Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a topicot át kellene nevezni erre: Need for Speed: Undercover
grebber
Ezt a képet tegyétek be a régi helyére ide bannernak

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Martinez01
Tisztelt moderátorok!
Ismét önökhöz fordulok segítségért http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1191678424 hogy ezt a hogy ezt a felhasználónak adjanak egy büntetõpontot mert tegnap nem volt elég neki.Amit önök kitöröltek ismét ugyanazt visszamásolta a fórumba!
Köszönöm Martinez01

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
köszönöm szépen!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
Tisztelt moderátorok!
szeretném ha ebbõla fórumból kitörölnék a : #4303 , #4306 , #4307 , #4315 ezeket a hozzászólásokat vagy bannolnák ezt a felhasználót mert folyamatosan butaságokat kérdez amit elõtte vagy 8-szor elmondtak akkor is mindig megkérdi és ha mondjuk(többi fórumozóval eggyütt)hogy áljon le mert rontja a topik színvonalát akkor nem áll le és mivel házigazda nyaral és addig nem tudja moderálni a topikot még haza nem megy nem tudunk máshoz fordulni segítségért mint magukhoz.
Köszönöm martinez01!

SHADOWEYES7
Ok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ugysenem bíbíí<#duhos2><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

guardian hero
Nascar 09 topik a játékosok fórumában

Át lehetne rakni a konzolos fórumba? Pécére úgyse lesz...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zerénd
Ha visszakapom a régi nickem, isten bíz megcsinyálom! 😄DDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

n3whous3
SHADOWEYES7
😄

Híresek leszünk 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sir Quno Jedi
Alig várom! Meeekkora reklám már az! Remélem St felrak majd róla képeket! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Magyar szinkronban pszichoapu, de amúgy igen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zerénd
Ne adj neki ötletet, mert még megteszi. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

RAZOR27
Az pszichopapa nem? 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sir Quno Jedi
Sakkormostan ott fog elõtte táblával tûntetni, mint az Al Bundy a Pszichoapuért?!!?!?

vagy lerakata<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Minden cégnek, vállalkozásnak, bétének, káeftének (mint jelen esetben a sögö) kell lennie telephelynek. Sögönek ha jól sejtem, Kecskeméten van valahol.

Joke
fúúú

Telephely , mi az valami volántelep?

Lambo fan
Csak érdeklõdés kép: te mennyi idõsen, és milyen végzettséggel töltöd be ezt a "munkakört"?

"Mert a személyeskedés talán az? Tanulj egy kis etikettet és majd utána beszélhetünk."
No figyu, a személyeskedés onnantól lépett érvénybe, hogy már napok óta folyamatosan hasonló szitációkkal szivattok, ez már tûrhetetlen, persze mindenre rá lehet húzni, hogy a szabályokkal valamilyen formában ellenkezik. Lassan lehet személyesen az SG központi telephelyéhez fordulok.
További szép estét.

Hmuda
Kicsit elvakult, én már nem is foglalkozok vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Istencsászár
Szabályok

Témák törlése:

Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.

😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lambo fan
Na ez már nevetséges.
Abszolút a hatalommal való visszaélés. Szeretnék kezet rázni veled barátom, olyan rossz ember vagy!

Lambo fan
Esküszöm a ti intelligencia hányadosok nem ér fel az átlag emberével, élvezitek hogy szopathatjátok a népet? Rendesen dolgozni/tanulni gondolom nem vagytok hajlandóak. Minõsíthetetlen ez a viselkedés!

Kandurex
oks

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ezt a képet tegyétek be légyszíves ide bannernak

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

bertino
:|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#kuss><#hehe>

köszönöm szépen a többiek nevében is<#worship><#eljen>
Kandurex
jaj...na jó 😊

ezt kérném ide háttérnek, ha szabad
John Cena
okééé oké köszi!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hmuda
Beraktam a fejlécbe a magyar címet is, így legközelebb mindegy, hogy angolul vagy magyarul írják a keresõbe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

John Cena
jó napot a modiknak a Pokoli Szomszédok 3 topic már van itt angol címmel szóval a magyar címes topicot legyenek szívesek törölni vagy ameiket jól esik😊 további szép napot

bittedanke mester!!!<#worship><#worship><#worship>
bertino
szerintem írd meg egy hivatalos, ajánlott levélben a panaszaidat az SG szerkesztõségének.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7

szerintem az, hogy egy informatikai fórumon azért nyitsz egy topikot mert nem tudod eldönteni melyik játékot vedd, ez észre vall?
kicsit gondolkozz el a saját hülyeségeden utánna itélj el másokat.

8nyisd a saját fórumban és akkor nem szól senki semmit... asszem.) 😊

Lambo fan
Nem tudom, milyen 8 általánossal (vagy nem sokkal többel) rendelkezõ személyek dolgoznak itt az SG portálon, de az, hogy érdeklõdésbõl nyitok egy topic-ot, mert nem tudok dönteni két PC játék között, hogy melyiket vegyem, kíváncsi vagyok a véleményekre, erre bezárják, hát nem vall túl értelmes képességekre! Most komolyan, titeket honnan szalajtottak? Ez már másodszor fordul elõ különbözõ témákban. De most tényleg, nincs más komolyabb szellemi/fizikai meló, mint hogy evvel szórakozzatok? Szeretnék kezet fogni az ilyen emberrel.
Üdv.

John Cena
köszi sedózáj!😊

SHADOWEYES7
Ok.

John Cena
hello a Modiknak ebbe a topicbaszeretném ha ezt be tennétek bannernak elõre is köszi

<#eljen><#puszi>

SHADOWEYES7
Így jó?

Open Transport Tycoon Deluxe asszem

SHADOWEYES7
mi a teljes cím?

és ez rendesen mûködik xp alatt? ezer éve nem játszottam vele. 😊

tiszteltem
ezt a bannert kellene berakni ide
és nembánnám, ha valaki átírná a címet is a teljes névre, ne csak a rövidítés legyen<#rolleyes>
Kandurex
ok

ScarY MAN
köszi😊

csak az a problemam hogy ami van "requiem hungary" kep, arra mar nem lehet rakattintani, ami elv eldobott erre az oldalra :/

...