21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Lammer
    dán :]
  • ProGabe #13135
    EZT bedobnátok IDE bannernak? előre is köszönjük
  • Lammer
    dán ;)
  • BB7
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195486208]#1327[/URL]

Nyereményjáték reklám
  • Lammer
    "tőrőtem"! ;)
  • NEOreg3
    ITT

• Hellsing47
    Ezt a bannert beraknátok ide?
    Köszi
  • krisztianp16
    Ronda beszéd...
  • saslaca
    De most komolyan! Valaki zárja már ezt a topikot egy hétre,míg NH G240 rendbevágja. Köszönöm!
  • saslaca
    Ennek a topiknak már semmi értelme nincs! Mármint az ls-nek. Elvesztette a célját. Akkor meg minek nyitva hagyni? Vagy még az lehetne megoldás hogy néhány topikban szabadkezet adni a HG-nak. Akkor aztán rend lenne! De ezt leshetjük
  • DIESEL DOG #13126
    Annak idején az ETS topikban voltak hasonló gondok mint most evvel a topikkal. Igaz még akadnak néha gondok az ETS topikkal, de már nem olyan súlyosak mint anno...
  • saslaca
    Helló! Valaki megtenné hogy ezt a topikot bezárja egy hónapra? Vagy kettőre?
  • EnZsolt
    A delikvensünk visszatért, szerintem kijár nekik egy utazás a BANamákra. Amit még mindig nem értek, hogy a házigazda miért nem csinál semmit...
  • Lammer
    Dán!
  • saslaca
    okéoké ez jutott eszembe az újregek ellen. Már csak azért is mert én sem bírtam első nekifutásra megcsinálni pedig én nem tegnap regeltem.
  • leho94
    hülyeség , mert többnyire azok írkálnak az alregeikkel baromságokat akik már itt vannak több ideje , és ha már ittvan akkor nagyon valószínű hogy végigvitte , és ujra tud csinálni még egy alreget..
  • DIESEL DOG #13120
    Nem vagyok moderátor, de szerintem ez hülyeség. Azt mindenki tudja hogy valahogy ki kellene szűrni az olyan regisztrációkat amik csak tele szemetelik az egész SG-t, de valami más megoldás lenne jobb...
  • ricsa008
    itt kellene rendet tenni

és 1-2 bütető pont is elfér ha én is kapok elfogadom de ez már sok
  • Mighty
    Üdv!

Kérném rucsajó hozzászóklásait az ikariam topicból törölni.

Az ok: Szándékos flood és reklám.
  • saslaca
    Tisztelt moderátor urak! Újabb ötlettel állok elő a sok láma kiküszöbölésére. Lehetne arról szó hogy a reg elejére ezt a játékot kellene betenni.És hogyha az esetleges delikvens végigvitte akkor engedné tovább. A játék lényege az hogy egy tutajjal kell az embereket átvinni a folyó túloldalára. És ha ezt megtennétek akkor mérséklődnének a topikokokat teleszemetelő hsz.-ek. És nem lenne annyi dolgotok. Kérem szépen fontoljátok meg! További szép estét!
  • saslaca
    Ha lehetne akkor egy hetet!?
  • Immigrants
    innen kérem a #41et törölni plusz pár büntetőpontot adni
  • NH G240
    Ismét ez a topik. Szeretném kérni, hogy jutalmazzátok meg az érintetteket (#47523 és társai). És 3 nap topikzárást, ha lehet, amíg takarítok a sok hülye után.
  • krisztianp16
    Ja,értem:)
  • lagos01
    Nincs 30 napja hogy regeltem és ezért nem linkelhetek
  • Rage47
    Mennyi idő kb. a házigazda jog átruházása? Írtam tegnap emailt, de még nem volt reakció.
  • Lammer
    Megneztem az infojat... LOL! Meg akarjak magyarazni a rossz bizit(omg azt a sz*r dumat, te jo eg!)... bizony ez akkor is kemenyen WAREZ! mivel fizetos jatek! PONT
    official site
  • strebacom
    Már miért lenne warez....
  • Lammer
    WAREZ!

24-es hsz!
  • krisztianp16
    A topikot linkelni kell:)
  • lagos01
    Üdv.
    A Zmodeler topikban #72 hozzászólására egy BAN-t legyetek szivesek kiosztani reklám miatt.
  • elitehun
    Hello! Ebben a fórumban kéne lecserélni a régi bannert erre
  • Immigrants
    Kérem zárni
  • kazai21
    Üdv!
    Itt
    #54190 hsz (Reklám.)
  • strebacom
    EZT a hszt. töröljétek légyszives.....
    Nagyon köszönöm elöre is....
  • grebber
    Kérem ebben a topikban az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080976791&no=1190]#1190[/URL] kommentet töröljétek. Fontos lenne!
  • gz8
    Voltamozás a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242074067]#9[/URL]-ben.
  • EnZsolt
    Sziasztok!

Szerintem nézzétek meg az Ikariam topikot, mert már kissé durva ami ott zajlik. Konkrétan megloptak embereket pénzzel. Amit végképp nem értek, hogy a házigazda az ilyen hozzászólásokat miért nem törli. Ezt kérdeztem tőle is, de nem kaptam választ. Kérem intézkedjetek valamit az ügyben.
  • Noodlee
    Alá is írtam a petíciód :D
  • saslaca
    Tisztelt moderátor urak! Nem lehetne valami IQ tesztet tenni a regisztráció elejére? Mert ami egyes topikokban megy az katasztrófa!