Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Temptation mint kiderült csak munkacim volt igy lett II / eleve igy kellet volna inditaniuk /
THX.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Augusztus 16-án küldtem egy levelet a [email protected] címre, amiben Házigazda jogot kértem a Metin 2 témához. Azóta nem kaptam választ, visszajelzést az email olvasására, vagy házigazda jogot. Ezért gondoltam megkérdezem, hogy egyáltalán megkaptátok-e a kérelmemet, vagy valamilyen hálózati hiba miatt az E-mail nem érkezett meg hozzátok.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
sry.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
[merlinw.org]
szvsz
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze ha van más mód az is jó, bár a szankcionálás nem hiszem hogy az illetõ esetében sokat számítana😊
[merlinw.org]
Tökéletes
★ 汤姆 李
Szeretnék kiírni linket a topc-ban Banner alá de nemtudom,hogy kell azaz nem jön össze úgy ahogy akarom:C
Zöld betükkel kellene kiírni ezt a linket: http://www.guildwars2.com/en/
ezzel a szöveggel: GW2-In the Shadow of Dragons Video
Lehetne kicsivel nagyobbal mint ami ott szerepel feketén de az is jó ha elmondja v.ki hogy kell ezt.
Nagyon szépen köszi!
Itt a topic:link
★ 汤姆 李
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Köszi!!!<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A válaszokat elõre is köszönöm !
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Illetve a #610 számú hozzászólás is esetleg törölhetõ, mert a stílusa nem épp a legmegfelelõbb ebbe a témába.
Mivel még nem kaptam választ a Házigazda jog kérõ levelemre ( nem tudom, megkaptátok-e egyáltalán, 08.16-án küldtem ), ezért kérnék egy moderátort, hogy törölje a hozzászólást vagy hozzászólásokat, ha ráér.
Köszönöm!
van már errõl szóló topic....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
és
Ezt a képet kérném ide bannernek.
Kérlek titeket jelezétek ha valami okból nem megy a dolog mert már töbször kértünk titeket bannerbetételre akkor legalább tudnánk hogy nem azért nem történik semmi mert nem foglalkoztok vele.
THX.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
addig iZS legyetek jok! :]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Shadow ezt (#13942) megcsinálod pls ? Házigazda jóideje nem elérhetõ, így nem tudok neki szólni :S
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.