Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno 1987
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
" Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? " ?? te ilyenkor mit kapsz ? mifelénk már irtják a cigányokat ..
★ G E R Y ★
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Nem tudom az E-mail megérkezett-e, mert választ még nem kaptam rá.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Másrész Grabowszki, és én vagyok az aki átlát az egész társaságon, és nem csak firkálni jár oda. Amúgy meg Dozoo pikkel is rám, és még csak az hiányzna hogy a Ladics tipusú hülyegyerekek befészkeljék oda magukat, (akikkel ráadásul dozoo jól elvan) akk tényleg elszabadul a pokol. HG-ság ráadásul egymáshoz való érzelmektõl mentes ! De nyugodt lehetsz, ha a Házigazdaságom után se változik a helyzet, automatikusan átadom a jogot Szabinak, vagy neked, mert a szavazásban ti végeztetek alattam. De erre 100 hogy nem kerül sor mert rend lesz ott. És ez volt igéret, nem amit Dozoo csak úgy kitalált...
De azért tényleg mért lenne torkonvágás?😞
Többször figyelmeztettem a fórumozókat és töröltem már egy jó pár hsz-t de nem hallgatnak a szép szóra se!!
Itt.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
De még nyugodtan lehet alattam vágni a fát, keresni a gyenge pontokat. Egyszer rájöttök h túl kemény, és feladjátok !
Azért ez után a hozzászólás után én elgondolkoznék a helyetekben, hogy kibõl csinálok házigizdát:
"ma 14:51 | galéria | válasz erre | #85914
Az torkonvágás lenne a topiknak ha te vagy kazai lenne HG. Az 100 hogy több lenne felém a provokálás, én meg biztos nem hagynám magam, másrészt ha kettötök közül valamelyik HG lesz én kinyírom ezt a topikot, tölem 100 h nem szabadultok ! Utána lehet sírni."
TDU topik
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Akár ilyet is?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Már cseszheted, amíg nincs a neven házigazdaként kiírva, biztos nem lesz kinyitva a topik, mert tovább feszítenéd a hangulatot !
Erre természetesen nem kell visszairogatni, nem azért zárattam be a TDU topikot, hogy itt folytasd !
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.