Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU-topic😊
Next PC upgrade: 2022
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
(amúgy én 60pontos leszek mint nagyvagyok50<#hehe>#hehe>)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Errõl jut eszembe! Lehet volt már róla szó, de isten bíz, nem olvastam. Nem mintha nagyon hiányozna (nem a fenéket nem) viájpi izét ezentúl nem lehet esemesben lebótolni?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
így hiába is erõsködöl, nem válaszolok erre a hszedre<#duhos2>#duhos2>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám visszaállítani az egyik topikot, ami át lett irányítva egy oldalra. Pontosabban a GRAW 2 topikjáról van szó, aminek én vagyok eredetileg a házigazdája.
Nem tudom hogyan csinálták meg végülis (mert nekem nem sikerült kóddal az átirányítás), mert megadtam a felhasználói adatomat egy ehhez értõnek és õ csinálta meg (természetesen a beleegyezésemmel). Most viszont szeretném, ha vissza lenne állítva. Nem tudom elérni a "téma karbantartását", mert egybõl bejön az oldal.
Errõl a topikról van szó: GRAW2
Elõre is köszönöm!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
...
ebben a fórumban "Ájjle Bobbi" #7105 és #7107-es üzenetét szeretném, ha jutalmaznátok valamivel!
Elõre is köszi !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
remélem megtaláljuk a mindenkinek megfelelõt.
Én erre gondolnék mint aranyközépút...
remélem sikerül a kép linkje...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha van egy is idõtök, akkor tegyétek nekem be.
Elõre THX.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/sh3banner.jpg
A heavy cost. I pay it gladly.
a
Star Trek Online topikban a banner alatt lévõ linket cserélje le a
http://www.startrekonline.com/
cimre.
köszi elõreis
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kösz, szép napot!
#119tõl szerintem elindított egy kis topikrombolást
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Next PC upgrade: 2022
Ebben a topikban a #2985-ös hozzászólást legyetek szivesek törölni, mert kicsit szétnyomta a topikot. Elõre is köszi
Renault magnum http://kamionszim.hu