Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
[merlinw.org]
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Reklám.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A szemelyt aki nyitotta WAREZ miatt!!!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[merlinw.org]
[merlinw.org]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
https://hotshu.wordpress.com/
★ G E R Y ★
Ilyen türelmetlen népséget szánalmas.
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
★ G E R Y ★
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
se kitörölni se berakni nem tudok tagokat, semmit.
valaki segítsen pls...thx.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a másikban lehet folytatni normálisan. a nem normálisat (ehem) eddig is töröltem.... sztem neked nem kell hogy magyarázzam a bizonyítványt, tisztelt IGAZSÁG BAJNOKA...
azon csodálkozom, hogy nem lettünk itt törölve...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
1. Nem volt semmi oltás,Bugge BF BC felvetésére volt reació SD-rõl,és az MW2 gyengeségeirõl volt szó,ergo nem volt semmiféle offtopic.
2. Sokadjára töröltél hsz-t ami nem offtopic így elküldtelek a csába.
3. Ezután törölted a hsz-t és beírtad hogy ne q anyázzak.Sosem q anyáztam és kértelek hogy töröld ki,mert hazugság,nem tetted. És ezt a kérést törölted 20X nem a csába elküldést.
4. Kicsit unalmas volt este hogy gyakorlatilag minden hsz-emet törölted,és enyhényszólva mindenki másét ami szintén offtopik volt nem,de ez bõven látszik a személyeskedõ üziben amit azután voltál csak hajlandó törölni miután leesett hogy ez bizony tényleg sok lenne...😄
Összefoglalva: Nem volt semmiféle átoltás,a fele bugenak leadott kommentem még bent is maradt mert elfelejtetted törölni. Ennyi.
Szoktam hagyni, de mikor elkezdõdik az átoltás (érdemes megnézni, hogy a BC2 topicban megjelenõ MW2-õt szapuló commentek, emberek átmennek a másikba oltani), ezeket szoktam a kirobbanó flame elõtt törölni.
És jön egy olyan figura, aki elküld a p*csába. Aztán vagy 20* letörlöm, visszamásolja.... Ez ellen nem tudok tenni, de nem hagyom, az tuti.
A topicot igen nehéz volt rendberakni, 1-2 renitens személynek nem engedem szétrúgni, a törzsfórumozók pedig támogatnak. Tényleg meg lehet unni, amit (fõleg hétvégén) csinálnak.
Köszönöm!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kötekedni pedig sosem kötekedtem Cod6 topicban,és hogy minek járok: infóért a játékról,hátha valamit javult.
A korral meg mondtam ne hozakodj elõ,meglepõdnél😊