21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#15981 legalább következetes volt, minden kamionos téma kapott :) -
#15980 Akkor én még hozzácsapom a 18 WOS: Haulin topik, #35020 számú HSZ-ét is ;) -
#15979 Kiegészíteném: Euro Truck Simulator topikban a #126926 számú hozzászólást is kéretik díjazni!
Köszönöm! -
#15978 Jó estét! A German Truck Simulator topikban a #38067 számú hozzászólást kéretik díjazni!
Köszönöm! -
keysersoze #15977 Ok. Bár ez annyira ontopic, meg hasznos dolog, hogy fel se merült bennem hogy valakinek ne kéne. :) -
#15976 Felölem mehet, de azért nem ártott volna rákérdezni a topicba, hogy rajtad kivül kell e még valakinek, ez így szokás... -
keysersoze #15975 Ezt be lehetne pakolni a banner alá a DA2 topikban? Sztem hasznos. -
#15974 Folyamatos offolás, lassan elszadulnak az indulatok rift topicban. -
Ironman2 #15973 Légyszives tegyétek be a Dragon Age 2 topik bannerjába,az OFF topikjára való hivatkozást.Kösz! -
#15972 sikerült minden tagmondatot értelmezni? -
#15971 azt hittem, ez a modi topic -
Apocalipto #15970 Itt speedwayfun topikot tévesztett. -
#15969 Ilyenkor jelezni kell a problémát a modi topicban, így, ahogy most te tetted. Azt azért nem lehet elvárni, hogy minden topicot folyamatosan figyelemmel kísérjenek a modik. -
#15968 lehet nem ártana néha odafigyelni a Dragon Age II topikra, kezdenek elszabadulni az indulatok. -
#15967 Rendben.Nagyon szépen köszönöm!:) -
#15966 Kezelve / topic kitakarítva (az ő üzeneteire válaszoló üzeneteket is töröltem, lévén azok okafogyottá váltak). Ha visszajön értetlenkedni jelezd és rögtönítélő bíróság elé állítjuk fórumképtelen magatartásért. Amennyiben bírótársaim nem emelnek szót a védelmében (ennek esélyét csekélynek minősítem), 1 hónapos kényszerpihenő vár rá. -
#15965 oh, az 1688-as HSZ-től érdemes olvasgatni:) Előtte is töröltem egy HSZ-ét, amint az látható is:) -
#15964 Üdv!
OMSI topikban vajnay istván Büntetőpontokért kiabál.. többszöri felszólítás után is offolja a topikot. Köszönöm!:) -
#15963 Köszönet érte! -
#15962 Megtörtént. -
#15961 megint csak...[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1057869802&no=15839]#15839[/URL] 2. pont -
#15960 Valamelyik moderator rakja be lent linkelt bannert a Darkspore topicba és a topic leírását változtassa meg erre 'Action-RPG a Spore alkotóitól'
Darkspore Topic
Banner
Köszi! -
#15959 Reendben, elnézést:) -
#15958 Dehogynem. Viszont máskor kérlek - ahogy fent is írjuk - topicot linkelj (hozzászólásszámot meg csak írd be számmal), mert csak ott tudjuk megnézni, hogy mi vezetett a hozzászóláshoz, és ott jelennek meg a moderációs eszközeink. -
#15957 Köszönöm a gyors intézkedést!;) -
#15956 Ha valaki ILYEN hozzászólásokat ír, az normális dolog?
Nem jár érte elakadásjelző?;) -
#15955 Egyik oldalról hogy az SG ne csináljon ingyenreklámot nekik, másik oldalról pedig, hogy ne csináljon az SG túl nagy forgalmat, terhelést. Esete válogatja. -
#15954 Az okát lehet tudni, miért van a legtöbb képfeltöltő oldal kizárva? -
#15953 Megtörtént. Egyik nagyobb ismert képfeltöltő oldal se megy (kepfeltoltes.hu-tól kezdve a tinypic-en át az imageshack-ig), ha mindenáron külföldi oldalt akarsz, akkor a kisebbeket érdemes megpróbálni.
De mint említettem sima linkként mindegyik működik. :) -
#15952 nem mennek.
noob.hu, iaro.3dmax.hu ezek mind jók. -
Pares #15951 Mi az Isten! Az Imageshackről se mennek a képek? Whááá... Légyszi ugyan abból a topikból kitörölnéd még egyszer utoljára a 2555 és 2556-os hozzászólást?!
Köszi szépen. És bocs a hülyeségemért, már nem erőlködöm tovább... -
Pares #15950 Oké. Köszi. -
#15949 Törölve. A Photobucket hotlinket szűri a fórummotor. Ha fel akarod rakni a képeket, akkor tölsd fel például az Iaro-ra, és onnan hotlinkeld őket.
Vagy a képek linkjét rakd csak be. -
Pares #15948 Ebben a topikban. -
Pares #15947 Egy moderátort szeretnék megkérni a #2546, #2547, #2555 és #2556 számú hozzászólásaim törlésére!
Köszönöm! -
#15946 Elpucoltam, Tottira viszont kicsit kulturáltabb hangon szólj rá máskor.
Köszönöm. -
#15945 Atszivargo flamewart kelto konzolos ismet a PC-s jatekoknak van jovoje topicban, valamint felbujto magaviselet erre a magatartasra a konzolos topicban.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1066683042&no=293483
Tobbszori figyelmeztetesre se fejezte be az offolast es trollkodast.
Keretik az igert szankcio, ami a topicbol valo kitiltasat eredmenyezi. -
#15944 Szép napot!
A Bulletstorm topikba szeretném a #282-es hozzászólásból a képet bannerba teteni. Előre is köszönöm! -
#15943 Aki folytatja hasonló ajándékban részesül. -
#15942 Utolsó kérelem. Mehet neki a bann.:
vato loco-t idézem egy most írt pm-ben megfogalmazott dolgokról:
"Nem baszott meg a zsidó apád, az a problémád? Meg hogy kurva az anyád, te meg csak egy ilyen szellemi nyomorék faszcibáló buzikurva lettél? Sztem baszd meg a cigánykurva anyádat, aztán szopd le apád makkjáról a gecit, az való a te kis buzi sulinetes pofádba! Köcsög!"
Köszöntem a figyelmet...ideje lenne eltakarítani az illetőt!!!