Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ G E R Y ★
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
★ G E R Y ★
undorító... :¢C
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Légyszíves már elegem van abból a felhasználóból állandóan csak balhézik és megussza:C
Mi equipo favorito: Real Madrid
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
★ G E R Y ★
Az igaz,hogy hg. vagyok de ezek az állatok a nap 24 órájában jönnek és nem tudok non stop ott lenni.Meg szerintem az nem elég ha csak törölve van.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha nem, I.J.
és akkor vinnyoghatsz napokig/hetekig/hónapokig.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
★ G E R Y ★
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Sajnos megint írnom kell ide mert megint kezdi a balhét:
itt
#32544 Hozzászólás.
Mindenki lenyugodott szépen de õ már megint kezdi😞
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Eurotrack simulator
Csupa,flame,anyázás,káromkodás és chatnek használják a topikot ami nem hasonlit a forumozáshoz...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ezért az internetre menekült ahol akárki kemény lehet.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232728272&no=84161<#hehe>#hehe>