Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
köszönjük emese

DarkSector
Csak valakik azt csinálnak belõle.
nem mindegy! mert van a kettõ közt különbség.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Adam II
Ez a konzol vs. PC nagyon komoly ügylet ám ha már a modi topikban is errõl van a vita 😮
Bár én "PC-s" vagyok és nem igazán vágyom konzolra teljesen egyetértek azzal, hogy nincs semmi szükség még egy flémtopikra ami csak annyiban különbözik, hogy felcserélõdnek a szerepek.
Ha annyira zavar a 'PC-s játékoknak leáldozott' ne menj be ne olvasd. Ne viselkedjetek már úgy mintha valami elnyomott népcsoport lennétek csak azért mert Úristen AZ INTERNETEN egy FÓRUMBAN nincs PC-s dühöngõ és jó ég a konzol diktatúra moderátori karhatalma véresen elnyom minden próbálkozást. Öcsém ezért már ki lehetne robbantani egy III-ik világháborút.[/szarkazmus]
Elég szánalmas, hogy nincs jobb dolgotok mint, higy ilyenen stresszeljétek magatokat, nem gondoljátok, hogy kissé túl komolyan veszitek az internetet és túlzottan magatokra veszitek névtelen emberek véleményét?

Kandurex
hm...beszivárgó egység! Szavamra! Ez egy T-800 Alpha! Meglapult a konzolosba, belülrõl felzüllesztette azt, mindenféle warezmentesítést vezetett be, meg alap viselkedési formákat. És MOST ITT VAN! A játékosba...már megkezdte a züllesztést...mi lesz itt? 1 hónap és nyílik a kiemelt téma: "No warez or BAN". Tudom ám! <#ravasz1>

<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nandorb
ez jo vot

De mindenkitol bocsanatot kerek mert nincs ekezetem de micsinaljak igy legalabb nem doglik be oly gyorsan az xp-m mert tunningolt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
<#ticking>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

"átolvastad a 300.000 hozzászólást. "
Igen átolvastam. vers kezdeti megnyilvánulásai/aranyköpései/fejlõdése óta.

"Persze tenni mindig van mit:"
Ezt így akartad: "Persze nincs mit tenni:" Te is ott flémelsz/laksz, 100%, hogy ha valaki a legmegalapozottabb érvekkel áll elõ (nem én) akkro sem zárnád/helyeznéd át/ vagy mittomén.

"Sok topic van amit ÉN sem látok szívesen, de mások szórakozását nem lehet elrontani puszta unszimpátia mián."
Akkor miért zártok sok topikot? hiszen ott is szó szerint csak szórakoznak egyesek. Konzolfikázó topikkal rengeteg ember szórakozását tettétek tönkre. Pusztán antipátia miatt!
Sir Quno Jedi
De jobb ha ezt nem itt vitatjuk meg, mert visszajön sedóájz és dühös lesz és ha õ dühös, az nem jó. Nagyon nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Látom alaposan átolvastad a 300.000 hozzászólást. (persze) Ez is egy vélemény. Semmi baj. A fórumozók 99%-ának nevében meg nem nyilatkozhatsz szvsz. 😄

Persze tenni mindig van mit:
Lehet petíciókat indítani, meg vádaskodni a vezetõségnél, esetleg feljelentésekkel fenyegetõzni, mint tudjukki, nomeg ami jólesik. Szabad ország. A topic eddig is maradt, valószínûleg eztán is fog. Ha mégsem, az sem baj. Ha valaki odafent úgy dönt, hogy neki nem tetszik, úgyis törlik a rákba. DE ez nem történt eddig meg, vajon miért?! Én nem tudhatom, csak szimpla modi vagyok. Fennomenális kozmikus hatalom, egy icike-picike helyen. 😄DD

Amíg pedig chat/spam jellegû topic-ok vannak a toplistán, addig úgyis felelsleges ilyesmi miatt aggódni. Lehet elõzni viszont, mindössze csak több hozzászólást kell generálni és voilá! 😄

Sok topic van amit ÉN sem látok szívesen, de mások szórakozását nem lehet elrontani puszta unszimpátia mián.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem szeretném látni (és szvsz a fórumozók 99%a) egy fikázó/értelmetlen/off topik/ pár emberes topikot a kezdõ oldalon, amikor pl.: a saját topik ilyenek való.
Utolsó oldal errõl szól:
"LOLbmeg mocskos rohadt PC, hogy dögölj meg a k. anyádba abba!"
+egyetért + pc lol + gúnyolódás

"Ezt kaptam:" hsz megosztása a lakókkal, és válasz: "Kõkemény😄"
"Jah, balfasz vagyok, meg faszfej, mert nem írtam indoklást." Mindenki örül a "nehéz" életének egy modnak.

Dzson flood vélemény :"Látom bálûlátek is gyün az ordenáré ezerrel... 😄"

pár hsz ki milyen fanboy... "Rohattigzboty!!!!!44", "szaraszoniszaraps3!!!!444444négy"
gúnyolódás, viccesnek hiszik magukat.

egy kis "How about a little turbo boost" youtube vid.

"ahogy latom ez a topik elkoltozott IDE mert ott nem a box vs ps megy hanem vegre konzol vs PC"
Kitárgyalni a másik topikot

Egy kis FILM/sorozat/TV hsz: "Jaja ez is igaz, nembaj, Scifi channel viszont atom rulez😊 Csillagkapu orrba szájba análba!!!"

PC gúnyolás "It Begins... Rise of the Pécések😊"

-----------
Errõl szólt. Ez kb mehetne saját topikba.... IQ megvan hozzá+ emberek is
Sir Quno Jedi
Nemigazán értem, mit szeretnél elérni.

"konzolokról is van szó"

ez jó volt 😄😄😄😄😄😄😄
Szóval flémelni kell abban a topikban, ha viszont valaki értelmesen szól, hogy hülyeséget beszélnek bizonyos témában akkor az már rossz, és leugatják a topiklakók.
Vérkonzolosok egybõl ugrottak a konzolfikázó topikra...
Sir Quno Jedi
Momentán (régóta már) konzolosok szoktak ott beszélgetni és mivel konzolosok, ráadásul többnyire konzolokról is van szó, pont jó helyen van ott, ahol van. Vérpécésnek amúgy sincs sok keresnivalója a konzolos szekcióban, neszpá?! Ha mégis betéved, lelke rajta. 😄

Hát az már nem konzol topik. Pár ember arra vár, hogy flémelhessen egy nagyot.
Enyni erõvel lehetne nyitni egy flame részt vagy átlehetne rakni Saját forumokba. Akkor nem tévednének oda emberek, beszélhetnek nyugodtan a lakói egymással. (bár akkor kihalna a topik, és ezt nem fogja hagyni pár házigazda/mod)
nandorb
ebben a topikban albatros20 vkinek az alrege tegnap regisztralt csak azert hogy szanalmaskodjon

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Prince23
Sziasztok!
Ezt a topikot, amit nyítottam régen, szeretném ha átneveznétek: Minden idõk egyik...-re.
szal még hozzá kéne pótolni az 'egyik' szót. Mert így a helyesebb, gondolkoztam a dolgon, meg pár rávilágosítás is érkezett.

Elõre is köszönöm!

SHADOWEYES7
Jöhetnek a következmények.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Nem kelett volna kinyitni a vérpistiknek a topikot, mert csak olaj volt a tûzre...

SHADOWEYES7
A következõ offolót személyesen vágom ki 1 hétre, és nem érdekel ki áll a háta mögött,de az sem érdekel ha személyesen õ az igazságügyminiszter.

te meg le állhatsz a süket dumával, itt mindenki csak 1 nickknév mögé bújt "valaki" avagy SENKI!

[Jakuza]
Odairta a 4U peldaul ezt a cimet "A PCs játékoknak van jõvõje ?"
Teljesen jo es nem a konzollal foglalkozik mar a cimeben is.
Siman lehet ez a cim neki, mint ahogy a megjeloleset is siman lehet atirni arra, hogy "Milyen úton halad a PCs játékipar,avagy van e esélye életben maradni a vetélytársak mellett"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bertino
hol beszéltem én neked arrol, hogy töröljük ?!

értelmezd már jobban kicsikét a #11446-ban írtakat!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sir Quno Jedi
Téged nem. De ez nem baj. Éppúgy nem törlünk, mint mikor idióta hülyegyerekv1.0 nyit egy totyikot, majd mikor már van benne többszáz/ezer hozzászólás (másoktól), akkor követeli, hogy töröljük. NEM. A többi ember nevében Õ nem nyilatkozhat és nem az õ tulajdona a totyik sem. (ugyanígy nem törlünk reget és összes hozzászólást SEM)

Akinek ez nem tetszik, az mehet olyan fórumra, ahol nem így van, de itt ez van, nem én találtam ki (de egyetértek vele).

Sir Quno Jedi
1. Tudsz épeszût?
2. Nem a modik intézik a házigazdaságot (sem).
3. ???

Sir Quno Jedi
Véleményed a témáról szívesen meghallgatjuk, sõt akár ízekre szedjük, most már van rá két totyik is.

RAZOR27
Megha már ittvagyok kérném a az említett topiknak lecserélni hosszú címét és ez az "aztcsinálunk amit akarunk" szöveget is, nem tükrözi senki álláspontját, ráadásul csak azért lett odaírva, hogy egy másik modi majd elintézze szépen.Esetleg kikéne jelölni egy házigazdát (valami éppeszût 😄 )

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bertino
kit érdekel hány hsz. ?

RAZOR27
Nem-nem, 1)mitõl lenne az "magasabb" szint, számomra felfoghatatlan, mitõl jobb, mert azt hiszitek? szerinted az alkatrészek honnan vannak bele.Meg engem nemnagyon tudsz elvakítani olyan dolgokkal amiket te állítólagosan szakértelemnek titulálsz, nem 10éves pistike(pitsiknek bocs, legyen géza) vagyok aki püföli a billentyûzetet egész nap.éppenséggel elvagyok látva szakértelemmel rendesen.Éshogy nekapjam a pofámba, hogy egésznap a fórumon lógok, adminisztrációs munkákat végzek egy cégnek interneten és van mellete szabad idõm, de sajnos kevés arra, hogy letépjek egy meccsre(amugymeg az irónia bennevan, hogy modi vagyok egy -nemreklám- fórumon és egy chat oldalon (de ez nemide tartozik)

[Jakuza]
Akkor az meltenyos, mert tobb ezer hozaszolassal rendelkezik egy spamtopic eletben maradjon ? Ugye nem akarod igy megmagyarazni.
Attol hogy hany eves egy rossz rendszer vagy hany alkatreszbol all, attol meg nem jo.
De mondjuk nem akarja valaki torolni, akkor is meglehet valtoztatni benne a hozzaallast, miert ne lehetett volna eddig valami kevesbe sertove atnevezni ?

A masik fele, mitol lenne a cim korrekt ?
Egyaltalan nem az, mert alapbol nem aldozott le a PC jatekoknak, hiszen multidobe teszi a kijelentest, mintha mar nem lenne es ez eleve nem igaz.
Az lehetne helyes cim, hogy a Konzol jatekokbol 100szor annyit adnak el mint PCbol, de a mostani egyaltalan nem all meg sem tartalmilag sem targyilagossagban.
Ha nem toroltetek volna a hozzaszolasomat, akkor lathattad volna mi a targyilagossag, de megegyszer nem irom le, mert nem volt rovid es szo szerint mar ugy sem tudnam idezni.
Pedig leirtam mindent az Atari2600tol egeszen a napjainkig, mint ahogy a masik oldalt is C64 sikeret jatekeladasokat. Zelda-t vagy Sonicot vagy a tobbi sikereses jatekot, ami az osei voltak a mostani nagyoknak.
Leirtam a ket geptipus fejlodeset napjainkig, leirtam miert alakult ki a warez es miert tart emiatt a PC ahol tart a szegmensben vagy a konzol miert nem hiszen a cartridgek nem engedtek meg a masolast.
Azt hogy probal a PCs jatekipar visszakapaszkodni a versenybe az MMOkkal vagy a digitalis eladasokkal es mennyire sikeres ez szamukra jelenleg.
Ilyen masnak is erdekes es teljesen szakszeru es elfogulatlan irast torolt egy moderator csak pusztan a szeszelye miatt mert szerepelt par szo benne, hogy a PC jatekok piaca mi a jelen helyzetben.
Ezert banto ez a hozzaallas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
Elolvastál közel 300.000 hozzászólást (fordítok három!száz!ezer!)?!??!

És még ennyibõl sem jött le??!?!?!?!??!

bertino
értem, mert minden nap látom mi megy ott...

Sir Quno Jedi
Nemérted. Nembaj.

Sir Quno Jedi
Sejtheted, hogy többnyire MINDENKI pécésként kezdi. ERGÓ ha "megtér", az azt jelenti, hogy egy magasabb szintre lépett (vagy csak unja, hogy torkonszarják a kiadók és a hardware gyártók). 😄 Szóval mi PÉCÉSEK csak tudjuk, hogy mi a baj, mert magunk is azok voltunk/vagyunk. Többségünk IT szakember, aki ÉRT is a témához, mégis konzolra (is) váltottunk. Na vajon miért?! Ez a lényeg!!! Aki kíváncsi rá, annak szívesen elmondjuk, de senkinek sem kötelezõ (max. szánjuk szegényt). Szabad ország, szabad szenvedni. 😄DDD

bertino
"Pontosan, Azért van, hogy aki bejön, annak máris legyen egy kis indító svungja a flémeléshez"

ennyi.

ez csak titeket minõsít.

Amúgy az sg egy magán pénzbõl fenntartott oldal, tehát azt tartanak meg rajta amit jónak látnak ha teccik ha nem ez van 😞

Sir Quno Jedi
Pontosan, Azért van, hogy aki bejön, annak máris legyen egy kis indító svungja a flémeléshez. Ha ebbõl a felspanolt pozícióból is megérti, hogy mi a nagy büdõs tényállás játékfronton, akkor gyakorlott ember az illetõ és tisztelet illeti. 😄

Amúgy meg bejönni sem kötelezõ. Anno azért szakították ki a konzolos szekciót a játékosból (mindenki tiltakozására), hogy pontot rakjanak a mindenütt dúló pécévskonzol háborúra. Így van külön szekciója mindenkinek, nem kell áttévedni máshova, nincsenek szerencsétlen "véletlenek" és végeérhetetlenül moderálhatatan flémtopic hegyek. Aki meg mégis war párti, ott a leáldozós topic ahol kiélheti magát.

RAZOR27
Na most tapintottál rá a lényegre."A betévedõ pécéseket megtérítjük"- alapból ezzel a mondattal van bajom, hogy nekünk (felöltöm egy betévedõ szerepét) miért kellene "megtérülni"?Még magába a szó is kötekedõ és lealacsonyító, nemkell csodálkozni, hogy hogy reagálnak...
Tessék meghagyni nekünk is egy topikot, esetleg megoldani, hogy értelmes címet és bannert kapjanak (értelmes alatt nem provokálót értek)

UUUU
Sajnos tisztában vagyok vele, mert ebben az országban mindig csak az saját érdekek elõtérbe helyezése és a másik fél becsmérlése a jellemzõ.
Annyira szánalmasan kicsinyes dolog.
Ahelyett hogy örülnének annak ami az õvék ehelyett a másik ember tulajdonának a minnél rosszabb szinben feltüntetése a lényeg.
Nem is értem, mint ha egy labdarúgó mérközésen lennénk, nem azt hallod hogy Hajrá XY, hanem Mocskos XY ez nálunk a szurkolás.
Sajnos ez átragadt már mindenhova, ahelyett, hogy egymást tiszteletben tartanánk.

A másik meg jakuza értsd meg hogy igazság nem is létezik teljes formában mert ha minden igazságos lenne akkor az egér is akkora lenne mint az elefánt vagy fordítva.

Sir Quno Jedi
Még ha úgy is lenne, mint hiszed, akkor sem fognak törölni egy többszázezer hozzászólást megért topic-ot (ami errefelé már történelem), csak mert néhány önjelölt jogvédõ ma éppen bal lábbal ébredt. Gondolom világos?!

Amúgy is, a cím korrekt, mivel amit állít az tény. Másrészt ez már régóta a konzolos fõtopic, ahol megvitatjuk a napi dolgokat és megy a konzol war. A betévedõ pécéseket megtérítjük (sok megtért van, túl sok is), vagy elhülyülünk velük. Aki elég OKOS/MÛVELT az veszi a lapot és jót játszunk vele aka mindeki jól szórakozik, aki meg egy karót nyelt humortalan seggfej, az egybõl kötekedni kezd. Evvan.

Aki MÉGIS a konzol vs PC vitába mélyedne (mert megunta az életét, vagy csak szeretne jót flémelni), azt ott is megteheti, ehhez felesleges két totyik. ÉN azért sosem moderálok ki onnan valakit (én is pécés vagyok), mert pécés, azért már inkább, ha tahó, taknyos, kezdõ kis flémer. Aki az ellenkezõjét állítja, az hazudik. Term. akit büntetnek az MINDIG igazságtalannak gondolja. Ezért hálátlan a modik sorsa.

Én már csak azt nem értem hogy miért ez az egész balhé mivel ha bele gondoltok akik a leáldozott a pc játékok fórumba írnak ha gondolkoztok kicsit õk se teljesen pc ellenesek mivel õk is pc rõl írnak be XDDDD szóval ez egy értelmetlen vita flémmel meg hintve és most egy értelmetlen vitát csináltok a semmibõl ez is amolyan szél malom harc XD

bertino
a konzolos topicban elég mellesleg a bannerre is ránézni... már letûnik, hogy mi a célja annak a topiknak.

UUUU
Akkor szavazzunk meg neki egy olyan címet aki senkit sem sért a másik oldalról.
Teszem azt példaul hogy a PCs játékoknak van jõvõje ?
Ugyanezt tenném különben a konzolos oldalnál is, hiszen a konzolos játékokról kellene szólnia, nem pedig a másik oldal becsmérlésével.
A témaleirásnál sem kellene azok a randa szavak.
Valamint mégvalami felesleges kiemelt témaként szerepelnie, az idõ majd eldönti, hogyan reagálnak rá a fórumozok.

RAZOR27
Én oda többet nemírok az fix.
Amugymeg félre ne érts, nekem nincs bajom senkivel, csak kissé már zavar a megkülönböztetés, elég lenne, hogy kapjunk egy kis topikot, ahol "garázdálkodhatunk" mi is, nemkell pirossal kiemelni, meg minden, csak egyenlõ szeletet akarunk -vagycsak az én véleményem- a tortából.

Sir Quno Jedi
Ehhh. Ott kérdezd meg ezt inkább.

De értened kell neki a pc-s részhez elviekben semmi köze nincsen õ a konzolos rész vállalta (vagy kapta) odáig ér a keze és kész egy biztos itt pár ember kapni fog de nagyon.

RAZOR27
Gondolom láttad már, hogy nemegyszer írtam le saját példámmal az értelmi szintet abba a topikba.Elmondom szokásos stílusomba a dolgokat(azért aki lát engem hébe-hóba, tudja, hogy nemvagyok aza fikázós féle) erre meg annyit kapok vissza, hogy idézem:"Mit rinyálsz, úgyis leáldozott" Nameg mellé egy csomó idióta szmájlit amit nem idéznék.Most erre mit lehet mondani?

[Jakuza]
Ez nem errol szol ezt te magad is jol tudod.
Az egyenlo elbiralas elverol szol. Mert ket lehetoseg van.

Ha spammel peldalozol es a forum rendjenek felborulasarol. akkor nem csak ez a topic,hanem a konzolos topic sem kulonb ugyanaz a sors jar neki, tehat torlod vagy sem.
Ez a ket lehetoseg van, de ha az egyiket meghagyod a masikat nem mikor ugyanarrol szol es ugyanaz a tartalma csak ellenkezo elojellel, akkor maris elfogultan itelkezel.

Senki nem szolt volna ha ugyanaz az elv ervenyesul minketto topicnal, de ha nem ez tortenik meg a masik felben visszasagokat kelt es teljesen jogosan.
Mindenkitol elvarhato az egyenlo elbiralas, azert vagy moderator es nem azert hogy a sajat erdekeidet nezd.
Persze nem tud mindig az ember targyilagosan donteni ez teny, es mindig lesz akinek valamilyen dontes nem tetszik, de ez nem egyenlo azzal, ha valaki ellen a hatalom lehetosegevel az igazsag teljes hidegenhagyasaval teszi.

Eppen ezert tettem fel a kerdest az UTEs moderator FTCs topic torlesevel kapcsolatban, hogy csak gondolkozz el ezen, hogy igazsagos e vagy sem.

Sir Quno Jedi
Megoldva, bár az eredeti totyik magyar címe megtévesztõ.

Sir Quno Jedi
Tököm sem emléxik az eredeti címre, de ha mondtok egyet, beleírom (mármint az alcímet, mer a fõcímet a nép akarta így).

De amúgy vannak itt pécés modik, azt kértek tõlük, ami jólesik. Kaphattok másik banert (a csináltok) és alcímet, meg ami jólesik. Nem muszáj minden szarért engem nyaggatni. Ha nem lennék ma szabin és ne melóznék itthonról, én sem érnék rá erre.