21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [Rush]
    width=790 height=300
  • barmi
    Sziasztok!

- EZT - a bannert dobja be valaki - EBBE - a topikba ha van egy kis ideje!

Köszi! ; ]
  • Bala10
  • Tatyla
    nem ,igazad van pótolom
  • Bala10
    ha már 3 ember is dolgozott a logókéréseden, illenék megköszönni... vagy csak én siklottam el felette?
  • Tatyla
    kétszer írtam e-mail-t házigazda jog miatt AION topikba de eddig nem kaptam visszajelzést és kezdenek megjelenni a spam és flame tündérek,ma este már OBT van és csak rosszabb lesz a helyzet...
  • gerypapa95
    mama 2-őt kitiltottátok :S de már megint vagy még mindig ?
  • Rubio #14064
    Ennek a Nesu nevezetű "úriembernek" még egy gyöngyszeme az FSX topikban!

Kedves moderátor urak! Legyetek szívesek intézkedni, hogy ne kelljen tovább e személy nem kívánatos jelenlétét a továbbiakban is elszenvednünk!
  • L Viper #14063
    Az FSX topkban is tovább romboll, még mindig. Tegnap kapott két "pontot" de az sem használt.

FSX Topik

Csak egy a gyöngyszemei közül.
  • Reaper
    Nesu-nak felhívtam a figyelmét, hogy ne offoljonLock On topicon. Erre válaszként kaptam ezt a stílusos pm-et:

Feladó: Nesu
    Elküldve: 2009. 09. 05. 17:23
    Tárgy: ???
    Áruld már el te ki a hülye kúrva anyád vagy ?

A srác teljesen zizi, nem először van probléma vele, kéretik honorálni. Köszi!
  • carloelsa
    © jocking
    ma 16:02 | privát | válasz erre | #86782
    Na pont erről beszéltem...
    FASZFEJ AZ A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁD TE ROHADT KRETÉN CIGÁNY! SZAKADT VOLNA ANYÁDBA A FASZOD!
    Válasz 'ladics' üzenetére (#86780)

Test Drive Unlimited topicban meggajdult :S
  • kazai21
    Már semmi gond,megoldottam:)
  • kazai21
    Hali!
    Most elég nagy gondba vagyok.
    Ugye amikor átvettem a haulin topikot akkor ebbe az üzenet mezőbe volt egy mercedes kép,és most töröltem,de az egész topik behalt:(
    Kérném az egyik modi segítségét:(
  • Bruk
    Internet.
  • gerypapa95
  • litlebubu
    Te kérsz nekem retorziót? Inkább olvass vissza, hogy kinek írtam azt a hozzászólást. Hogy képzeli egy kis gyökér, hogy le "kiskancsó"-za a másikat. Velem szemben állna összehugyozná magát, de itt "kiskancsózik"!
    Pár éve még takonnyal ette a lekváros kenyeret!
  • kazai21
    Jó estét!
    Itt eléggé megy az OFF.
  • gerypapa95
    de. kaptam büntetőpontot :)
  • Rubio #14053
    Bocs, de elírtam a pontok helyén korábban álló szót!

Előtte a pontok helyén "Dávid csillag" állt és így van / volt értelme annak a bizonyos mondatnak az aláírásában! (Sajnos!)

(De ahogy elnézem kár is javítanom, mert nem igazán érdekel ez itt senkit! Kár, hogy ilyeneket megengedtek!)
  • Rubio #14052
    Igazán elküldhetné pihenni valamelyik moderátor ezt a Nesu nevezetű személyt!

Itt van pár hsz-e az FSX topikból:

stílus 1 stílus 2 stílus 3 stílus 4

Én nem gondolnám, hogy ennek az embernek egyáltalán az sg. fórumon lenne a helye!

Ugyanakkor felhívnám e személy aláírásában szereplő 1. mondatára, annak ellenér, hogy a 2. szavát időközben már kipontozta, de eredetileg ott a "Dávid" szó állt!
  • Papirzacsi
    A dolog csak folytatódik reggel óta, hangos zsidózás és erős offolás Nesu részéről, egyáltalán nem a topik témája, örülnénk egy nagytakarításnak + Nesu kitiltásának a topikból, ha van rá mód.
    FSX topik
  • L Viper #14050
    Sziasztok.
    Srácok [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1136514355]nézzetek már be ide, mert egy Nesu nevű "úriember" nem igazán a témához szól hozzá.[/URL]
    Sajna a házigazdánk ritkán van, rátok bízom mit tesztek. Köszönöm.
  • nandorb
    Nem kellett volna egyaltalan megnyitni hanem meg a szemeteskosari reszlegbol torolni...
  • nandorb
    hm... multkor linkeltem be 1olyat hogy zsidonak neveztek meg meg mittom en...azzal semmi se lett csinalva... Az a gond hogy a kis tizenevesek a forumot chat-nek hasznaljak de olyan szinten mintha az iskola szunetben lennenek...szal karomkodastol kezdve mindenig elmennek vagy megrosszabb az UTCAN...
  • Kandurex
    Ez nem igaz, jó pár ember ki volt már onnan dobva.
  • USAMEN POWER
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251911209]Van már ilyen topik ! (#3)[/URL]
  • Roger6
    De ez olyan itt, mint Pesten a nyócker, egy modder sem teszi be oda a lábát...
  • nandorb
    Hat megy a szokasos cseveges a semmirol...akkor a zsidozas,anyazas es mindez megvan engedve... nekik ugy vettem eszre... abban a topikban mindent szabad... meg buntit se kapnak...politizalas...ciganyozas... stb... es mindez megengedett nekik bezzegg a gumiban ezert 1hetes kitiltas jar... hoapala...
  • eightmiles
    Most egész jól viselkednek ETS topikban.
  • Monoton
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1248055699&no=63
  • wedge31
    Ezt a képet kérem ide bannernak.

THX.
  • leho94
    már ezt megbeszélték hogy felesleges mert csak ujra csatlakozik a netre vagy még az sem és más IP-je lesz.
  • gerypapa95
    IP ban kéne. az mindent megoldana..
  • RS
    Az ETS topikot záni kellene, mert sajnos nem lehet mit csinálni azokkal a ráérős gyerekekkel akik ott élik ki magukat, és így nincs értelme, mert nincs meg az a nyugalom ami kellene. És ami tegnap is volt az már sok...
    A zárásnál sajnos nem tudok jobbat.
  • USAMEN POWER
    Minek nyílt ki megint az ETS topik ??? Én azt hittem hogy zárva van !
  • Bruk
    Szánalom az egész.
  • nandorb
    adhatnatok szemelyeskedes miatt par pontot neki legyen kb. 4...
  • n3whous3
    olyan jó volt vagy mi?:D nem láttam :D
  • Terensz
    Kedves Modik!

A frissen nyílt/bezárt GTA 5 topicot nem lehetne visszanyitni és a gumiba áttenni?
  • strebacom
    Örök hála.....
    THX...