti már szerkesztett. Lényegében a szellemi képességeimet kérdőjelezte meg célzottan, egyértelműen egy lenéző, kötekedő, flém indító hsz volt. Mivel abban a topikban idestova 11 éve zéró tolerancia van minden flém csírájában kerül elfojtásra.
Ez az új úriembernek nem tetszett, és kihaénnem viselkedéssel további fikázó, személyeskedő és fellengzős hsz-eket irkált, amelyeknek egy részét szintén töröltem, mondván nincs ilyennek ott helye. Továbbá ezt a már átszerkesztett hsz-t két napja szpemmeli a topikban ami már szabályellenes, és mivel a vita már lezárult, így értelme és létjogosultsága sincs.

[/cserf][/fülünyúl]

j0nNyKa
sorry brother, rám nem fog hallgatni (észérvek...), más meg nem fog rászólni,
nem is tudom hirtelen, mit javasoljak, próbálj meg kicsit jobban egyetérteni vele? nem tudom, nincs okosabb ötletem, tudom hogy nem fair, de manapság mi az?
tényleg bocs :|
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.17. 19:43:17

j0nNyKa
szépen screenshotolgasd le a hozzászólásaidat, és ha megcsinálja újra, told be ide a topicot, meg a törölt hszeket
mi törölt hszt visszaállítani, látni nem tudunk sehogyan, még admin szinten sem

Félre értettél valamit. Én pontosan azt mondom, hogy ez egy tök normális vita. A házigazda (a másik fél) volt az, aki nem így gondolta és törölte a spoilerben lévő hozzászólásomat. Ezek szerint neki gond, ha nem értenek vele egyet. Nekem az a gond, ha valaki ír egy hozzászólást nekem címezve, amire én válaszolok, tételesen cáfolom az állításait, érvelek ellene, ő meg, a hatalmát kihasználva, eltünteti azt. Ha ez így okés, akkor a fórum valóban nem az én platformom...

MerlinW
Nem igen látok szabálysértést - nem tudom mi történt a törölt hsz-ekben, de már nem is számít - így egyelőre a tolerálást javaslom.

[merlinw.org]

hsz nem lehetne a sráccal kezdeni valamit?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
Nekem ez tök normális, nyugodt vitának tűnik. Nem látom miért kellene büntetni itt bárkit is. Ha gond számodra, hogy nem mindenki ért veled egyet, nem a fórum a te platformod. Meg úgy általában az internet😊

[merlinw.org]

Rajtam kívül kit érdekel, hogy szubjektív okokból törölték a hozzászólásomat? Van egy-két tippem.
Kinek mi a komoly. Nekem mondjuk nagyon ez nagyon is az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Attól nem lesz kisebb a veszteség, hogy lassabban szerelik össze

Senki nem írt veszteségről.

attól a gyártósor sem szűnik meg, hogy leáll.

Akkor fent marad örökre? Ha nincs megrendelés, leáll a gyártósor, leszerelik. Újra indítani meg sokkal költségesebb.

Vagy úgy gondolod, hogy minden fázisnál ott támasztják a melósok a munkaeszközt és söröznek, beszélgetnek, mindeközben pedig fenntartja magát a cég?

Nem, nem gondolom így. Átszervezik az erőforrásokat, például egy másik gyártósorra. Ez csak egy példa a lehetséges variációk közül.

A legyártásnak normája van

Amit változtatnak. Nyilván ésszerű határértékek között. A minimum sebesség például az az időhossz, amin az egyes gépeket még gazdaságilag megéri legyártani.
http://aviationweek.com/commercial-aviation/boeing-signals-additional-747-8-production-rate-cut
http://boeing.mediaroom.com/2014-01-24-Boeing-Rolls-Out-First-787-Dreamliner-at-Increased-Production-Rate

Főleg mivel a megrendelő határidőhöz köt szerződést, nem a végtelenbe. Ha az lenne amit mondasz, tényleg becsődölne a repülőgépgyár, mert elvinné a gatyájukat is a kötbér.

Ezek a szerződések nem ilyen egyszerűek, de ha te jobban tudod, akkor várom a forrásokat, milyen fajta és hosszúsági határidőkkel dolgoznak? Milyen feltételek nem teljesülése esetén van kötbér?

Természetesen ez nem az eredeti hozzászólás betűről betűre (de közel jár), mert az megsemmisült. A tartalom teljesen azonos. Ez személyeskedő szókiforgatósdi. Kértem választ, hogy mi itt konkrétan a személyeskedés meg szókiforgatás, de nem kaptam. Ha ilyen hozzászólást nem lehet írni, akkor biztos érdemlek ezért büntető pontot is.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.07.15. 00:11:18

MerlinW
A fórumszabályzat (kellene) szabályozza őket. Ha komoly probléma van velük és többen jelentik, akkor a körmükre nézünk.

[merlinw.org]

A házigazdák ténykedését nem szabályozza valami?
Gondolom, ha egy, amúgy minden szabálynak megfelelő hozzászólásomat törölte, szubjektív megfontolásból (ő volt a "vitapartner"😉, akkor maxmum a haragomat tarthatom meg magamnak. Jól gondolom?

j0nNyKa
ezt lehet, jelented
most nem kap semmit, a kovetkezo negativ megmozdulasat is vagd be ide, koszonom

sertrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sg.hu/felhasznalo/1397469952

Reg nevet változtatott. Nincs bannolva.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Totti5
Hello!

Mit lehet azzal kezdeni, hogy multireg ( a bannolt Fernandoo ) , betoppan a topikba ( Codemasters F1 ) és osztja az észt arról hogy milyen rossz a játék, és azokat akik élvezik azt. Teszem hozzá Ő egy pillanatot sem játszott vele, csak valami gyenge revans akar lenne a Project Cars miatt ( nem igazán értem mi ), de másra nem tudok következtetni.

Idegesítő, nincs értelme amit ír, hisz egy betüt nem tett hozzá az F1 2015 játékhoz. Mivel mindenki ismeri ki Ő, tudjuk hogy sosem lesz vége, a szép szó itt nem segít.

F1 topik

1.

2.

3.

Nem szeretnék semmi extrát, csak figyeljen valaki erre mielőtt bedurvul az illető, tapasztalatom szerint nem áll le... én a játékról szeretnék beszélni, nem olyan hszeit olvasni aki utálja a játékot, nem is játszotta, nem is akarja....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.11. 14:16:01

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Üdv!

Elnézést, ha rossz helyen kérdeznék, vagy olyat, amiről volt korábban szó. Elméleti szinten, ha úgy adódna, van lehetőség törölni egy nicket, s ha igen, akkor kitől lehet kérni?
Köszönöm 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha topikban szeretném kicseréltetni a banner alatt található patch #2 linkjét a legújabb, Patch 3-ra

Köszönöm <#help>
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.06.24. 10:40:07