Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ennek a topicnak a cimét kérném átirni erre : Two Worlds II

A Temptation mint kiderült csak munkacim volt igy lett II / eleve igy kellet volna inditaniuk /

THX.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lusták betenni<#banplz><#idiota>

Miért, most csinálták nekem a banner topikban, és ugyan az csinálta aki szokta, már többet is csinált nekem azokkal nem volt baj, nem értem???
<#nemtudom><#nemtudom><#conf>

Kandurex
Ez nem lenne túl megfelelõ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megkérnék szépen valakit hogy EZT a képet legyen olyan kedves és tegye be IDE bannernak.
Nagyon szépen köszönöm a segitséget!!!
<#worship>

Kandurex
módosítottam a méreten kicsit,

Prince23
#13909 -es kérést pls teljesítsétek, elõre thx

ChaosTeam
Tisztelt Moderátorok!

Augusztus 16-án küldtem egy levelet a [email protected] címre, amiben Házigazda jogot kértem a Metin 2 témához. Azóta nem kaptam választ, visszajelzést az email olvasására, vagy házigazda jogot. Ezért gondoltam megkérdezem, hogy egyáltalán megkaptátok-e a kérelmemet, vagy valamilyen hálózati hiba miatt az E-mail nem érkezett meg hozzátok.

Válaszotokat elõre is köszönöm!
csipa94
azt elfelejtettem h bannernak!
sry.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

csipa94
Üdv!
ezt ide tegyétek be plz.
köszi elõre is.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

gerypapa95
fail a lokód

&#9733; G E R Y &#9733;

Bruk
Kicsit komoly banner.

Prince23
Mé kéne bezáratni? tudtommal nem jõvõre érkezik meg a boltok polcaira
még 1.5 hónap.

MerlinW
Oké, akkor büntess (hmmmm 😄), vagy valamit csinálj😊 Mondjuk az is megoldás, ha én nem nézek oda megjelenésig😊 Strucc powa😊

[merlinw.org]

Kandurex
..ha megjelenik, végül is, valahol beszélgetni kell a játékról, szóval nem zárós, ha nem muszáj

szvsz

MerlinW
Megoldható lenne, hogy bezárod ezt a topikot a megjelenésig?😊

Persze ha van más mód az is jó, bár a szankcionálás nem hiszem hogy az illetõ esetében sokat számítana😊

[merlinw.org]

itt a kép
Remélem jó a link!Elnézést az elõzõért...

Sziasztok!

Ezt a képet kérem rakja be nekem IDE valaki!

Nagyon szépen köszönöm!

<#worship>Nagyon szépen köszönjük!
Tökéletes

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kandurex
így?

Sziasztok!
Szeretnék kiírni linket a topc-ban Banner alá de nemtudom,hogy kell azaz nem jön össze úgy ahogy akarom:C
Zöld betükkel kellene kiírni ezt a linket: http://www.guildwars2.com/en/
ezzel a szöveggel: GW2-In the Shadow of Dragons Video
Lehetne kicsivel nagyobbal mint ami ott szerepel feketén de az is jó ha elmondja v.ki hogy kell ezt.
Nagyon szépen köszi!

Itt a topic:link

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

wedge31
Ezt a képet kérném ide bannernak.

és

Ezt a képet kérném ide bannernak.

THX.

mybrute

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

No te se alszol...??
Köszi!!!<#integet2><#integet2>

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bannert légyszi...<#fejvakaras>

Megkérnék valakit, hogy EZT a képet legyen oly szives betenni IDE bannernak, nagyon szépen köszönöm a segitséget...
<#worship><#worship>

ladics

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Prince23
Ezt a bannert pls tegyétek már be, elõre is köszi

13909

Bence94
Üdv! ezt a bannert szeretném ide betenni

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Test Drive Unlimited topikban, Ladics egész nap bomlasztotta a közösséget, legalábbis ami még van, törlöm a hszeit, majd fel van háborodva hogy kb. miért... Jólenne ha egy moderátor figyelne rá, a mocskolódást, és a közösségbomlasztást nem birom, annak ellenére hogy már párszor kiírta hogy - fav a topik, de még engem provokálni följár !

Utólag írnám, hogy a Test Drive Unlimited topikról van szó, és ha utána tudnak nézni a törölt hszeknek, akkor tegyék meg !

Kedves moderátorok ! Jogos-e a hsz törlése, ha nagyrésze mocskolódás, vagy éppen egy lezárt vitát firtat még ? Részemrõl jogos, de van egy "grifidosz" nevû felhasználó, aki szerint nem !

A válaszokat elõre is köszönöm !

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

ChaosTeam
A Metin2 témában kellene törölni a #612 -es hozzászólást, mert olyan oldalt reklámoz, aminek "megtekintéséhez emelt díjas sms-t kell küldeni" és valószínûleg csaló programokat kínál - márha nem egy nagy átverés és pénzlopó oldal az egész.

Illetve a #610 számú hozzászólás is esetleg törölhetõ, mert a stílusa nem épp a legmegfelelõbb ebbe a témába.

Mivel még nem kaptam választ a Házigazda jog kérõ levelemre ( nem tudom, megkaptátok-e egyáltalán, 08.16-án küldtem ), ezért kérnék egy moderátort, hogy törölje a hozzászólást vagy hozzászólásokat, ha ráér.

Köszönöm!
Frank99
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251138161

van már errõl szóló topic....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wedge31
Ezt a képet kérném ide bannernek.

és

Ezt a képet kérném ide bannernek.

Kérlek titeket jelezétek ha valami okból nem megy a dolog mert már töbször kértünk titeket bannerbetételre akkor legalább tudnánk hogy nem azért nem történik semmi mert nem foglalkoztok vele.

THX.

Bruk
Ebben a topikban kéretik törölni ezt a hsz-t.
Köszönöm.

Tatyla
házigazda cserét kérvényeztem erre a topikra e-mailben 2009.08.20.-án nem akarok itt ezzel illetéktelenkedni a topikban ezért elnézést kérek elõre de megkérdem mert lehet elkallódott a levelem.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

miért kerültem ide??? azért mert irtam 2 commentet ???
Solid Snake
SL
CS 1.6 topik #6079-es hsz mybrute féle link.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

0Fritz0
Champions Online topicban egy lelkes ref versenyzõ: aron66 (#684)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lammer
nekem meg mindig nem valaszoltak a modis belepesrol ami nem mukodik, de ugyis megyunk laMozni jovoheten, hatha mire visszajovok megjavul :]

addig iZS legyetek jok! :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kazai21
#13918:Ezt is légyszíves😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Köszönöm.

SHADOWEYES7
jahh

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

KO !!! <#hehe>

Shadow ezt (#13942) megcsinálod pls ? Házigazda jóideje nem elérhetõ, így nem tudok neki szólni :S

RS
Látom sikerült bezáratni az ETS topikot 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

sedókám, ha javasolhatnék egy olyat, mint a landwirsaftnál van, hogy nyitni nekik egy külön saját sg motorú fórumot, utolsó hsz-edbe belinkeled azt és ott kedvükre folytathatják