21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#13096 Ezt hogy csináltuk?:S ezt a hsz-t én irtam.és mégis ugy jelentmeg mintha Dozso irta volta.mi lehet a gond?:S miért csináltaezt?:S -
#13095 Reklám: #46150 -
#13094 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1241806054]#10[/URL]
HackThat Piramislink -
#13093 második alkalommal sem ment -
#13092 küldtem a [email protected] címre de kb 2 sec múlva visszadobta a hotmail ,hogy nem tudta kézbesíteni..... -
#13091 ott a pont! haver adta a linket ,hogy ide írjak de attól még elolvashattam volna bocsesz -
#13090 Jól van, és most koncentrálj, a most írt mondat: "Jól van" kezdésére. Megvan? Tekinteted szép lassan emeld fel, míg a "szolgálunk és védünk!" képet meg nem látod, erősen koncentrálj benne az Sg.hu feliratra.
Hogy akarsz házigazda lenni, ha ennyire figyelmetlen vagy? -
#13089 Hi!
Szeretnék házigazda lenni ebben a topikban:Star Wars: The Old Republic (MMORPG) még nincs házigazda és szívesen elvállalnám mert nagyon érdekel a játék -
#13088 Üdv!
Itt.
#53446: Reklám. -
#13087 Maffiózó reklám. -
#13086 ebben a topikban a Draconica címet Dragonicára javítsátok ki pls köszi előre is. -
#13085 TOPIC kokos-t kérném jutalmazni. Szerintem senki ne fikázzon engem azért mert én valamilyen szimulátorral szeretek kikapcsolódni. És szerintem a többi felhasználó sem. köszönöm -
#13084 Akkor jó! De viszont nekem is lenne egy problémám.(Ez már nem neked szól DIESEL DOG!) A bajom a következő: A Landwirtschafts simulator topicban itt már megint elszabadult a pokol. Jelen esetben a vezető értelmiségek egy modon vitáztak össze. És szeretném kérni a tisztelt moderátor urakat hogy jutalmazzák meg őket és ne legyenek szűkmarkúak! Megértéseteket köszönöm! további szép napot/estét mindenkinek! -
DIESEL DOG #13083 Semmi probléma! :) -
#13082 Jaj! bocs! Nem a te hsz-odra gondoltam! Hanem arra amit belinkeltél. Ezerbocs amiért félrevezettelek! Nem volt szándékos. -
#13081 Ez a topik:
Fórumképtelen magatartás: #45695, #45693
#45689: Szándékosan linkeli a privát üzenet képét, hogy bizonyítsa mennyire van igaza (természetesen pont az ellenkezője van).
(Az aktuális témát százszor megbeszéltük, de valaki csak felhozza valami halvány ürüggyel.) -
DIESEL DOG #13080 Már ne haragudj de én csak a topiknak a házigazdája vagyok és csak jeleztem egy problémás HSZ-t. Nem tudom hogy evvel mi a baj. Kicsit gondolkozz mielőtt megszólalsz kérlek...
Elnézést az OFF-ért... -
#13079 Ez már az a szint ahol egy ****mániás óvodás jár egy kicsit öregebb bőrben. -
DIESEL DOG #13078 Erről a felhasználóról lenne szó!
ITT
Elnézést a kettő HSZ-ért, és köszönöm még egyszer! -
DIESEL DOG #13077 Tisztelt Moderátorok!
Az alábbi HSZ-al (#53054) van egy kis probléma az Euro Truck SImulator topikbanITT! A tisztelt felhasználó igen ízléstelenül ír a topikba.
Kérném a felhasználó jutalmazását, a vulgáris HSZ-a miatt!
Köszönöm! -
#13076 Üdv.!
Be kellene kukkantani az ETS topikba, mert már megint elkezdődött az egymás munkájának szidása és az ezzel járó gyalázkodás, mocskolódás stb... Nem tudok kit belinkelni, mert már annyian nem bírnak magukkal! -
#13075 itt #137592 többszöri törlés után sem érti, hogy nem témába vág, reklám. Visszamásolja, fene tudja miért ilyen kitartó, talán büntetőpontokra gyúr :S -
#13074 Az ilyeneket kellene falhoz állítani... -
#13073 Üdv!
Itt már megint prémium Driver:S
#52976 hsz. -
#13072 Ezt a szöveget betudnátok tenni ebbe a topicba a banner alá:
Ha érdekel a magyar feliratos verzió vedd meg!!!!!
Előre is köszönöm!
-
#13071 Szevasztok.
Szeretnék megkérni egy MODERÁTORT hoyg írjon privátba nekem.
Mindeggy mit,de nagyon szépen kérem írjon. -
#13070 Akkor egy kis sokkterápia, ugyanaz a topik:
#25044:
félsz is csicska!! te támadtál engem bérgeci,nem hallom hogy csörögne a tlefonom! télleg egy csicska vagy!
és te apple rák te is ki a faszom vagy te?
én rétinigger?
több pénzem van nmint neked hajszállad hülyegyerek,lenézed a cigányokat?
ne haragudj de én nem egy kibaszott gyárba szopom a faszt mint te szaros 80 ezerért,naponta elbaszok annyit te csicska halom na mért nem hivsz? és beszéljük meg a többit ratyikám?? SZOPJ LE TE CSICSKA ÉS ÉN GYALOG? S-500 AM VAN AMI NEKED SOSEM LESZ! NA AKKOR TOLD IDE A CIMED HAGY MENJEK MEGNÉZZÜK MEKKORA NAGY GANGXTER VAGY A VALO ÉLETBEN IS NA ALIG VÁROM KIHUZOM A BELEDET RETKES KUTYA! -
#13069 Ki kéne osztani pár ban-t a maffiózó topikban.
Atomdurva káromkodások. -
#13068 Oké ez meg van beszélve;) -
#13067 ha a szín más, akkor megkülönböztethető, ha megkülönböztethető, használható -
#13066 Mit hasonlít?:C
Nézd már meg ugyan az csak a szín más. -
DIESEL DOG #13065 Ez olyan eset amiből nagy általánosságban a viták szoktak keletkezni az ETS topikban. Csak az arról szól általában hogy elloptad a kamionom, stb... de mindegy...
Elnézést az OFF-ért! -
#13064 ember , attól hogy hasonlít a logója a tiédre attól még nem ellopta -.- -
#13063 Ja sry,hogy ide írtam:S -
#13062 Prémium Driver nevő felhasználó ellopta a lógónkat.
Nekem a készítő meg engedte,de neki nem. -
#13061 Kérem töröljétek véglegesen is... -
carloelsa #13060 Jah jó oké ;) -
#13059 pót topiknak ott van a HunTruckers!
egy IP-hez csak egy reget lehet használni és van IP tiltás is!
ott lehet nyugit csinálni!!! és 1 admin mindig van ott! vagy a moderátorok!
szóval az a pót topik! csak oda kevesen mennek! -
DIESEL DOG #13058 Tisztelt Moderátorok! Ismét sürgős intézkedést kérnék az Euro Truck Simulator topikba, szándékos off, vita, flém keltés, vulgáris magatartás miatt!
Köszönöm!!! -
#13057 Üdv. Mindenkinek!
ETS topik zárjátok már be ezt a topikot.... Ugy offol mindenki hogy na csak....