21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
n3whous3 #13544 ha azóta nem szedte le a rendszer és vaalmi bug miatt ott maradt, akkor inkább legyél rá büszke, hogy te ilyen különleges vagy:DDDD -
#13543 KANDUREX-nekem adtál 2009 06 20-án egy büntit..annak egy hétig kellene h fent legyen nem? akkor már lekellene szedni nem gondolod? -
#13542 jojj,csak nehogy összekeverjetek avval a felhasználóval -
#13541 az etstopicot mostmár jó időre be kéne zárni,tiszta vicc ami ott folyik,és rendszeresen ugyanazok teszik tönkre,egy kis relaksz megint nem árt. -
#13540 Fórum főoldal : chat: (bocs hogy csak másoltam de a képhez késő van és csak még 1xmegnéztem a kedvenceket.(ne engem büntessetek) )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!00:50 belaabela: 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐
00:50 belaabela: 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐
00:50 belaabela: 卐..........
........... -
#13539 dehogy könyörög csak megszavazzuk az új házigazdát.. már ez is baj?:S:S:D:D:D:D:D?:_SDA?_:SDA_?:DSA_:D?SA_:?DSA_:SD -
#13538 Csáó,Ets topik zárásért könyörög...valameik moderátor kérem nézzen rá:) szűnalmas,amit megint művel eggykét nem oda való reg. -
#13537 Azt szeretném megkérdezni, hogy az ilyen képet miért kell megengedni? Még mindig ott éktelenkedik a topikban! -
#13536 'odabiggyesztettem oket, remelem jo :)
---
tobbieknek: foleg Lambonak
Mar megint takaritanom kellett mert a safe modeban levo forumtarsunk nem birt magaval!
[b]LEIRTAM(TUK) VILAGOSAN, HOGY NEM OFFOLUNK IDE! KOMPRENDE?[b] -
#13535 Ha gondolod akkor jatszhatunk!
"Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén."
VAN mar ezer NFS topik, apropo ameddig nem jon ki, illetve nem csak a lehet kijon kategoriat kepviseli, illetve nincs hivatalos megerosites addig beszeljetek ki a meglevo NFS topikokban...!
"While this game has been confirmed as a product in development, the game has not been officially announced for any specific platform and may or may not be planned for release on this console. Please check back for official info."
ENNYI! FAIL! a VISZONVALLTASKA!
tema lezarva, pont... ne offoljunk tovabb(MONDOM NE! privatba toljad ha akarod folytatni)! ha valami nem tetszik, tessek szepen panaszt emelni a bannerben feltuntetett e-mail cimen (egy probat meger, max kirohognek) ;)
#13533: post of the day! :DDDDDDDASDADAD -
Overloord #13534 Hello kedves moderátorok!! nem tudom , hogy jó helyre írok e.. de.. készítettem egy Overlord Hungary Fansiteot és szeretném ha kiraknátok az Overlord és Overlord 2 topicba a kép alá , hogy Magyar Fansite vagy vmi hasonló..
Üdv Overloord
Ja igen és a honlap címe:
www.overlord-hungary.errornet.us
Előre is kösz -
#13533 Pereld be.
-
Lambo fan #13532 Szabályok
SG moderátori szabályzatának szűkös néhány pontja:
Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Sehol se látom az általad felhozott elvi szabályt. Tehát jogtalanul jártál el. -
Lambo fan #13531 Jó, akkor én is moderátor leszek, és kibannolok mindent meg mindenkit, ami nekem nem tetszik. -
#13530 Idefigyelj Lambo fan... Ezeket a hszeket miert nem a masik regeddel irod? felted a csillagos kis useredet? a bezaras jogos volt... nem nyitunk olyan jateknak topikot amit "lehet kiadnak" majd egyszer... a kapanyelet meg igazan kivehetned a szadbol... az ilyen gusztustalan hszeket meg a normal topikokban sem nezzuk jo szemmel, nemhogy a moderatorba... koszi! -
Lambo fan #13529 Most őszintén hülyegyerek, fogyatékos vagy? Zavart a topik ami a másfél év múlva jövő játékról szólt? Akkor ne nézz be!! Nem fért el az sg-én?
Nem, inkább csak kurvára ráértél, és a jódolgod közepette úgy gondoltad becsukatod. A moderátonak is gratulálni tudok, agyatlan tuskó -
#13528 leves :D
#13527: ;) -
#13527 megkérnék egy kedves moderátort, hogy ennek a hozzászólás végére még biggyessze oda ezt a mondatot így: Mindenki csak saját felelősségére végezze el a cseréket és mielőtt bármihez is hozzákezdenél, csinálj biztonsági másolatokat a fájlról!!!
köszönöm! -
n3whous3 #13526 offolások -
Tomy Lee #13525 Ez már tűrhetetlen ennek a személynek a viselkedése Link
Adatlapja -
USAMEN POWER #13524 Ráadásul a topikjai alapból halottak -.- World of Subways vol. 2 topikjába írtam már jó pár napja segítséget kérni, azóta se jött válasz... -
#13523 te még hány topikot akarsz nyitva? az elmúlt 2 hét alatt 4et is..:S -
#13522 ja semmi!!! nem ide!!! -
#13521 Egy kedves moderátort megkérnék hogy EZT a képet legyen szíves IDE betenni bannernak. Előre is köszi! -
#13520 Mehet a torles... -
Tomy Lee #13519 Okés,kis ideig még hagytam hozzászólásait(gondoltam hagyom,hogy nem hasra ütés szerüen kérelmezek) de most törlöm.
Ha gond van jövök megint hátha kitaláltok valamit erre:)
Szép napot! -
#13518 okééé -
Tomy Lee #13517 Ban-t javaslok Ennek a személynek amiért hetek talán hónapok óta türhetetlen a viselkedése halom hozzászólását törölni kell,trágár szavakat ír egyfolytában rontja a közösség színvonalát ebben a topic-ban.
Köszönettel!A Topic hg-ja vagyok. -
#13516 Inkább ne! -
#13515 Helló! Lehet hülyeséget kérdezek de lehet betenni a topikba háttérzenét?
Bocsi a láma kérdésért, de ez nagyon érdekelne. A választ/válaszokat előre is köszönöm! -
USAMEN POWER #13514 #82940 Szerintem ez nem ide való, főleg a linkelés tartalma. -
#13513 Megnyitottak egy újabb monkey island topikot tök feleslegesen mivel van már egy rakattal belőle elfért volna valamelyikben, az első oldalon van. -
#13512 Köszi.
Bocsi a zavarásért :) -
#13511 legszives az ilyen jellegu kerdesedet a megfelelo forumreszen tedd fel (hardware alforum) koszonom ;) -
#13510 semmi gond! legkozelebb figyelmesen megnezed a keresovel (mondjuk a kereso sem 100as helyenkent, ugyhogy ajanlatos kisbetuvel, nagybetuvel, szotoredekekre rakeresni stb)
topikot persze toroltem :)
Udv, Lami! -
#13509 Sziasztok.
Sry hogy ide írom,de emkékszem hogy régen volt ollyan topik hogy "Millyne gépet vegyek most?" !
Beírom a keresőbe de semmi.
Keresem a fórumok között,de semmi.
Törölték vagy mi lett vele? -
#13508 már rájöttem:( és sajnálom hogy figyelmetlen voltam. -
#13507 esetleg a google helyett a fórumkeresőt kellett volna használni -
#13506 Helló! Légyszíves töröljétek EZT a fórumot, a googlébban nem találtam meg, előre is köszi!! -
#13505 Mivel már kezd lelkiismeret furdalásom lenni a world racing 2 topik szétoffolása miatt, így szeretném jelenteni, hogy egy bizonyos Szildramor nevezetű felhasználó minden szavamba beleköt. Onnan gondolom, hogy a hiba nem bennem van, hogy rajta kívül eddig mindenki értette mit is akarok, csak ő cseszeget állandóan a hülyeségeivel és kiprovokálja, hogy reagáljak is rá(igen ezzel elismerem, hogy én is hibás vagyok mivel, hogy válaszolok neki, s ha úgy gondolják a kedves moderátorok, hát én is elfogadok egy büntető pontot a vita lezárása érdekében).