Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
★ G E R Y ★
Cindas megint kezdi a balhét..csináljatok vele valamit légyszíves !
★ G E R Y ★
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Szeretném kérni a "Megjelent!" szöveget levenni a Simtractor V4 topikban és bannernak berakni ezt a képet és alá GY.I.K. néven ezt az oldalt berakni!
THX!!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
mi ezzel a baj ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A gyerek warez linket kért, szerintem törölni kéne a hozzászólását.
Los Angeles, California
én nyitottam, de fölösleges már... 2 éve nem írt bele senki és a játékról sincs semmi hír.. :/
azt szeretném kérni, hogy ebbe a topikba be tudnátok linkelni az OFF/SPAM/WAREZ topikot a banner alá? elõre is thx!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ಠ_ಠ
Ebben a topikban megszavaztuk Alexease-t házigazdának, szeretnénk, ha ráruháznátok ezt a jogot.
Elõre is köszönjük!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
PSN ID.: Beegabor
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
(Most tényleg benézhetne valamelyikõtök!)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ezúttal #43710 #43715 #43716
Kéretik a zéró tolerancia alkalmazását, sokadjára köt bele a normális fórumozókba, a hócipõm tele van már vele
ETS ben hülyegyerek: "Lefosom...mint ahogy a szátokat is, taknyok....annak használom ezt a szaros fórumot aminek csak akarom, ha chat akkor chat...."
#40941 a hsz száma
Topik
Ezen kívül offol. újreg...
Köszi
---Ger----
][ ВАЗ ][
#40780 HSZ ! bevallom elõtte egy kicsit lehet hergeltem de olvassatok vissza légyszíves nem hiszem hogy én ennyire elástam volna !
★ G E R Y ★
Amúgy csatlakozom az elõttem szólóhoz, már telesírtunk mindent, hogy házigizda kéne, de ha nem, akkor vágjátok át az egészet a gumiszobába, bár már lassan ahhoz is alacsony a színvonal. htx 😊
ಥ_ಥ
ezt
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.