Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
mostmár télleg bannolhatna téged vki a francba
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
púúúúú
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sokan tudják, hogy én karácsony óta magánéleti okok miatt kényszerültem arra, hogy a 11. évfolyamot félbeadjam és pénzkeresés céljából dolgozzak. Bárkinek bármilyen nehéz is ezt megérteni és az, hogy nem tudtam minden órában benézni a topicba emiatt reklamálni szerintem felesleges. Akit érdekelt PÜ-ben értesítettem a dolgokról, és megcsináltam mindent amit az idõm engedett.
Részemrõl úgy vettem észre te is, és a többi ember amely így látja csak mást okol és nem saját magát. Ugyanis nem az a megoldás, hogy visszaszólsz a másiknak ha õ ingerel, hanem ide írsz egy üzenetet. Ugyanis a TDU topicban van néhány olyan ember akik igen nem olyan módon válogatják meg a szavaikat és a viselkedésüket ahogy elvárnánk.
Tehát én ha itt lettem volna és folyamatosan katonáskodtam volna akkor ismét az az ingerült hangvétel lenne a topicban mint most vagy ahogy annakidelyén.
Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról. Ugyanis én amit idõm és lehetõségeim engedtek kihasználtam a topicban. Csak értékelni is tudni kell.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Köszönöm szépen.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja és szeretném ha a Moderátorok visszaolvasnának az elsõ oldalon és minden kultúrálatlanul válaszoló vagy ingerlõ személynek büntetõpontokat adnának. Köszönöm.
TOPIC
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#80155 légyszíves ezt is a felhasználóval együtt... köszi...
ha kérhetõ akkor minél hamarabb bannoljátok... HSz-eket pedig töröljétek... Köszi...
EnnekMehetne 1 bannolás.Kösz
Maffiózó
Elõre is köszi...
amúgy próbáltad már? és milyen?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
HEeeh
...de legalább kedvemre randalírozhatok 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life