Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
#118303. hsz-t töröljétek, légyszi
help
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
13 éve itt. Szép idő.
ezt
www.huntruckers.xooit.com
Krisztián: Nem is lenne semmi gond ezzel, csak az a probléma hogy te egyböl már a lámázással és az idiótázással jössz. Lehet hogy idösebb vagy mint én, de agyi szinten eléggé alattam vagy 😊
Szóval te a szintedre nem nehéz felérni.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Idioták kiméljenek!!! :)
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
#14359:Én nem ismerlek téged, de létom te sem vagy magadnál...
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
de ha annyira hg akarsz lenni, akkor olvasd el a bannert.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem igaz, hogy nem birjátokki, hogy nekösetek bele az emberbe...mondjatok egy cimet és talákszunk és meg beszéljük ha nem vagyunk egymásnak szimpi nem kell a netröl erösködni...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(idioták kiméljenek)
Ebben a topikban szivesen lenék házigazda már régbezárták,és szerintem sokan szeretnék, hogy újra nyitva legyen...Ha meg kapom a jogot akor elválalnám.Köszönöm!Üdv: krisztianp16
További jó fórumozást!
Þór vígi þessi rúnar
Mielõtt témát nyitottam volna, 5 percet áldozok arra, hogy ne legyen törölve. Megszeretném kérdezni, hogy Lineage II eL2Walker téma van -e már, mert én nem találtam ilyen topickot. Ami L2-es téma volt az mind le lett zárva. Nyithatok ilyet, vagy már van? Kérlek linkelje valaki, mivel figyelmetlen voltam, és nem vettem észre.
Köszönöm.
Esetleg linkelhetnéd, vagy elküldhetnéd privátba.
Amúgy vissza a fõ témába: nem megoldás, mertha kivan tiltva, akkor csinál alreget. igaz azis tiltható. Nekem azzal van gondom, hogy az SG egyszerûen lassan reagál. Nem lehet elintézni egy hg-t épeszû idõintervallumban.
Þór vígi þessi rúnar
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A normális fórumozók szívnak a hülye vérpistikék (14 alatt és 14-18) meg röhögnek a moderátorokon és a többi fórumozón, mert azok tehetetlenek. IP BAN? Ugyanmár...Csinál egy alreget? Kitérdekel... Röhej, hogy egy házigazdaság 4-5 levél és 1 hónap után sem elintézhetõ, hogy levegyük a modik válláról a terhet.
Az õsidõkben valahogy más volt az egész.
p.s.: Gyanítom ezért meg kapok egy figyelmeztetést, mert elmondtam a véleményemet.
Þór vígi þessi rúnar
#1055: téged is bannolhatnának 1 kis idõre te szardarab...
A két flame-elõ a többi kamionos topikból ismert "ember":
-Tonyó
-cindas
Þór vígi þessi rúnar