21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Carlos
    Topic
  • Jakuza001
    Nem nem kell kiloni csak a provokatorokat visszakuldeni a konzolos topicba.
    Senki nem beszelt megint ilyen hangnemben ott csak a konzolosok ennyi.
    Ugatni, faszsagok es hasonlo szavak nelkul nem is letezhetnek.

Raadasul senki nem szolt hozzajuk megint, mit keresnek akkor egy olyan topicba, ahol arrol beszelgetnek, milyen jatekok jonnek kepeket es videokat szurnak be, aztan belep es mar az ugatod a hulyeseget okossagot hallatja.

Ha ezekert nem jar bunti akkor miert jar ?
  • pxxl
    komolyan ezt a két testvértopikot ki kéne lőni az űrbe, mert absz. nem tudtok/nak ott viselkedni -.-
  • Jakuza001
    Totti tegnap elkezdte a belepojet es ma folytatta, csak hogy provokaljon mindenkit.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=16723

"legalább próbálnál nem teljesen faszságokat mondani"

"csak az számít hogy mennyire tudsz vissza ugatni hülyeséget"

"mert a sötétségnek kár bármit is mondani"

• Efreet
    de lehet.

ha más néven visszajön és folytatja szóljatok, akkor már lendületből 5 pont jár.
  • Maximus4
    Tisztelt moderátor urak!

Nem lehetne ténylegesen kezdeni valamit bencebence nevű felhasználóval?A shakes topikban folyamatosan a témához odanemillő hozzászólásai vannak!Már kapott ugyan 3 felkiáltójelet,de nem nagyon foglalkozik vele!Kibírhatatlan egyén és miatta egyre kevesebb szó esik a játékról!

• gazgoblin
    "Jól értem, hogy akkor ti most azt bizonygatjátok, hogy ti abba a kategóriába tartoztok, akiknek "az itt található harmincezer játék nem elég, és még totál idióta is"?

No nem baj, csak kérdezem. Mert embert nem láttam még ilyen vehemensen érvelni amellett, hogy ő hülye...

Annyiból pontos a megállapításod, hogy tényleg idióták vagytok."

pécé jövő topik fenegyerekei megint képtelenek az érvek mellett mozogni és szükségét érzik a másik pocskondiázásának
  • Frank99
    én is thx
  • DarkSector
    THX
  • [NST]Cifu
    Figyelmeztetve lett, ha folytatja, kapja érte a jutalmát.
  • Frank99
    dehogynem, mindjárt ide futsz....
  • DarkSector
    Komolyan nem szívügyem árulkodni, de eddig mióta volt vitánk, én nem szóltam hozzá, erre bejön személyeskedni, ezt tiltja a szabályzat kérem minimum törölni, és okítani a vén f-t hogy nem személyeskedünk hanem a játékról beszélünk.

Ha már nem szál le rólam.

Ezt pofáztam régebben hogy nem hagy békén akkor is pont ugyan ez volt a baj vele jön utánam beleüti az orrát mindenbe, nem is a játék érdekli, hanem a trollkodás.

Előre is köszönöm ha sikerül valamit tenni ellene.
    Személyeskedés (szabályzat ellenes viselkedés)

Én ezekután se szólok hozzá, csak zavar hogy trollkodik, meg hogy ráadásul olyanokat mond ami nem is igaz, még ha nem is lenne eredeti játékom, az a 25-30 akkor azt mondanám oké mg 1 hülye, de ez zavar csak én vele nem fogok vitázni mert feleslegesnek tartom.
  • [NST]Cifu
    Off:

A nácizmus a nemzeti szocializmust jelenti. Az, hogy sokan összemossák a nácizmust a nacionalizmussal egyszerűen tudatlanság.

Itt van például egy jó kis összefoglaló, hogy melyik kifejezés (nácizmus, fasizmus, nacionalizmus, stb.) mit jelent.

Megj.: a továbbiakban ha valaki viszont ezzel kapcsolatosan akar értekezni kérem ne ebben a topicban tegye...
  • Lupous
    Off.:
    Lehet rosszul értelmezem de én eddig úgy tudtam /tanultam/tapasztaltam hogy ez a két szó elég rokonértermű...és közös eszméket képvisel. Ha rosszul tudom akkor...
  • immovable
    Náci = Nacionalista (remélem nem kell elmagyarázni mit jelent).

epic fail :D
  • [NST]Cifu
    Már bocsánat, de rögtön két ekkora öngólt rúgni...
  • pxxl
    a nácizmus az nemzetiszocializmus am, de am
  • Lupous
    Off :
    Asszem lájkollak :D
  • Skyline
    Miért lenne a nácizás becsületsértés?
    Egyrészt látom töriből nulla,csak a parasztvakítást tanultad,másrészt:
    Náci = Nacionalista (remélem nem kell elmagyarázni mit jelent).

Ellenben ha már itt tartunk a neved éppenséggel egy bűnszervezet neve,de azért az hogy azt mondják rád hogy elvakultan gyűlölsz mindent ami nem pc (lásd pc nacionalista) az már becsületsértés.
    Taps....:)
  • pxxl
    nem
  • Maximus4
    Köszönöm szépen!
    Csak egy kérdés.Bejött egy egyén trollkodni de kitiltottam.Külső kéz ezt a hibát nem okozhatja?
  • [NST]Cifu
    Nem tudom miért tünt el (konkrétan üres volt az a rész, ahol a topic neve lenne), de javítottam.
  • Maximus4
    Egy kis segítség kellene!
    Eltünt a farmerama topik neve!Ahol a címe kellene,hogy legyen,csak egy üres rész van!
  • Jakuza001
    Te vagy a vedougyvedje a konzolosoknak ?
    A nacizas mar magaban is becsuletsertes, minden formajaban.
    Szoval nem kell ez a nem ugy ertelmezte vagy egyeb kifogas.
    Ha megjegyeznem, hogy te konzolos-kotsog az grammar kocsog ? Nem Valoszinuleg kapnek vagy 2 buntipontot mert kocsogoltem. :D

Na de eleg az itteni offbol, mert ez a topic nem erre valo.
  • pxxl
    ez nem nácizás, ez olyan mint amikor azt mondom h grammar nazi, az se nácizás.
  • Jakuza001
    En pedig azt mondom, hogy engem senki ne nacizzon le semmilyen szovegosszefuggesben se. :D

Eppen ezert jegyeztem meg, mert szemelyre vonatkozik es hogy barmilyen formaban is teszi valaki ez a becsuletsertes kategoriaba sorolando, es nem a "te hulye vagy" kategoria.

na mindegy a lenyeg, hogy raszoltal, a tobbi nem szamit.
  • [NST]Cifu
    Elismerem, hogy egy rossz szavam nem lehet most rád, aminek nagyon örülök. Annak azért jobban örültem volna, ha korábban is ilyen önuralmat mutattál volna. :)

A "pc-náci" kifejezés elsőre nekem is erős az adott szövegkörnyezetben, nem vitatom, de azért egy határt húzni kell, hogy mi az, ami még elmegy. Azt sem akarom, hogy később már mondjuk egy "grammarnácizás"-ért is vérpadot kívánjon a nép. :)
    Mert a végén lexikont írhatunk, hogy mely szavakat lehet, és nem lehet használni a fórumban, ez pedig azért senkinek se tetszene. :)
  • Jakuza001
    Nem gond csak megemlitettem. Te vagy a moderator azt teszel amit jonak latsz, en is megrobalom visszafogni magam es kulturaltan reagalni, pedig a nacizas majdnem kicsapta a biztositekot.
  • [NST]Cifu
    Rezeg a léc, de ezért még nem tartom indokoltnak a büntipontot, engem inkább a hangnem zavart, aminek a "pc-náci" kifejezés csak egy része.

Egy figyelmeztetést megejtettem, viszont ha folytatja, kapja érte a jutalmát.
  • Jakuza001
    Nácizas a topickban.
  • Skynet
    Attól hogy egy olyan nyomorék akiből csak a konzolhater fröcsögés ömlik bejön és árulkodik amiért kiosztják és ezért büntit kapok, attól még továbbra is fröcsögő nyomorék kis hülyegyerek marad, ugye Jakuza? :DD
  • 94mike
    Ban?
  • Maximus4
    Tényleg csináljatok valamit ha lehet a shakes topikban,mert eddig olyan jó volt oda benézni,nyugalom volt,jó hangulat.De most egyre másra jönnek a vérpistikék és teleszemetelik a topikot!
  • Fabio Capello
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1262856474]#9882[/URL]

ugyanaz mint az előző.
  • Fabio Capello
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1279439039]#3385[/URL]

bandel, köszönöm
  • darki81
    köszi
  • [NST]Cifu
    Megvallom elsőre nem vettem észre, hogy különbség lenne a kettő között. Beraktam. :)
  • darki81
    #15780 ?
  • [NST]Cifu
    Ha folytatja, a következő ilyenért kiosztom neki a maradék két pontot...
  • Maximus4
    Tovább folytatja,nem volt neki elég egy figyelmeztetés!
    Shakes & Fidget topik,#3372 hozzászólás!