21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • menedzser
    kérlek alássan mégis kit szidtam rajtad kívül?

senkit, csak azt nem szerettem, amikor azért ugattatok, hogy miért játszok három csapattal.

ezt is a ti számlátokra lehet írni, ha már itt tartunk.

és mostani esetnél senki mást nem szidtam, csak téged, de jogosan, mert szerinted unalmas, hogy kezdő vagyok... háh.
  • karajjj
    a játékkal kapcsolatos véleményeket szabadon írhatod, de a szidásomat, illetve mások szidását hagy töröljem már ki, részemről lezárva a dolog, ha nem tudsz viselkedni, meg beilleszkedni, nem kell írni
  • menedzser
    plusz hülye vagy azért, mert ezt bemásoltad. ezt nevezik hátulról való támadásnak... ha gondolkodtál volna, hogy esetleg bent hagyod a kommentet, akkor én se írok neked egy ilyen keresetlen levelet... és amikor szóvá merem tenni, hogy tessék, mi a helyzet, te ezzel jössz.

nevetséges.
  • menedzser
    te meg egy szánalom vagy.

igen, ezt azért kaptad, amit előbb lent írtam, hogy visszaélsz és törlöd, amikor felesleges... ezek után csodálkozol, ha ilyen mérges vagyok az ostobaságodra?

az sg megint hozza a színvonalát, élen veled, gratulálok.

a kedvem is elveszed az fmmel való játékkal, de azért majd azt folytatom és remélem engedsz majd írni a topikba nagy hg, hűha, csaknem fogsz kitiltani ezért.

véleményt lehet nyilvánítani.
  • karajjj
    ezt az úriembertől kaptam:

"mész ám a picsába és leszel szíves leszakadni a törlés gombról te szánalom.

azért, mert neked unalmasnak, másnak nem biztos és nekem is ugyanannyi jogom van bazdmeg ide beszólni, mint neked, nem vagy itt király, nehogy azt higyd, hiába v hg v tudomisén, leszarom, attól még had írjam meg a véleményem és, ha ez a véleményem, tiszteletben tartod te fasz, de látom nem, mert akkora gyökér vagy mint hat másik amiért képes v ilyen semmiséget törölgetni.

felbasztad az agyam a hülyeségeddel.
    "
  • menedzser
    az fm topikban karajj nem enged írni, törli mindig az egyik témára vonatkozó beírásom.

mondtam egyik arcnak, hogy kezdő vagyok, erre közli karajj, h ez már unalmas.

sztem nem, ez csak egy tény és amikor kinyilvánítom a véleményem, akkor meg törli... hg hatalom visszaélés, sózzatok rá egy felkiáltójelet, h észhez térjen, mert gyerekes és nevetséges, meg szánalmas.

plusz engem idegesít ez a hozzáállása.
  • barmi
    Ok, köszi! Nálam IE9 van fent csak és kizárólag jelenleg.
  • [NST]Cifu
    1.: Ezt inkább ide kellene szerintem.
    2.: Nálam két különböző gépen a legújabb Opera ill Mozilla alatt tökéletesen működik. Próbáld ki másik böngészővel, ill. hasonló megoldásokkal.
  • barmi
    Hello mesterek! Van egy kis gondom a szmájlikkal itt az SG fórumon. írok valamit a beíróablakba, majd ezután tennék egy szmájlit, megnyomom a szmájlik gombot, előjön a sok szmájli egy külön kis ablakban (ez eddig rendben is lenne), rákattintok az egyikre, ezután visszadob a beíróablakba de a szmájli sehol ... Mi lehet a megoldás erre a problémára?
  • Ironman2
  • Ironman2
    Sziasztok! Ezt a képet kérném szépen bannernak ebbe a topikba.

Köszönöm
  • Büdös Bohóc
    gondoltam időt spórolok a kedves úrnak, ha ezt előre beírom és fel tud készülni, mert jól tudom, hogy ez lesz a válaszotok rá
  • SHADOWEYES7
    Téged ki kérdezett?
  • Büdös Bohóc
    írd meg hozzá a kódot, vagy kérj meg valakit rá és ők készséggel berakják, de nem fognak nektek css/html kódot gyártani az tuti
  • RoboKutya78
    üdv moderátorok
    szeretnénk egy háttékképet kérni a need for speed world topiknak méghozzá ezt a képet szeretnénk viszontlátni

köszönjük a fórumozók nevében is.
  • [NST]Cifu
    Mindketten kaptok egyet. Attila azért, mert feleslegesen nem trollkodunk, ha nem érdekel egy topic, akkor nem mész be, és kész. Carloska meg a reakció stílusáért és itt lent a viszont-trollkodásért. A nem megfelelő megnyilvánulás jelentése nem spicliskedés, hanem jelzés, hogy valakinek elgurult a gyógyszere.

A továbbiakban esetleg kérhetem mindkettőtöktől a kultúrált és értelmes hangnemet? Köszönöm szépen előre is.
  • Carloska
    modibácsinak való sirás

spicli kövezést neki
  • Attila8805
    Tintin kalandjai! 6. hozzászólás
    Stílus:S
  • [NST]Cifu
    Roger.
  • ntex
    Trucks & Trailers

Topicot szeretném záratni mert az Euro Truck Simulator 2 alatt fut annak a játéknak a topicja is
  • nandorb
    Miben kulonbozik a tied a masiketol? 1. Semmiben es szerintem fejezd be az okoskodast!
  • VERESS 96
    Azért nyitottam hogy legyen egy rendes topikja a játéknak.
    "orulj hogy nem kaptal buntit" annak pedig örülök :)
  • nandorb
    Szerintem orulj hogy nem kaptal buntit mert nem hasznaltad a keresot. (Nem vagyok modi de igazan belehetne fejezni a temat)
  • bertino
    ?
  • VERESS 96
    Azt értem de ha bennézne az a topik szempontjából nem ártana szerintem. ha még semmit sem tud csinálni akkor is :).
  • [NST]Cifu
    Akkor továbbra sem érted a dolgot. A topicindító semmiben sem különbözik jogok terén attól, aki csak úgy benéz a topicba. Az, hogy a másik topic topicindítója nem látogatja a topicot teljesen irreveláns ebben a kérdésben.

Csak a házigazdának vannak jogai. A topicindítónak semmi.
  • VERESS 96
    ott is csak témaindító van nincs még házigazda. De a témaindító még be se néz a topikba. Jó lenne egy házigazda oda de ezt sohasem tudjuk megbeszélni mert csak veszekedés van vagy lenne belőle.
    #16195 Nem ezt írtam "nem néz rá a házigazda" hanem hogy a gazdája nem nézz rá. van különbség a kettő között.
  • Dzsini
    Ráadásul a másik topicnak sincs házigazdája, csak topicnyitója, tehát az egész "nem néz rá a házigazda" gondolat hibás.
  • [NST]Cifu
    Úgy látom nem egészen világos hogy működik a dolog. Hiába nyitottál egy topicot, annak még nem vagy házigazdája alapból. Nem tudsz hsz.-t törölni, fejlécet szerkeszteni. Arra csak a házigazda joggal rendelkező személy képes.

Mivel már volt egy ilyen topic, érthető, hogy a tied be lett zárva. Ha a másik topic házigazdája inaktív, akkor kell egy szavazás a topiclakók részéről, hogy kit akarnak házigazdának, és itt, banner alatt olvasható szövegben foglaltak szerint eljárni.
  • VERESS 96
    Topik.
    Ezt a topikot nem lehetne újra kinyitni mert ami van arra baszik ránézni a gazdája itt legalább van aki foglalkozzon vele. És inkább a másikat bezárni.
  • SHADOWEYES7
    Veled kezdtem.
  • tmp
    A Battlefield 3 topikban megy a személyeskedés ráférne egy kis takarítás!
  • Frank99
    thx!
  • Efreet
    Ennyi hozzászólással láthatóan anyázásra készült regisztráció, nem sárgát kapott.
  • Frank99
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1228401638&no=23279
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1228401638&no=23289

ennek a figurának kérek egy sárga jelet!

5 commentet töröltem ki, ezt bennhagytam, majd a sárga után kitörlöm

Köszönöm.
  • Fabio Capello
    MW2 topikban #23275-től fölfelé xQwicKxSc0p3x kifejezi szándékát egy kis banamai pihenésre, köszönöm.
  • DarkSector
    Majd elnyeri méltó büntetését.
  • morzsi555
    Itt egy példa, hogy milyen ToshiBá. Már évek óta ilyen, csoda hogy kibírta bannolás nélkül idáig. Én azt a topicot csak olvasni szoktam, de nagyon idegesítő, hogy vagy ilyen és hasonló hozzászólásokat ír, vagy offtopicol állandóan, vagy a senkit nem érdeklő klánügyeit intézi.
  • DarkSector
    Csak annyit mondtam elsőnek mindenki tisztázza magában az idulatait, majd utána vessen követ.
  • morzsi555
    Aha, elöszőr nézegesd ToshiBá kommentjeit, azután mond ezt.