Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Sajnos de. Némelyiket már azóta személy szerint is ismerem és úgy is jófirmák, nekem elhiheted. Hiába no, kell egypár évtized gamermúlt ahhoz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RAZOR27
Nemkell a púder, a leáldozóban se különb a nép....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

UUUU
Es miért van átnevezve ?
Pl ez miért van beleirva ?

"Minden konzolos kecsege! Útáljuk együtt a büdös fajtájukat!"

Talán nem kellene átirkálni benne a szövegeket és akkor nem fog kiváltani spamet amit elakarsz ezzel érni.
Gondolom te se örülnél neki, ha a prívát levelezésedet átirnák mielõtt a címzethez eljut.

akyyy
most nyilt egy romanian in space nevû topik, amely ugyanerrõl a játékról szól, ami nem is kevés hozzászolással rendelkezik.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DarkSector
te tudod...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
a konzolosban ugyanugy tobzódtok a 10 évesek színvonalán, hiába probálsz ezzel lenézni minket <#nemtudom>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sir Quno Jedi
Nemmind1. Nem fogok tizenévesekkel vitatkozni, pláne ha sikerült szerezniük egy középkorú "pártfogót", akit nem minõsítenék. Mi is szeretünk jókat röhögni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Tresh topicja, szerintem õt kellene kérdezni elõször.
Mármint a többieknek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Figyelj okoska, a jakuzabácsi totyikját nem én zártam, õ meg azért pampogott vili?! De most kinyitottam nektek a kedvenc totyikotokat, majd a helyiek jól felbasszák rajta az agyukat. Innéttõl ha záródik/törlõdik, az már NEM az én problémám. Menjetek és tobzódjatok a tizenéves vérpistikék színvonalában! 😄

DarkSector
Mi van itt???<#vigyor3>

Pepsi Twist
te figyi... lehet hogy süket de inkább írd és ne mond mert ha otthon üvöltözöl attól még nem fogja hallani szóval inkább írd <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

UUUU
Ne beszélj félre ezt ki zárta be ?

Pécés dühöngõ... topic

Aztán megmagyaráztad, hogy micsoda rendes gyerek vagy, mert még plussz órákat adtál a zárásáig.
Hogy te milyen rendes gyerek vagy tényleg, talán télapónak kellene menned. <#hehe>
Csak azt nem tudom, azt is milyen jogon zártad be, talán az orosz kvarcjátékjok képei megfeküdte a gyomrod ?

Sir Quno Jedi
Elveket?! Sorolnád? (ez nekem új)

UUUU
Jogos!
De hiába is próbálod elmagyarázni, egyszerûen lehetetlen, mert annyira elfogultak és megromlott az értékitéletük, hogy felesleges bármit is mondani, egyszerüen kommunista modra hajtják végre a feladatukat, mint az ÁVH, mert azt hiszik egy kis hatalom van a kezükben azonnal mindent megtehetnek és elnyomhatnak mindent, ami nem ugyanazokat az elveket vallja mint amit õk.

Sir Quno Jedi
Süket is vagy? NEM ZÁRTAM BE A HÜLYE TOPICODAT?! Így érthetõ már, vagy küldjem táviratban?! 😄

[Jakuza]
Befeketits ez jo ? 😄
Nem te irtad, hogy a Veresszaju PCs fergek ?
Aham ertem ez befeketites, nem pedig a teny amit irtal.
Ezt hivjak mocskolodasnak nem amikor az igazsagot elmondjak valamirol?
Ertem.
Igen nem tettel semmit a hulye topicom ellen csak bezartad.
Meg a masikat is, meg meg ezer masikat, ami nem tetszett a konzolos lelkednek.

Megegyszer megkerdezem toled, milyen joga van egy UTE szurkolo moderatornak, bzarni egy FTC topicot elfogultsagaban vagy egy konzolimado moderator, milyen jogon torol egy PC-s topikot, ami azert szurja a szemet, hogy olyan tenyek van benne, amiket nem tud elviselni ?? Ja ertem erre fogja ra hogy spam, es szemelyeskedesek vannak benne, akkor joember hany szemelyeskedo es spam hozzaszolast linkeljek be a te altalad ellenorzot konzolos topikbol ???

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
Gondolom tõled is lehet szép idézeteket keresni a fórumról. De most ez errõl fog szólni? Próbálsz fogást találni rajtam kicsirigó?! Nehéz lesz! 😄

Örülök, hogy igyexel a közös hülyüléseinkbõl ollózni, fogsz még találni cifrábbakat is. SÕT próbálkozhatsz a gumiban is, ott is lesznek szép dolgok. Kettõnk között az a külöbség, hogy én nem vádaskodok és mocskolódok, mint te. Gondolom a szemetesembe is beletúrnál, csakhogy befeketíts?! NO ez a szánalom CSÚCSA! 😄DD

A baj az, hogy rossz embert szúrtál ki magadnak, mivel nem tettem ellened, vagy a hülye topic-od ellen semmit, mégis az én torkomnak ugrassz, mert egy vak kis barlangi gõte vagy, ami harap ha szagot kap.

[Jakuza]
""Akkor te is bûnös vagy gyermekem, de én feloldozlak, csak mindig idõben gyónd meg bûneidet Quno atyának ! Ne feledd a konzolIstenek megbocsátóak, nem oly véresszájú férgek õk mint a PCdémonok !""

Nem lol ugye a konzolos topickbol ?
Ebbol az irasbol kiderul minden.Aztan johetsz azzal, mikor nyilt a topic vagy sem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
<#banplz>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sir Quno Jedi
Összeesküvés elmélethez kis adalék:

PC-s leáldozós topic nyílt: 2000. nov. 19.
Regisztrálásom ideje: 2002. 03. 21. (nyilván elõtte is itt írogattam, csak nem kellett még akkoriban regelni)
Konzolos modi lettem (meg még itt-ott): 2005. 11. 15
Ekkor vetették fel, hogy kellenék a Játékosok-ba is, meg amúgyis több jogot kéne felvennem: 2007. 08. 13

Ebbõl nehéz leszûrni azt, amit sok idiótának máris sikerült leszûrnie... 😄

Pepsi Twist
jaja permban itt mindenki az életével játszik

Sir Quno Jedi
Simán. Ez a lájv ban! 😄DD

Pepsi Twist
naja, lehet hogy akit bannolnak azt felkeresik és tarkón lövik <#idiota>

UUUU
Miért hagynánk már rá ? Milyen jogon korlátozzák más szólásszabadságát ?
Milyen jogon mernek bezárni egy olyan topikot, amiben nincs fajgyülöletrõl, politikárol, vagy más tiltott témáról szó ?
Talán ki is végzik aki elkövette, mert nekik nem tetszik az, hogy unják az emberek, hogy provokálják öket egy másik flametopikkal, ami felett szemet hunynak ?
Eleve ök adtak okot a flamére, hogy a PCs játékoknak leáldozott topik, ami már a címében is sértõ az azzal a géppel rendelkezõ tulajdonosokra.

Pepsi Twist
van 1 pár HSZ amibe van igazság de van amibe még annyi sincs...

Sir Quno Jedi
Hmmm, engem pedig gyíkká változtattak... DE már elmúlt! 😄

Pepsi Twist
LOL <#banplz>

olyanok vagytok mint a gyerekek... haggyátok már rá...

bertino
<#eljen>

Sir Quno Jedi
DE kérlek meséld el (hogy én is tisztában legyek vele), hogy tulajdonképpen milyen vádakkal próbálsz meg engem JOGILAG megtámadni és konrétan milyen bütetés várhat ezért rám?! Csak mert JÓ tudni elõre. (esetleg elhagyom az országot, mielõtt értem jönnek és nyugati téren agyonlövetnének a helyeslõ tömeg elõtt)

UUUU
Mindig is tudtuk, hogy itt pár moderátor istennek érzi magát.
Azt is tudtuk, hogy nem véletlenül nem törlik a PCs játékoknak leáldozott topikot, amikor semmivel nem különb az itteni flametémáktól, sõt még rosszabb, mert ott a konzolosok egymást is marják.
De bezárni meg Quno miatt nem teszik, mert õ egy nagy konzolvédõ egyesületnek a tagja.
Jó példa erre, hogy engem lekurvaanyázott bent egy konzolos, mig én visszairtam, hogy ezt azért nem kellene, amire engem banoltak, mig a konzolost még csak megse dorgálták.
Ennyit ezekrõl a Sztálin ivadékokról.

bertino
ebben van igazság.

Sir Quno Jedi
Te élsz az AVO-s korszakban, úgy vélem ez nyilvánvaló.

[Jakuza]
Meglatjuk milyen az ar, egy SG moderator, illetve milyen az ar, amikor jogilag kap valaki egy ejnye-bejnyet mert meg azt hogy Sztalin idejeben el.
O maximum bannol amit egy uj regisztracioval semmise lehet tenni, viszont ot meg penzbirsaggal buntethetik es tudod, amikor a birosagra jarsz nem a maganembernek van igaza a kormanyszervvel szemben. 😉
Ezek a moderatorok meg azt hiszek az AVO idejeben elnek a kommunizmusban, ahol mindent egy tollvonassal eltorolhetnek, amikkel szemben elfogultak es az alapveto emberi jogokat semmibe veszik.

Sir Quno Jedi
Összeesküvés elmélet rulez?! A moderátor akkor zár egy topic-ot, amikor éppen észreveszi és úgy gondolja, hogy ezt kell tennie. Lehet, hogy órákig nem látja helyi modi, mivel nem lógnak itt 7x24órát (tudod, ez nem munka, nem kapunk érte pénzt, vagy ilyesmi). Ezenfelül vannak türelmesebb és kevésbé toleráns, meg úgy általában mindenféle modik. Van aki egybõl büntet, van aki banol, van aki meg leszarja (az a rossz modi). Lényeg, hogy rend legyen.

Sir Quno Jedi
Egyrészt nekem nem úgy tûnt, hogy zárva volt 5 perccel a nyitás után (logokból kiderülne, de nem vagyok admin), másrészt ELÕSZÖR megírjuk amit akarunk, MAJD nyitunk topciot, copy-paste és voilá, máris tudnak írni bele mások is. Tudom arrafelé ez könnyen meghaladhatja a jelenlévõk informatikai szaktudását, de azért mégis meg merném említeni.

A topicot pedig nem én zártam, ergó most NAGYON megijedtem. Üzenem a magadfajta fenyegetõzésben gyakorlott kedves állmpolgároknak, hogy a kommunizmus elmúlt és az ÁVÓ sem üzemel már 7x24órában (reménykedjünk ebben).

Ha már fejlentõsdi, akkor a "buckalako"-ért meg én jelenthetnélek fel, de ÉN nem óhajtom magam égetni... 😄

bertino
jaja, bezzeg amikor fél napig ott áll egy topic elsõ hsz nélkül, azt nem 5 perc után zárják, hanem fél nap mulva kell szolni nekik 😄

felesleges az árral szemben harcolni itt, annyit nem ér az egész.

Istencsászár
Egy moderátor nemtudja eldönteni hogy valaki órákig, napokig, hetekig ír egy kezdõ hszt... ha tudod mit nyitsz meg akkor elõtte miért nem írod le a gondolataidat? ha olyan hosszú... erre alkalmasabb egy wörd😊 ja ez már lehet túl bonyolult dolog...

Amugy nagyon jól nyomod, tetszik a stílusod😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Igy van az elso hozzaszolast en irtam bele, kedves buckalako.
De mivel nem egyszeru tomondatokbol allt, aminek a hasznalataval ugy tunik csak par moderator rendelkezik, hanem korulbelul 200 osszetett mondatbol igy a megirasa sem 1 percbe tellett.
Mivel a kezdo hozzaszolas elott a topic zarva volt kb 5 perc a megnyitasa utan mar zarva volt, igy egyertelmuen kijelentheto, hogy a moderator nem vegezte el a dolgat vagy a forumnyito szollasszabadsag jogait korlatozta.
Mivel erre tanum is volt, pont olyan helyrol, ami ilyen kihagasoknak az ellenorzo szerve, igy majd magyarazhatod a bizonyitvanyodat nekik.
Ha a hivatalos papirokat megkapta az oldal.

ne égesd már magad gyurcsók féle OKM-esekkel. 😄 tiszta ciki...
ha csak a felére fény derülne mit mûvelnek<#rolleyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sir Quno Jedi
Kedves fórumlakó.

A megnyitott témákba az elsõ hozzászólást a topicnyitónak kell megtennie, mivel addig senki más nem tud bele írni. Ha pedig nem teszi meg, akkor egy idõ után zárják/törlik a topic-ot és általában még büntipontot is kap. Ez ugye köztudott, csak úgy tûnik van aki nem figyel, nem olvas és nem tanul, csak fenyegetõzik vakon.

Nem tudom ki zárta a topic-ot, de csak a dolgát végezte és JÓL végezte.

Köszönöm szíves figyelmét!

[Jakuza]
Innentol kezdve neki nem az 😄
Na megyek is kommunikalni vele, hogy mi legyen a sorsa a mokusnak, BB. 😄

nandorb
mert szerencse?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

[Jakuza]
Jelzem mekkora gyokerek vagytok, hiszen nem ket szot irtam bele es bezartatok.
Ja hogy nektek a tobb szaz szobol allo torteneti attekintes es iras 1 percbe telik ?
Meg szerencse hogy itt allt mellettem egy OKM-es osztalyvezeto.

Istencsászár
Sosetudjukmeg milyen nagy tápig is lett volna belõle😞 fenyegetõzni tud, de alapvetõ SG szabályokkal sincs tisztába😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nandorb
😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sir Quno Jedi
Jelzem, ha nem írsz a topic-odba, akkor más sem tud és zárni fogják automatikusan, meg még büntipontot is kapsz. Szóval. egy kezdõ hzsz.-t illik ám tenni, node nem is akármilyet!

Sir Quno Jedi
Kifejtenéd az esetleges következményeket?! Csak hogy reszkethessünk addig is. Én máris félek. SÕT!

Sir Quno Jedi
Másrészrõl te hiába próbálod kultúráltan kezdeni a topicot, ha bejönnek a vérpistikék és szétflémelik. Akkor úgyis zárásra kerül, mivel nem lehet 7x24 órában azt bámulni és moderálni értelemszerûen, éppen ezért nem lehet ilyen témákat nyitni.

Flém jellegû, vagy egyértlemûen flémbe tartó topicok mennek a gumiba, vagy záródnak. Pl. politika sincs az SG-n, nem véletlenül (annak vannak más okai is de ez az egyik).

Sir Quno Jedi
Értetlen egy ember vagy. Az a konzolos szekció, ott én döntöm el, hogy mi marad és mi nem, ez meg itt a játékosok szekciója. Nehéz felfogni, azt már látom. 😄

[Jakuza]
Ja es meg valami valoban ok nem kernek a forumszekcioba egy ilyen flame topicokt, ennek ellenere naluk 4 eve mar van ilyen es erdekes modon az nem szurja a szemeteket. Ott bezzeg lehet fikazodni.
Na mindegy megnyitom a topicot szimplna szakmai ervek es szamadatok lesznek a nyito hozzaszolasban, tehat ha torolve lesz az szimplan a rosszindulatnak lesz koszonheto.