21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Immigrants
    még mindig?
  • Kandurex
    egy egyéni észrevételem nekem is van, ez banner túl nagy :/ méretezd át kissé
  • Immigrants
    Mert ez itt van egyből a jobb oldalon azt meg keresgetni kell és az hónapok mire lesz forgalom
  • n3whous3
    lehetne egy-két észrevételem?

1. Ez nem az autó-motorok topikrészleg
    2. Van már RC topik, miért nem élesztitek fel azt? Szerintem más is említette.
  • Immigrants
    Oké
    Eztszertném ide bannernek
    és #9-#20 midet törölni + még a #31 #32 törlése.Nem tudom nagy kérés-e de nem szoktam hibásan írni és most ez véletlen így jött ki a #32 miatt és ezért most itt krákognak.Lécci csináljátok meg amit kértem köszönöm
  • SHADOWEYES7
    Itt a topik írd le mi a kérésed.
  • Immigrants
    Kéne nekem egy moderátor aki van az írjon pm-et lécci.Több dolgot kéne tenni
  • Zoli108
    Légyszíves bannoljátok újra ezt a majomt mert letelt neki a tiltása és jött újra anyázni: hsz:52884 ls topik
  • Lammer
    ;)
  • grebber
    Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak

Köszönöm!
  • Maximus4
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kellene,illetve bünti ha lehet:)folyamatosan offol többszöri felszólításom ellenére is.Ebben a topikban.
  • gerypapa95
    a mai délutánon sikerült bejelentkeznem ! köszönöm hogy utánajártál az én gondomnak ! hálásan köszönöm ! van egy új jelszóm amit már egyszer el is felejtettem azt hiszem ezt az accountot már még egyszer nem törik fel :) hálásan köszönöm neked még egyszer !
  • Kandurex
    Én se úgy értettem, hogy te raktad BAN -ra, egyszerűen lenyúlta valaki, majd partizánkodott vele egy jót, ...mindennapos
  • G5310
    a BAN-t nem hinném mert semmi rosszat nem csináltam,tehát semmi olyat ami az SG szabályaiba ütközne ! most már mind1, úgy látom akkor marad ez az accountom.. köszönöm az információt ! bye
  • Kandurex
    Valószínűleg ellopták az accot és megváltoztatták, az is lehet, hogy már rég ki van BAN -olva.

Az ok egyszerű, SOHA, de SOHA ne egyezzen meg a felhasználónév és a jelszó! (minden hülye ezzel kezdi az úgynevezett "feltörését")

A többi már a főszerkesztő, vagy portál fejlesztő része, lehet visszaadják, de elképzelhető, hogy új account -ot kell készítened.
  • HF
    Egy bannert kérnék kirakni ennek a topiknak.
    A banner
    Köszönöm
  • G5310
    köszönöm !
  • Fabio Capello
    gondolom ehhez ti kevesek vagytok, ide iSten kell...
  • Kandurex
    írj a [email protected] -ra, a problémát, a régi jelszavad stb. aztán meglátjuk
  • G5310
    úgy látom itt ti sem tudtok semmit..pedig ha már valakit moderátornak választanak akkor legalább érdeklődjön vagy írjon vissza..ennyit az SG-ről ( ? )
  • G5310
    Kedves moderátor urak ! az a problémám hogy már régóta tagja vagyok ennek a fórumnak egészen pontosan 2006-óta ! egyik nap még be tudtam jelentkezni másik nap már nem ! valami érdekes dolgot ír ki ..

azt hogy : Hiba! Az általad megadott név/jelszó nem létezik!

jelszót és semmit nem változtattam meg viszont ha arra megyek hogy elfelejtett jelszó akkor azt írja ki nem létező e-mail cím ! kérlek benneteket segítsetek hogy tudnám ezt megoldani ! köszönöm !
  • Lammer
    keeesz :]
  • ProGabe #13194
    még ezt alábiggyesztenéd?

- Konferenciák (magyar idő szerint)-
    június 1. - hétfő: 19:25 Microsoft, 23:00 EA, 02:00 Ubisoft
    június 2. - kedd: 18:00 Nintendo, 20:00 Sony
    június 3. - szerda: Square Enix 20:00, Konami 24:00
  • ProGabe #13193
  • Lammer
    dán :]
  • Falcon87
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227854627#pirosvonal]#142, srác figyelmetlen, ráadásul neki áll feljebb.[/URL]
  • ProGabe #13190
    egy vállalkozó szellemű modinak kéne az E3 topkikot kéne kicsit feldobni ezekkel a linkekkel:

legnagyobbként, banner alá mehetne EZ. "Ingyenes, élő HD közvetítés minden sajtókonferenciáról, hivatalos és exkluzív anyagok.", vagy valami hasonló névvel

alá "Egyéb ingyenes streamek, gyűjtőoldalak: G4, IGN, GameSpot, 1Up, Hardwired"

előre is köszönöm!
  • Kandurex
    hm...nem hiszem
  • SL
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112027371 - #3540, szerintem reklám
  • DIESEL DOG #13187
    Szerintem se!
  • RS
    Szerintem EZ nem a topikba tartozik.
  • EnZsolt
    Köszi :)
  • Lammer
    ;)
  • EnZsolt
    Azt hiszem megint kéne egy kis rendcsinálás ITT.

Köszönöm!
  • DarkSector
    Bár itt most valszeg megint én kapom a felkiáltójeleket, mert az kapja akit leszólnak errefelé, nem pedig aki ilyenekkel szólja le a többit, legalábbis én ugy kaptam...

De azért thx
    tudom te csak jót akartál.
  • Rage47
    Kérném ezt a bannert ide. A mostani helyére.
    Köszi.
  • SL
    szép beszéd
  • vasziszdasz
    Diablo 3, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=5271]#5271[/URL] és hasonlók.
  • gfreak
    Szavsztok!

Itt a Diablo 3 topikban kéne egy kis..hmm...segítség, hogy végre magáról a témáról is lehessen beszélgetni. ;)

Köszi!
  • robotnyk
    másoltam, sry, nem értek hozzá :p
    thx.