21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • USAMEN POWER
    Teljesen, max frissen nyitott topikot törölnek, ahol megy az off és káromkodás, vagy esetleg a topik már létezik így ami újonnan nyílt az Delete... De pl. az ETS esetében ahol már több ezer hsz volt, ha végleg bezárják odaírják az okot és végleg be lesz zárva. De amúgy sry, csak bezárt topiknál írják az okot, félreírtam...
  • akyyy
    hová írja?:D
  • USAMEN POWER
    Na épp ez az, ha egy moderátor törli, mindig odaírja az okot...
  • akyyy
    de törlődött a maffiózok topik, wow topik, és okot nem írtak rá:
  • USAMEN POWER
    Azt nem ismerem, de az ETS-be sokszor betévedtem, és állt balhé volt. Azért is volt mindig a legnépszerűbb témák közt... :D
  • karajjj
    a traktorosat is törölni kéne a francba, remélem odáig is eljutnak... :D
  • USAMEN POWER
    Nem összefüggés sorozatot írtam, hanem probléma sorozatot... Úgy gondoltam hogy leírom, de hát nem hiába törölték az ETS topikot nem igaz ? Bárki is tette, jól tette !
  • karajjj
    az hogy sokminden bugos, hogyan függ össze azzal, hogy kis tizenévesek nyálaznak, meg csetnek használják a topikot? :D
  • USAMEN POWER
    :DD Sajnos már nem éppen vagyok a kis tizenéves korban, pedig tényleg jobb volt, nem volt annyi felelőség... De ezt a részét hagyjuk te már megint mindent jobban tudsz rólam, mint a TDU topikban szal fölös a vita ! (Amúgy ott se nyálaztam, spontán nem bírom a segnyalást és háth képzeld ebből kifolyólag még lesz is vita ott bőven. Nem nem tervezek vitát, de állt mindennek eljön az ideje tervezés nélkül.) Ez a kiscsillag megnevezés részedről elég bu.is megnyílvánulás volt, úgyhogy legközelebb mellőzd... Az sg-ről való véleményem meg pontosabban is leírtam itt: (#13773) Jaa amúgy grat az elakadás jelződhöz !
  • Roger6
    Hackerek paradicsoma? Mit is törtek fel a hackerek itt? Mert reglopáson kívül nem láttam ilyen dolgokat. És olyan marha sok bugot sem találni - nem azt mondtam, hogy nincs, félre ne érts. "kis tizenévesek nyálaznak mindenfele" - na mi van kiscsillag, magadra leltél?
  • USAMEN POWER
    Tévedésben vagy ! Az a rohadt nagy probléma, hogy ez szerintem nem csak engem zavar. Én leírtam a véleményem, mint ahogy más normális forumozó is teszi időnként... Nem kell foglalkozni a témával, igaz hogy sg.hu mint játszótér, hackerek paradicsoma működik, de háth ki nem szarja le ugye ?
  • bertino
    senki sem kötelez, hogy itt légy.
  • USAMEN POWER
    Ezt az oldalt az alapoktól kezdve újra kéne építeni...
    Sokminden bugos már, kis tizenévesek nyálaznak mindenfele, legtöbb topik chatnek van használva, lazán feltörik másiknak a regjét, stb... Ez szerintem nem állapot, és szánalmas már !!!
  • bertino
    ja, baleset folytán törlődtek a problémás topikok, logikus...

mondjuk ha vki hekkerkedik, akkor fennállhat balesetveszély, de sztem ez kizárt.
  • Lacee
    Jó lenne, ha kaphatnánk valamilyen fél-hivatalos infot az illetékesektől, hogy miért tűnt el több topic is. Szándékos törlés volt, vagy valami egyéb baleset, hiba?
  • akyyy
    nézz már bele a battlefield topikba az is chatként van használva:D
  • hungaryws
    mivan az sg takarít?
  • Máté94
    Szted hányszor figyelmeztették azt a topicot HM?:)
    Hányszor lett bezárva és kinyiva?
  • Máté94
    Igen.Az igaz!De oda még az összes modi se lenne elég,hogy kitakarítsa:)
    Az SG szégyene az a topic.Nem is értem PH-en,hogy nincsenek ilyenek.
  • Spongya08
    Kiváncsi lennék ki intézte el hoy belegyen zárva az ETS topik.
    Mert ez szemétség!
    Az hogy tegyük fel chatként használtuk,az csak egy dolog arrol nem mi tehetünk hogy nincs egy kib****tt ets chat vagy valami,
    de akkor sekéne bezárni csk figyelmeztetni kéne és kész.
  • Monoton
    Bazz, az is törölve lett :S
  • hungaryws
    én is ezt akartam kérdezni?
  • DJ RX7
    World of Warcraft topik hová tűnt?
  • hungaryws
    újraéled
  • SuSu1992
    ETS topic :'((((((((((((
  • AudiQuattro
    THX, #13754: :)
  • móóózes
    azért a legnépszerűbb, mert tele van olyanokkal, akik chat-nek használják a fórumot, mint pl. a rögtön utánad író...
  • 920814
    Jó "reggelt" mindenkinek!
  • crea
    köszönjük az értelmes hozzászolást, csupán a 2 legnépszerübb topikról mondtál véleményt. :)
  • toysoldier
    sztem maradj csöndben.
  • Máté94
    Sztem nyugottan lehet pakolni az ETS és Maffiózó topicból.Az SG szégyenei.Nem is csodálom,hogy valaki megörült és törölte.Off vége:)
  • eightmiles
    Ökör :DD
  • Bruk
    Köszönöm a banner cserét!
  • Kandurex
    hmmm...érdekes, utána kérdezek a többiektől
  • hungaryws
    az idéglenes maffiozo topikba találta ezt(ITT):
    "Nincs időm semmire mert melózok estig és nem tudok reagálni a válaszokra!Csak gondoltam leírom most hol tart a régi topik ügy.Szóval tegnap este kértem tanácsot egy móditól és segített abban,hogy írjak az sg üzemeltetőinek egy elég komoly emailt.Az még koránt sem biztos,hogy valaki feltörte egy módinak a regjét.Kértem nézzenek utána a dolognak és tegyenek valamit ha lehet,hogy állítsák vissza a topikot és megemlítettem az ETS-t is,hogy az is eltünt annak ellenére,hogy tegnap onnan egy "tisztelt" fórumozó leszólta a milyenket,hogy ilyen szarért nem kár.Amíg nem kapok választ addig nem nyitok újat és kérek mindenkit más se tegye,mert ha még mindíg "garázdálkodik" az illető akkor úgyis törli azt is,ez megfelel ideiglenesen.Szóval reménykedjünk benne,hogy visszakapjuk a régit."
  • hungaryws
    Miért lett törölve az ets és maffiozo topik??
  • Bruk
  • Bruk
    Szeretném a ha a topikomban kicserélnétek a bannert mert a mostani rosszalkodik.

Topik
    Bannerá

Előre is köszönöm!
  • Padlogáz2
    jó estét moderátor urak!kíváncsiságból szeretném kérdezni hogy az ets és a maffiozo topik mér lett törölve?nem tudom hogy ezt meg tudom e máshol kérdezni...ha igen akkor elnézést hogy itt érdeklődök.
  • Padlogáz
    jó estét moderátor urak!kíváncsiságból szeretném kérdezni hogy a maffiozo topik mér lett törölve?nem tudom hogy ezt meg tudom e máshol kérdezni...ha igen akkor elnézést hogy itt érdeklődök.