21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#20658 egyébként ezeknek van ám saját topicja
mit nem értetek azon, hogy ez egy modtopic?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.04.08. 11:31:24 -
#20657 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ide tartozik, de nem ez amúgy a probléma fontosabb része, hanem mobilon kb évek óta nem tünnek el a már csekkolt hsz-ok jelölései.
Picit irritálóbb ettől. :) -
#20656 Nem hiba, hanem:
Fél órája javítva lett? 20 mp-je lőttem a képet.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.08. 10:41:43 -
#20655 és már kb egy fél órája javítva lett
egyébként ezeknek van ám saját topicja -
#20654 Üdv.
Van egy észrevételem de gondolom nektek is feltűnt vagy csak engem kísért a probléma.
"sajnos hiba került a gépezetbe" szöveg jelenik meg ok nélkül a topikok görgetése közben.Tudtok a hibáról? -
#20653 és mit szeretnél, mit csináljak vele? tiltsd le. pont. -
#20652 Hiába tiltod, ha újat csinál, és ugyanúgy zaklatja az embereket. -
#20651 és? privát üzenet tiltható -
#20650 Na kellett emlegetni. -
#20649 Igen, közben az admin kitörölte, de úgysem adja fel. -
#20648 "Még nem írt üzenetet a fórumba" és más az IP címe is így egyelőre nem tudok mit tenni. -
#20647 Sokáig bírta. Újra visszajött és ráadásul más nevével írogat. -
#20646 Köszi az intézkedést. -
#20645 -
#20644 Elnézést az előző rossz topikért, ide írom le:
Kedves Moderátorok!
Ez a tag már nem tudom, hogy hányadik profillal regisztrál be ide, de folyamatosan ugyan azzal a szöveggel jön.
Ja és hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, eddigi felhasználónevei: IKARUS28000000, hajbelerik15 és még volt neki egy privátban zaklatós jancsi23 nevű profilja is.
Privátban zaklatja az embereket ebben a topikban engedélyekért, amit ráadásul más csinált, arról nem is beszélve, hogy ezelőtt pénzért akarta árulni a cuccait, amihez semmi joga nincs. -
yossarianHUN #20643 Rendben, köszönöm. -
#20642 oké, így stimm
lett figyelmeztetve, ha folytatja egy pillanatig is, szólj kérlek -
yossarianHUN #20641 x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Két ellenszavazat volt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.16. 12:31:15 -
#20640 "Még egyszer mondom, komoly többségi felszólalás alapján fordultam hozzátok"
"hozzászólásokat linkelj." -
yossarianHUN #20639 Trollkodás és trollkodás között is van különbség. Az egyszerűbb trollok ugráló pankrátoros gifekkel spammolják szét a fórumot heteken keresztül (nem tudom, ki az az ambrus, felteszem a topik régi, hírhedt trollja), a szofisztikáltabbak "más szemszögbe" bújtatják a flémet, amiről pontosan tudják, hogy pillanatok alatt gyönyörű balhét tudnak vele generálni.
Normális ember nem hangoztatja a köztudottan baromi népszerűtlen teóriáit egy közösségben heteken keresztül napi szinten, hacsak nem pont az a célja, hogy konfliktust kreáljon. De még ez is bocsánatos bűn lenne, ha lenne valóságalapja a mondanivalójának, de a lenti példával élve szerintem senki nem gondolja, hogy két csata alapján ki lehetne kiáltani, hogy a játék átverésre és belenyúlásra alapszik. Ahogy ő sem, csak nagyon jól tudja, hogy ettől a fórumozók 90%-ának habzani kezd a szája, ahogy az az utóbbi 1-2 oldalból ékesen látszik is.
De rendben, nem kell vele csinálni semmit, csak akkor ne csodálkozzunk, ha forrong a fórum. Még egyszer mondom, komoly többségi felszólalás alapján fordultam hozzátok, de még csak a bannolását se én ötöltem ki, hanem egy fórumtárs kérvényezte tegnap. Erre mondtam, hogy szavazzák meg a fórumlakók, mert ha enélkül próbálom bannoltatni, egyből jönni fog, hogy boszorkányüldözést tartok. A szavazásra pedig ma sor is került. -
#20638 öö oké, és?
te így fogod hogy mi a különbség pl. ambrus több hónapos ámokfutása, meg egy más szemszög között?
tudsz különbséget tenni a két viselkedés között? ha igen, mi a különbség? -
yossarianHUN #20637 1
2
3
Csak hogy kontextusba helyezzem a baromságait:
4
Kétszer egymás után ugyanarra a pályára tette a játék, mindkét csatát elvesztette, majd ezt megdönthetetlen bizonyítékként prezentálva elkezdte hirdetni az igét, miszerint a játék manipulálva van, és direkt szivatásra van berendezkedve. És ez csak egy az agymenései közül, amikről pontosan tudja, hogy többen kapásból rá fognak ugrani. -
#20636 hozzászólásokat linkelj. -
yossarianHUN #20635 Ontopiknak ontopik, csak épp hetek óta hergeli a hülyeségeivel a fórumlakókat konteókkal, és egyéb, egyértelműen trollkodási kísérletekkel. Elkezdhetném magyarázni, miért trollkodás például a full goldos Panzer IIJ képek/replayek feltöltése, de gondolom nem sokat mondanának neked. Nem csak úgy lehet trollkodni, hogy anyázok, vagy felmegyek egy játék fórumára, és leírom, hogy "ez a játék szar, hahaha". Egyébként meg pont ezért bocsátottam szavazásra a dolgot, hogy ne kapjam ezt a "más vélemény is létezik a tiéden kívül" mondatot. De persze azért megkaptam így is. Ha tényleg beleolvastál az utolsó 1-2 oldalba, láthatod, hogy a többieknek is tele van vele a hócipőjük, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 7v2 arányban szavazták meg a kitakarítását a topikból. Ha a szavazás mást mutatott volna, nem írtam volna ide.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.15. 22:30:38 -
#20634 Visszakövetve a beszélgetést én azt látom, hogy ontopik kifejti a véleményét. Fórumszabályzatot nem szeg meg vele. Neked kell elfogadnod, hogy más vélemény is létezik a földön a tieden kívül. Szerintem. Vagy ott a szokásos átugrod a hozzászólásait rutin. -
yossarianHUN #20633 Sziasztok, jó törzsvendégként ismét itt vagyok.
Kérem csináljatok valamit walert kollegával a WoT topikban, ilyen, és ehhez hasonló konteógyáros trollkodással hergeli a népet már hetek óta. Ma szavazásra bocsátottam a dolgot, és a fórumtársak nagy többséggel megszavazták, hogy eltisztuljon a topikból. Csak hogy ne legyen rám fogva, hogy despota vagyok (meg mert az utóbbi időben annyi trollunk van, hogy kezdem azt hinni, én vagyok túl érzékeny).
Köszönöm. -
#20632 Átneveztem. -
Norbertboy #20631 Kérem töröljétek ezt a fórumot, rossz címet adtam meg! https://sg.hu/forum/tema/1457894194
Köszönöm! -
#20630 -
XRV #20629 Kéretik törölni
https://sg.hu/forum/tema/1277475767
Wernher #923 -
#20628 nagyonnagyon sokszor beavatkoztunk már, egyetlen megoldás volt, amikor bezártam a topicot egy időre
én szeretném, ha megoldanátok in-house, mert én nem tudok mást tenni, csak szankcionálni, de az meg nagyon durván olaj a tűzre - ráadásul 2 perc csinálni egy új reget, tehát valahol f*szrázás az egész
nem látom értelmét, hogy nekiálljak kipakolni embereket, próbáltam már, nem működött
szép szóra azért lássuk be.. nem fog semmi és senki változni
beszéljétek meg, ütközzetek, kiben miért van feszkó, kinek mi a péló baja van, kit érdekel egyáltalán a játék, vagy ki van ott gőzt kiereszteni - ezek milyen alternatívát tudnak elképzelni gőz kieresztésre (értsd: húzzon el máshova fröcsögni), stb. stb. -
Hasselhoff72 #20627 Jaj mamo egy hetet kell vissza nezni mit muveltelnott hazigazdakent, vagy vaarj most szaladj es torold ki.
Reszemrol nem.latogatom a tovabbiakban a topicot ennyi. -
Hasselhoff72 #20626 Halott a topic nem ak ott senki hg lenni, az elvekkel van a problema. -
ElNano #20625 Kimondottan személyeskedő, a másikat minősítő hangnemű hozzászólásokat töröltem, ráadásul mindkét fél részéről, így semmiféle elfogultság nem játszott szerepet. Ellenben jó lenne egy modinak ismét komolyabb vizsgálat alá venni a CARS topicot, mert újra kezdenek fellángolni a régi viták, ráadásul olyanok részéről, akik egyáltalán nem játszanak a játékkal, csak a hangulatkeltés okán jelennek meg. Pl. éppenséggel Hasselhoff is egy ilyen személy, kérlek, figyeljétek tevékenységét. Akár az enyémet is, mondom: Mind részéről, mind Dinotól érkező hsz-ek törölve lettek, amikben már egymást kóstolgatták. -
#20624 ha jobban tudod csinálni, szavaztasd meg magad a "hivatalos" módon, és megkapod a topicot
amúgy meg játszadozz el azzal a szólás mondással, hogy "szarból nem lehet várat építeni" -
Hasselhoff72 #20623 Hogy linkeljek valamit amit kitorol csak ugy? Problemas a topic tudod, persze az osszes resztvevo miatt magamat is bele ertve. De amig nincs anyazas mert torolget egy hg? Meg ignore scriptel fenyegetozik, ez normal ez a dolga?
-
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk. -
Hasselhoff72 #20621 Jo lenne elbeszelgetni a Project cars PC topik hazigazdajaval hogy mik a dolgai egy hg- nek, mert szerintem nem az hogy kenye kedve szerint torolgessen normalis posztokat, csak mert neki pont nem tetszik a mondanivaloja. -
Droughert #20620 Második reg, eddig nem zavart hogy írogat, de ezzel a hozzászólással átlépett egy határt.
Plata #20619 Azt hiszem van itt egy elég fölösleges topic,amit szerintem csak trollkodásból nyitott szegény elmeháborodott.