21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#15380 nem ütközik moderálási elvekbe, maga a hozzászólás jelentéktelen -
#15379 Hiho!
Szeretném kérni, hogy töröljétek a Tibia topikban a 115849-es hozzászólást!
Köszönöm,
Catti -
nenus #15378 Üdv! Szeretném, ha az ETS topikban a #116003-as hozzászólást a megfelelő módon jutalmaznátok! Már többször figyelmeztettem az emberkét!
Köszönöm! -
#15377 Sziasztok!
Ezt a képet valaki legyen kedves rakja ki ide!
Köszönöm! -
#15376 zárható -
#15375 Huh 500 hsz lehet nem is lesz mostanában ugye ahogy látogatnak majd a topikba.
mindegy marad így a bannerka....:P
azért thx a választ.
"A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. " -
Bala10 #15374 házigazda szerkesztheti, de annak feltételei vannak olvasd el. -
#15373 huh beszéltem egyik ismerősömmel.
szeretnék linkeket betenni a topicba a banner alá és írta hogy ő azért tudott betenni, mert saját topicként nyitotta a topikját, és ott tudja szerkeszteni, a banner részt.
mondta hogy itt kérjem meg hogy valahogy meg tudjátok állítólag ti oldani, hogy tudjam szerkeszteni.
lehet megoldani, hogy énis tudjak betenni ien linkeket a banner alá?
mert ugye a forráskodokat be kellene valahogy tenni. -
#15372 THX -
#15371 Oké betettem. -
#15370 talán ez már belefér a korlátba :)
724x300 pixel -
#15369 oks megpróbálok kicsinyíteni, de remélem megtudom tartani a méretarányt, mert gázul nézne ki összezsugorítva...:) -
Bala10 #15368 nagyon nagy, kb az ittenit vedd alapnak, de max 780x300px legyen. -
#15367 látom maradhat a topik, akkor megkérnék valakit, ha lenne 2 perce akkor legyenszíves EZT a képet, EBBE a topikba behelyezni bannernak, megköszönném csakhogy nem legyen valami kinézete is...THX -
#15366 sziasztok.
nyitottam a konzolosok fórumában egy Lara Croft GoL topikot.
a keresőben csak a játékosok fórumában dobott ki egy-et.
nem gond ha ezt megcsináltam? vagy a konzolosok és a játékosok fórumát egy kalap alá kell venni???
ezt nyitottam, maradhat??? vagy töröljem? -
#15365 ok -
#15364 Látom sikerült.Köszönöm!
Akkor ez sem okozhatna gondot:
Ezt a topikot kellene átnevezni Batman: Arkham City -re!
Ezt már többen is kértük és vita tárgya is volt!
-
#15363 Ha nem okoz gondot ,akkor légyszíves ezt a topikot nevezzétek át Deep Black-re!
Előre is köszönöm! -
syberia2 #15362 Black Mirror 2 topicban 2 spoiler
Black Mirror topicban "csak" 1 spoiler(mielőtt mégvalaki elolvassa tegyetek valamit:D) -
#15361 Aika Online - #307 -
#15360 házigazda akarsz lenni?
link -
vajo #15359 Én még egyenlőre nyugodt vagyok!!! Csak szeretném tudni, hogy előbb lehetek-e a HG, mint hogy elérem a nyugdíj korhatárt! Vagy mit kell még tennem, hogy számba vegyenek!? -
#15358 Nyugi én sem kaptam választ. -
#15357 Nyugalom. -
vajo #15356 Moderátorok, vagy nem tudom kinek küldök e-mailt a [email protected], de az normális szerintetek, hogy basztok, vagy basznak válaszolni? Már 3 hete küldök mindennap üzenetet, de válasz nincsen! Ennyibe veszitek, veszik itt a felhasználókat vagy mi a fene?? Örülnék ha most már kapnék végre valami infót arról, hogy le vagyok-e szarva, Vagy 500 mailt kell küldeni a válaszhoz?!?? -
#15355 Valszeg a gumiszoba nem elégíti ki az igényeit, ezért írhatott ilyen szépeket a L2 topikba, gondoltam jelzek nektek hogy intézkedhessetek
#84605 -
Vlala #15354 Az az egész topic egy szemétdomb, nncs otthon a házigazda... -
#15353 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071596559
reklám? -
#15352 Az Oblivion topikba szeretném cseréltetni az egész fejlécet erre: link
A topiknak nincs házigazdája, a témaindító meg fél éve nem volt aktív, a szétesett fejléc meg ronda. Köszi.
A js-t esetleg ide is be lehetne tenni a könnyebb linkbeszúrás végett.
Ebből a topikból pedig esetleg ki lehetne törölni az utolsó hszt, nem igazán szalonképes.
-
vasziszdasz #15351 Hát ha nem lett volna zsidózás, akkor anyázás se. Ok-okozat, ne felejtsd! -
#15350 Mert szerinted a zsidózás, c***nyozás és a k**va anyázás oda való?
Szerintem nem. -
vasziszdasz #15349 ...helyett: #48526. -
SL #15348 ugyanitt #48532. -
SL #15347 #48528 nem bír magával. -
#15346 itt
#48528 -
#15345 starcraft2
17509es hozzászólás és az utána következők. Egyöntetű támogatás.
Több hozzászólást nem írok ezzel kapcsolatban, köszi a segítséget előre is. -
#15344 Megkérnék egy modit, hogy ide a banner legaljára rakja be ezt a linket Steam Group néven.
Elöre is köszi! -
#15343 Rendben, felvetettem a dolgot ott, köszönöm az infót. -
Monoton #15342 A házigazdai jogok kiosztásának elvei
- az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat -
#15341 Sziasztok
Jelentkeznék a starcraft2 topicba házigazdának.
starcraft 2
írom a mailt is a megfelelő címre.