Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah tény (ezt mondom énis a "konzolratyi" helyett lehetett volna enyhébben fogalmaznia a srácna...és nem átmenni személyesbe)
egyetértek.
csakhogy nem értenek, bár ebbõl a stílusból se értik meg az tény.

viszont ha télleg úgy lenne ahhogy te mondanád, akkor viszont nekik is kellene büntetést adni, de mivel máig nem kaptak, ezért miért kérjek elnézést????

Én komolyan mindenkivel rendes és segítõkész szoktam lenni...kérdezz bárkit, aki irt eddig nekem, hogy segítsek....
DE ha egyszer valaki egy üzenetre (amiben nem írok személyes sérelmet a részére), arra nekem ne kezdjen el szemlyeskedni.
Felõlem mondjon bárki-bármit-bármirõl...lehet vitatkozni, de ahhogy mondod normális stílusban.

OFF
mellesleg neked elmondom, hogy megkérdeztem sg-seket, és nem csodálkozok most már, mert ezek kb 4-5 tag BF kockák voltak, és mondták, hogy vigyázni kell velük. én nem tudtam...
állítólag unalombol csapatossan nekiugranak az embernek (mikor moondtam hogy nem battlefield hanem cod4 párti vagyok...világvégehangulat lett...), és még nekem monnyák, hogy kocka vagyok...lol"
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lammer
ha meg igazad is van, akkor is elo lehet adni kulturaltabb stilusban... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DarkSector
mindenhol ez megy...

énis irtam 1 kommentet. beugrott 4-5 hyper-kocka, és annak ellenére, hogy pc-n multizok, lekonzolgagyiztak, elkültek a picsába, és ...erre kaptam 4 jelet...háát zsirdolog ahogy itten megy a nyalás, és ez nem az elsõ ien....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali!

Nem tom lehet hogy csak engem zavar de itt lehetne kicsit takarítani mert tele írják kormány elemzésekkel meg régi nfs fikázással és konzol vs. pc hasonlítgatásokkal!
Akár hányszor benézek hogy hátha van új shift hír vagy kép mindig ez fogad!Sztem nem ezért van a topic!
Ha meg valamit én értettem félre vagy ilyesmi akkor elnézést kérek a felhorkanásom miatt!

Lammer
szivi^^

szolj nyugodtan, ha ugy gondolod, hogy nyitasra erett 😊

Krszti1160
Köszi szépen.
Krszti1160
Helló Moderátorok.Ezt a topikot töröljétek vagy zárjátok be mert ugysemm ir már bele senki semm kb 1 hónapja.kösz
Kandurex
hm...te vagy a házigazda 😊, rakd be magad!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Off-Topic" hozzászólások törölve lesznek!

Ezt kérném szépen banner alá kiírni ebben a topicban:Link

Köszi szépen
(ha lehet ne olyan nagy betükkel,csak szolidan😊

★ 汤姆 李

Roland10
😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

n3whous3
ha azóta nem szedte le a rendszer és vaalmi bug miatt ott maradt, akkor inkább legyél rá büszke, hogy te ilyen különleges vagy😄DDD

púúúúú

Roland10
KANDUREX-nekem adtál 2009 06 20-án egy büntit..annak egy hétig kellene h fent legyen nem? akkor már lekellene szedni nem gondolod?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

belapeter
jojj,csak nehogy összekeverjetek avval a felhasználóval<#buck>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

szazoltan
az etstopicot mostmár jó idõre be kéne zárni,tiszta vicc ami ott folyik,és rendszeresen ugyanazok teszik tönkre,egy kis relaksz megint nem árt.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

LeWyTy
Fórum fõoldal : chat: (bocs hogy csak másoltam de a képhez késõ van és csak még 1xmegnéztem a kedvenceket.(ne engem büntessetek) )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:50 belaabela: 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐
00:50 belaabela: 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐
00:50 belaabela: 卐..........
...........

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Félember
dehogy könyörög csak megszavazzuk az új házigazdát.. már ez is baj?:S:S😄😄😄😄😄?:_SDA?_:SDA_?😄SA_😄?SA_:?DSA_:SD<#banplz><#mf2><#mf1><#banplz>

94mike
Csáó,Ets topik zárásért könyörög...valameik moderátor kérem nézzen rá😊 szûnalmas,amit megint mûvel eggykét nem oda való reg.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Rubio
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ilyen képet miért kell megengedni? Még mindig ott éktelenkedik a topikban!

Lammer
'odabiggyesztettem oket, remelem jo 😊

---
tobbieknek: foleg Lambonak

Mar megint takaritanom kellett mert a safe modeban levo forumtarsunk nem birt magaval!

LEIRTAM(TUK) VILAGOSAN, HOGY NEM OFFOLUNK IDE! KOMPRENDE?

Lammer
Ha gondolod akkor jatszhatunk!

"Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén."
VAN mar ezer NFS topik, apropo ameddig nem jon ki, illetve nem csak a lehet kijon kategoriat kepviseli, illetve nincs hivatalos megerosites addig beszeljetek ki a meglevo NFS topikokban...!

"While this game has been confirmed as a product in development, the game has not been officially announced for any specific platform and may or may not be planned for release on this console. Please check back for official info."

ENNYI! FAIL! a VISZONVALLTASKA!

tema lezarva, pont... ne offoljunk tovabb(MONDOM NE! privatba toljad ha akarod folytatni)! ha valami nem tetszik, tessek szepen panaszt emelni a bannerben feltuntetett e-mail cimen (egy probat meger, max kirohognek) 😉

#13533: post of the day! 😄DDDDDDASDADAD

Hello kedves moderátorok!! nem tudom , hogy jó helyre írok e.. de.. készítettem egy Overlord Hungary Fansiteot és szeretném ha kiraknátok az Overlord és Overlord 2 topicba a kép alá , hogy Magyar Fansite vagy vmi hasonló..

Üdv Overloord

Ja igen és a honlap címe:

www.overlord-hungary.errornet.us

Elõre is kösz
kuci06
Pereld be.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lambo fan
Szabályok
SG moderátori szabályzatának szûkös néhány pontja:

Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek.
Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

Sehol se látom az általad felhozott elvi szabályt. Tehát jogtalanul jártál el.

Lambo fan
Jó, akkor én is moderátor leszek, és kibannolok mindent meg mindenkit, ami nekem nem tetszik.

Lammer
Idefigyelj Lambo fan... Ezeket a hszeket miert nem a masik regeddel irod? felted a csillagos kis useredet? a bezaras jogos volt... nem nyitunk olyan jateknak topikot amit "lehet kiadnak" majd egyszer... a kapanyelet meg igazan kivehetned a szadbol... az ilyen gusztustalan hszeket meg a normal topikokban sem nezzuk jo szemmel, nemhogy a moderatorba... koszi!

Lambo fan
Most õszintén hülyegyerek, fogyatékos vagy? Zavart a topik ami a másfél év múlva jövõ játékról szólt? Akkor ne nézz be!! Nem fért el az sg-én?
Nem, inkább csak kurvára ráértél, és a jódolgod közepette úgy gondoltad becsukatod. A moderátonak is gratulálni tudok, agyatlan tuskó

Lammer
leves 😄
#13527: 😉

DJ RX7
megkérnék egy kedves moderátort, hogy ennek a hozzászólás végére még biggyessze oda ezt a mondatot így: Mindenki csak saját felelõsségére végezze el a cseréket és mielõtt bármihez is hozzákezdenél, csinálj biztonsági másolatokat a fájlról!!!

köszönöm!

:3

n3whous3

púúúúú

Ez már tûrhetetlen ennek a személynek a viselkedése Link

Adatlapja

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ráadásul a topikjai alapból halottak -.- World of Subways vol. 2 topikjába írtam már jó pár napja segítséget kérni, azóta se jött válasz...

Cindas
te még hány topikot akarsz nyitva? az elmúlt 2 hét alatt 4et is..:S

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

papi08
ja semmi!!! nem ide!!!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Egy kedves moderátort megkérnék hogy EZT a képet legyen szíves IDE betenni bannernak. Elõre is köszi!

13 éve itt. Szép idő.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Okés,kis ideig még hagytam hozzászólásait(gondoltam hagyom,hogy nem hasra ütés szerüen kérelmezek) de most törlöm.
Ha gond van jövök megint hátha kitaláltok valamit erre😊
Szép napot!

papi08
okééé

13 éve itt. Szép idő.

Ban-t javaslok Ennek a személynek amiért hetek talán hónapok óta türhetetlen a viselkedése halom hozzászólását törölni kell,trágár szavakat ír egyfolytában rontja a közösség színvonalát ebben a topic-ban.

Köszönettel!A Topic hg-ja vagyok.

SHADOWEYES7
Inkább ne!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

papi08
Helló! Lehet hülyeséget kérdezek de lehet betenni a topikba háttérzenét?
Bocsi a láma kérdésért, de ez nagyon érdekelne. A választ/válaszokat elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Vass Gábor
Megnyitottak egy újabb monkey island topikot tök feleslegesen mivel van már egy rakattal belõle elfért volna valamelyikben, az elsõ oldalon van.

belapeter
Köszi.
Bocsi a zavarásért 😊

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Lammer
legszives az ilyen jellegu kerdesedet a megfelelo forumreszen tedd fel (hardware alforum) koszonom 😉

Lammer
semmi gond! legkozelebb figyelmesen megnezed a keresovel (mondjuk a kereso sem 100as helyenkent, ugyhogy ajanlatos kisbetuvel, nagybetuvel, szotoredekekre rakeresni stb)
topikot persze toroltem 😊

Udv, Lami!

belapeter
Sziasztok.
Sry hogy ide írom,de emkékszem hogy régen volt ollyan topik hogy "Millyne gépet vegyek most?" !
Beírom a keresõbe de semmi.
Keresem a fórumok között,de semmi.
Törölték vagy mi lett vele?<#wow3>

papi08
már rájöttem😞 és sajnálom hogy figyelmetlen voltam.

13 éve itt. Szép idő.

NEOreg3
esetleg a google helyett a fórumkeresõt kellett volna használni<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

papi08
Helló! Légyszíves töröljétek EZT a fórumot, a googlébban nem találtam meg, elõre is köszi!!

13 éve itt. Szép idő.