Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
azert nem toroljuk, mert igy lehet esetleg bizonyitani, ki mennyire bunko volt (itt meg plane sulyozottan buntetendo, hisz ez a modi topik ugye) 😊 Ez olyan, mint amikor bemennel a rendorsegre es ott frocsognel a hangfelveteles kamerak elott... szoval "jo" helyen 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ollie
Hagy kérdezzem már meg, miért nem töröltök kifejezetten személyeskedõ, sértõ hsz-eket minden esetben, ha ide belinkelik?

Fabio Capello
Mondanám neki hogy én megmondtam, de csak egy hét múlva tudja elolvasni :/ 😄

Kandurex
at your service

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krszti1160
😮 Kár :S Akkor meg azért mert nem szép logókat csinálok, és már ezen is ment a vita, azért már ki járna 1 bünti nem? 😛
Fabio Capello
Kérésre csak öt jár, szóval ez bukó lesz...

Krszti1160
Helló beló csokis golyó kaphatnák 1 büntetõt csak úgy? Már kezd egyhangú lenni a fejlécem, az legalább feldobná 😄 Tnx elõre is 😄
szazoltan

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Papa01
Reklám.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

nandorb

reklam.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

zeli
Ráadásul rossz helyre...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nandorb
kerem SZEPEN ZARATNI ES BANNOLTATNI
A szemelyt aki nyitotta WAREZ miatt!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MerlinW
Segíthet a gyomlálásban az ezzel kapcsolatos Google diagnosztika, miszerint a tmn.uw.hu-n trojai csücsül.

[merlinw.org]

MerlinW
Trackmania topik megint veszélyesnek könyvelve..:/

[merlinw.org]

RS
GTS topik, #9707. -Valamit kaphatna szerintem.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

yokel
Szeretnék megkérni egy moderátort, h ezt a bannert legyen szíves betenni ebbe a topikba, kszi

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

avengir

https://hotshu.wordpress.com/

gerypapa95
hát ha már ennyire ték meg ilyesmi, akkor meg mostmár tényleg ki a afszt érdeli 😄

★ G E R Y ★

elitehun
Az Alien vs Predator topikban a #3979-es hsz, és a többi hozzászólása is hagy némi kívánnivalót maga után
Vass Gábor
Engem érdekel attól függõen, hogy ti nem hiszitek el hogy jön.
Ilyen türelmetlen népséget szánalmas.

Frank99
cca 100 év...
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

angelslie
Duma, ugyanúgy beszóltál volna neki, csak késön vetted észre hogy ez a moditopik 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

ték 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gerypapa95
bocs , nem ebbe a topikba jött volna ! de ha baj akkor kérem a " jutalmam "

★ G E R Y ★

gerypapa95
ki a faszt érdekli ?

★ G E R Y ★

Vass Gábor
Nem tudom mi a francé zártátok le az összes duke nukem topikokat amikor még véletlenül sem zárták be a céget, meg javában jönnek az újabb és újabb hírekek felõle, de türelmetlen társaság istenem, ennyit nem bírtok már ki.

gerypapa95
háttér 😄

★ G E R Y ★

Kandurex
Egyrészt, ez már inkább háttér, mint banner, másrészt meg tedd fel magyar tárhelyre.

avengir
Betudnátok tenni ezt ide bannernak?

https://hotshu.wordpress.com/

Frank99
dontfeedthetroll

DarkSector
valaki tudna válaszolni arra, hogy miért nem mûködik rendessen a privát üzeneteknél a címlista kezelés?
se kitörölni se berakni nem tudok tagokat, semmit.
valaki segítsen pls...thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem vagyok semmiféle igazság bajnoka csak utálom az önkényeskedõ hazudozó bunkókat😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Frank99
sztem be kellene fejezni itt.

a másikban lehet folytatni normálisan. a nem normálisat (ehem) eddig is töröltem.... sztem neked nem kell hogy magyarázzam a bizonyítványt, tisztelt IGAZSÁG BAJNOKA...

azon csodálkozom, hogy nem lettünk itt törölve...

Maximus4
#14842 nc😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

De én azt nem értem hogy ezt mi a ****************** pont itt a moderátor topikban kell megbeszélni??!!
Szega87
ha akkora szemét miért is jössz akkor a topicba ?😊

cumpy1337
szerintem nem szemét a cod, nekem tetszik 😊

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

wedge31
Ezt a képet kérném bannernak ide THX.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A törzsfórumozóidról annyit: Jórészben elvakult mw2 fanatikusok akiknek nem tetszik ha szídják azt a szemetet ami pc-n gyakorlatilag megbukott mint cod multiplayer game. A topikot pedig annyira jól rendberaktad hogy mostanra ha napi 5 hsz van benne akkor sokat mondok,már csak ezért is zavart hogy beletöröltél egy beszélgetésbe teljesen jogtalanul.

Mivan megint hazudsz?😊
1. Nem volt semmi oltás,Bugge BF BC felvetésére volt reació SD-rõl,és az MW2 gyengeségeirõl volt szó,ergo nem volt semmiféle offtopic.
2. Sokadjára töröltél hsz-t ami nem offtopic így elküldtelek a csába.
3. Ezután törölted a hsz-t és beírtad hogy ne q anyázzak.Sosem q anyáztam és kértelek hogy töröld ki,mert hazugság,nem tetted. És ezt a kérést törölted 20X nem a csába elküldést.
4. Kicsit unalmas volt este hogy gyakorlatilag minden hsz-emet törölted,és enyhényszólva mindenki másét ami szintén offtopik volt nem,de ez bõven látszik a személyeskedõ üziben amit azután voltál csak hajlandó törölni miután leesett hogy ez bizony tényleg sok lenne...😄

Összefoglalva: Nem volt semmiféle átoltás,a fele bugenak leadott kommentem még bent is maradt mert elfelejtetted törölni. Ennyi.

Frank99
Kandurex!

Szoktam hagyni, de mikor elkezdõdik az átoltás (érdemes megnézni, hogy a BC2 topicban megjelenõ MW2-õt szapuló commentek, emberek átmennek a másikba oltani), ezeket szoktam a kirobbanó flame elõtt törölni.
És jön egy olyan figura, aki elküld a p*csába. Aztán vagy 20* letörlöm, visszamásolja.... Ez ellen nem tudok tenni, de nem hagyom, az tuti.

A topicot igen nehéz volt rendberakni, 1-2 renitens személynek nem engedem szétrúgni, a törzsfórumozók pedig támogatnak. Tényleg meg lehet unni, amit (fõleg hétvégén) csinálnak.

Köszönöm!

Kandurex
Nem muszáj bekorlátozni a topikokat, részben ez adja a hosszú életüket is. Szóval nem szükséges azonnal mindent törölni ami OFF -nak minõsül.

Hello! Nem gyakran írok ide, nincs is sok kedvem, de a Test Drive Unlimited topicban elég volt abból, hogy a " jaddz8" nevû emberke nem bírja magát moderálni, mindig indulatos, káromkodik. A Házigazda persze jóban van vele, így õt nem szokta leszidni sosem, de ha rólam van szó... (van egy ellentét köztem és a HG között) Már nem egyszer próbáltam ide belinkelni azt is, hogy a házigazda Nagyon durván káromkodik, de egy idõ után törli és senki semmirõl sem tud... 100-ból 98 ember ki nem állhatja Usamen Powert, így ajánlom a Házigazda szereprõl levenni, mert azt hiszi, így Õ mindent megtehet. A topic.

gerypapa95
jó arra is ..

★ G E R Y ★

angelslie
Nem ártana befejezni..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Ha jól emléxem fent sem voltál este azt sem tudod mirõl van szó,egyébként Bugge vetette fel az BC2-t arra ment egy válasz amibõl kialakult egy beszélgetés senkit sem zavarva kivétel az önkényes házigazdát. Ennyit a vérpisti szereprõl.
Kötekedni pedig sosem kötekedtem Cod6 topicban,és hogy minek járok: infóért a játékról,hátha valamit javult.
A korral meg mondtam ne hozakodj elõ,meglepõdnél😊

Maximus4
Ugyan semmi közöm hozzá,de ezt miért itt beszélitek meg?Miért ezt a topikot offoljátok tele?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"