Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ismét önökhöz fordulok segítségért http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1191678424 hogy ezt a hogy ezt a felhasználónak adjanak egy büntetõpontot mert tegnap nem volt elég neki.Amit önök kitöröltek ismét ugyanazt visszamásolta a fórumba!
Köszönöm Martinez01
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
szeretném ha ebbõla fórumból kitörölnék a : #4303 , #4306 , #4307 , #4315 ezeket a hozzászólásokat vagy bannolnák ezt a felhasználót mert folyamatosan butaságokat kérdez amit elõtte vagy 8-szor elmondtak akkor is mindig megkérdi és ha mondjuk(többi fórumozóval eggyütt)hogy áljon le mert rontja a topik színvonalát akkor nem áll le és mivel házigazda nyaral és addig nem tudja moderálni a topikot még haza nem megy nem tudunk máshoz fordulni segítségért mint magukhoz.
Köszönöm martinez01!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
OK: olvassatok bele az utolsó 100 hsz-be...
púúúúú
Híresek leszünk 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Mert a személyeskedés talán az? Tanulj egy kis etikettet és majd utána beszélhetünk."
No figyu, a személyeskedés onnantól lépett érvénybe, hogy már napok óta folyamatosan hasonló szitációkkal szivattok, ez már tûrhetetlen, persze mindenre rá lehet húzni, hogy a szabályokkal valamilyen formában ellenkezik. Lassan lehet személyesen az SG központi telephelyéhez fordulok.
További szép estét.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Témák törlése:
Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abszolút a hatalommal való visszaélés. Szeretnék kezet rázni veled barátom, olyan rossz ember vagy!
Next PC upgrade: 2022
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kicsit gondolkozz el a saját hülyeségeden utánna itélj el másokat.
8nyisd a saját fórumban és akkor nem szól senki semmit... asszem.) 😊
Üdv.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
csak az a problemam hogy ami van "requiem hungary" kep, arra mar nem lehet rakattintani, ami elv eldobott erre az oldalra :/
...