Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Realms of Mayhem
Engem sem érdekel már a téma. Szóval törölhetõ a topic.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Beraknátok a Hedlight topicba ezt a kettõ url-t.
http://www.dalniy-svet.ru/ :ezt a banner alá ezzel a névvel:Hivatalos oldal
http://headlight.hu/ :ezt is a banner alá ezzel a névvel:Hivatalos magyar oldal
Köszönöm!
Euro Truck Simulator totyik
( Utóbbi nem tud értelmesen leirni egy szót, és még flamel is a müsör érdekében)
Köszönöm elõre is .
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ezt az Off topikot pls tegyétek be a játék fõtopik (Dead Space) bannerja alá...
elõre köszi mindenki nevében!
tudom van házigazda is, de kurvára szétbaszta a topikot és még finoman fejeztem ki magam, valaki pls törölje.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezt az offtopikot pls tegyétek a fõtopik (Sacred2) bannerja alá...
elõre köszi mindenki nevében!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
UI: Amúgy csodálom, hogy Gunner semmit se kapott...
A heavy cost. I pay it gladly.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
][ ВАЗ ][
sandor8206:
-Tripla HSZ: #9321-#9323, #9337-#9339 (A duplákat meg se említem.)
-A szókincs a "sz*pd ki"-nál kimerült: #9337-#9339
Gunner:
-Tripla HSZ: #9334-#9336 (A duplákat itt se említem meg.)
-Személyeskedés: #9335, #9342
Lehet van, amit kihagytam, de hirtelen csak ezt találtam...
A heavy cost. I pay it gladly.
pls
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
18 wos pttm topik
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Off Spam Topic
Ebbe a topicba,a banner alá,ismétlem nagy piros betüvel.
NFS Undercrover
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"