Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
akkor inkább nem nézem meg

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vass Gábor
Van olyan topik, a keresõbe írd be a címet, én írtam oda legutoljára.

Szabi84
Nincsen Baldurs Gate topik? Vagy csak én nem találom?!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tomsteel
Köszönjük !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!

ezt a bannert szeretném ebbe a topikba berakatni.

Meg lett szavazva a topikban.
Elõre is köszönjük !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Martinez01
csá!
lécci pucoljátok ki ezt a topikot mert nap mint nap tele van értermetlen,hülye,offolós HSZ-ekkel.kössz

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

RS
Euro Truck Simulator topikban, hsz törlés+rend rakás

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

nandorb
Kene egy oriasi tisztittas ebben a topikban. Min. 500 hulye hozzaszolast

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
😄!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kandurex
"panaszkodtak, hogy sok a köcsög"

...meg rossz a közbiztonság mi? <#circling>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gladiator
mármint a team fortress 2 topikot.

Gladiator
team fortress topikot még vagy 4-5 éve én nyitottam. azóta se jártam arra, de panaszkodtak, hogy sok a köcsög. lemondok mindenféle jogomról, aki akar felõlem lehet házigazda.

Kandurex
kiszedegettem ezt, azt...

énis szeretnék kérni egy nagy szivességet...az utolso oldalt légyszi tötljétek...sajnálom én is irtam be durva dolgokota de hát ez mikor csak igy lehet reagálni más megnyivánulására...még1x thx

Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/

Kandurex
<#eljen>

CkR
Szeretném a módosított képet beállítani topic-bannernek a Florensia nevû topicnak, ha lehetséges

Mégesgyszer köszönöm,
CkR

CkR
És szeretném ha törölnétek a Florensia topicból a #15 és #16 hozzászólást, mivel értelmetlenek és off-topic.

Köszönöm,
CkR

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Lehet, de az 1017px méret "enyhén" széles, mondjuk módosítsd egy 760px körüli értékre!

CkR
Sziasztok!
Szeretném ezta képet beállítani topic-bannernek az általam készített Florensia nevû topicnak, ha lehetséges.

Elõre is köszönöm,
CkR

Vass Gábor
Lehet hogy rosszul linkeltem az Alan Wake.-ban,egyébként hogy kell a híreket belinkelni,hogy ne az egész honlapot jelenítse meg?

Vass Gábor
Ahogy én is olvasom azt a topikot, nem valami ide illõ.

mama2
Prince Caspian topik
37.hozzászólás!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince23
Sziasztok!
Stilisztikai hibát vétettem el ebben a topikban szereplõ alcímében. tehát helyesen így szólna: Faces of War alkotóitól. (lehagytam az "s"-t a face után) kérném javítani
thx

ezt beraknátok ide a régi banner helyett? 😊
köszi

kicsit gyors volt :-ooo
thx

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hunbasser
*topikban

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát,én is sajnálom,hogy nincs igazi törzsközösség abban a fórumban 😞

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Én már a kedvencek fórumokból már töröltem is a topikot, annyira értelmetlen hsz-ok jöttek...

hunbasser
belefáradtam már II Rocky II és Breki33 nevû fórumozók folyamatos vitájában,kéretik megnézni a FIFA topik utolsó 30-40-50 hsz-ét,végig flamelnek,holott többször is utasítottam õket,hogy menjenek át a FIFA vs. PES topikba,ami direkt e célból lett létrehozva.

úgy volt,hogy tegnap este törlök minden szemetet,de végülis nem értem rá,aztán most ahogy bejöttem a topikban,megint csak azt látom,hogy folytatják a vitát.

ReaL MaDRid x siempre

saxicola
Helló! A 12306-os hozzászólásom törlésést szeretném kérni a BioShock témánál, mert rosszul linkeltem. Elõre is köszönöm.BioShock topic

www.gportal.hu/bioshock

DarkSector
Légyszíves töröljétek az elsõ hsz-omat, mert elrontottam a linket...
THX
SH5 topic

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ezt a topikcímet átírnátok helyesebbre? Tehát Tom Clancy's... ' kitevése

grebber
Ezt a képet tegyétek be légyszíves ide bannernak.

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
<#heureka>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
ide kérném ezt a bannert
szerk.: 750x160
köszi😊
Hmuda
Mióta volt az a fiaskójuk a lefizetett értékelésekkel, nekem már csak egy jöttment bulvároldal, kábé a GameStar szintjére süllyedt.

Én mostanában minden videómat a GT-rõl szerzem be, de még nekik se hiszem el a PC-s megjelenést, mert én még nem láttam sehol HIVATALOS bejelentést.

Mi van ezen ami olyan nehezen érthetõ? Majd ha adsz egy olyan cikket/videót amin a fejlesztõk/fejesek mondják, hogy lesz akkor semmi akadálya, de addig ne erõltesd már.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Prince23
Mondjuk a gametrailers.com oldalán is fenn van a releasénál a PC...
és a gamespot nem valami jött ment wevóboldal, már bocsi 😄

Hmuda
Én a magam részérõl a hivatalos dolgoknak hiszek és nem valami jött-ment online híroldalnak, akármilyen megbízhatónak is mondja valaki.

Prince23
Pedig kinnt van a pc-n is... és a gamespot.com sosem hazudik 😊

Hmuda
Én se találtam, de se a trailerekben, se a hivatalos oldalon nincs kint semmiféle PC-s logó és az E3-as inerjúban is kizárólag a 360-PS3 verziókat mondja, PC-t még messzirõl se. Nem tudok róla, hogy hivatalosan megerõsítettek volna egy PC-s verziót.

grebber
#11128-at tegyétek be légyszíves ahova kértem!

Prince23
Tiszteletem moderátorok!
Szeretnék nyítni egy topikot a játékosok fórumába (pc részleg), a következõ cimmel: EndWar (Tom Clancy's EndWar). Rá keretem a keresõbe, és csak a konzolosokra adta ki a címet. Na már most, a felesleges topiknyitogatás elkerülése érdekében kérdem, h ugye nincs ilyen topik?
Ja és természetesen pc-re is ki jön! Bár lennie kéne, de mégse találom... mint egyéb topikokat ("tisztelet" a kivételnek)
Ennyit akartam tudatni.

oan is van? 😄 ókké köszi

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kandurex
írj az általános moderátori topikba

hahó 😄 nem tudnátok valaki illetékest a mobilos-modi topikba? 😄 mert kértünk egy bannert majd egy hónapja de semmi nem történt 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

berczely
Ezt a képet Ezt a képet légyszi tegyétek be ide bannernak!!

Köszi!

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!

Köszönöm!

Prince23
Hi!
ezt a topikot kérem töröljétek, amit nyítottam ma: Wolfestein

Elõtte körül néztem, de sehol sem szerepelt rtcw 2 címként... nem tudtam róla, sry.

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!

Köszönöm!