Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Tehát:
Ebbe a topikba a bannerja alá légyszívesek tegyétek már be ezt OFFtopik vagy warez névvel.
köszi
CSAK a Fradi
legend_hand of god topic
Off/spam warez felirattal vagy off topik névvel... mindegy.
thx
nem ártana ide gyakrabban benézni bant kérnék én is
Látom hassan megelõztél azért én si írok egyet a biztonság kedvéért
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Még a hsz-t is tudtam szerkeszteni olyan gyors volt... 😊 THX.
][ ВАЗ ][
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
elöre is köszike!!😉
Új nick :D Jéé de laza :D
kérdésem volna a Moderátorok felé:
a Warhammer Online topicban kezd kicsit unalmassá válni a folyamatos egymásra ugatás. meg tudná valamelyikõtök nézni, hogy mit lehetne tenni?
Köszönöm!
Steam: [HUN]Feriggno
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Valaki lecserélné a Fallout 3 topicban a visszaszámláló scriptet?
A topicban linkeltem a forrást.
Köszönöm.
][ ВАЗ ][
A kettõnk közt csak az a különbség hogy én nem sírok ide a módiknak.
no comment (ezzel indítottál barátom):
"Már ne is haragudj de te olyan hülye vagy, hogy a beállításokban nem tudod átírni magadnak a billentyûzet kiosztást?!?"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
][ ВАЗ ][
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Elküldve: 2008. 09. 28. 12:14
Tárgy: HoI
Ajánlanék egy linket: heartsofiron.forumx.hu
Most induló HoI közösségi fórum, letöltésekkel és multiszervezésekkel.
"az ajánlásért" (alias reklám) pls valami megfelelõ kompenzáciot az illetõnek 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Érdekes hogy akik folyamatosan minõsíthetetlen stílusban beszélnek másokkal, azok soha nem kapnak büntetõpontot. Persze, mindíg elfelejtettem hogy ebben az országban divat parasztnak lenni.
"mielõtt elkezdenék kivágni maguk alól a windowst."
Te mirõl beszélsz? <#conf>#conf>
mások is mondták hogy fps növekedést hoz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯