Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=1162

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

berczely
#2 hsz-t töröljétek pls! Köszi!innen!

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak

Köszönöm.

Next PC upgrade: 2022

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

cenobite
no problemo.

gamertag: kenobita

Pepsi Twist
tedd, de elõször cenobitet írtam aztán csak elírtam...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

cenobite
Ha nem gond ezt berakom aláírásba. 😊

cenobite
A tegnapért már elnézést kértem, írtam, hogy nem volt komoly. A folyamatos kicsit túlzás... Ettõl függetlenül ha pontot érdemel, akkor legyen. Remélem boldoggá tesz pár embert. <#rolleyes>
Ja és a nevem nem ceRnobite, hanem cenobite.

Pepsi Twist
annak a cernobite-nek kéne adni pár pontot mert folyamatosan flame - offot kelt...

SHADOWEYES7
Ok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ZsZso
PLs help...
Olyan ügyes voltam, hogy betettem a GameTrailers -rõl 3 videót a Spore topikba. A bibi az, hogy ezek egybõl indulnak ... szóval kb. többet ártottam mint amennyire jót akartam :S. Lennétek olyan kedvesek, és kivennétek az inline flasheket?

Spore Topik

Nagyon köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
házigazda...?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GTA 4 topik ? Kandurexnek küldtem üzit, de õ nem reagált.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gabo91

#7704 kultúra kivágta a biztosítékot
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Pepsi Twist
a fõkolompos meg az a cenobite gyerek... õ kezdte az egészet és utána még idegesítette is õket ÉÉÉSSSS hergelte a tömeget...

kuci06
flame-hegyek :/ szokásos, konzolos trollkodás, majd habzó szájú PC-s védekezés 😄
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pistike 007
Super Saiyan
link
probléma: #4884-tõl (kb)#4910-ig tele spamm meg veszekedés 😊 kthxbai

>:C

Pistike 007
Prince23
De ami már E3-on megjelenik, 99%, h pc-n is megjelenik, ami xboxos e3 trailer... de mindegy... majd linekelek egy hivatalosan bejelentette linket, vagy vki más, és akkor on...

Istencsászár
Gow2 csak év végén jelenik meg... hogy pécére ki e jön nemlehet tudni, ennyi erõvel mindennek lehetne nyitni topikot, a GTA4 is felesleges egyenlõre hiszen be sincs jelentve.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince23
Nyítottam egy GoW 2 topikot, amit bezáratatok, lévén h xboxos... de még nincs hivatalosan bejelentve pc-n. De Gta 4 topik akkor így miért is van a játékosok fórumában? az sincs bejelentve pc-n.
amúgy mindkét játék úgy is kijön pc-re!

Istencsászár
Köszi, a keret háttere még elüt picit, de majd megpróbálom kijavítani...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
okés

Istencsászár
Annyi mint az elõzõ, 773*238

Kandurex
ja, ja, már csak egy pontos méretet adj

Istencsászár

Istencsászár
<#szomoru1>

Kandurex
no, no, ne a saját gépedbõl indulj ki!

Istencsászár
ha berakod meglátod, másik topikba megnéztem és megjelenik egy pici média player start-stop gomb😊

Kandurex
mitõl lett másabb?

Istencsászár
<embed src="http://f1cl.uw.hu/Untitled2.mp3" autostart="true" loop="true" width="70" height="45"></embed>

talán ez... itt már le lehet állítani

Istencsászár
direkt halkra vettem, flesht nemtudok

Kandurex
autostart="true" loop="true"...és mi van azzal aki nem akarja hallgatni? szóval, inkább egy flash kellene, kapcsolóval

Istencsászár
Ezt a kódsort helyezzétek be IDE, thx

<embed src="http://f1cl.uw.hu/Untitled2.mp3" autostart="true" loop="true" hidden="true"></embed>

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Fallout 3-ban kéretik törölni a #1716-t, nem csak off de még zavaró is, köszönöm.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

bertino
lehet házigizda akar lenni ott
bár télleg nem valami egyértelmû...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7
<#nemtudom><#zavart2>

Fogalmazd már meg még 1x légyszives.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szeretnék kérni egy olyan lehetöséget hogy elbiráljam a topimat ha meg lehet oldani.A bagger szimulátor topiról van szó.Elöre is köszönöm.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Istencsászár

nandorb
hm... teljesen kiment a fejembol tulsagosan meleg van a szobamba most kapcsoltam be a klimat a forrosag kihat az emberre

akkor itt tegyetekrendet

Fabio Capello
😄DDDDD

hmm<#zavart2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
meg Joel2 nek valami buntetest a viselkedes miatt

nandorb
a Simtractor V4-topikban rendet kene egy kicsit rakni egyesek tele offoljak

Szeretném megkérdezni hogy a bagger szimulator topija háta mögé(mint a Haulin topijánál) be lehetne e rakni a játék cd,dvd tokját ami be van téve képként a 141 hozászolás 1 képére gondoltam.Elöre is köszönöm a válaszotokat.

Kandurex
semmi közöm hozzá,..