Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
hsz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Atikah nevû felhasználó egy ideje mindenkit oltogat
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ezt a topikot át kellene nevezni erre Prince of Persia: The Forgotten Sands!
Mindenki nevében köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
A heavy cost. I pay it gladly.
offol...
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
katt.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
[merlinw.org]
Jönnek az õrültek. 😞
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784
Kérem, törölni a #110521-es kommentet! (maffiozos url)
Köszi,
Catti
[/spam]™
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083145784 (Tibia)
Komment száma: #110490
Köszi,
Catti
[/spam]™
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Next PC upgrade: 2022
Csak amiatt kérdem, nehogy reklámnak legyen minõsítve.. 😊
Akkor ugye a játék demójára hivatkozó linket is el lehet helyezni?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Vannak olyan szabályok amikre figyelni kell?
Például, ha a warez-t kerülendõ, olyan linkeket kitenni, ahol vásárolható a játék?
Köszönöm a válaszokat!
Papa01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem nem rossz helyen teszem fel a kérdésemet. 😊
Szeretnék egyedi banner-t készíteni az egyik fórum bannerében.
Az jó megoldás, ha például Dreamweaver-ben elkészítem az oldalt és a html kódot beillesztem a Téma karbantartása nyomógomb megnyomása után megjelenõ ablakba beillesztem a kódot?
Bocsi ha ez butaság.. 😊
Neee hagyd magad... nálunk mindig a macska a jobb és ez az igazság....
by:s.i.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
púúúúú
Óriási méret.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.