Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://germantrucksimulator.hu
Megkérnék egy ráérõ moderátort, hogy tegyen itt rendet, mert kezd elszabadulni a pokol (megint).
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
"V43 1105
ma 16:56 | privát | válasz erre | #25891
Te meg azok után, hogy édesanyámról hogy beszéltél inkább bújjál el.. a 13 éves nyarvogos képeddel együtt.. :s "
Igazán vele kellene csinálni valamit, nem a topiklakókkal :/
---Ger----
#26312; #26311; #26273; #26255 hozzászólások: tartalmuk miatt kérném, hogy töröljétek õket (és az egyéb olyan hozzászólásokat az elsõ 1-2 oldalon, amelyeket nem neveztem meg, de a tartalmuk nagyon hasonló és másokat sérthet). Továbbá szerintem ezen hozzászólások "alkotói" megérdemelnének egy-két büntetõpontot is a stílus miatt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ಠ_ಠ
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Köszönöm!
Idioták kiméljenek!!! :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Javasolnám, hogy:
1, banoljátok örökre a tagot (amit már 4x kértem (a temporális ban, nem hoz eredményt 5x sem)).
2, a játék megjelenéséig zárjátok a topikot (amit nem szeretnék, mert a saját gyermekem a játék, de nincs kedvem mindig Jeff hülyeségét, mocskolódását és szítását olvasni) (amennyiben ezt teszitek kérlek irjátok ki, hogy én kértem a topik zárását, és köszönjük Jeff-nek a közremûködést, mert miatta van)
Köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A Battlefield 2 topic házigazdája vagyok és szeretnék eme jogomtól megszabadulni, mert elég volt. Legyetek szivesek törölni, elõre is köszönöm.
kérném a Zsil nevû felhasználó bannolását, #39790 és #39788 miatt fõként, illetve a felszólításom ellenére folytatta a flémkeltést, nem elsõ alkalommal.
Köszönöm!
majd kialussza. 😊
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
A Battlefield 2 topic házigazdája vagyok és szeretnék eme jogomtól megszabadulni, mert elég volt. Legyetek szivesek törölni, elõre is köszönöm.
És BUÉK MINDENKINEK!
Köszi a gyors reakciót!
][ ВАЗ ][
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
][ ВАЗ ][
ITT
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
gondolom az az üzenet sem véletlen volt
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Feladó: Tescobetyár
Elküldve: 2008. 12. 25. 23:20
Huzzál már anyádba te retkes cigány.Hogy miért nem szakad a fejed az anyádba te köcsög.Húzzál vissza az oviba te szaros geci.Remélem mész a kurva anyád után a sitre de láma geci......
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Törölnétek a #28463 -as hozzászólást?
Köszi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
asszem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!