Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek.
csakhogy nem értenek, bár ebbõl a stílusból se értik meg az tény.
viszont ha télleg úgy lenne ahhogy te mondanád, akkor viszont nekik is kellene büntetést adni, de mivel máig nem kaptak, ezért miért kérjek elnézést????
Én komolyan mindenkivel rendes és segítõkész szoktam lenni...kérdezz bárkit, aki irt eddig nekem, hogy segítsek....
DE ha egyszer valaki egy üzenetre (amiben nem írok személyes sérelmet a részére), arra nekem ne kezdjen el szemlyeskedni.
Felõlem mondjon bárki-bármit-bármirõl...lehet vitatkozni, de ahhogy mondod normális stílusban.
OFF
mellesleg neked elmondom, hogy megkérdeztem sg-seket, és nem csodálkozok most már, mert ezek kb 4-5 tag BF kockák voltak, és mondták, hogy vigyázni kell velük. én nem tudtam...
állítólag unalombol csapatossan nekiugranak az embernek (mikor moondtam hogy nem battlefield hanem cod4 párti vagyok...világvégehangulat lett...), és még nekem monnyák, hogy kocka vagyok...lol"
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
énis irtam 1 kommentet. beugrott 4-5 hyper-kocka, és annak ellenére, hogy pc-n multizok, lekonzolgagyiztak, elkültek a picsába, és ...erre kaptam 4 jelet...háát zsirdolog ahogy itten megy a nyalás, és ez nem az elsõ ien....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tom lehet hogy csak engem zavar de itt lehetne kicsit takarítani mert tele írják kormány elemzésekkel meg régi nfs fikázással és konzol vs. pc hasonlítgatásokkal!
Akár hányszor benézek hogy hátha van új shift hír vagy kép mindig ez fogad!Sztem nem ezért van a topic!
Ha meg valamit én értettem félre vagy ilyesmi akkor elnézést kérek a felhorkanásom miatt!
szolj nyugodtan, ha ugy gondolod, hogy nyitasra erett 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt kérném szépen banner alá kiírni ebben a topicban:Link
Köszi szépen
(ha lehet ne olyan nagy betükkel,csak szolidan😊
★ 汤姆 李
púúúúú
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:50 belaabela: 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐
00:50 belaabela: 卐..........
...........
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
---
tobbieknek: foleg Lambonak
Mar megint takaritanom kellett mert a safe modeban levo forumtarsunk nem birt magaval!
LEIRTAM(TUK) VILAGOSAN, HOGY NEM OFFOLUNK IDE! KOMPRENDE?
"Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén."
VAN mar ezer NFS topik, apropo ameddig nem jon ki, illetve nem csak a lehet kijon kategoriat kepviseli, illetve nincs hivatalos megerosites addig beszeljetek ki a meglevo NFS topikokban...!
"While this game has been confirmed as a product in development, the game has not been officially announced for any specific platform and may or may not be planned for release on this console. Please check back for official info."
ENNYI! FAIL! a VISZONVALLTASKA!
tema lezarva, pont... ne offoljunk tovabb(MONDOM NE! privatba toljad ha akarod folytatni)! ha valami nem tetszik, tessek szepen panaszt emelni a bannerben feltuntetett e-mail cimen (egy probat meger, max kirohognek) 😉
#13533: post of the day! 😄DDDDDDASDADAD
Üdv Overloord
Ja igen és a honlap címe:
www.overlord-hungary.errornet.us
Elõre is kösz

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
SG moderátori szabályzatának szûkös néhány pontja:
Témák törlése:
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek.
Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Sehol se látom az általad felhozott elvi szabályt. Tehát jogtalanul jártál el.
Nem, inkább csak kurvára ráértél, és a jódolgod közepette úgy gondoltad becsukatod. A moderátonak is gratulálni tudok, agyatlan tuskó
köszönöm!
:3
púúúúú
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha gond van jövök megint hátha kitaláltok valamit erre😊
Szép napot!
★ 汤姆 李
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Bocsi a láma kérdésért, de ez nagyon érdekelne. A választ/válaszokat elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Bocsi a zavarásért 😊
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
topikot persze toroltem 😊
Udv, Lami!
Sry hogy ide írom,de emkékszem hogy régen volt ollyan topik hogy "Millyne gépet vegyek most?" !
Beírom a keresõbe de semmi.
Keresem a fórumok között,de semmi.
Törölték vagy mi lett vele?<#wow3>#wow3>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
13 éve itt. Szép idő.