Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Itt kellene a #78512-es hozzászólást törölni. Anyázott az újreg. (#78509 HSZ-ben szólt be a másiknak ok nélkül...)
A heavy cost. I pay it gladly.
Itt a #2067-es hszt valaki rendezze le pls. Olyan oldalt reklámoz, ami nincs, plusz még kukac is van az oldal címében...
Törölném, de mivel most írtam negyedszerre(!) a [email protected] házigazda jogért, ezért már lemondtam róla.
Thx!
#4922-warez!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
-#4967 - értelmetlen hsz
-#4968 - üres hsz
-#4969 - üres hsz
valamit sztem kellene csinálni krisz267-el
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A Bf2 topikba egy szerencsétlen láma garázdálkodik rombolja a topikot és testi sértéssel fenyegetõzik !!! Vadembör a neve
bocsesz
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
A Bf2 topikba egy szerencsétlen láma a topikot és testisértéssel fenyegetõzik !!! Vadembör a neve
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
-#4865--nem tud írni
-#4878-- 3x-ra írjuk neki hogy nincs kész és nem érti
kérem töröljétek ki a hsz-eket és büntipontot krisz267-nek
nem nézik a bannert sokan. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na akkor én is kiváncsi lennék, hogy mi a megoldás?
Szerinted?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Játékosok fóruma-18 Wheeés of Steel: Pedal to the metal topik.
"mckexi" nevü tag visszajáró vendég és bontja a rendet.köszi!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
#4489 csúnya flém lesz ebbõl
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
... Mixed Martial Arts
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1213781824
Volt már ilyen topik, bezárták.
Van egységes topik erre.