Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az 50 meg a 60 pont az úgy lett meg hogy akkor bugos volt a rendszer
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
][ ВАЗ ][
Persze tudom, hogy innen nem tudtok vele rosszabbat csinálni, csak azért, hogy nehogy eszetekbe jusson feloldani a ban-t.
][ ВАЗ ][
Am köszi a gyors intézkedést.
][ ВАЗ ][
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Mondjuk speciel 1 héten vagy 5x ha írok csetre, különösebben nem zavart a tiltás, de még mindig jobb így tiltás nélkül -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Köszi???<#worship>#worship>
https://hotshu.wordpress.com/
tedd be a bannerba a "Téma karbantartása" szövegre kattintva.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
te magad is betudod rakni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kérném Ide bannernak.......Köszönöm....szépen.... <#worship>#worship><#worship>#worship>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kérem a minél hamarabbi intézkedést, hamár a házigazda jogot nem kaptam meg...
Köszönöm!
plö:
Þór vígi þessi rúnar
ez az
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hozzászólások törlése:
"személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem."
Ezeket ugyebár te nap mint nap megszeged. És ezt mindenki tudja, aki olvasta már a hozzászólásaidat, bármelyik topicban. Szóval ne okoskodj.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.