21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#13136 dán :] -
#13135 EZT bedobnátok IDE bannernak? előre is köszönjük -
#13134 dán ;) -
#13133 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195486208]#1327[/URL]
Nyereményjáték reklám -
#13132 "tőrőtem"! ;)
-
#13131 ITT
#1513 -
Hellsing47 #13130 Ezt a bannert beraknátok ide?
Köszi -
#13129 Ronda beszéd... -
#13128 De most komolyan! Valaki zárja már ezt a topikot egy hétre,míg NH G240 rendbevágja. Köszönöm! -
#13127 Ennek a topiknak már semmi értelme nincs! Mármint az ls-nek. Elvesztette a célját. Akkor meg minek nyitva hagyni? Vagy még az lehetne megoldás hogy néhány topikban szabadkezet adni a HG-nak. Akkor aztán rend lenne! De ezt leshetjük -
DIESEL DOG #13126 Annak idején az ETS topikban voltak hasonló gondok mint most evvel a topikkal. Igaz még akadnak néha gondok az ETS topikkal, de már nem olyan súlyosak mint anno... -
#13125 Helló! Valaki megtenné hogy ezt a topikot bezárja egy hónapra? Vagy kettőre? -
#13124 A delikvensünk visszatért, szerintem kijár nekik egy utazás a BANamákra. Amit még mindig nem értek, hogy a házigazda miért nem csinál semmit... -
#13123 Dán! -
#13122 okéoké ez jutott eszembe az újregek ellen. Már csak azért is mert én sem bírtam első nekifutásra megcsinálni pedig én nem tegnap regeltem. -
#13121 hülyeség , mert többnyire azok írkálnak az alregeikkel baromságokat akik már itt vannak több ideje , és ha már ittvan akkor nagyon valószínű hogy végigvitte , és ujra tud csinálni még egy alreget.. -
DIESEL DOG #13120 Nem vagyok moderátor, de szerintem ez hülyeség. Azt mindenki tudja hogy valahogy ki kellene szűrni az olyan regisztrációkat amik csak tele szemetelik az egész SG-t, de valami más megoldás lenne jobb... -
ricsa008 #13119 itt kellene rendet tenni
és 1-2 bütető pont is elfér ha én is kapok elfogadom de ez már sok -
#13118 Üdv!
Kérném rucsajó hozzászóklásait az ikariam topicból törölni.
Az ok: Szándékos flood és reklám.
-
#13117 Tisztelt moderátor urak! Újabb ötlettel állok elő a sok láma kiküszöbölésére. Lehetne arról szó hogy a reg elejére ezt a játékot kellene betenni.És hogyha az esetleges delikvens végigvitte akkor engedné tovább. A játék lényege az hogy egy tutajjal kell az embereket átvinni a folyó túloldalára. És ha ezt megtennétek akkor mérséklődnének a topikokokat teleszemetelő hsz.-ek. És nem lenne annyi dolgotok. Kérem szépen fontoljátok meg! További szép estét! -
#13116 Ha lehetne akkor egy hetet!? -
Immigrants #13115 innen kérem a #41et törölni plusz pár büntetőpontot adni -
#13114 Ismét ez a topik. Szeretném kérni, hogy jutalmazzátok meg az érintetteket (#47523 és társai). És 3 nap topikzárást, ha lehet, amíg takarítok a sok hülye után. -
#13113 Ja,értem:) -
lagos01 #13112 Nincs 30 napja hogy regeltem és ezért nem linkelhetek -
#13111 Mennyi idő kb. a házigazda jog átruházása? Írtam tegnap emailt, de még nem volt reakció. -
#13110 Megneztem az infojat... LOL! Meg akarjak magyarazni a rossz bizit(omg azt a sz*r dumat, te jo eg!)... bizony ez akkor is kemenyen WAREZ! mivel fizetos jatek! PONT
official site
-
strebacom #13109 Már miért lenne warez.... -
#13108 WAREZ!
24-es hsz! -
#13107 A topikot linkelni kell:) -
lagos01 #13106 Üdv.
A Zmodeler topikban #72 hozzászólására egy BAN-t legyetek szivesek kiosztani reklám miatt. -
#13105 Hello! Ebben a fórumban kéne lecserélni a régi bannert erre -
Immigrants #13104 Kérem zárni -
#13103 Üdv!
Itt
#54190 hsz (Reklám.) -
strebacom #13102 EZT a hszt. töröljétek légyszives.....
Nagyon köszönöm elöre is....
-
#13101 Kérem ebben a topikban az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080976791&no=1190]#1190[/URL] kommentet töröljétek. Fontos lenne! -
#13100 Voltamozás a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242074067]#9[/URL]-ben. -
#13099 Sziasztok!
Szerintem nézzétek meg az Ikariam topikot, mert már kissé durva ami ott zajlik. Konkrétan megloptak embereket pénzzel. Amit végképp nem értek, hogy a házigazda az ilyen hozzászólásokat miért nem törli. Ezt kérdeztem tőle is, de nem kaptam választ. Kérem intézkedjetek valamit az ügyben. -
Noodlee #13098 Alá is írtam a petíciód :D -
#13097 Tisztelt moderátor urak! Nem lehetne valami IQ tesztet tenni a regisztráció elejére? Mert ami egyes topikokban megy az katasztrófa!