21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Immigrants #13216 még mindig?
-
#13215 egy egyéni észrevételem nekem is van, ez banner túl nagy :/ méretezd át kissé -
Immigrants #13214 Mert ez itt van egyből a jobb oldalon azt meg keresgetni kell és az hónapok mire lesz forgalom -
n3whous3 #13213 lehetne egy-két észrevételem?
1. Ez nem az autó-motorok topikrészleg
2. Van már RC topik, miért nem élesztitek fel azt? Szerintem más is említette. -
Immigrants #13212 Oké
Eztszertném ide bannernek
és #9-#20 midet törölni + még a #31 #32 törlése.Nem tudom nagy kérés-e de nem szoktam hibásan írni és most ez véletlen így jött ki a #32 miatt és ezért most itt krákognak.Lécci csináljátok meg amit kértem köszönöm -
#13211 Itt a topik írd le mi a kérésed. -
Immigrants #13210 Kéne nekem egy moderátor aki van az írjon pm-et lécci.Több dolgot kéne tenni -
#13209 Légyszíves bannoljátok újra ezt a majomt mert letelt neki a tiltása és jött újra anyázni: hsz:52884 ls topik -
#13208 ;) -
#13207 Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak
Köszönöm! -
#13206 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene,illetve bünti ha lehet:)folyamatosan offol többszöri felszólításom ellenére is.Ebben a topikban. -
#13205 a mai délutánon sikerült bejelentkeznem ! köszönöm hogy utánajártál az én gondomnak ! hálásan köszönöm ! van egy új jelszóm amit már egyszer el is felejtettem azt hiszem ezt az accountot már még egyszer nem törik fel :) hálásan köszönöm neked még egyszer ! -
#13204 Én se úgy értettem, hogy te raktad BAN -ra, egyszerűen lenyúlta valaki, majd partizánkodott vele egy jót, ...mindennapos -
G5310 #13203 a BAN-t nem hinném mert semmi rosszat nem csináltam,tehát semmi olyat ami az SG szabályaiba ütközne ! most már mind1, úgy látom akkor marad ez az accountom.. köszönöm az információt ! bye -
#13202 Valószínűleg ellopták az accot és megváltoztatták, az is lehet, hogy már rég ki van BAN -olva.
Az ok egyszerű, SOHA, de SOHA ne egyezzen meg a felhasználónév és a jelszó! (minden hülye ezzel kezdi az úgynevezett "feltörését")
A többi már a főszerkesztő, vagy portál fejlesztő része, lehet visszaadják, de elképzelhető, hogy új account -ot kell készítened. -
#13201 Egy bannert kérnék kirakni ennek a topiknak.
A banner
Köszönöm -
G5310 #13200 köszönöm ! -
#13199 gondolom ehhez ti kevesek vagytok, ide iSten kell... -
#13198 írj a [email protected] -ra, a problémát, a régi jelszavad stb. aztán meglátjuk -
G5310 #13197 úgy látom itt ti sem tudtok semmit..pedig ha már valakit moderátornak választanak akkor legalább érdeklődjön vagy írjon vissza..ennyit az SG-ről ( ? ) -
G5310 #13196 Kedves moderátor urak ! az a problémám hogy már régóta tagja vagyok ennek a fórumnak egészen pontosan 2006-óta ! egyik nap még be tudtam jelentkezni másik nap már nem ! valami érdekes dolgot ír ki ..
azt hogy : Hiba! Az általad megadott név/jelszó nem létezik!
jelszót és semmit nem változtattam meg viszont ha arra megyek hogy elfelejtett jelszó akkor azt írja ki nem létező e-mail cím ! kérlek benneteket segítsetek hogy tudnám ezt megoldani ! köszönöm ! -
#13195 keeesz :] -
#13194 még ezt alábiggyesztenéd?
- Konferenciák (magyar idő szerint)-
június 1. - hétfő: 19:25 Microsoft, 23:00 EA, 02:00 Ubisoft
június 2. - kedd: 18:00 Nintendo, 20:00 Sony
június 3. - szerda: Square Enix 20:00, Konami 24:00 -
#13193 -
#13192 dán :] -
#13191 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227854627#pirosvonal]#142, srác figyelmetlen, ráadásul neki áll feljebb.[/URL] -
#13190 egy vállalkozó szellemű modinak kéne az E3 topkikot kéne kicsit feldobni ezekkel a linkekkel:
legnagyobbként, banner alá mehetne EZ. "Ingyenes, élő HD közvetítés minden sajtókonferenciáról, hivatalos és exkluzív anyagok.", vagy valami hasonló névvel
alá "Egyéb ingyenes streamek, gyűjtőoldalak: G4, IGN, GameSpot, 1Up, Hardwired"
előre is köszönöm! -
#13189 hm...nem hiszem -
SL #13188 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112027371 - #3540, szerintem reklám -
DIESEL DOG #13187 Szerintem se! -
#13186 Szerintem EZ nem a topikba tartozik. -
#13185 Köszi :) -
#13184 ;) -
#13183 Azt hiszem megint kéne egy kis rendcsinálás ITT.
Köszönöm! -
#13182 Bár itt most valszeg megint én kapom a felkiáltójeleket, mert az kapja akit leszólnak errefelé, nem pedig aki ilyenekkel szólja le a többit, legalábbis én ugy kaptam...
De azért thx
tudom te csak jót akartál. -
#13181 Kérném ezt a bannert ide. A mostani helyére.
Köszi. -
SL #13180 szép beszéd -
vasziszdasz #13179 Diablo 3, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=5271]#5271[/URL] és hasonlók. -
#13178 Szavsztok!
Itt a Diablo 3 topikban kéne egy kis..hmm...segítség, hogy végre magáról a témáról is lehessen beszélgetni. ;)
Köszi! -
#13177 másoltam, sry, nem értek hozzá :p
thx.