Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerypapa95
oo..oooooooooooo.OO

★ G E R Y ★

csipa94
mégmégmég minden mennyiségben😄

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

csipa94

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

gerypapa95
van még ilyened ? pakoljad ide felfele 😄

★ G E R Y ★

toysoldier
stílus, ráadásul mod. topicban

mostmár télleg bannolhatna téged vki a francba

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

most mi a fasz bajod van?

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nem fogsz kapni, de te kértél múltkor is nem ? 😄 Írták is hogy változtasd meg a kódodat olyanra, amit már nem tudsz megjegyezni, és nem kell többet belépni, szvsz.

leho94
Holnap meg már alreggel jön vissza spamelni:|

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

n3whous3
annyi benned azért értelem... ha ennyire nem akarsz itt lenni, akkor menj el és ne tedd itt magad, nem kell bejelentkezni és kész. Tiszta mama2

púúúúú

Vass Gábor
kérek 1 permbant-t

toysoldier
valaki esetleg?

loreal

Maximus4
Majd ha esetleg valaki ráérne bannolná már végre a maffiózó topikban ezt a barmot?Tele rakja a topikot undorító képekkel!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

örülj maganak. anyuci kicsi fiacskája

toysoldier
sKeezo kaphatna pár pontot, topicrombolásért és flém keltésért.

mellesleg multireg
itt írja

Roger6
"Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról" - azt hiszem, itt a többség fog dönteni, hiszen NEM VAGY KÉPES ELLÁTNI A FELADATOD. Sajnálom a magánéleti dolgaidat hidd el, de akkor törõdj magaddal, és tedd le a válladról a terhet. A többség dönt, ezt ne felejtsd. Vagy te mondasz le a jogaidról, vagy leszavaztatlak seperc alatt. Hogy távozol, azt te döntöd el. Büszkén magad által, vagy a többség által leszavazva... (ide inkább nem írok semmit)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Igen ebbõl volt már reklamáció, írtatok szebbnél szebb üzeneteket. Vannak akik megértették vannak akik nem.

Sokan tudják, hogy én karácsony óta magánéleti okok miatt kényszerültem arra, hogy a 11. évfolyamot félbeadjam és pénzkeresés céljából dolgozzak. Bárkinek bármilyen nehéz is ezt megérteni és az, hogy nem tudtam minden órában benézni a topicba emiatt reklamálni szerintem felesleges. Akit érdekelt PÜ-ben értesítettem a dolgokról, és megcsináltam mindent amit az idõm engedett.

Részemrõl úgy vettem észre te is, és a többi ember amely így látja csak mást okol és nem saját magát. Ugyanis nem az a megoldás, hogy visszaszólsz a másiknak ha õ ingerel, hanem ide írsz egy üzenetet. Ugyanis a TDU topicban van néhány olyan ember akik igen nem olyan módon válogatják meg a szavaikat és a viselkedésüket ahogy elvárnánk.

Tehát én ha itt lettem volna és folyamatosan katonáskodtam volna akkor ismét az az ingerült hangvétel lenne a topicban mint most vagy ahogy annakidelyén.

Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról. Ugyanis én amit idõm és lehetõségeim engedtek kihasználtam a topicban. Csak értékelni is tudni kell.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

csipa94
lool ez nagyon nagy😄

WTF ?

Roger6
Én pedig szeretném indítványozni a leváltásodat, ezt most komolyan mondom. Fél évente benézel törölni pár hozzászólást, az ilyen nem házigazda. Elsõ jelöltem pedig USAMEN POWER - õ legalább minden nap ott van, és rendet tudna tartani a topicban, és nem kéne bezáratni. Ha jól tudom, házigazdaságot alatt ez már talán a második, vagy harmadik eset, hogy bezárják. Kérlek add át a jogot, ellenkezõ esetben szavazást fogok kiírni a topicban. EZT NEM CSAK ÉN LÁTOM ÍGY.

Köszönöm szépen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Szeretném a moderátotokat megkérni hogy a holnapi napig zárják be a topicot.

Ja és szeretném ha a Moderátorok visszaolvasnának az elsõ oldalon és minden kultúrálatlanul válaszoló vagy ingerlõ személynek büntetõpontokat adnának. Köszönöm.

TOPIC

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Egy kicsit elkéstél azt hiszem 😄D Amúgy a ladics haverodat is linkeljed, aki megint jóhangulatot teremtett a topicban ! Ennyire nem kéne már szánalmas lenni, vagy most hullottál ki az óvodából ?!

Roger6

gerypapa95

★ G E R Y ★

Még egy páciens a maffiózó topikban...

Maximus4
A jó istenit neki.Csináljatok már ezzel az idiótával valamit a maffiózó topikban!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csipa94
mit feszítesz ember?!

Rage47
elfogott a hányinger 😞 hogy lehet ilyen képeket berakni te jó ég:S
A moderátorok állt. szabadnaposak, változást ne várjatok. Az meg nagyon szánalmas hogy egyesek a moderátori topikot is telebasszák undorító képekkel.

Krszti1160
ennekis mehet 1 ban a maffiózó topikba képeket linkel és elég undorító dolgokat.
Maffiózó
#80155 légyszíves ezt is a felhasználóval együtt... köszi...

Na valami lehetne már... mert azóta folyamatosan jön a termés...:S:S:S
ha kérhetõ akkor minél hamarabb bannoljátok... HSz-eket pedig töröljétek... Köszi...

zuio
ma még törlik õket vajon? (még 37 perc😄D)

Krszti1160
csövi
EnnekMehetne 1 bannolás.Kösz
Ciao...
Maffiózó
Elõre is köszi...

biztos örülni fog neki. 😊

amúgy próbáltad már? és milyen?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hühûû. gyorsan töröljétek, míg schrank rá nem talál. ezt fogja mindenhova linkelni máskülönben. <#wow3><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zuio
omg D:

crea
Hello!

Maffiozo #80034 köszi! 😊

Crea SMS: 11216

csipa94
deeensz.

😄😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

csipa94

HEeeh

Kandurex
haj, na még se tudom, sry, nincsenek moderátori jogaim

...de legalább kedvemre randalírozhatok 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
760x150 px
Kandurex
kérem a méretet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nandorb
Bannert talan elolvashatnad...a topikot linkeled es a hsz. szamot kiirod...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Rage47
Hitman topikba kérném ezt a bannert, mert törölték a korábbi tárhelyemet. köszi.